Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ευχηυω χρονια πολλα στα παιδια!!!!!

τι κανετε φιλοι μου καλα ειστε;

χιλια συγγνωμη αν δεν ειμαι παρων αλλα δεν μου εχει βαλει εδω και μια εβδομαδα ο ΟΤΕ το connex και εκει που βρισκομαι δεν υπαρχει ιντερνετ... :p

ειλικρινα ουτε στο κινητο δεν μπαινω γιατι δεν εχει συχνα ουτε σημα!

απεναντι μου ομως εχω την θαλασσα....

πολυ ζεστη κανει Κερκυρα παιδες...

και παλι χρονια πολλα σε ολους με υγεια τυχη ευτυχια!!!!

θα τα πουμε οταν παλι βρεθω σε ιντερνετικο χωρο ή οταν μου ενεργοποιησουν το ιντερνετ!

τα λεμε!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Κοιτα φιλε μου επειδη δεν ειμαστε τιποτα Αμερικανακια και οι συμπτωσεις παραειναι πολλες, καλυτερα μην αγορασεις κλεμμενο iphone ελληνικο σφραγισμενο.

Με μια φράση του τα είπες όλα ;)

斯塔夫罗斯 :O

καλησπέρα και απο μένα παιδιά

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Καλησπέρα! Φίλε μου Αλέξανδρε (soom), πρώτον να σου πώ ευχαριστώ για το πμ σου! Δεύτερον, το igo μου έχει σπάσει τα νεύρα! Μου λέει συνεχώς οτι ο δέκτης gps είναι απενεργοποιημένος, οπότε δε μπορώ να το λειτουργήσω καθόλου για να σου πω την αποψη μου... Αν κάποιος χριστιανός ξέρει τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί ο δέκτης ας μου δώσει τα φώτα του παρακαλώ!!(μου θυμίζει τις μέρες που είχα το hd και πάλευα και τότε με τον δέκτη του gps!!)
Φιλικά, Θάκης

ρε παιδια με to iblueooth κανενα νεο?τι στο καλο?

Τα τελευταια νεα απο το twitter:

ibluetooth

Daemon working! The only part to review now is obex (on the daemon) and the transfer view (on the UI).

................................

Γιαννης

καλησπερα σε ολους!

να ρωτησω κατι?για να δουλεψει το Ping πρεπει να εχω συνδεθει στο ιντερνετ??

:cool:

Για να δουλέψει το ping πρέπει να το γράψεις εδώ :D...Γιατί αν περιμένεις από το πρόγραμμα...

斯塔夫罗斯 :O

καλησπερα σε ολους!

να ρωτησω κατι?για να δουλεψει το Ping πρεπει να εχω συνδεθει στο ιντερνετ??

Ναι, φυσικά πρέπει να εχεις σύνδεση.

Τελευταία παντως παει καλύτερα...

Κάνε μια δοκιμή και βλέπουμε.

Ping!> tak1s

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Καλησπέρα! Φίλε μου Αλέξανδρε (soom), πρώτον να σου πώ ευχαριστώ για το πμ σου! Δεύτερον, το igo μου έχει σπάσει τα νεύρα! Μου λέει συνεχώς οτι ο δέκτης gps είναι απενεργοποιημένος, οπότε δε μπορώ να το λειτουργήσω καθόλου για να σου πω την αποψη μου... Αν κάποιος χριστιανός ξέρει τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιηθεί ο δέκτης ας μου δώσει τα φώτα του παρακαλώ!!(μου θυμίζει τις μέρες που είχα το hd και πάλευα και τότε με τον δέκτη του gps!!)

Να βεβαιωθείς ότι το τηλέφωνο βλέπει ουρανό, καθαρό. Όχι από μπαλκόνια. Αν και πιάνει, καλύτερα να είσαι σε ανοιχτό χώρο για να βρει σήμα..

Και επίσης, έχεις ανοιχτές τις Location Services (Ρυθμίσεις / Γενικά / Υπηρεσίες Τοποθεσίας) και ότι το αφήνεις να χρησιμοποιήσει την τρέχουσα θέση σου?

Από εκεί και πέρα, δεν έχω ιδέα... Για αυτό και μέσα στο zip έχω και ένα αρχείο που έχει μέσα ότι θα θελήσει κάποιος να κατεβάσει....

Eκτος απο αυτα που λεει ο Αλεξανδρος, πρεπει να εχεις και τον δεκτη τηλεφωνου ανοικτο για να δουλεψει to GPS.

Τάκης

Ping!> tak1s

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Παιδια καλησπερα.

Προκειται να αγορασω σε λιγο ενα iphone 3gs 32gb.

Πρεπει να προσεξω κατι στη συσκευη?

Παιδια καλησπερα.

Προκειται να αγορασω σε λιγο ενα iphone 3gs 32gb.

Πρεπει να προσεξω κατι στη συσκευη?

Και να θες να προσέξεις κάτι δεν μπορείς πριν αγοράσεις το τηλεφωνάκι αφού πωλείται σφραγισμένο. Όταν με το καλό το πάρεις θα ελέγξεις τα γνωστά, όπως καμμένα - κολλημένα pixels στην οθόνη, τυχόν ρωγμές στα όρια των εσοχών του πίσω πλαστικού καπακιού και τέλος την ομοιογένεια της φωτεινότητας της οθόνης αν και αυτό το τελευταίο είναι σχετικά σπάνιο πρόβλημα.

Άντε λοιπόν με το καλό... :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Ξεχασα να γραψω θα το παρω μεταχειρισμενο με αποδειξη αγορας φυσικα ελληνικο.

Γιαυτο ζητησα την αποψη σας ....

Παραλειψη μου!!!

θού κύριε φυλακή το στόματι σου :p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Ξεχασα να γραψω θα το παρω μεταχειρισμενο με αποδειξη αγορας φυσικα ελληνικο.

Γιαυτο ζητησα την αποψη σας ....

Παραλειψη μου!!!

Τότε πρόσεξε όλα αυτά που είπαμε, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ρωγμές του πίσω πλαστικού, ειδικά αυτές που ενδεχομένως να υπάρχουν γύρω από τα connectors. Γενικά αν το δεις ιδιαίτερα καταπονημένο και χτυπημένο σκέψου το ξανά.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Το πρωτο μου Ping! μετα το ταξιδι :p

Χρονια Πολλα σε ολους σας και ευχομαοι να περασετε καλα αυριο. θα σας παρακολουθω απο το link που εδωσε ο kkalog. Μολις επεστρεψα απο Μοναχο και δεν μου αρεσε καθολου. Τεσπα :mad:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

@ktsak

Καλώς ηλθες πίσω Κωστα και χρόνια πολλά επίσης.

Μολις μαζευτουμε αύριο θα αποπειραθουμε μετάδοση αφιερωμένη σε όλους τους φίλους που δεν μπορούν να είναι μαζί! Κάτι σαν τις μεταδόσεις από διαστημικό σταθμό υποπτευομαι, λόγω κατάστασης 3g δικτύων στην Ελλαδα :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλώς ήλθες καρντάση.

Καλη χρονιά, μας έλειψες.

Σιγουρα θα περάσουμε καλά αυριο είτε με βίντεο έιτε όχι.

Μολις τελειωσα με την αλλαγη ram στο macbook pro. Του έβαλα 2χ2GB για να πάψω να κοιταω συνεχεια το istat:)

Ολα πήγαν καλά και ηταν περισσότερο ευκολο απ οτι νομιζα αφου την τελευταια φορα που αλλαξα ραμ ηταν σ ενα PC το 1998 στο οποίο δεν βίδωνα ποτε το πλαϊνό καπάκι γιατι ολο και κατι σκάλιζα.

Η επόμενη μεγάλη αναβάθμηση θα αργισει και μαλλον θα γινει προς αποφυγη αγοράς νεου μοντέλου. Θα περιλαμβάνει SSD σκληρό και πιθανως μεγαλύτερη CPU ωστε να βγάλει αξιοπρεπως την τετραετια που ειναι ο στόχος μου.

Από κουτι και οθόνη είναι αρκετά καλής ποιότητας, μεσα τώρα που τον άνοιξα δειχνει προσεγμένη κατασκευη οπότε λογικα πρέπει να με βγάλει ανετα τα επόμενα τεσσερα χρόνια.

Δεν ειναι λίγοι που εχουν mac για τετοιο διαστημα.

Εδω το Toshiba μου πάει για πέμπτο χρόνο ανετα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το πρωτο μου Ping! μετα το ταξιδι :p

Χρονια Πολλα σε ολους σας και ευχομαοι να περασετε καλα αυριο. θα σας παρακολουθω απο το link που εδωσε ο kkalog. Μολις επεστρεψα απο Μοναχο και δεν μου αρεσε καθολου. Τεσπα :mad:

γιατί καλέ δε σου άρεσε;:confused:

γιατί καλέ δε σου άρεσε;:confused:

Δεν μου αρεσε που γυρισα Βιργινια, το ταξιδι ηταν υπεροχο. Χρονια Πολλα και σε σενα :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

έχει κρύο ε; μου είπαν οτι είναι η θερμοκρασία στους -15 και είναι σχετικά ζεστά για αυτούς γιατί πέρσι ήταν την ίδια εποχή στους -30

χρόνια σου πολλά και σένα :)

έχει κρύο ε; μου είπαν οτι είναι η θερμοκρασία στους -15 και είναι σχετικά ζεστά για αυτούς γιατί πέρσι ήταν την ίδια εποχή στους -30

χρόνια σου πολλά και σένα :)

Παω για υπνο, ειμαι πτωμα, τα λεμε αυριο, Καλημερα :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Καλώς όρισες Καρντάση!!!!

Καλή ξεκούραση! :)

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως θα κρατάω το Mac αύριο στην συνάντηση... :):happy:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned