ddr2 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) το galaxy διαθετει file manager αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο καλος οσο ο astro, συν οτι μαλλον δεν θα κανει για rooted συσκευη. Για να εκμεταλλευτείς το ρούτ, χρειάζεσαι τον root explorer. Αλλιώς, δεν εχει σημασία. Πάντως, ο astro είναι ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει.:) @Δημήτρη: Evo?Αυτό δεν είναι για gsm. Ναι? Edited July 30, 2010 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Κωστη καλοριζικο φιλε μου :) ελπιζω να μεινεις ικανοποιημενος απο την επιλογη σου. εγω μονο και μονο που ειναι samsung,δεν το πλησιαζω..εχουν αλλη λογικη αυτοι που δυστυχως δεν εχουμε καταφερει να τα βρουμε χρονια τωρα:lol: το ομνια 1 μονο ειχα κανει το λαθος να παρω,καλη συσκευη για τοτε δεν λεω,αλλα ευτυχως ηταν μονο μεχρι εκει... παντως πολυ εντυπωσιακα τα βιντεακια,πραγματικα,φαινεται πολυ καλο:confused: εγω δεν θα επαιρνα αλλη συσκευη σε android,εκτος htc καθαρα για λογους xda και μονο για αυτους :)οπως επισης δεν θα αγοραζα συσκευη με καμερα χωρις φλας,επειδη το χρησιμοποιω πολυ για φωτο-βιντεο και το λεο με εχει καλομαθει τους τελευταιους μηνες. το motorolla 720 με ψαρωσε και μενα οταν ακουσα για την 8αρα καμερα και το ξενον φλας,αλλα μολις ειδα χαρακτηριστικα εστριψα στην 1η γωνια:happy: οπως πανε τα πραγματα μετα απο την πολυμηνη συμβιωση μου με το λεο,δυσκολο να κατεβω ιντσες στην οθονη...η μονη εναλλακτικη αυτην την περιοδο για μενα ειναι το Evo απο οσες συσκευες εχω δει μεχρι τωρα. παντως περιμενω εντυπωσεις απο την 1η σου επαφη με το τηλ ενοειται :D να δουμε και το νεο desire μητσο.σαν καλο θα μου φαινεται.με 8αρα καμερα.αν και εγω δεν φευγω απο το λεο.θα μεινω εδω μονο που θα βγαλει χερια να με μουτζωνει με τοσους πειραματισμους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) το galaxy διαθετει file manager αλλα δεν νομιζω να ειναι τοσο καλος οσο ο astro, συν οτι μαλλον δεν θα κανει για rooted συσκευη. Κωστα, astro δαγκωτο :D. Τιο πρωτο πραγμα που κατεβασα απο το android market :rolleyes: Και για μετα θα επικοινωνησουμε. Εχω αρκετα πραγματα να σου πω :!: @all Καλησπερα σας :D Edited July 30, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Καλησπέρα στην παρέα! ΚΑλημέρα σε όλους! Να σε ρωτήσω Αλέξανδρε μιας και από ότι βλέπω έχεις macbook pro...και όλους όσους έχουν δηλ... Η μπαταρία πώς πάει; Πήρα προχτές έναν macbook pro 13,3 2,4Ghz και προσπαθώ να στρώσω την μπαταρία... Όταν ήρθε ήταν πλήρως φορτισμένος, ή σχεδόν και κάνω μόνο πλήρης φορτίσεις και αποφορτίσεις γιατί απαγορεύεται να είναι συνέχεια στην πρίζα (έτσι χάλασα την 1η μπαταρία του προηγούμενου mac μου). Έτσι λοιπόν το istat δείχνει 4 κύκλους φόρτισης, 100% υγεία, και 97% (6.22') διάρκεια μπαταρίας ενώ μόλις πριν 2 λεπτά το έβγαλα από την πρίζα που φόρτιζε όλο το βράδυ... Διάβασα στην apple ότι επειδή δεν βγαίνει η μπαταρία για να κάνεις καλιμπράρισμα με το power απλά το αφήνεις να σβήσει τελείως και μετά το φορτίζεις και όταν γίνει 100% το αφήνεις άλλες 5 ώρες...κάπως έτσι... Εντάξει δεν περιμενω να κρατήσει 10 ώρες έτσι, αλλά νομίζω τις 10 ώρες τις μετράνε με 40% φωτεινότητα, WIFI, χωρίς φως στα πλήκτρα και μονο serfing... Μου φαίνεται περίεργη η συμπεριφορά της...όση ώρα έχω γράψει έπεσε 5%... Είμαι υπερβολική? Να περιμένω? http://www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/macbook-pro-unibody-faq/macbook-pro-13-15-17-mid-2010-battery-life-real-world-use.html Εδώ λέει πως παίζοντας ταινία συνέχεια μέχρι να σβήσει κρατάει 4 ώρες και κάτι...με τυπική χρήση 7-8 ώρες...χμμμ Έχεις πμ για να μην κουράζουμε εδώ! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Βοήθεια Γιατί δεν εμφανίζεται στο μήλο μου στο Settings---> Γενικά ----> Δίκτυο η επιλογή Κοινή Χρήση Internet ? Σημείωση : πριν μέρες υπήρχε. Επέλεξα να γίνει ενεργή και από τότε εξαφανίστηκε. Έχω σύνδεση Cosmote Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 @ελ Κώστα Καλορίζικο Κώστα το τηλέφωνο! Με το καλό να φτάσει! :happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Κώστα καλά ταξίδια στον νέο σου γαλαξία! Περιμένουμε εντυπώσεις! :) Καλησπέρα στην παρέα! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 ενδιαφερον.αν ισχυει αλλαζει τα δεδομενα http://www.iphonehellas.gr/19894/iphone-4-antennagate-us-only/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 ενδιαφερον.αν ισχυει αλλαζει τα δεδομενα http://www.iphonehellas.gr/19894/iphone-4-antennagate-us-only/ Μπούρδες. Το φαινόμενο υπάρχει παντού αλλά δεν επηρεάζει τόσο όσο στην Αμερική που το δίκτυο της AT&T είναι για τα μπάζα. Εδώ στο Βέλγιο πέφτουν οι μπάρες αλλά κλήσεις δεν χάνεις. Το μόνο αρνητικό είναι η πτώση της ταχύτητας των data μόνο όταν είσαι σε σημείο με κακό σήμα. Αν στη Νορβηγία το δίκτυό τους είναι εξαιρετικό προφανώς και δεν θα δουν κανένα πρόβλημα. Ο μέσος όρος της κατάστασης των Ευρωπαϊκών δικτύων όμως δεν είναι ούτε στα επιπέδα της AT&T ούτε στα επίπεδα της Νορβηγίας ή της Φινλανδίας. Κυμαίνεται περισσότερο στα επίπεδα της Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Βελγίου κλπ. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) Δημητρη θα δουμε. πιστευω οτι η samsung εχει οριμασει και μην ξεχνας οτι εδω εχουμε android οχι WM. οποτε τα πραγματα ειναι πιο απλα. Αν το κρατησω στα χερια μου λιγες μερες θα ξερω. Το προτιμησα βαση των δυνατοτητων του και οχι με το τι μπορουμε να κανουμε μεσω xda. ειπα να γυρισω σελιδα και να μην περιμενω ποια ρομ θα βγει. Θα χαρω πολυ να μην χρειαζεται να μπαινω στο xda παρα μονο για καμια εφαρμογη. Το hardware του ειναι δυνατο και εχει πολυ καλα benchmark. Βλεπουμε. Το σιγουρο ειναι οτι θα το κρατησω μεχρι τον Νοεμβρη. Τοτε θα αποφασισω αν θα το κρατησω η θα παω σε κατι αλλο. Edited July 30, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Δημητρη θα δουμε. πιστευω οτι η samsung εχει οριμασει και μην ξεχνας οτι εδω εχουμε android οχι WM. οποτε τα πραγματα ειναι πιο απλα. Αν το κρατησω στα χερια μου λιγες μερες θα ξερω. Το προτιμησα βαση των δυνατοτητων του και οχι με το τι μπορουμε να κανουμε μεσω xda. ειπα να γυρισω σελιδα και να μην περιμενω ποια ρομ θα βγει. Θα χαρω πολυ να μην χρειαζεται να μπαινω στο xda παρα μονο για καμια εφαρμογη. Το hardware του ειναι δυνατο και εχει πολυ καλα benchmark. Βλεπουμε. Το σιγουρο ειναι οτι θα το κρατησω μεχρι τον Νοεμβρη. Τοτε θα αποφασισω αν θα το κρατησω η θα παω σε κατι αλλο. εγω ειμαι ακομη 50/50 για το desire...εχω ακομη καμια ωρα για να αποφασισω τελικα τι θα κανω... και δεν ειναι το προβλημα αν ειναι καλο η οχι και αν με καλυψει τελικα η οχι...το θεμα ειναι αν πραγματικα το χρειαζομαι :O η απλα θα κανω αλλη μια μλκσμνη αγορα... το λεο με καλυπτει απολυτα μεχρι στιγμης,βλεποντας ομως τα froyo σε αυτο(εστω και μερικως λειτουργικα) τσιμπησα....δεν ειναι ψεματα,μου αρεσε αυτο που ειδα... ετσι ομως καθε φορα που ηθελα να κανω την δουλεια μου,απλα μπουταρα σε wm και τελος. αυτο που σκεφτομαι,ειναι μηπως και στο desire χρειαζεται να καταφευγω καποιες φορες στο λεο για να κανω την δουλεια μου :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 (edited) @ Kωστα σχεδον ολοι οι φιλοι μου Ιταλοι με 3gs περασαν σε GalaxyS... πολυ δυνατη συσκευη... εγω παλι σε ανδροιντ θα παω αποκλειστικα αν συνοδευεται απο μια συσκευη σαν το λεο. δηλαδη να εχει τελεια οθονη και ποιοτητα κατασκευης. το ~Desire HD ειναι κατι το πολλα υποσχομενο. ετσι κι αλλιως το ασπρο ΑιΦον4 θα αργησει οποτε δεν βιαζομαι... απο την αλλη μου αρεσει πολυ το Android 2.2 αλλα σαν συσκευη δεν μου αρεσει με τιποτα ουτε το Νεξους ουτε το Ντιζαιρ.. Edited July 30, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 ετσι Μητσαρα και εγω το ιδιο λεω.;) τελικα θα κατσω στα αυγα μου και θα διωξω καθε κακη σκεψη απο το μυαλο μου:lol: να ναι καλα μια ψυχη που με βοηθησε να δω τα πραγματα οπως πρεπει και οχι οπως θα ηθελα να ειναι :) αυτην την στιγμη πιο πληρες συσκευη απο το λεο ΔΕΝ υπαρχει,οποτε δεν το συζητω για αχρηστα (και χρηματοβορα ) πειραματα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 οποιος περιμενει ανταμοιβεται... Δημητρη θα παρουμε το Desire HD ;) κατι ξερω και εγω...τοσο καιρο περιμενω!!! :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 οποιος περιμενει ανταμοιβεται... κατι ξερω και εγω...τοσο καιρο περιμενω!!! :lol: εδω δεν εχεις και πολυ αδικο :rolleyes: σε κανενα 20λεπτο θα το εχω στα χερια μου (το δικο σου) :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 ευλογησε το!!! :lol: weekend εχω διαβασμα... :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Καμιά απάντηση.....? Βοήθεια Γιατί δεν εμφανίζεται στο μήλο μου στο Settings---> Γενικά ----> Δίκτυο η επιλογή Κοινή Χρήση Internet ? Σημείωση : πριν μέρες υπήρχε. Επέλεξα να γίνει ενεργή και από τότε εξαφανίστηκε. Έχω σύνδεση Cosmote Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 αν και εγω δεν φευγω απο το λεο.θα μεινω εδω μονο που θα βγαλει χερια να με μουτζωνει με τοσους πειραματισμους! Αν το λεο μπορούσε να μιλήσει,θα μας ευχαριστούσε που του δώσαμε την ευκαιρία να γνωρίσει ένα καινούριο υπέροχο κόσμο :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Καμιά απάντηση.....? Μήπως έκανες update τα carrier settings ή το iOS; Η Cosmote το έχει κόψει το tethering; Αν ναι, και η απάντηση σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι ναι τότε φταίει αυτό. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Αν το λεο μπορούσε να μιλήσει,θα μας ευχαριστούσε που του δώσαμε την ευκαιρία να γνωρίσει ένα καινούριο υπέροχο κόσμο :D Πολυ σωστη τποθετηση Χρηστο. Στο Λεο αξιζε ενα λειτουργικο σαν το froyo. παρ ολο οτι το τρεχει απο την καρτα και μ ενα καρο αλχημιες, το κανει καλα. Οχι βεβαια σαν συσκευη που προοριζεται γι αυτο αλλα οσο καλυτερα γινεται. Γι αυτο δεν το πουλαω. θα το χαρισω στην κορη μου την μεγαλη. Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει πανω απο ενα δυο πραγματα που δεν θα μπορω να κανω με android. Αλλα θα μπορω να κανω ολα τα υπολοιπα καλυτερα. Αν κατι με στραβωσει τον Νοεμβριο φουλ για iphone4. εγραψα και αλλου, για μενα ειναι ενα χομπι. εδω που βρισκομαι δεν εχω πολλα πραγματα να κανω στον ελευθερο χρονο μου, δεν εχω στενους φιλους οποτε τα gadgets ειναι μια διεξοδος που με φερνει κοντα με καλους φιλους. Δεν τρελαθηκα λοιπον σε περιοδο κρισης να σκορπαω χρηματα. Επρεπε να κανω μι ενα δωρο στην κορη μου που τις αρεαουν τα κομπιουτερ και η τεχνολογια. Θα μποργκ μ αυτο να επικοινωνω ευμολοτερα μαζι της. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 .............. Μεχρι στιγμης δεν εχω βρει πανω απο ενα δυο πραγματα που δεν θα μπορω να κανω με android. Αλλα θα μπορω να κανω ολα τα υπολοιπα καλυτερα............. Κωστη τι ειναι αυτα που δεν θα μπορεις να κανεις ? Για πες .... :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Αν κατι με στραβωσει τον Νοεμβριο φουλ για iphone4. . white....:D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Kαλοριζικο το νεο σου android Κωστα , να το χαρεις και να σε βγαλει ασπροπροσωπο!! Και εγω με τα froyo στο leo σαν να μπηκε ο διαολος μεσα μου :D και με γαργαλαει η τσεπη μου για καινουριο μηχανημα.. Καλοβλεπω το desire και το galaxy s αλλα δεν ξερω αν πραγματικα αξιζει να παρω τωρα αλλη συσκευη.. Μ αρεσει υπερβολικα πολυ το froyo 2.2 χωρις sense που δουλευω τωρα και στο hd2.. Οπως ειπε και ο Κωστας πιο πανω , και εγω εδω δεν εχω στενους φιλους (κολητους που λεμε) οποτε το ριξα στο gadgetισμο...:O Eπιασα και στα χερια μου πρωτη φορα σημερα το ipad σε ενα aple store στο den bosch.. Δεν μπορουσα να ξεκολησω και η κοπελα μου περιμενε απεξω απο το μαγαζι και στο τελος με εβγαλε εξω με τις κλοτσιες :p Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Κωστη τι ειναι αυτα που δεν θα μπορεις να κανεις ? Για πες .... :worry: resco photo manager και σοβαρο προγραμμα πλοηγησης. αυτο που ειναι σιγουρο τα Windows 6.5 δεν μπορουν να εκμεταλευτουν τις δυνατοτητες των συσκευων αυτων. Ειναι απιστευτη η διαφορα στην επιλογη μικρων στοχων στο σερφαρισμα. Και ολα αυτα φαινονται σε μια συσκευη που τα τρεχει σαν δευτερο λειτουργικο. Εχω την εντυπωση οτι η ακριβεια στο taping συναγωνιζεται το iphone. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Εχω την εντυπωση οτι η ακριβεια στο taping συναγωνιζεται το iphone. Βάλτα δίπλα δίπλα και θα δείς οτι δεν ειναι έτσι. Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts