zaharakis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Η "ευκαιρία" ξαναεμφανίστηκε για τους ενδιαφερόμενους... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279395 Ό,τι να 'ναι!!! :wacko: καποιοι εχουν χασει το μετρο...και την αισθηση του χρηματος..:O Ευτυχώς!Νόμιζα ότι θα το πάρει ο Δημητρης αλλά τελικά θα τον προλάβω!Τρέχω να στείλω pm! τι φιλοι ειμαστε ρε Κωστη?:confused: παρτο εσυ φιλε μου,θα βρω καποιο αλλο εγω,ας ειναι πιο ακριβο δεν πειραζει:happy: Πραγματικά απορώ βρε παιδιά πως δεν ντρέπονται κάτι τέτοιοι γραφικοί μαυραγορίτες. Είπαμε ρε γμτ μου πως είμαστε Ελληναράδες της αρπαχτής και του κατιτίς μας αλλά λίγο τσίπα ρε διάολε. :mad: για κλωτσιες...για πολλες κλωτσιες....:O Γι αυτο κι εγω αγοραζω καινουργια να μην μπλεκω με τετοιους. Εχω βαρεθει να διαβαζω οτι ειναι πρωτο χερι και μολις ψαξεις λιγο τα μηνυματα που εχει ποσταρει ο τυπος βρισκεις απο ποιον το ειχε αγορασει και βλεπεις οτι η συσκευη εχει αλλαξει 3-4 φορες χερια. Μονο απο γνωστο μεταχειρισμενο. ετσι ειναι ,δυστυχως...πρεπει να ψαχνομαστε λιγο πριν αγορασουμε κατι...:) την καλημερα μου και τα σεβη μου στην παρεα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Την καλημερα μου στην internikι παρεα μου ......(μια που ολοι εχουμε mac δεν κανουμε μια τηλεσυνδιασκεψη ???? με το icall ?? ) :) Οσο για τις αγγελιες ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΞΥΛΟ ....:X:ninja: Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Παιδια πόσα μηνυματα πρεπει να έχω για να βλεπω και γω τις αγγελίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Παιδια πόσα μηνυματα πρεπει να έχω για να βλεπω και γω τις αγγελίες; νομιζω 150 και καποιους μηνες παραμονης στο φορουμ :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) http://www.tanea.gr Τα κινητά πιο βρώμικα από την... τουαλέτα Έως 18 φορές περισσότερα μικρόβια έχει ένα κινητό τηλέφωνο από αυτά που βρίσκονται στο καζανάκι της τουαλέτας, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη. Οι ερευνητές της οργάνωσης προστασίας καταναλωτών «Which?», ανέλυσαν δείγμα από 30 κινητά τηλέφωνα και ανακάλυψαν ότι περίπου ένα στα τέσσερα ήταν τόσο βρώμικο, που είχε δεκαπλάσια ποσότητα ολικών βακτηρίων (TVC) σε σχέση με το αποδεκτό όριο, ώστε να μην μεταδώσει ασθένειες στο χρήστη. Ο ειδικός σε θέματα υγιεινής Τζιμ Φράνσις, που ήταν υπεύθυνος για τις δοκιμές εξέφρασε την ανησυχία του για την κατάσταση των κινητών. Για παράδειγμα, ένα κινητό είχε 39 φορές περισσότερα εντεροβακτήρια σε σχέση με το ασφαλές επίπεδο. Άλλα βακτήρια, όπως το κολοβακτηρίδιο και ο σταφυλόκοκκος, βρέθηκαν μεν, αλλά σε αποδεκτά επίπεδα. Οι ερευνητές επεσήμαναν ότι τα περισσότερα τηλέφωνα δεν έχουν μικρόβια που είναι άμεσα επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία και μπορούν να προκαλέσουν κάποια άμεση ασθένεια, όμως είναι γενικά πιο βρώμικα από όσο θα έπρεπε, με συνέπεια να αποτελούν δυνητικό έδαφος για ανάπτυξη κάποιας μόλυνσης, καθώς τα βακτήρια συνεχώς εναλλάσσονται μεταξύ χεριών και συσκευών. «Οι άνθρωποι θεωρούν τα καζανάκια στις τουαλέτες ως κάτι βρώμικο, όμως αυτά έχουν λιγότερα βακτήρια από τα τηλέφωνά τους», δήλωσε η ερευνήτρια Σέρι Σταναγουέι. Σε προηγούμενη έρευνά της η ίδια οργάνωση, είχε διαπιστώσει ότι μερικά πληκτρολόγια ηλεκτρονικών υπολογιστών έχουν περισσότερα επιβλαβή βακτήρια και από το καπάκι της λεκάνης. Σιγά μην έχουν και ψείρες!! Edited July 29, 2010 by homo_digital Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Παιδια μπορει καποιος να μου θυμισει ποιες πορτες του ρουτερ πρεπει να ειναι ανοικτες για να μπορω να δω το mac μου μεσω iteleport. Επισης το ρουτερ δεν αφηνε να περασουν τα notifications για το ipad και παλιοτερα για το iphone. Ποια πορτα ειναι γι αυτα; ανοιξα μια που ελεγε ο Κωστας kkalog την 56900 αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι σωστη. Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά μέχρι την 55565 πόρτα μπορείς να ανοίξεις. Μεγαλύτερη δεν υπάρχει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Δεν ξερω για εσας εγω παντως τα κινητα τα περναω με dentol και οινοπνευμα σχεδον καθε μερα...δεν ειμαι μπιχλας:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά μέχρι την 55565 πόρτα μπορείς να ανοίξεις. Μεγαλύτερη δεν υπάρχει :p Καλά κανείς και επεμβαινεις. Από το μενού στο ρουτερ μου δεν φαίνονται τα νούμερα που έχουν οι πόρτες. Πρέπει ΕΣΥ να δώσεις το νούμερο που θες για να γίνει η διαδικασία. Έδωσα λοιπόν αυτό το νούμερο που δεν ήμουν σίγουρος, έκανα την διαδικασία και την δέχθηκε και αποθηκευτηκε σαν service. Οπότε δεν ήμουν σε θέση να γνωρίζω αν υπάρχει η δεν υπάρχει τέτοια πόρτα.:happy: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Δεν ξερω για εσας εγω παντως τα κινητα τα περναω με dentol και οινοπνευμα σχεδον καθε μερα...δεν ειμαι μπιχλας:D Και δεν ξεβάφουν με το οινόπνευμα?:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Και δεν ξεβάφουν με το οινόπνευμα?:worry: Kανενα κινητο ...7-8 κινητα μεχρι τωρα!(τα 4 απο αυτα με οθονη αφης) Απλα επειδη εχω λιγο λιπαρη επιδερμιδα μου τη δινει οταν λαδιζει το τηλεφωνο(ειδικα τωρα με τη ζεστη). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Kανενα κινητο ...7-8 κινητα μεχρι τωρα!(τα 4 απο αυτα με οθονη αφης) Απλα επειδη εχω λιγο λιπαρη επιδερμιδα μου τη δινει οταν λαδιζει το τηλεφωνο(ειδικα τωρα με τη ζεστη). Και εμένα μου τη δίνει, και το καθαρίζω καθημερινά με ένα πανάκι γυαλιών. Ένα πανάκι για το σώμα και ένα άλλο για την οθόνη. Αλλά δεν βάζω ούτε οινόπνευμα, ούτε νερό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Εντάξει κ καθε μερα οχι δεν το καθαριζω...μονο οθόνη...αλλωστε ποσο ζουν τα μικροβια σε επιφανεια; Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Και εμένα μου τη δίνει, και το καθαρίζω καθημερινά με ένα πανάκι γυαλιών. Ένα πανάκι για το σώμα και ένα άλλο για την οθόνη. Αλλά δεν βάζω ούτε οινόπνευμα, ούτε νερό. Χαρας το κουραγιο σου..:p Οινοπνευμα και τελος..:D Επισης ειμαι της αποψης οτι τη συσκευη πρεπει να τη χαιρομαστε,ουτε σε θηκες ουτε τιποτα,ετσι κι αλλιως σε 1-2 χρονια παιρνουμε αλλη!! Εντάξει κ καθε μερα οχι δεν το καθαριζω...μονο οθόνη...αλλωστε ποσο ζουν τα μικροβια σε επιφανεια;Προσωπικα, δεν το κανω για τα μικροβια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Χαρας το κουραγιο σου..:p Οινοπνευμα και τελος..:D Επισης ειμαι της αποψης οτι τη συσκευη πρεπει να τη χαιρομαστε,ουτε σε θηκες ουτε τιποτα,ετσι κι αλλιως σε 1-2 χρονια παιρνουμε αλλη!! Προσωπικα, δεν το κανω για τα μικροβια! Σε θήκη την έχω μόνο όταν την μεταφέρω. Αλλά για χρήση, την βγάζω από τη θήκη. Και εμένα μου αρέσει να πιάνω κατευθείαν τη συσκευή μου, όχι μέσα σε θήκη. Τώρα, για τα 1-2 χρόνια, παίζεται... Αν μου έλεγες 1-2 μήνες:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Kανενα κινητο ...7-8 κινητα μεχρι τωρα!(τα 4 απο αυτα με οθονη αφης) Απλα επειδη εχω λιγο λιπαρη επιδερμιδα μου τη δινει οταν λαδιζει το τηλεφωνο(ειδικα τωρα με τη ζεστη). ασε φιλε μου αυτο ξαναπεστο. πολυ λιπαρη επιδερμιδα...ομως μην ξεχνας και κατι σημαντικο...μπορει η επιδερμιδα μας να λαδιζει οπως λες το τηλεφωνο αλλα αντεχει περισσοτερο στα ιχνη του χρονου...κοινως γερναει πιο δυσκολα:lol::);) ρε παιδια και κατι που θελω να ρωτησω...δεν ειμαι αδαης αλλα επειδη ο καθενας γραφει οτι του κατεβει θα ξεχασω και αυτα που ξερω...παμε λοιπον. ας πουμε οτι εχω ενα iphone 4 αγορασμενο απο αμερικη.ας πουμε οτι βγαινει το αναθεματισμενο το jb k unlock και ειμαι π.χ. στην 4.0. ας πουμε οτι μεσω cydia κραταω το shsh.ας πουμε οτι καποια στιγμη παθαινει το μηλο μια κομπλα και θελει restore.δεν μπορω να καnω restore στην 4.0 εχοντας τις π[αραπανω προυποθεσεις και μετα ξανα Jb k unlock? Edited July 29, 2010 by drmdtsap Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 ασε φιλε μου αυτο ξαναπεστο. πολυ λιπαρη επιδερμιδα...ομως μην ξεχνας και κατι σημαντικο...μπορει η επιδερμιδα μας να λαδιζει οπως λες το τηλεφωνο αλλα αντεχει περισσοτερο στα ιχνη του χρονου...κοινως γερναει πιο δυσκολα:lol::);) ρε παιδια και κατι που θελω να ρωτησω...δεν ειμαι αδαης αλλα επειδη ο καθενας γραφει οτι του κατεβει θα ξεχασω και αυτα που ξερω...παμε λοιπον. ας πουμε οτι εχω ενα iphone 4 αγορασμενο απο αμερικη.ας πουμε οτι βγαινει το αναθεματισμενο το jb k unlock και ειμαι π.χ. στην 4.0. ας πουμε οτι μεσω cydia κραταω το shsh.ας πουμε οτι καποια στιγμη παθαινει το μηλο μια κομπλα και θελει restore.δεν μπορω να καnω restore στην 4.0 εχοντας τις π[αραπανω προυποθεσεις και μετα ξανα Jb k unlock? Γιατρε μου δεν ξερω τι μπορει να γινεται σε ολα αυτα τα υποθετικα σεναρια που αναζητας απαντησεις ...:confused: ενα ξερω ομως πολυ καλα :rolleyes: πρεπει να κοψεις τις ταινειες επιστημονικης φαντασιας :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Γιατρε μου δεν ξερω τι μπορει να γινεται σε ολα αυτα τα υποθετικα σεναρια που αναζητας απαντησεις ...:confused: ενα ξερω ομως πολυ καλα :rolleyes: πρεπει να κοψεις τις ταινειες επιστημονικης φαντασιας :lol::lol: ρε Δημητρη γιατι με δουλευεις????:lol:καλημερα...αν ερθω καμια χαλκιδα-ν.αρτακη με το multi μου φτιαξε μια καλη διαδρομη και φυγαμε... μηλο εγω...λεο εσυ! ducati εγω...yamaha εσυ!θα εχουμε να μιλαμε απειρες ωρες...:happy: Edited July 29, 2010 by drmdtsap Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 ρε Δημητρη γιατι με δουλευεις????:lol:καλημερα...αν ερθω καμια χαλκιδα-ν.αρτακη με το multi μου φτιαξε μια καλη διαδρομη και φυγαμε... Αγιο Γιαννη Ρωσσο :rolleyes: αυτη ειναι Η διαδρομη :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Αγιο Γιαννη Ρωσσο :rolleyes: αυτη ειναι Η διαδρομη :D αν καποια στιγμη μπορεσω και μπορεις θα ηθελα να την κανουμε την διαδρομη. μετα φαγητο μεχρι σκασμου και πανω στο τραπεζι το μηλο και ο λεοντας και να ξεκιναει τρελλο debate.... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 αν καποια στιγμη μπορεσω και μπορεις θα ηθελα να την κανουμε την διαδρομη. μετα φαγητο μεχρι σκασμου και πανω στο τραπεζι το μηλο και ο λεοντας και να ξεκιναει τρελλο debate.... ειναι διαδρομη για στριψιμο,αρα φαγητο μεχρι σκασμου δεν παιζει,μιας και η επιστροφη ειναι πιο "στριφτερη" ;) οπως επισης δεν παιζει και debate μεταξυ του λεο μου και του μηλου,γιατι δεν θα ξερω σε τι λειτουργικο να πρωτο μπουταρω :p:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) ειναι διαδρομη για στριψιμο,αρα φαγητο μεχρι σκασμου δεν παιζει,μιας και η επιστροφη ειναι πιο "στριφτερη" ;) οπως επισης δεν παιζει και debate μεταξυ του λεο μου και του μηλου,γιατι δεν θα ξερω σε τι λειτουργικο να πρωτο μπουταρω :p:lol::lol: ρε Δημητρη δε σε βρισκω πουθενα...:wacko: φαγητο μεχρι σκασμου λοιπον αφου ολοκληρωθει η βολτα...λογω διπλου λειτουργικου κερνας τις μπυρες...:p Edited July 29, 2010 by drmdtsap Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 ασε φιλε μου αυτο ξαναπεστο. πολυ λιπαρη επιδερμιδα...ομως μην ξεχνας και κατι σημαντικο...μπορει η επιδερμιδα μας να λαδιζει οπως λες το τηλεφωνο αλλα αντεχει περισσοτερο στα ιχνη του χρονου...κοινως γερναει πιο δυσκολα:lol::);) ρε παιδια και κατι που θελω να ρωτησω...δεν ειμαι αδαης αλλα επειδη ο καθενας γραφει οτι του κατεβει θα ξεχασω και αυτα που ξερω...παμε λοιπον. ας πουμε οτι εχω ενα iphone 4 αγορασμενο απο αμερικη.ας πουμε οτι βγαινει το αναθεματισμενο το jb k unlock και ειμαι π.χ. στην 4.0. ας πουμε οτι μεσω cydia κραταω το shsh.ας πουμε οτι καποια στιγμη παθαινει το μηλο μια κομπλα και θελει restore.δεν μπορω να καnω restore στην 4.0 εχοντας τις π[αραπανω προυποθεσεις και μετα ξανα Jb k unlock? Ναι μπορείς να κάνεις πειράζοντας το host file ώστε να μπορέσεις με shift + restore να περάσεις την 4.0 για να μη σε πάει στην επόμενη. Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει το unlock αυτό που σε καίει είναι να μη γίνει η αναβάθμιση της baseband. Η 4.1 αναφέρεται ότι θα έχει νέα baseband. Όλη η ιστορία λοιπόν είναι να μην μπει ποτέ στη συσκευή (μέχρι να βγει το επόμενο unlock) η 4.1 γιατί θα σου βάλει τη νέα baseband γιατί με το downgrade δε μπορείς να κατέβεις και στη baseband παρά μόνο στο iOS. Έγινα κατανοητός; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ναι μπορείς να κάνεις πειράζοντας το host file ώστε να μπορέσεις με shift + restore να περάσεις την 4.0 για να μη σε πάει στην επόμενη. Από τη στιγμή που σε ενδιαφέρει το unlock αυτό που σε καίει είναι να μη γίνει η αναβάθμιση της baseband. Η 4.1 αναφέρεται ότι θα έχει νέα baseband. Όλη η ιστορία λοιπόν είναι να μην μπει ποτέ στη συσκευή (μέχρι να βγει το επόμενο unlock) η 4.1 γιατί θα σου βάλει τη νέα baseband γιατί με το downgrade δε μπορείς να κατέβεις και στη baseband παρά μόνο στο iOS. Έγινα κατανοητός; Κατανοητος οσο ποτε. Ρε Νικολα το τι ακουω τις μερες αυτες για αγορα απο αμερικη... Αρχιζα να πιστευω οτι στο μηλο 4 εχουν αλλαξει τα πραγματα κ πως αν κατσει στραβη εισαι καταδικασμενος να σου γινει ipod μεχρι το επομενο unlock. Με λιγη προσοχη στο τι κανει κανεις νομιζω πως δεν θα χει προβλημα με μηλο απο αμερικη... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 ασε φιλε μου αυτο ξαναπεστο. πολυ λιπαρη επιδερμιδα...ομως μην ξεχνας και κατι σημαντικο...μπορει η επιδερμιδα μας να λαδιζει οπως λες το τηλεφωνο αλλα αντεχει περισσοτερο στα ιχνη του χρονου...κοινως γερναει πιο δυσκολα:lol::);) Eσυ που εισαι μετα τα πρωτα -αντα γνωριζεις καλυτερα..:wink: :grin: Πιτσιρικαδες ( :lol: ), τα wm 7 ερχονται με το νεο χρονο? τελευταια wm συσκευη που περασε απο τα χερια μου ηταν το xperia και εχω μεινει αρκετα πισω!! αν και πιστευω θα κυριαρχησoυν τα ανδροειδη και το ios. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Έχει κανείς άποψη για το online store του play247.gr και το after sales support του; Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts