tolisfar Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 καλημερα σε ολους friends και haters!!!!!!!γιαννη καλοριζικο το εργαλειο με το καλο να το χαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 την καλημερα μου παιδια σε ολους καλημερα Μητσε και φυσικα καλημερα σε ΟΛΟΥΣ Καλημερα παιδια !!!!! γιαννη θα δεις ποσο υπεροχο ειναι να ασχολεισαι με τα mac !!!! Δες μερικα βιντεακια μου http://www.youtube.com/watch?v=tURfDByIeK4&feature=related Ακομα και ραδιο online κανεις ..... (μετα τις 11 με το whiskaky e ....) http://www.youtube.com/watch?v=iZRQu44jtKs Το μονο κακο ειναι οτι αυτη η ατιμη η apple θα σου τα παρει ολα ...... Στην αρχη πηρα imac24 , μετα ενα macmini για το σαλονι, μετα ενα imac21,5 για το γραφειο στο σπιτι , και ενα ipad για τις φορητες μου αναγκες............ (φυσικα η γυναικα θα σε κοιταει αγρια αλλα δεν θα μπορει να πει τιποτα γιατι θα τα χρησιμοποιει ολα ....... σαν να πηγες με αλλη ,,, αλλα καταβαθος της αρεσε ενα πραγμα :lol::D)Αυτο φοβαμαι Μαριε,οτι θα μου ξηλωσει την τσεπη η π....α,την γυναικα οκ την εχω υπο ελεγχο,θα παρει δωρακι το pc με win που ειναι τελειο και 6 μηνων μηχανημα,να ακουει τα τραγουδακια της να ριχνει και καμμια πασιεντζα,θα την παω και σε ενα hondo και τελειωσαμε,και φυσικα δεν θα ακουμπαει τα μηχανηματα μου καλημερα σε ολους friends και haters!!!!!!!γιαννη καλοριζικο το εργαλειο με το καλο να το χαρειςνα εισαι καλα ρε τολη Γιάννη, εδώ είμαστε και εμείς! Θα σου δώσω μια συμβουλή που έκανα και εγώ. Βέβαια, εγώ το έκανα 2 εβδομάδες πριν φτάσει στα χέρια μου το MacBook, αλλά δεν μας πειράζει. Είδα όλα τα video εδώ: http://www.apple.com/findouthow/mac/ Έχει πολλά και αρκετά χρήσιμα για το πως δουλεύουν και τι γίνεται. Επίσης, να μην τα φοβάσαι καθόλου! Αν και εξοικειωμένος με τους υπολογιστές, μόλις έναν χρόνο πριν πάρω τον Mac είχα ασχοληθεί λίγο παραπάνω από το να παίζω παιχνίδια. Αλλά η προσαρμογή στον θαυμαστό κόσμο της Apple και των Mac ήρθε μετά από λίγες ημέρες χρήσης (εντατικής η αλήθεια). Το μόνο που λίγο με ζόρισε είναι το πως εγκαθιστάς κάτι! Αλλά εκεί, φταίει που δεν είχα διαβάσει καθόλου και έκανα τον έξυπνο! Εκτός των άλλων, να έχεις υπόψιν σου και το εξής: http://www.maclife.gr/forum/forumdisplay.php?f=112 Η γωνιά του αρχάριου! :happy::p Δεν υπάρχει καλύτερο σημείο να μπαίνεις και να ψάχνεις! και όταν, με το καλό, αρχίσεις να αναζητάς λογισμικό (Office, Windows και πως-αν-θέλεις να τα βάλεις, υπάρχει website τίγκα στο παράνομο:X:ninja::lol:)... Εδώ είμαστε! ωπα Αλεξ,σιγα σιγα,πολλα μου τα λες:pπρος το παρων τα εχω χαμενα,το μονο που ξερω ειναι να ανοιγω τον safari και να χαζευω,το θεμα ειναι οτι φευγω την αλλη βδομαδα για διακοπες για 25 μερες και οταν γυρισω θα εχω ξεχασει οτι προλαβω να εχω μαθει και φτου απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Καλημέρα σε όλους!!! :) καλησπερα φιλε μου Κωστα,το imac θα μου φανει πολυ δυσκολο πιστευω,οχι απαιτησεις δεν εχω,ουτε περιεργα προγραμματα τρεχω ουτε παιχνιδια παιζω,πριν μιση ωρα μου το εφεραν:w00t:και φοραει ati,εκανα μπανιο και βγηκα με τις σαπουναδες:p Γιάννη καλορίζικο κατ' αρχήν! Τέλειο το μηχάνημα και θα το μάθεις πολύ εύκολα! Δες στην γωνιά του αρχάριου που είπε ο Αλέξανδρος και τα βιντεάκια στο site της Apple που είπαν τα παιδιά!!! Σε ένα μήνα θα πετάς! Α και που 'σαι!!! Πάρτο μαζί σου στις διακοπές!!! :p:p:p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Καλημέρα σε όλους!!! :) Γιάννη καλορίζικο κατ' αρχήν! Τέλειο το μηχάνημα και θα το μάθεις πολύ εύκολα! Δες στην γωνιά του αρχάριου που είπε ο Αλέξανδρος και τα βιντεάκια στο site της Apple που είπαν τα παιδιά!!! Σε ένα μήνα θα πετάς! Α και που 'σαι!!! Πάρτο μαζί σου στις διακοπές!!! :p:p:pthanks γιωργο:)να το παρω μαζι μου στις διακοπες ε;μου περασε απο το μυαλο για καποια στιγμη:pαλλα στο νησι παω παντα με μηχανη,οποτε φαντασου θεαμα,2 ατομα+μπαγκαζια και στην σχαρα το imac με την 27αρα οθονη,θα μου βαρανε παλαμακια:pσυν οτι με βλεπω να μην βγαινω απο το σπιτι οποτε δεν γλυτωνω την μουρμουρα στα σιγουρα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 πλεον ελευθερα και με την αδεια του γιατρου!ορματεεεεεε http://news247.gr/kosmos/science/ta_vlemmata_sta_sththh.437951.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 (edited) πλεον ελευθερα και με την αδεια του γιατρου!ορματεεεεεε http://news247.gr/kosmos/science/ta_vlemmata_sta_sththh.437951.htmlδεν νομιζω να πιανει σε ολους,εγω γιατι στα 3' νιωθω να μου ερχεται μια σκοτοδινη και να μουδιαζω; Edited July 28, 2010 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 δεν νομιζω να πιανει σε ολους,εγω γιατι στα 3' νιωθω να μου ερχεται μια σκοτοδινη και να μουδιαζω; γιατι στο νησι που πας οι "στοχοι" περνουν κατα ριπας και δεν ξερεις που να πρωτοστοχευσεις!:lol::lol:πρεπει να στοχευσεις και να εστιασεις σε εναν στοχο!!!!;) 10 λεπτα μονο εκει λεει ο γιατρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 γιατι στο νησι που πας οι "στοχοι" περνουν κατα ριπας και δεν ξερεις που να πρωτοστοχευσεις!:lol::lol:πρεπει να στοχευσεις και να εστιασεις σε εναν στοχο!!!!;) 10 λεπτα μονο εκει λεει ο γιατρος!ναι αλλα εκει ποτε δεν εισαι σιγουρος 100% αν κοιτας σωστα:pτο ανεκδοτο το ξερεις ε;...γιατι τα κοριτσια δεν σκυβουν στην Μυκονο;...για να μην φανουν τα @@ τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 πλεον ελευθερα και με την αδεια του γιατρου!ορματεεεεεε http://news247.gr/kosmos/science/ta_vlemmata_sta_sththh.437951.html εγω αυτο το λεω χρονια τωρα...και αντι ως γιατρος να γινω γνωστος με ελεγαν λιγουρη και ανωμαλο...:lol: Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 εγω αυτο το λεω χρονια τωρα...και αντι ως γιατρος να γινω γνωστος με ελεγαν λιγουρη και ανωμαλο...:lol: αργα η γρηγορα ερχεται η δικαιωση γιατρε μου:D:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 πλεον ελευθερα και με την αδεια του γιατρου!ορματεεεεεε http://news247.gr/kosmos/science/ta_vlemmata_sta_sththh.437951.html Εγώ πάλι που θέλω να πάρω φόρα και να βουτήξω εκεί μέσα;;; :lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Εγώ πάντως επειδή προσέχω την υγεία μου, δεν αρκούμαι στο να τα κοιτώ αλλά δοθείσης ευκαιρίας ρίχνω και κανένα δάγκωμα (ή τουλάχιστον το ονειρεύομαι). :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Εγώ πάλι που θέλω να πάρω φόρα και να βουτήξω εκεί μέσα;;; :lol::lol::lol: δεν εισαι ο μονος Γιωργο :rolleyes: ασχετα αν οι υπολοιποι το παιζουν υπερανω :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Εγώ πάλι που θέλω να πάρω φόρα και να βουτήξω εκεί μέσα;;; :lol::lol::lol:αντε ρε λιγουρη:p:p...εγω να δεις!!!να πεσω εκει μεσα και να σηκωθω λιγο πριν την συνταξη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 κοιταξτε την συγκεκριμενη αγγελια :confused: <Ζητείται για άμεση αγορά το HTC DESIRE> δεν δινω λινκ,να μην παρεξηγηθω... πληροφοριακα: η αναφερομενη προσφορα του γερμανου,που αναφερεται στην αγγελια, πλεον ειναι ατυπη,μιας και δεν υπαρχουν αλλες συσκευες ετοιμοπαραδοτες :lol: με την ιδια λογικη θελω και εγω ενα desire ελληνικο κομπλε σε τιμη κατω απο 300ε γιατι ...ετσι μου ηρθε :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 κοιταξτε την συγκεκριμενη αγγελια :confused: <Ζητείται για άμεση αγορά το HTC DESIRE> δεν δινω λινκ,να μην παρεξηγηθω... πληροφοριακα: η αναφερομενη προσφορα του γερμανου,που αναφερεται στην αγγελια, πλεον ειναι ατυπη,μιας και δεν υπαρχουν αλλες συσκευες ετοιμοπαραδοτες :lol: με την ιδια λογικη θελω και εγω ενα desire ελληνικο κομπλε σε τιμη κατω απο 300ε γιατι ...ετσι μου ηρθε :p Άμα κάτσουμε να σχολιάζουμε αγγελίες, δεν θα τελειώσουμε ποτέ Δημήτρη. Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά... Και μιας και λέτε για αγγελίες αυτό πώς σας φαίνεται? Αν αυτό δεν είναι λαθρεμπόριο,τότε ποιό είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά... Και μιας και λέτε για αγγελίες αυτό πώς σας φαίνεται? Αν αυτό δεν είναι λαθρεμπόριο,τότε ποιό είναι? Μήπως κάνει πλάκα το παλικάρι; Δεν παίζει...:confused::ninja: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Μήπως κάνει πλάκα το παλικάρι; Δεν παίζει...:confused::ninja: Tί να σου πώ ρε φίλε...? Αν είναι να κονομήσουμε κι εμείς,να βγάλουμε την βενζίνη από τα ντεπόζιτα και να την δίνουμε έτσι... Έλεος....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά... Και μιας και λέτε για αγγελίες αυτό πώς σας φαίνεται? Αν αυτό δεν είναι λαθρεμπόριο,τότε ποιό είναι? Μήπως κάνει πλάκα το παλικάρι; Δεν παίζει...:confused::ninja: Απεργοσπάστης!!!:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 πλακα κανει ο ανθρωπος ρε παιδια,σε μια απεργια που ειχαν κανει τα βενζιναδικα ενας ελεγε πωλειτε το ταδε κινητο και ενα 5λιτρο βενζινη δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Mono 1400 :X Με τι θρασος θα πηγαινε στη συναντηση για τη συναλλαγη?:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Έχω το 32άρι.. να το δώσω 2500;; :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Mono 1400 :X Με τι θρασος θα πηγαινε στη συναντηση για τη συναλλαγη?:cry: :lol: Eλεος πια. Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Mono 1400 :X Με τι θρασος θα πηγαινε στη συναντηση για τη συναλλαγη?:cry: Κακώς το αναφερες ..επρεπε να του έκλεινε κάποιος ραντεβού... Κ να έτρωγε το ξύλο της αρκούδας.. Αν και να του στείλει κάποιος μήνυμα θα πει ότι το έδωσε...καραγκιόζηδες... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts