Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"Το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με προϊόντα της Apple αναμένεται να εγκαινιαστεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου 2010 σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, χωρίς ακόμα να αποκαλύπτει η InfoQuest την ακριβή του θέση (μήπως στο Κολωνάκι;). "

Αυτη η μυστικοπαθεια θα τους φαει!!!!Ακριβως απεναντι απο την πλατεια ειναι,και συγκεκριμενα αυριο παραλαμβανουν και τα επιπλα του καταστηματος...

χαχαχαχαΤο εχει αναλαβει ενα φιλαρακι,και μου εχει υποσχεθει και καλυτερες τιμες!:D

Έλα ρε Ηλία!!!! :lol: Θα πάω προς τα εκεί ούτως ή άλλως σύντομα, θα ρίξω και μια ματιά προς τα εκεί...:ninja:

Πότε θα ετοιμαστεί (μιας και γνωρίζουμε εκ των έσω:p);;

Από ότι έχω ψάξει,οι τιμές στα imacs,macbooks κτλ είναι ίδιες παντού...

Αυτό σαν άμεσως εισαγωγέας και reseller λέτε να έχει καλύτερες τιμές?

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δεν νομίζω!

Ενδεικτικά, στους MadMacs μπορείς να δεις τιμές από official reseller...:)

Edited by nervous

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Σπανια αγοραζω μεταχειρισμενα τηλεφωνα.

Ζηλεψα τα android οπως τα ειδα στο Λεο και ειπα να αγορασω ενα μεταχειρισμενο για να τα δω απο κοντα.

Ενω μιλησα με δυο πωλητες εδω στο myphone και συμφωνησαμε, και οι δυο τελευταια στιγμη το εδωσαν αλλου.

τι να πω δεν πειραζει.

το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι μακρια απο ελλαδα και ηταν ευκαιρεια γιατι ερχεται την δευτερα συγγενικο μου προσωπο οποτε θα μου το εφερνε.

Τωρα θα περιμενω αναγκαστικα τον Οκτωβρη που θα παω ελλαδα.

Δεν υπαρχει τροπος να σταλει τηλεφωνο εδω με κουριερ. Ζητανε 60 ευρω και θα περασει απο τελωνειο.

Δυστυχως αυτα γινονται εστω και αν εγω δεν θα το εκανα ποτε ειδικα σε καποιον που τον γνωριζω απο το φορουμ.

δεν εισαι ο μονος που εισαι στην μπριζα Κωστη :) και εγω εχω κανει μερικες βολτες απο τις αγγελιες,αλλα εδω μεσα,

ολοι θελουν να πουλανε σε τιμες χρυσου και να αγοραζουν με τιμες καρβουνου :mad:

οσο για αυτο που εγινε με την αγγελια,την εχω πατησει και εγω παλιοτερα,σαν πωλητης...ειναι μερικοι που δεν εχουν ιερο και οσιο και δεν σεβονται κανενα κανονα...το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το ωμο κερδος και τπτ αλλο...και καλα θα κανεις να τους δωσεις ονομαστικα οπως ειχα κανει και εγω...(οχι οτι πηρε χαμαπαρι το γαιδουρι,αλλα εγω το εκανα...)

να μαθαινουν και οι υπολοιποι να τους αποφευγουν:mad:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ευτυχώς, εγώ, μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα με αγορά και πώληση μέσα από εδώ! Μάλιστα, ο ένας αγοραστής ίσως είχε και πρόβλημα από εμένα, μιας και άργησα περί τα 20' στο ραντεβού μας! :O:O

Αλλά γενικά, και εγώ βλέπω μια απίστευτη διάθεση να πουλήσουν τα τηλέφωνα (ή ότι άλλο) σε πολύ υψηλές τιμές. Και εννοείται, πως σε τέτοιες περιπτώσεις, αν θέλω κάτι, το αγοράζω καινούριο με ελάχιστα παραπάνω λεφτά! :happy:

Αλλά γενικά, και εγώ βλέπω μια απίστευτη διάθεση να πουλήσουν τα τηλέφωνα (ή ότι άλλο) σε πολύ υψηλές τιμές. Και εννοείται, πως σε τέτοιες περιπτώσεις, αν θέλω κάτι, το αγοράζω καινούριο με ελάχιστα παραπάνω λεφτά! :happy:

Αλεξανδρε ειναι λογικο και σεβαστο να προσπαθει ο καθε πωλητης να χασει οσο το δυνατον λιγοτερα λεφτα απο την συσκευη που πουλαει,οπως επισης να προσπαθει καποιος αγοραστης να βρει κατι πιο φθηνα..

δεν απευθυνομαι ομως σε απλους πωλητες - αγοραστες που πουλανε μια συσκευη καθε 2μηνο η 4μηνο....

μιλαω για ατομα που εκμεταλευονται και ΚΟΝΟΜΑΝΕ χοντρα απο το myphone μεσω των αγγελιων:!:

που αγοραζουνε με τρελα παζαρια απο εμενα για να πουλησουν πανακριβα σε σενα....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Αλεξανδρε ειναι λογικο και σεβαστο να προσπαθει ο καθε πωλητης να χασει οσο το δυνατον λιγοτερα λεφτα απο την συσκευη που πουλαει,οπως επισης να προσπαθει καποιος αγοραστης να βρει κατι πιο φθηνα..

δεν απευθυνομαι ομως σε απλους πωλητες - αγοραστες που πουλανε μια συσκευη καθε 2μηνο η 4μηνο....

μιλαω για ατομα που εκμεταλευονται και ΚΟΝΟΜΑΝΕ χοντρα απο το myphone μεσω των αγγελιων:!:

που αγοραζουνε με τρελα παζαρια απο εμενα για να πουλησουν πανακριβα σε σενα....

Το έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν επαγγελματίες του είδους.

Εγώ διαβάζω τα μηνύματα που έχει ο πωλητής και παίρνω μια ιδέα.

Έχω δει ατομα που τα μοναδικά μηνύματα στο myphone είναι στις αγγελίες και έχουν περισσότερες από 25 - 30 αγοροπωλησιες.

Νομίζω αυτούς θα έπρεπε να τους εντοπίζουν οι mods και να τους απαγορεύουν δημοσιεύσεις με αιτιολογικό ότι το φόρουμ δεν είναι για business.

Επίσης πολλά κερδισμενα σε διαγωνισμούς σφραγισμένα που βρωμανε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν επαγγελματίες του είδους.

Εγώ διαβάζω τα μηνύματα που έχει ο πωλητής και παίρνω μια ιδέα.

Έχω δει ατομα που τα μοναδικά μηνύματα στο myphone είναι στις αγγελίες και έχουν περισσότερες από 25 - 30 αγοροπωλησιες.

Νομίζω αυτούς θα έπρεπε να τους εντοπίζουν οι mods και να τους απαγορεύουν δημοσιεύσεις με αιτιολογικό ότι το φόρουμ δεν είναι για business.

Επίσης πολλά κερδισμενα σε διαγωνισμούς σφραγισμένα που βρωμανε.

ειναι κολωνια που κραταει (βρωμαει θα ηταν το σωστο..) χρονια Κωστα εδω μεσα...

καποιοι ειναι ενταξει αλλα ειναι και πολλοι στυγνοι επαγγελματιες....με την κακη ενοια φυσικα το "επαγγελματιες"...

δοκιμασε την ρομ που εχω δωσει στο thread του android Κωστα και κοιτα ποσο καλυτερα ειναι ολα:confused:

ελληνικα ολα (και το πληκτρολογιο της Htc αλλα λεο),οπως και πολυ καλυτερη η γενικη λειτουργια της ρομ :)

μην την βαλεις σε φακελο android,θελει ολα τα αρχεια του zip χυμα μεσα στην καρτα :wacko::lol:

ειναι κολωνια που κραταει (βρωμαει θα ηταν το σωστο..) χρονια Κωστα εδω μεσα...

καποιοι ειναι ενταξει αλλα ειναι και πολλοι στυγνοι επαγγελματιες....με την κακη ενοια φυσικα το "επαγγελματιες"...

δοκιμασε την ρομ που εχω δωσει στο thread του android Κωστα και κοιτα ποσο καλυτερα ειναι ολα:confused:

ελληνικα ολα (και το πληκτρολογιο της Htc αλλα λεο),οπως και πολυ καλυτερη η γενικη λειτουργια της ρομ :)

μην την βαλεις σε φακελο android,θελει ολα τα αρχεια του zip χυμα μεσα στην καρτα :wacko::lol:

Μπα δεν έχω όρεξη για δοκιμές. Είμαι σε φάση που δεν θέλω φλασαρισματα και δοκιμές.:D

Στο Leo έχω μια ρομ που δουλεύει καλά και δεν την πειραζω με τίποτα.

Τα android στο HD2 προς το παρών είναι μόνο για να πάρεις μια γεύση.

Λίγο που διάβασα στα φορουμ των συσκευών android βαδίζουν κι αυτοί στα βήματα των windows με ρομ κλπ. Ευτυχώς εκεί είναι πιο απλά τα πράγματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπα δεν έχω όρεξη για δοκιμές. Είμαι σε φάση που δεν θέλω φλασαρισματα και δοκιμές.:D

Στο Leo έχω μια ρομ που δουλεύει καλά και δεν την πειραζω με τίποτα.

Τα android στο HD2 προς το παρών είναι μόνο για να πάρεις μια γεύση.

Λίγο που διάβασα στα φορουμ των συσκευών android βαδίζουν κι αυτοί στα βήματα των windows με ρομ κλπ. Ευτυχώς εκεί είναι πιο απλά τα πράγματα.

μα εκει ειναι η διαφορα :confused: δεν χρειαζεται ουτε φλασαρισμα ουτε τπτ...ενα copy past στην καρτα και απλο μπουταρισμα.δοκιμαζεις και τπτ αλλο.επανεκινηση και απλα σβηνεις οτι ειχες βαλει στην καρτα απο android και σαν να μην εγινε τπτ :p

ακουτε μηλαραδες ??:p:rolleyes::lol::lol:

μα εκει ειναι η διαφορα :confused: δεν χρειαζεται ουτε φλασαρισμα ουτε τπτ...ενα copy past στην καρτα και απλο μπουταρισμα.δοκιμαζεις και τπτ αλλο.επανεκινηση και απλα σβηνεις οτι ειχες βαλει στην καρτα απο android και σαν να μην εγινε τπτ. Ακουτε μηλαραδες ??

Τι να ακουσουμε ρε Μητσο, δεν θελουμε αλλο λειτουργικο :p. Εμεις εχουμε λειτουργικο που μας κανει και ειναι και γ@@@@@@ο :lol:

Και ΝΑΙ, δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει, αλλα το JB ειναι πλεον και επισημα απο τις Αμερικανικες Αρχες ΝΟΜΙΜΟ :w00t: :yahoo: :clap: :dance: :up:

Πηγη : http://www.appleinsider.com/articles/10/07/26/us_government_legalizes_iphone_jailbreaking_for_unauthorized_apps.html

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Τι να ακουσουμε ρε Μητσο, δεν θελουμε αλλο λειτουργικο :p. Εμεις εχουμε λειτουργικο που μας κανει και ειναι και γ@@@@@@ο :lol:

Και ΝΑΙ, δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει, αλλα το JB ειναι πλεον και επισημα απο τις Αμερικανικες Αρχες ΝΟΜΙΜΟ :w00t: :yahoo: :clap: :dance: :up:

Πηγη : http://www.appleinsider.com/articles/10/07/26/us_government_legalizes_iphone_jailbreaking_for_unauthorized_apps.html

The list of items includes:

* Allow owners of used cell phones to break access controls on their phones in order to switch wireless carriers.

* Allow people to break technical protections on video games to investigate or correct security flaws.

* Allow college professors, film students and documentary filmmakers to break copy-protection measures on DVDs so they can embed clips for educational purposes, criticism, commentary and noncommercial videos.

* Allow computer owners to bypass the need for external security devices called dongles if the dongle no longer works and cannot be replaced.

:D

10char

10char

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου Μητσο, αλλά και με την υπόλοιπη παρέα, μένω ολίγον έκπληκτος απο το θέμα που εθιξες.

Επειδή έχει τύχει και εγώ, όπως πολλοί άλλοι υποθέτω , να εκμεταλευτουμε το site για να ξεφορτωθουμε ή να πάρουμε την επόμενη συσκευή μας, κοιταω να δώσω την συσκευή μου στην χαμηλότερη δυνατή τιμή σε σχέση με τον μέσο όρο, ώστε να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έτυχε επίσης να αγοράσω μια συσκευή απο τον φίλο μας τον Ηλια και έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο την συνεργασία, ελπίζω και εκείνος.

Τελικά φαίνεται ότι ούτε και εδώ, «κατοικεί» κόσμος αγγελικά πλασμενος. Είχα μια ελπίδα, ότι το χόμπι μας, θα μας ένωνε...πολύ λάθος μάλλον :(

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Τι να ακουσουμε ρε Μητσο, δεν θελουμε αλλο λειτουργικο :p. Εμεις εχουμε λειτουργικο που μας κανει και ειναι και γ@@@@@@ο

Πτεραρχε μου...ποσο θα περιμενετε να σπασετε ενα τηλ για να καταφερετε να δουλεψει το τηλ σας (καπως :p) σωστα :D

Απαντηση σε ολους αυτους που μας τα εχουν σπασει ολο τον τελευταιο καιρο με την apple ,,,,,,,,,,, αχαχαχχαχαχ παιδια καλοκαιρι ειναι ας κανουμε λιγη πλακα , απο την εποχη μου ... τρεχαμε να δουμε αυτες τις ταινιες .............

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Πτεραρχε μου...ποσο θα περιμενετε να σπασετε ενα τηλ για να καταφερετε να δουλεψει το τηλ σας (καπως :p) σωστα :D

ρε μητσο πως τα καναμε ετσι?θα βαραμε υπερωριες.να μπαινουμε εδω με τους φιλους μας.επισης στο φορουμ του λεο.αντε και στο φορουμ android του λεο.και αμα βγουν και τα 7αρια!!!παει θα σαλταρουμε τελειως.που να πρωτοποσταρουμε!:lol::lol::lol:

Καθολου θα ελεγα, και αυτο γιατι με την iOS 4.0 δεν μας απασχολει καθολου μα καθολου το ΤΖΟΥ ΜΠΟΥ. Πιστεψε με δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ηξερες παλαια:). Λειτουργει πληρως. Και μην αρχισεις για ραδιο, ΒΤ και αλλα τετοια γιατι ποτε μα ποτε ακομη και στο 3GS που το ειχα σπασμενο δεν τα χρησιμοποιησα ποτε :rolleyes:. Αρα ?

Ειμαστε ετοιμοι για νεα στροφη. Περιμενουμε με αγωνια να ερθει το 4ο μηλαρακι της σειρας στην Ελλαδα για να το δαγκωσουμε και αυτο :D. Εν τω μεταξυ, εσεις ποου δεν σας ικανοποιει το παλαιολιθικο λειτουργικο σας, μπορειτε να συνεχισετε να ψαχνετε για λυσεις που θα αναπληρωνουν τα κενα που αφηνουν τα "παραθυρα" σας ανοικτα :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Καλησπερα στην παρεα, και εγω θα ηθελα να παιξω λιγο με αντροιντ μιας και ειναι της μοδας τωρα :lol:

Και θα κανω και νεο συμβολαιο μαλλον οποτε ποιο προτεινετε? Δεν θελω να παω το θεμα στους ΄διαξιφησμους΄ απλα ετσι μια ιδεα η γνωμη.. Ασχετα απο χρηματα κτλ..

Το desire λεει η το wildfire?

H σε αλλη εταιρια ?:happy:

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου Μητσο, αλλά και με την υπόλοιπη παρέα, μένω ολίγον έκπληκτος απο το θέμα που εθιξες.

Επειδή έχει τύχει και εγώ, όπως πολλοί άλλοι υποθέτω , να εκμεταλευτουμε το site για να ξεφορτωθουμε ή να πάρουμε την επόμενη συσκευή μας, κοιταω να δώσω την συσκευή μου στην χαμηλότερη δυνατή τιμή σε σχέση με τον μέσο όρο, ώστε να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έτυχε επίσης να αγοράσω μια συσκευή απο τον φίλο μας τον Ηλια και έμεινα πολύ ικανοποιημένος απο την συνεργασία, ελπίζω και εκείνος.

Τελικά φαίνεται ότι ούτε και εδώ, «κατοικεί» κόσμος αγγελικά πλασμενος. Είχα μια ελπίδα, ότι το χόμπι μας, θα μας ένωνε...πολύ λάθος μάλλον :(

Όπως τα λες Λευτέρη μου.πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14.κάποιος έβαλε αγγελία το evo...άλλοι πουλάνε κάποια συσκευή σχεδόν τσάμπα απλά για να ρίξουν την τιμή τις.χωρίς καν να έχουν στην κατοχή τους την συγκεκριμένη συσκευή.απλά ο Δημήτρης είχε την ατυχία να πέσει σε κάποιον που όπως απλά λέμε,κρίμα τα παντελόνια που φοράει.

Αλεξανδρε,όταν εχω νεότερα θα ενημερώσω.το μόνο που ξέρω είναι ότι τους πάνε τρέχοντας γιατί πρέπει να παραδοθεί πολύ σύντομα το κατάστημα.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Καλησπερα στην παρεα, και εγω θα ηθελα να παιξω λιγο με αντροιντ μιας και ειναι της μοδας τωρα :lol:

Και θα κανω και νεο συμβολαιο μαλλον οποτε ποιο προτεινετε? Δεν θελω να παω το θεμα στους ΄διαξιφησμους΄ απλα ετσι μια ιδεα η γνωμη.. Ασχετα απο χρηματα κτλ..

Το desire λεει η το wildfire?

H σε αλλη εταιρια ?:happy:

Εγω εχω Legend. Πιστευω οτι με την προσφορα του Γερμανου για το Desire στα 399 ειναι μια παρα μα παρα πολυ καλη ευκαιρια. Αν ομως δεν θες να διαθεσεις τοσα, τοτε Wildfire στα 269 η 289 νομιζω :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Εγω εχω Legend. Πιστευω οτι με την προσφορα του Γερμανου για το Desire στα 399 ειναι μια παρα μα παρα πολυ καλη ευκαιρια. Αν ομως δεν θες να διαθεσεις τοσα, τοτε Wildfire στα 269 η 289 νομιζω :rolleyes:

Δεν νομίζω να ισχύει ακόμα η προσφορά του Γερμανού.εύχομαι να κάνω λάθος.παντός οποίος έχει όρεξη για ρομ και γενικότερα για πείραγμα τις συσκευής του,στο desire υπάρχουν πλέον άπειροι συνδυασμοί.αλλά την ποιότητα κατασκευής του wildfire δεν την έχει....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δεν υπαρχει προσφορα πλεον.

Η τιμη επεστρεψε στα 499.

Θα ηθελα να πω οτι και iphone να ειχαμε παλι θα ψαχνομαστε. Για καποιους ειναι χομπι και τους αρεσει να δοκιμαζουν συσκευες.

Ενω μ αρεσει το Legend θα προτεινα το Desire γιατι εχει τεραστια υποστηριξη και δεν θα αναγκαζεσαι να περιμενεις ποτε θα δεησει η HTC να δωσει το νεο update.

Επισης εχει δυνατο hardware που μπορει να αντεξει και την εκδοση 3.0 η οποια θα κυκλοφορισει την επομενη χρονια. Το legend δεν νομιζω να τα βγαλει περα γιατι ειναι κατω απο το minimum των απαιτησεων που θα εχει το 3.0

Εγω περισσοτερο θελω να αγορασω android για να εχω αποψη και φυσικα δεν προκειται να πουλησω το Leo.

Ο Γερμανος μου πεφτει λιγο μακρυα (μενω Ολλανδια) , αλλα με το αυτοκινητο

σε 1 ωρα ειμαι Γερμανια:) Περα απο την πλακα τωρα το legend με το desire τι διαφορες εχουν? Και τα 2 δεν εχουν android? H εχουν αλλη ακδοση?

Εdit Μα ουτε και γω Κωστα σκεφτομαι να δωσω το Λεο, αλλα ετσι απο περιεργεια και αφου δεν θα δωσω πολλα χρηματα μιας και θα κανω νεα συνδεση..

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

δεν ξερω τι μου λετε εσεις :rolleyes:

εγω μολις καταφερα να συγχρονισω το παλιο καλο μου :wacko::lol::lol:

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:LwzC9ENPoD0PiM:http://www.2hand.bg/photos/93851879.jpg http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:lCB-Ao1lekocDM:http://www.amltelecom.com/winkel/images/Nokia-8310-p_17420vb.png

το οποιο πληροφοριακα σας αναφερω,οτι ειναι πληρως ανανεωμενο και σε κατασταση καινουργη :!:

δεν εχει το παραμικρο ψεγαδι!!

και θελω και ενα desire για να παιζω...:ninja:

Λευτερη φιλε μου,δυστυχως δεν εχουν ολοι εδω μεσα τις καλυτερες των προθεσεων...καποιοι κοιτανε να πιουνε αιμα και δεν μπορει κανεις να τους ελενξει...δεν γινεται δυστυχως κατι τετοιο,οσο και να θελουν οι υπευθυνοι του φορουμ...ετσι θα πρεπει μονοι μας να εχουμε το νου μας και οποτε βλεπουμε καποιο τετοιο κρουσμα,πρεπει να το ονομαζουμε,ωστε να περιοριστει η αχαλινωτη εκμεταλευση που δραστηριοποιειται καθημερινα στο buy & sell...:O

δεν ξερω τι μου λετε εσεις :rolleyes:

και θελω και ενα desire για να παιζω...:ninja:

Γιατί ντρεπεσαι :p:lol: να το πεις ότι το froyo είναι σκάλες ανώτερο από τα ξεπερασμενα windows παρά τα τελευταία λιφτινγ.

Μπορεί να κάνουμε την δουλειά μας με το Leo έτσι όπως είναι αλλά βασίζεται σ ένα αχαρο λειτουργικό.

Το froyo τουλάχιστον επιφανειακά είναι πιο φρέσκο και από το ios.

Ένα πράγμα που μου άρεσε παρά πολύ, είναι ότι σ μένα που δουλεύω κανά δυο χρόνια το gmail και όλα τα σχετικά, χωρίς να κάνω τίποτα, είχα τα πάντα στην συσκευή μου. Μέχρι και κάτι ξεχασμενες φωτογραφίες στο picasa ανακάλυψα.

Ούτε συχρονισμος ούτε τίποτα.

Είχα ρυθμίσει από όταν αγορασα το MacBook να συχρονιζονται οι επαφές μου, το iCal και όλα ήλθαν και εκατσαν με το τηλέφωνο έτοιμο προς χρήση.

Αφού δεν έκατσε να πάρω τώρα μεταχειρισμένο desire, θα περιμένω τον Οκτώβρη για κάτι καλύτερο. Εκτός και αν γίνει κανά θαύμα και βρουν τροπο να bootαρει το Leo κατευθείαν με τα android στην μνήμη της συσκευής και με όλους τους drivers.

Το βλέπω παρά πολύ δύσκολο εώς απίθανο. Και δεν είναι μόνο αυτά.

Με τις ανύπαρκτες γνώσεις μου νομίζω ότι υπάρχουν και αλλά θέματα που πιθανώς δεν μπορούν να ξεπεραστούν σε μια συσκευή που δεν είναι χτισμένη γι αυτό το λειτουργικό.

Γιατί ντρεπεσαι :p:lol: να το πεις ότι το froyo είναι σκάλες ανώτερο από τα ξεπερασμενα windows παρά τα τελευταία λιφτινγ.

Μπορεί να κάνουμε την δουλειά μας με το Leo έτσι όπως είναι αλλά βασίζεται σ ένα αχαρο λειτουργικό.

Το froyo τουλάχιστον επιφανειακά είναι πιο φρέσκο και από το ios.

Ένα πράγμα που μου άρεσε παρά πολύ, είναι ότι σ μένα που δουλεύω κανά δυο χρόνια το gmail και όλα τα σχετικά, χωρίς να κάνω τίποτα, είχα τα πάντα στην συσκευή μου. Μέχρι και κάτι ξεχασμενες φωτογραφίες στο picasa ανακάλυψα.

Ούτε συχρονισμος ούτε τίποτα.

Είχα ρυθμίσει από όταν αγορασα το MacBook να συχρονιζονται οι επαφές μου, το iCal και όλα ήλθαν και εκατσαν με το τηλέφωνο έτοιμο προς χρήση.

Αφού δεν έκατσε να πάρω τώρα μεταχειρισμένο desire, θα περιμένω τον Οκτώβρη για κάτι καλύτερο. Εκτός και αν γίνει κανά θαύμα και βρουν τροπο να bootαρει το Leo κατευθείαν με τα android στην μνήμη της συσκευής και με όλους τους drivers.

Το βλέπω παρά πολύ δύσκολο εώς απίθανο. Και δεν είναι μόνο αυτά.

Με τις ανύπαρκτες γνώσεις μου νομίζω ότι υπάρχουν και αλλά θέματα που πιθανώς δεν μπορούν να ξεπεραστούν σε μια συσκευή που δεν είναι χτισμένη γι αυτό το λειτουργικό.

Αυτο ακριβως ειχα πει και εγω σε μια παλαιοτερη αναρτηση μου , πλεον τα windows απλα εχουν πεθανει

android & ios ειναι το μελλον .... Η ευκολια συχρονισμου των android ειναι ΑΠΙΘΑΝΗ !!!! και εδω ερχεται το μεγαλο ερωτημα

iphone4 or Motorola Milestone XT720 ??? γιατι θελω το νεο μου κινητο να εχει πολυ καλη καμερα. Και οταν λεω καλη θελω ρε παιδι μου να τραβα φωτογραφιες ανετα και απλα και οχι να με πρηζει να μεινω εγω και το θεμα μου ακουνητος ....... μαλλον εδω το iphone4 κερδιζει ΑΠΟΛΥΤΑ εδαφος ......

παρακαλω καποιον απο αυτους που εχει το iphone4 να ποσταρει την εμπειρια του σχετικα με τις φωτογραφιες , αλλα και ας ανεβασει μερικες ληψεις απο εσωτερικους χωρους (γιατι σε ηλιο και τελειες συνθηκες ολα βγαζουν πολυ καλες)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned