Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

@chris258 αν μιλάμε για απειλή βάση αριθμού πωλήσεων τότε σίγουρα μιλάμε για 1-2 συσκευές android και με αυτές να έρχονται πολύ πίσω. Δεν υπάρχει συσκευή WM που να φτάνει ούτε το 1/10 (και πολύ λέω) των πωλήσεων του iPhone

Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σημασία. Απλά το αναφέρω πληροφοριακά. Και γω θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός για να έχουμε εν τέλει καλύτερα προϊόντα. Ήδη, οι φήμες που κυκλοφορούν για το OS 4.0 του iPhone φαίνονται ενθαρρυντικές (με μια πρώτη ανάγνωση).

Ο Δημήτρης λέει πάνω ότι άλλαξαν τα WM που ξέραμε. Δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι στα WM. Απλά στο Leo υπάρχει ο καταπληκτικός συνδυασμός ενός πανίσχυρου hardware και ενός εξαιρετικού shell. Τα WM είναι από κάτω ίδια, οι εφαρμογές το ίδιο, κ.ο.κ. Απλά η HTC με το Leo κατάφερε να κερδίσει τους απογοητευμένους WM users που είχαν κουραστεί με τα κολλήματα, τις απουσίες drivers, κ.λ.π. και πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια στην εταιρεία.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Μια ερωτηση,πριν απο κανα μηνα κατι ειχε γινει με το Cydia και δεν μου ανοιγε και ειχα διαβασει οτι ηταν ενα γενικοτερο προβλημα,αλλα δεν μπορουσα να το φτιαξω γιατι δεν ειχα εγκαταστησει καποια tools που χρειαζονταν και η μονη λυση ηταν restore.Τωρα που βγηκε η 3.1.3,μπορω να κανω restore στην 3.1.2 και να το ξανακανω jailbreak η με το restore παω αναγκαστικα στην 3.1.3?

Αν πας για restore το iTunes θα σου περάσει την 3.1.3. Αν είσαι στην 3.1.2 μπορείς να περάσεις την 3.1.3 Jailbroken με το PwnageTool 3.1.5 (να φτιάξεις δικό σου custom ipsw αν έχεις mac, ή να κατεβάσεις ένα). Καλά είναι να έχεις αποθηκευμένα τα SHSHs αρχεία στο cydia για να μπορείς να κάνεις downgrade αν χρειαστεί.

Αλλιώς, αν δε θες να μπλέκεις με PwnageTool και ΜΟΝΟ με την προϋπόθεση ότι έχεις τα SHSHs της 3.1.2, μπορείς να κάνεις restore, να περάσεις στην 3.1.3, μετά να κάνεις downgrade και να κάνεις JB με το Blackra1n.

Καλημέρα σας.

@chris258 αν μιλάμε για απειλή βάση αριθμού πωλήσεων τότε σίγουρα μιλάμε για 1-2 συσκευές android και με αυτές να έρχονται πολύ πίσω. Δεν υπάρχει συσκευή WM που να φτάνει ούτε το 1/10 (και πολύ λέω) των πωλήσεων του iPhone

Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σημασία. Απλά το αναφέρω πληροφοριακά. Και γω θέλω να υπάρχει ανταγωνισμός για να έχουμε εν τέλει καλύτερα προϊόντα. Ήδη, οι φήμες που κυκλοφορούν για το OS 4.0 του iPhone φαίνονται ενθαρρυντικές (με μια πρώτη ανάγνωση).

Ο Δημήτρης λέει πάνω ότι άλλαξαν τα WM που ξέραμε. Δε νομίζω ότι άλλαξε κάτι στα WM. Απλά στο Leo υπάρχει ο καταπληκτικός συνδυασμός ενός πανίσχυρου hardware και ενός εξαιρετικού shell. Τα WM είναι από κάτω ίδια, οι εφαρμογές το ίδιο, κ.ο.κ. Απλά η HTC με το Leo κατάφερε να κερδίσει τους απογοητευμένους WM users που είχαν κουραστεί με τα κολλήματα, τις απουσίες drivers, κ.λ.π. και πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια στην εταιρεία.

Καλημερα σε ολους.

Οντως η HTC εχει προχωρησει πολυ και εχει βαλει πλωρη να ανεβει στην 3η θεση (ειναι ηδη μεσα στις 5 πρωτες) στα smartphones.

Οι ανθρωποι δουλευουν οπως πρεπει, λαμβανοντας υπ᾽οψη τις απαιτησεις του κοινου. Το ιδιο θα πρεπει να κανει η apple αν θελει να παραμεινει εκει που ειναι.

Αν επαναπαυθει σ᾽αυτο που εχει, συντομα θα μεινει μ αυτους που το αγοραζουν λογο πρεστιζ και ονοματος.

Δεν τρελαθηκα ξαφνικα που μεταπηδησα απο το iphone. To σκεφτηκα παρα πολυ και τα εβαλα ολα κατω, προσπαθοντας να δω ποιο ταιριαζει περισσοτερο σε μενα και στην δουλεια μου, ποιο μου δινει περισσοτερα στον τομεα οθονη, βιντεο, φωτογραφια αλλα και στην ποιοτητα κατασκευης και αντοχη στην χρηση.

Πλεον δεν χρησιμοποιω θηκη. Εχω μια στην ζωνη μου μονο για να το μεταφερω Γιατι απλα δεν εχει αναγκη απο μικροκτυπηματα. Δεν κινδυνευει να γδαρθει μονο και μονο απο την επαφη με ρην επιφανεια του γραφειου μας.

Σε αλλα φορουμ βρεθηκαν καποιοι να το κατηγορουν κρινοντας με οτι ειχαν στο μυαλο τους απο παλιοτερα WWM, μεχρι και το ETEN θυμιθηκαν, ειτε κρινοντας απο μια πενταλεπτη επαφη σε καποιο καταστημα με μια αρυθμιστη συσκευη που δεν εχει καν γινει update στις τελευταιες official rom.

Αναγκαστικα να ανεβασω καποια βιντεακια τραβηγμενα απο το δικο μου, οχι γιατι μ ενδιεφερε η αποψη τους, αλλα γιατι δεν μ αρεσει η παραπληροφοριση χωρις τεκμηρια.

Ειναι σαν αυτο που καναμε οταν ειχε βγει το iPhone 3g. Χωρις να εχουμε ιδεα αναμασουσαμε οτι διαβαζαμε απο εδω κι απο κει.

Περιμενω απο την apple να φροντισει ωστε η νεα της συσκευη που θα βγει το καλοκαιρι, να εχει ικανοποιητικες βελτιωσεις στο hardware εκει που πασχει αλλα και εκει που εχει μεινει πισω.

Επισης το software χρειαζεται ενα γερο lifting ωστε να γινει περισσοτερο παραμετροποιησιμο για να καλυπτει ολες τις αναγκες και επιτελους να παρεχει δωρεαν καποιες βασικες εφαρμογες οπως κανουν ολες οι αλλες εταιρειες.

Βεβαια αυτο ειναι αντιθετο με τα πιστευω του Steve.

Γι᾽αυτον δεν υπάρχει η λεξη δωρεαν η προσφορα. Δειτε την HTC μαζι με την MS ποσες δωρεαν εφαρμογές ενσωματωνουν.

Ας βαλουν μια εκδοση του iWork να κανει ο κοσμος ανετα την δουλεια του.

Σιγα σιγα οι developers αρχιζουν να φτιαχνουν αντιστοιχες εφαρμογες και για τα windows mobiles.

Χθες ανακαλυψα μια που κανει exploring μεσω wifi απο το pc.

Εκτος απο το να διαχειριζεσαι τα αρχεια κανοντας, προσθηκες η τροποποιησεις, εχει δυνατοτητα να επεμβεις μεχρι και στην registry για εισαγωγη tweaks κλπ.

Προσωπικα δεν μου λειπει καμια εφαρμογη απ᾽αυτες που χρησιμοποιουσα στο iphone.

Εχω βρει αναλλογες και καθημερινα προστηθενται νεες.

Δεν εχω κανενα προβλημα στην υλοποιηση εφαρμογων οπως το mail, sms, RSS, twitter, youtube (me download), facebook. Ολα γινονται με την ιδια ευκολια.

Οπως ειπα και σ αλλα μηνυματα, συνεργαζεται αψογα με το mac μου και συχρονιζω to do, notes, photos, μουσικη μεσω φακελων, ασυρματα.

Mail calendar contacts απο το google.

Μιλω παντα για το HD2 και δεν μ ενδιαφερει τι κανουν τα windows.

Με απασχολει μονο αυτο που παίρνω απo το συγκεκριμενο κομπιουτερ τσεπης.

Οι πληροφορίες που αντλω απο τις πηγες μεσω RSS @ twitter σχετικα με το μελλον των windows mobiles, λενε οτι εχει αρχισει να οργανονεται το app shop, αλλα οχι στα πρότυπα της apple.

Συγκεκριμενα εκτός απο αυτες που θα πωλουνται μεσα, θα υπάρχουν και links εγκεκριμενων δημιουργων για απ ευθειας αγορα απ αυτους.

Οι εφαρμογές θα μπορουν να εγκατασταθουν και στην καρτα μνημης, οχι μονο στην συσκευη οπως γινεται στο google shop.

Ηδη εχει δωθει το SDK σε ολους τους ενδιαφερομενους και εργαζονται πυρετοδως.

Δεν ξερω αν θα μ αρεσουν τα series 7.

Απο τα βιντεο που κυκλοφορουν δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα γιατι δεν δειχνουν σημαντικα πραγματα που θα ηθελα να δω.

Σε γενικες γραμμες δεν μ αρεσει το designe και θα ηθελα περισσοτερες πληροφοριες στην αρχικη οθονη.

Φανταζομαι οτι ολα αυτα θα ειναι παραμετροποιησιμα και θα δεχονται βελτιωσεις απο τους developers του XDA.

Και βεβαια αποκλειεται η HTC να μην προσθεσει καποιες πινελιες μ ενα δικο της shell.

Θα δουμε, η αποφαση μου για την επομενη συσκευη μου θα παρθει οταν ανακοινωθει το επομενο HD και αφου θα γνωριζω το iphone4.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν τρελαθηκα ξαφνικα που μεταπηδησα απο το iphone. To σκεφτηκα παρα πολυ και τα εβαλα ολα κατω, προσπαθοντας να δω ποιο ταιριαζει περισσοτερο σε μενα και στην δουλεια μου, ποιο μου δινει περισσοτερα στον τομεα οθονη, βιντεο, φωτογραφια αλλα και στην ποιοτητα κατασκευης και αντοχη στην χρηση.

.

εδω τα λες ολα.....!! πολλους περισσοτερους ομως (και εγω μεσα) μας καλυπτει ΑΚΟΜΑ το iphone 3gs... στο μελλον θα δειξει... :p

με την htc και το android να εχουν ανεβεασει κατακορυφα τον ανταγωνισμο το καλοκαιρι θα παρω την αποφαση μου για νεο iphone η καποιο htc... :X

Ετσι θα ειναι το νεο iphone 4,εχετε δει αυτο το βιντεο...http://www.youtube.com/watch?v=rDzMRzmf3es

Η ειναι μουφα....?

android or ios or wm......who cares.....???

Ετσι θα ειναι το νεο iphone 4,εχετε δει αυτο το βιντεο...http://www.youtube.com/watch?v=rDzMRzmf3es

Η ειναι μουφα....?

Αυτά είναι concept videos. Δεν πρόκειται δηλαδή για κάτι επίσημο αλλά για ιδέες που έχουν διάφοροι ανάλογα με τη φαντασία τους.

κατι αλλο ποιος explorer θα μου λεγατε για να κατεβασω ωστε να περιγουμε στο ιντερνετ?

Για τo iPhone;;;

Mα φυσικα για το καινουργιο μου αποκτημα....!!!!!!:D

ΥΓ: Eυχαριστω πολυ.....

Το safari δεν σου ειναι αρκετο

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Ο Safari δε σου κάνει; :blink:

Η σύνδεσή σου είναι. Δεν έχεις σήμα 3G;

Μπαινω μεσω WIFI δικο μου.....αλλα εχω συνδεδεμενο αλλους 2 laptop...μαλλον αυτο θα φταιει.....;)

Καλησπέρα στην παρέα!

Νομίζω ότι το νέο avatar του Δημήτρη είναι... :D:rolleyes::D

Παιδιά, το Desire είναι φοβερό τηλέφωνο... Πραγματικά. Δεν ξέρω αν είναι απλός ενθουσιασμός επειδή είμαι με το ίδιο τηλέφωνο τόσο καιρό, αλλά Nexus One και Desire μου φωνάζουν! Απλά είναι στην μέση το Android και δεν μπλέκω τώρα...

Και βέβαια και το επερχόμενο S.E. X10.. Μιλάμε για σκληρό ανταγωνισμό.

Αλλά μην ξεχνάμε ότι η Apple έχει κρατήσει το ίδιο hardware (με μικρές αλλαγές) 2 χρόνια! Από εποχής 3G.. Σίγουρα θα δούμε κάτι καλό.. Πρέπει αν θέλει να μας κρατήσει (όπως έχω ξαναγράψει).. Αλλιώς οι νέες δημιουργίες της HTC θα βρουν έναν ακόμα νέο πελάτη (:rolleyes:)!

Κατά τα άλλα, Νίκο Κάρπε, έχει βγει jb για την 3.1.3;:blink: Έχω χάσει κάθε επαφή με sites του εξωτερικού για να πληροφορηθώ...:X

Νομίζω (απλή εικασία με κάποιο σκεπτικό βέβαια) ότι η αλλαγή η μεγάλη στο hardware του iPhone θα γίνει με τον Α4. Λογικά θα τον δούμε στο επόμενο iPhone. Επίσης νομίζω ότι πλέον μπορούμε να περιμένουμε και front camera.

Για να πικαρουμε λιγακι και μερικους φανατισμενους...:p

Το 2009 (την χρονια που βγηκε το 3GS) πουληθηκαν περιπου 25.000.000 iphone που ειναι μολις γυρω στο 3% της παγκοσμιας αγορας κινητης για το 2009!:lol:

Υπερδιπλασια απο το 2008 αλλα απελπιστικα μικρο για καποιους που νομιζουν οτι ο μισος πλανητης εχει iphone!!!:p:lol: Ουτε το 3%!!:lol:

Στα θετικα ειναι οτι αυξηθηκαν οι πωλησεις Iphone σε σχεση με το 2008 και στο οτι αποτελουν το 15% των smartphone που πουληθηκαν. Καταλαμβανοντας τη 3η θεση πισω απο symbian, RIM αλλα πανω απο WM (αναμενομενο). Προσοχη ομως γιατι ερχεται με μεγαλη φορα το android που 5-πλασιασε πωλησεις σε 1 χρονο!:p

Καλησπέρα σε ολους :)

μήπως θυμάται κάποιος ποια ήταν η εφαρμογή που «ακουγε» το μουσικό κομμάτι και μετά στο έβρισκε;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Για να πικαρουμε λιγακι και μερικους φανατισμενους...:p

Το 2009 (την χρονια που βγηκε το 3GS) πουληθηκαν περιπου 25.000.000 iphone που ειναι μολις γυρω στο 3% της παγκοσμιας αγορας κινητης για το 2009!:lol:

Υπερδιπλασια απο το 2008 αλλα απελπιστικα μικρο για καποιους που νομιζουν οτι ο μισος πλανητης εχει iphone!!!:p:lol: Ουτε το 3%!!:lol:

Στα θετικα ειναι οτι αυξηθηκαν οι πωλησεις Iphone σε σχεση με το 2008 και στο οτι αποτελουν το 15% των smartphone που πουληθηκαν. Καταλαμβανοντας τη 3η θεση πισω απο symbian, RIM αλλα πανω απο WM (αναμενομενο). Προσοχη ομως γιατι ερχεται με μεγαλη φορα το android που 5-πλασιασε πωλησεις σε 1 χρονο!:p

Μα δε νομίζω να έγραψε κανείς κάτι τέτοιο (ότι όλος ο κόσμος έχει iphone). Αναλυτικά στοιχεία για τις πωλήσεις smartphones για το 2009 μπορείς να δεις εδώ.

Καλησπέρα σε ολους :)

μήπως θυμάται κάποιος ποια ήταν η εφαρμογή που «ακουγε» το μουσικό κομμάτι και μετά στο έβρισκε;

Shazam (Δύο εκδόσεις: Free + Encore) ή το SoundHound.

Shazam (Δύο εκδόσεις: Free + Encore) ή το SoundHound.

Νίκο, χίλια ευχαριστώ :)

btw το site, απλά, «τα σπάει» ;)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

καλησπερα παιδια:)

το νεο αβαταρ Αλεξανδρε επιλεχθηκε για 2 λογους που δεν εχουν να κανουν τπτ με τα android η με οτι και αν δειχνει το αβαταρ...

1.το ονομα του (desire) που ειναι η "επιθυμια" ολων μας μια ολο και καλυτερη συσκευη:)

2.γιατι μου αρεσαν τα χρωματα :lol:

δεν εχει καμια σχεση με μενα και τα "πολυποθητα" για μερικους :p

android...οσοι τα θελουν να τα χαιρονται...εγω δεν θα παρω,ευχαριστω :cool:

αν βγει καποια συσκευη που θα μπορει να ειναι καλυτερη απο το λεο μου,το συζηταμε,αλλα με τα σημερινα δεδομενα...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

θέλω να δω όλα τα μαγκάκια που ζητούσανε front camera.

αν αυτό δεν λειτουργεί μόνο με εφαρμογή τύπου iChat και να υπάρχει σίγουρα συνδρομή mobile me μην με λένε μητσάρα.

μετά θα ξαναρχίσει το κράξιμο για τον περιορισμό του mobileme. δεν ξέρω κάπως έτσι το βλέπω εγώ.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned