v@gelis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) Βαγγελη θα παραμεινω σε αυτο και ειλικρινα θα ηθελα να με πιστεψεις... η αξιοπιστια και η σταθεροτητα πληκτρολογησης στο λεο (τουλαχιστον στο δικο μου,κατι που φυσικα δεν οφειλεται σε μενα,αλλα στις νεες ρομς ακομα και στις επισημες) ειναι υπερανω καθε κριτικης!! ακριβεστατο,ταχυτατο και οτι πατας αυτο θα γραψει...και δεν ειναι και οτι ευκολο για τα δαχτυλα μου,που μονο την σκληροτητα του δερματος να βαλεις και τα σκισιματα λογω δουλειας,δεν ειναι και οτι καλυτερο για να εχεις αξιοπιστη κριση,παρολα αυτα,δεν εχω κανενα προβλημα :) εχεις την εντυπωση απο το 1ο λεο και την 1η επισημη ρομ που φοραγε,οπου εκει ισχυαν οτι ακριβως επισημαινεις ;) πραγματα που ειναι πλεον μακρινο παρελθον... δεν εχει χρειαστει μεχρι σημερα να ασχοληθω καν με screen alingment,κατι που ξερεις πολυ καλα λογω της εμπειριας σου,οτι ειναι βασικη η σωστη ρυθμιση του για καλη λειτουργια ,μιας οθονης αφης :) Βρε Δημητρη, αφου το ξερεις πως επαιξα με ολες τις custom roms, με το που βγηκε το hard spl για το λεο. Δοκιμασα περι τις 8 roms, με διαφορετικα builds της 6.5, εκανα πολλα screen alignment, επαιξα με τις ρυθμισεις της registry (με sktools και χειροκινητα) για την ευαισθησια της οθονης, διαλεξα ο,τι εναλλακτικο keyboard κυκλοφορουσε στην αγορα. Και τελικα, τι? Αυτα που περιγραφω παραπανω. Σιγουρα σε μικροτερο βαθμο απο αυτα που γινονταν με τη stock rom, αλλα και παλι με προβληματα. Το θεμα το συζητησα εκτενως και με ενα καλο φιλο, με τεραστια εμπειρια σε smartphones και συμφωνησε απολυτα μαζι μου. Ειναι καθαρα θεμα υλοποιησης της capacitive οθονης και των wm 6.5 Τα 7αρια θα λυσουν μια και καλη αυτο το προβλημα... Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα μια ποιό τεχνική παρουσίαση από κάποιον άλλο αντί του "καραϊγκιόζη" του Ballmer αλλά τι να κάνουμε αυτός μας έτυχε. :lol: Δεν εχεις αδικο. Αντε να δουμε... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από Ομάδα Διαχείρισης : συνεχόμενα μηνύματα .Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_off.gif----->http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/multiquote_on.gif Edited February 15, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα .Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Δεν εχεις αδικο. Αντε να δουμε... Όχι πως μου έκανε τίποτα ο άνθρωπος αλλά με εκνευρίζουν αφάνταστα οι παρουσιάσεις όταν γίνονται από CEO. Πολύ δράμα και θεατρινισμοί και ελάχιστες τεχνικές λεπτομέρειες που είναι και το ζητούμενο. :wacko: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα μια ποιό τεχνική παρουσίαση από κάποιον άλλο αντί του "καραϊγκιόζη" του Ballmer αλλά τι να κάνουμε αυτός μας έτυχε. :lol: σε xp μου ανοιξε το λινκ του βιντεο αμεσως....στα 7αρια σπιτι μου,ειναι απλα.....ασπρη οθονη :confused: Βρε Δημητρη, αφου το ξερεις πως επαιξα με ολες τις custom roms, με το που βγηκε το hard spl για το λεο. Δοκιμασα περι τις 8 roms, με διαφορετικα builds της 6.5, εκανα πολλα screen alignment, επαιξα με τις ρυθμισεις της registry (με sktools και χειροκινητα) για την ευαισθησια της οθονης, διαλεξα ο,τι εναλλακτικο keyboard κυκλοφορουσε στην αγορα. Και τελικα, τι? Αυτα που περιγραφω παραπανω. Σιγουρα σε μικροτερο βαθμο απο αυτα που γινονταν με τη stock rom, αλλα και παλι με προβληματα. Το θεμα το συζητησα εκτενως και με ενα καλο φιλο, με τεραστια εμπειρια σε smartphones και συμφωνησε απολυτα μαζι μου. Ειναι καθαρα θεμα υλοποιησης της capacitive οθονης και των wm 6.5 Τα 7αρια θα λυσουν μια και καλη αυτο το προβλημα... επειδη δεν θα βγαλουμε ακρη :lol: εμενα με βολευει μια χαρα :p:D:D:D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 σε xp μου ανοιξε το λινκ του βιντεο αμεσως....στα 7αρια σπιτι μου,ειναι απλα.....ασπρη οθονη :confused: Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τα 7άρια σου Δημήτρη. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς κάποια στιγμή το clean install. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Έχει κανείς εικόνα από τη ζωντανή κάλυψη των Windows Phone 7, ή βλέπετε και εσείς τη λευκή οθόνη με το Ready. Set. και τα χρωματιστά τετράγωνα; Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Δεν πρέπει να άρχισε ακόμα η live μετάδοση Κώστα. Το Ready Set βλέπω και εγώ. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τα 7άρια σου Δημήτρη. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς κάποια στιγμή το clean install. αυτο βλεπω Θανο και με τρελαινει η ιδεα του φορματ..... δεν θελω να χασω την μερα μου ετσι....:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 ΑΡΧΙΖΕΙ!!! Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Ευχαριστώ πολύ Θάνο, όσο περιμένουμε, δείτε εδώ! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Έχει κανείς εικόνα από τη ζωντανή κάλυψη των Windows Phone 7, ή βλέπετε και εσείς τη λευκή οθόνη με το Ready. Set. και τα χρωματιστά τετράγωνα; Δεν πρέπει να άρχισε ακόμα η live μετάδοση Κώστα. Το Ready Set βλέπω και εγώ. εγω βλεπω συντομα...μα πολυ συντομα το ready shoot 7αρια :lol: ΑΡΧΙΖΕΙ!!! Ευχαριστώ πολύ Θάνο, όσο περιμένουμε, δείτε εδώ! δειτε τι βλεπω εγω με τα "πολυ καλα 7αρια"":mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Δείτε και εδώ πλήθος επίσημων φωτογραφιών!!!! http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowsphone/imageGallery.aspx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 το βλεπω τελικα απο τον :X:worry: ιντερνετ εξπλορερ :lol::lol: παει ο firefox... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 To sub-pixel positioning ειναι ο,τι πιο σημαντικο εχω δει ως τωρα. Τιποτα πρωτοποριακο προς το παρον... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 .........δειτε τι βλεπω εγω με τα "πολυ καλα 7αρια"":mad: Εχεις μια τελεια ασπρη εικονα :rolleyes:. Δεν μπορω να σε καταλαβω, γιατι διαμαρτυρεσαι ? :blink: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Μία με το iPad μια με αυτή την παρουσίαση, νομίζω ότι αρχίζει και διαφαίνεται ξεκάθαρα το μέλλον της μετάβασης από υπολογιστικά συστήματα σε καταναλωτικές συσκευές. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) Εγώ πάλι αυτό που προβλέπω είναι αυξημένη κατανάλωση bandwidth. :lol: Εγώ πάλι αυτό που προβλέπω είναι αυξημένη κατανάλωση bandwidth. :lol: Αλλά από όσα μέχρι στιγμής είδα δεν μου γλυτώνει ένα WM7 phone μόλις με το καλό κυκλοφορήσουν. :) Edited February 15, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση !! Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Εγώ πάλι αυτό που προβλέπω είναι αυξημένη κατανάλωση bandwidth. :lol: Αυτό ξαναπέστο, αν το iPhone λέμε ότι είναι πρακτικά άχρηστο χωρίς data plan, εδώ είμαστε στην επιτομή της κατανάλωσης δεδομένων, βέβαια αυτό είναι καλό, δε φταίνε τίποτα οι κατασκευαστές αν οι χώρες δεν είναι σε θέση να προσφέρουν οικονομική / ποιοτική πρόσβαση στο internet! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Αλλά από όσα μέχρι στιγμής είδα δεν μου γλυτώνει ένα WM7 phone μόλις με το καλό κυκλοφορήσουν. :) Κι αρκετα νωριτερα με τις leaked roms... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Για το λειτουργικό αυτό καθεαυτό δεν έχουν πει τίποτα ακόμα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) Πάντως η διαφήμιση πολύ αδύναμη! Κι αρκετα νωριτερα με τις leaked roms... ;) Θέλει και συγκεκριμένο hardware από ότι καταλαβαίνω; Edited February 15, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση !! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 (edited) Τα social-features ωραία αλλά για εμένα άχρηστα. Αλλά το δέσιμο των tabs με αυτά και τα local features φαίνεται το δυνατό σημείο. Σίγουρα πάντως προτιμώ το μενού των WM7 από οτιδήποτε "μία-από-τα-ίδια" τύπου manilla, android κλπ. Ίδωμεν... :-) Edited February 15, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Τα social-features ωραία αλλά για εμένα άχρηστα. Αλλά το δέσιμο των tabs με αυτά και τα local features φαίνεται το δυνατό σημείο. Ίδωμεν... :-) Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στοχεύει σε ένα πολύ συγκεκριμένο τμήμα πελατείας με αυτή την υπερτονισμένη κοινωνική δικτύωση σε συνδυασμό με την υπεραπλουστευμένη διεπιφάνεια χρήσης. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 δλδ μου λετε οτι σας αρεσε αυτο το εκτρωμα?:blink: μαλλον θα ηταν καλυτερα να μην το εβλεπα καθολου... προσωπικα απογοητευτηκα.... εγω ειδα ενα κακοφτιαγμενο μηλο data device με πανασχημο interface με κατι τεραστια τετραγωνα να γεμιζουν την οθονη ακανονιστα βαλμενα.... και τωρα βλεπω εναν ηλιθιο/γραφικο ψυχακια(γνωστος μας...) να προσπαθει να μας πεισει οτι αυτο που ειδαμε ειναι ενα νεο ξεκινημα στον ορο wm device.... Βαγγελη ολα αυτα που λες οτι σουυ εκανε το λεο στην πληκτρολογηση μου τα κανει απο την στιγμη που περασα το opera flash tool 1.54.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 +1000 Δημήτρη Το χειρότερο είναι ότι εμφανίζεται σαν καινοτομία (πως λέμε, "ο κόσμος τόχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι ..."). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 δλδ μου λετε οτι σας αρεσε αυτο το εκτρωμα?:blink: μαλλον θα ηταν καλυτερα να μην το εβλεπα καθολου... προσωπικα απογοητευτηκα.... εγω ειδα ενα κακοφτιαγμενο μηλο data device με πανασχημο interface με κατι τεραστια τετραγωνα να γεμιζουν την οθονη ακανονιστα βαλμενα Να σου πω εμένα Δημήτρη που έλπιζα σε κάτι Zune-like μου άρεσε αν και θα περιμένω μέχρι το real-thing μέχρι να κατασταλάξω. Όσο για τα look για να πω την αλήθεια και στο Zune αλλά και στο iPhone αυτό που μου αρέσει είναι ακριβώς αυτή η λιτή εμφάνιση. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts