Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ακριβως τα ιδια εχω να πω για τα 7αρια!! δεν γινεται με τετοια tools να ειναι χαλια...

Δημητρη δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα εκανα και στα 3clear install και σε κανενα δεν ειδα διαφορα.... :( χασιμο χρονου...

αν εχεις την διαθεση ομως δοκιμασε το και εσυ... εμενα παντοσ μου φαινονται πιο πολυ για φρου-φρου και αρωματα :lol::lol::lol:

για το nexus και το android 2.1 απλα κρατα μικρο καλαθι!! δοκιμασε το και τα ΛΕΜΕ :X

υπαρχει τροπος να κανω downgrate σε vista ?

οσο για το νεξους και τα android,αυτο ακριβως λεω και εγω!

κρατατε μικρο καλαθι:p:D:D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Ειναι πολυ καλα σχεδιασμενο, οι ελλειψεις των πρωτων εκδοσεων αποτελουν παρελθον κι η google δειχνει να το εχει παρει παραπανω απο ζεστα, στηριζοντας το με καθε τροπο.

εδω ειναι το μυστικο... απο την στιγμη που μπηκε στην αγορα με σκοπο να χτυπησει το iphone θα το στηριξει με καθε μεσο και καθε δυναμη που εχει... και εφοσον μιλαμε για ολοκληρη google τα λογια περιττευουν....

υπαρχει τροπος να κανω downgrate σε vista ?

οσο για το νεξους και τα android,αυτο ακριβως λεω και εγω!

κρατατε μικρο καλαθι:p:D:D

ναι αλλα το μικρο καλαθι ειναι για εσας και οχι για εμας.... :lol:

γιατι δεν κανεις πρωτα clean install να το ελεξεις?

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα .Χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση

..............για το nexus και το android 2.1 απλα κρατα μικρο καλαθι!! δοκιμασε το και τα ΛΕΜΕ :X

Χριστοφορε, το θεμα των επαφων με ενα πεδιο, ονομα μονο συνεχιζει και στο nexus που φοραει android 2.1 ? :blink: Στο tattoo παντως οπως και στο gmail ετσι τις συγχωνευει τις επαφες :mad: ονομα_επιθετο και τις σορταρει με το ονομα :confused:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

@zaharakis

Δημήτρη είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Toshiba για κάποιους λόγους (drivers; ) έδωσε λάθος οδηγίες από οτιδήποτε συνιστάται οπουδήποτε αλλού ακόμη και από την ίδια τη microsoft, δηλαδή την από μηδενική βάση εγκατάσταση των 7. Είμαι σίγουρος ότι με αυτό τον τρόπο θα ταλαιπωρηθείς περισσότερο αλλά θα σου αποδώσει.

@Te_salat

Κώστα νομίζω ότι οι φίλοι προηγούμενα αναφέρθηκαν στα Windows Mobile 7 όχι στα Desktop.

Προς όλους, βλέποντας τις πρώτες ειδήσεις από MWC νομίζω ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε πολύ περισσότερα να πούμε και εναλλακτικές να εξετάσουν όσοι έχουν ανησυχίες στην πλατφόρμα που βρίσκονται, δείτε για παράδειγμα εδώ.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

εδω ειναι το μυστικο... απο την στιγμη που μπηκε στην αγορα με σκοπο να χτυπησει το iphone θα το στηριξει με καθε μεσο και καθε δυναμη που εχει... και εφοσον μιλαμε για ολοκληρη google τα λογια περιττευουν....

μα δεν ειναι λογικο να το στηριξει?περιμενει εσοδα απο αυτο και αλλιως πως θα τα επαιρνε?

αντιθετα απο την apple και την ηλιθια πολιτικη της,που παρολα αυτα πουλαει σαν τρελη....

ναι αλλα το μικρο καλαθι ειναι για εσας και οχι για εμας.... :lol:

γιατι δεν κανεις πρωτα clean install να το ελεξεις?

το καλαθι μου ειναι γεματο τωρα με το λεο καιη τσεπη μου αδεια...οποτε θα κατσω στα αυγα μου για λιγο...

αν μου λες οτι δεν σου κατσανε εσενα μετα απο clean install γιατι να παιδευομαι;θα κανω λιγο,υπομονη αοομη μαζι τους και αποφασιζω μετα...

καλη νυχτα απο εμενα παιδες :) τσ λεμε αυριο. καλα νσ περνατε!:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα αποψε :D

Βαγγελη αυτα που μου λες για το λεο,μου θυμιζουν αυτα που ειχα εντοπισει στην 1η μου επαφη με την συσκευη οταν την ειχα πρωτοπαρει.

τωρα πια με το 2ο μου λεο πλεον,τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην προς το καλυτερο!

αλλη συσκευη αλλα δυνατοτητες αλλω αποδοση και αλλη σταθεροτητα;) ενταξει wm ειναι,δεν το ξεχνω :p

χριστοφορε,δεν επιμενω για τπτ πανω στο νεξους γιατι δεν το εχω καν δει απο κοντα!οποτε ΔΕΝ εχω γνωμη για το τι συσκευη ειναι.αλλα η ενσταση μου για αυτο,ειναι ηδη εκει για το λειτουργικο του(που το εχω δουλεψει παρα πολυ) και μονο για αυτο θα κατσω μακρια του....

Κωστα μου δινεις κουραγιο για τα 7αρια στο λαπτοπ μου...εχω απογοητευτει μεχρι στιγμης με αυτα...

εχω το απολυτο gaming tool για λαπτοπ μου και οι επιδοσες του με τα 7αρια δεν εχουν καμια σχεση με τα vista που ειχε...

ελπιζω με ενα clean instal να κατσουν καλυτερα,αν και ανηταν ετσι απο την αρχη το σωστο,γιατινα μην αναφερεται στις οδηγιες της toshiba που συνοδευαν τα 2 dvd που μου εστειλαν με τα 7αρια?....

edit

πληροφοριακα,απο το λεο μου ποσταρω τοση ωρα..

για την πληκτρολογηση που αναφερες Βαγγελη:)

Πραγματι, πιασαμε την προσφιλη μας κουβεντα - κι εγω απολαμβανω αυτους τους διαλογους.

Δυστυχως Δημητρη, εγω εχω την ιδια γνωμη για το λεο και αφου του εδωσα το χρονο και δοκιμασα πολλα και διαφορα variants των 6.5, vanilla, με sense, με ο,τι... γευση μπορεις να φανταστεις.

ΑΛΛΑ, κανενα registry hack, καμια μαγειρεμενη ρομ, καμια εξασκηση δεν με εκανε να γραφω σωστα σε αυτο το μηχανακι. Φυσικα αν γραφεις με αργο και σταθερο ρυθμο εισαι οκ, αλλα θελω κατι σαφως πιο αποδοτικο για αυτες τις δουλειες (για αυτο αλλωστε, παρα το εξαιρετικο touch των τελευταιων android, χρησιμοποιω το hardware keyboard του milestone για εκτεταμενες πληκτρολογησεις).

Φυσικα δεν ηταν μονο αυτο, αλλα οταν εβλεπα σε καθημερινη βαση το σχετικα καλοσχεδιασμενο sense ui να πασχιζει να καλυψει την ασχημια των wm, ακριβως επειδη τα τελευταια εκτιθενται απο τις επιταγες των καιρων (που ειναι τα live updated widgets - περα απο καιρο και χρηματιστηριο, τα οποια με αφηνουν αδιαφορα, το σωστο push mail, η αμεσοτητα του συγχρονισμου των επαφων, ημερολογιου, σημειωσεων χωρις να παλευω με καλωδια και αλλα τετοια ομορφα)...

Δυστυχως τα windows εχουν μεινει πισω, κι αν ειχα τη δυνατοτητα θα τα πεταγα κι απο κυριο λειτουργικο στον προσωπικο υπολογιστη μου (ας οψεται το κολλημα για επαγγελματικους λογους) - εδω θα διαφωνησω παιδια για τη συγκριση με τα βιστα. Τα 7αρια τα θεωρω σαφως ανωτερα απο τον προκατοχο τους και τα χρησιμοποιω χωρις κανενα ενδοιασμο και σε μηχανηματα που εχω πληρωμενη αδεια για τα βιστα...

Χριστοφορε, το θεμα των επαφων με ενα πεδιο, ονομα μονο συνεχιζει και στο nexus που φοραει android 2.1 ? :blink: Στο tattoo παντως οπως και στο gmail ετσι τις συγχωνευει τις επαφες :mad: ονομα_επιθετο και τις σορταρει με το ονομα :confused:

δεν πολυκαταλαβα τι ενοεις... αν εμφανιζει και τα 2 ονοματα στην λιστα;

δεν πολυκαταλαβα τι ενοεις... αν εμφανιζει και τα 2 ονοματα στην λιστα;

Δες τα συνημμενα απο το gmail, ετσι τα σωζειο και στο tattoo :wacko:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Δες τα συνημμενα απο το gmail, ετσι τα σωζειο και στο tattoo :wacko:

Εχει πεδια given, middle και family name για αυτο που θελεις, αλλα ναι το εμφανιζει με ονομα επιθετο - μικρο το κακο κατ'εμε, αφου πλεον η υποθεση αναζητηση αρχιζει και τελειωνει στο κουμπακι με το μεγεθυντικο φακο.

Ειναι πραγματικα κορυφαιο το search του, σε ο,τι θελεις να ψαξεις εντος (σε ολα τα δεδομενα της συσκευης δηλαδη) κι εκτος (διαδικτυο, μεσω της google), ολα με ενα πατημα - ο,τι ακριβως κανει και το εξαιρετικα επιτυχημενο σε αυτο τον τομεα iphone δηλαδη...

@zaharakis

Δημήτρη είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Toshiba για κάποιους λόγους (drivers; ) έδωσε λάθος οδηγίες από οτιδήποτε συνιστάται οπουδήποτε αλλού ακόμη και από την ίδια τη microsoft, δηλαδή την από μηδενική βάση εγκατάσταση των 7. Είμαι σίγουρος ότι με αυτό τον τρόπο θα ταλαιπωρηθείς περισσότερο αλλά θα σου αποδώσει..

ευχαριστω πολυ Κωστα,θα το κανω μολις βρω χρονο,να δω τι μελλει γεννεσθαι :)

Πραγματι, πιασαμε την προσφιλη μας κουβεντα - κι εγω απολαμβανω αυτους τους διαλογους.

Δυστυχως Δημητρη, εγω εχω την ιδια γνωμη για το λεο και αφου του εδωσα το χρονο και δοκιμασα πολλα και διαφορα variants των 6.5, vanilla, με sense, με ο,τι... γευση μπορεις να φανταστεις.

ΑΛΛΑ, κανενα registry hack, καμια μαγειρεμενη ρομ, καμια εξασκηση δεν με εκανε να γραφω σωστα σε αυτο το μηχανακι. Φυσικα αν γραφεις με αργο και σταθερο ρυθμο εισαι οκ, αλλα θελω κατι σαφως πιο αποδοτικο για αυτες τις δουλειες (για αυτο αλλωστε, παρα το εξαιρετικο touch των τελευταιων android, χρησιμοποιω το hardware keyboard του milestone για εκτεταμενες πληκτρολογησεις).

Φυσικα δεν ηταν μονο αυτο, αλλα οταν εβλεπα σε καθημερινη βαση το σχετικα καλοσχεδιασμενο sense ui να πασχιζει να καλυψει την ασχημια των wm, ακριβως επειδη τα τελευταια εκτιθενται απο τις επιταγες των καιρων (που ειναι τα live updated widgets - περα απο καιρο και χρηματιστηριο, τα οποια με αφηνουν αδιαφορα, το σωστο push mail, η αμεσοτητα του συγχρονισμου των επαφων, ημερολογιου, σημειωσεων χωρις να παλευω με καλωδια και αλλα τετοια ομορφα)...

Δυστυχως τα windows εχουν μεινει πισω, κι αν ειχα τη δυνατοτητα θα τα πεταγα κι απο κυριο λειτουργικο στον προσωπικο υπολογιστη μου (ας οψεται το κολλημα για επαγγελματικους λογους) - εδω θα διαφωνησω παιδια για τη συγκριση με τα βιστα. Τα 7αρια τα θεωρω σαφως ανωτερα απο τον προκατοχο τους και τα χρησιμοποιω χωρις κανενα ενδοιασμο και σε μηχανηματα που εχω πληρωμενη αδεια για τα βιστα...

Βαγγελη,στην ευκολια πληκτρολογησης δεν βαζω αλλη συσκευη διπλα στο λεο αυτην την στιγμη,χωρις ομως να εχω αποψη για το νεξους!!αυτο το θεωρουμε δεδομενο παντα,μεχρι να μπορεσω να το δοκιαμασω:)

για τα 7αρια,οπως ειπα θα τους δωσω μια ευκαιρια ακομη :)

την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου σε ολους :D

Καλημέρα σε όλους!

Windows Phone 7 Series ανακοίνωση σήμερα Δευτερα 15/2 στις 4μμ (ώρα Ελλάδας) με δυο συνδυαστικά ενδιαφέρουσες ειδήσεις εδώ και εδώ.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

ωραι νεα Κωστα:)

γλυκοπικρη η γευση τους ομως.... το "no flash support officially announsed"...δεν ειναι και πολυ ευχαριστο....

για να δουμε τι θα δουμε..παμε να πεταξουμε τους αετους μας τωρα :D

Καλημέρα σας,

Καλημέρα σε όλους!

Windows Phone 7 Series ανακοίνωση σήμερα Δευτερα 15/2 στις 4μμ (ώρα Ελλάδας) με δυο συνδυαστικά ενδιαφέρουσες ειδήσεις εδώ και εδώ.

ωραι νεα Κωστα:)

γλυκοπικρη η γευση τους ομως.... το "no flash support officially announsed"...δεν ειναι και πολυ ευχαριστο....

για να δουμε τι θα δουμε..παμε να πεταξουμε τους αετους μας τωρα :D

Έχουμε πολλά ενδιαφέροντα από Βαρκελώνη. Το νέο Symbian S^3 που θα είναι open source, το νέο λειτουργικό της Samsung το Bada, και προς το παρόν αρκετές συσκευές οι περισσότερες με Android.

Το καλό είναι ότι ο ανταγωνισμός έχει πάρει φωτιά για τα καλά!

Χρόνια πολλά επίσης, και καλή Σαρακοστή!

Καλημερα και καλη Σαρακοστη σε ολους :)

Να πω κι εγω δυο πραγματακια,γενικα και περιλιπτικα για το Nexus One...:ninja: σε συγκριση με το hd2 και το 3gs,που περασαν απο τα χερια μου.

- :Μπαταρια,ρουφηχτρα.

Ηχος,απλα απαραδεχτος σε σχεση με iphone και hd2.

Ελαχιστες εφαρμογες σε σχεση με αυτες που με ειχε καλομαθει η Apple.

+ :Eμφανιση,

Το λειτουργικο μου αρεσει(ισως επειδη ειναι κατι καινουργιο που δεν εχω δοκιμασει)

ειναι παρα πολυ απλο,και θα διαφωνησω με τον Κωστα @Τe_salat που λεει οτι δεν ειναι καλαισθητο.Ειναι παρα πολυ ομορφο σε σχεση με την ασχημια των windows.

Ποιοτητα κατασκευης πολυ ανωτερη απο το iphone,και εφαμιλη με το hd2.

Πληκτρολογηση,αισθηση της οθονης,browsing,καλυτερα απο το hd2 και απο το iphone :ninja:

Οταν πηρα το Hd2 ειχα παραλληλα και το 3gs.Χρησιμοποιωντας το hd2 σαν κυρια συσκευη,το iphone μου ελειπε.Εδωσα λοιπον το hd2 και πηρα το nexus.

Χρησιμοποιωντας το nexus σαν κυρια συσκευη,ξεχασα την υπαρξη του iphone :X

Ετσι πηρα την αποφαση να αποχωριστω το μηλοφωνο,εχοντας ομως για καβατζα το iphone 2g :p.

Τα παραπανω ειναι προσωπικες αποψεις,συμφωνα με τις αναγκες και τα θελω τα δικα μου.

................................

Γιαννης

Καλημερα και καλη Σαρακοστη σε ολους :)

Να πω κι εγω δυο πραγματακια,γενικα και περιλιπτικα για το Nexus One...:ninja: σε συγκριση με το hd2 και το 3gs,που περασαν απο τα χερια μου.

- :Μπαταρια,ρουφηχτρα.

Ηχος,απλα απαραδεχτος σε σχεση με iphone και hd2.

Ελαχιστες εφαρμογες σε σχεση με αυτες που με ειχε καλομαθει η Apple.

+ :Eμφανιση,

Το λειτουργικο μου αρεσει(ισως επειδη ειναι κατι καινουργιο που δεν εχω δοκιμασει)

ειναι παρα πολυ απλο,και θα διαφωνησω με τον Κωστα @Τe_salat που λεει οτι δεν ειναι καλαισθητο.Ειναι παρα πολυ ομορφο σε σχεση με την ασχημια των windows.

Ποιοτητα κατασκευης πολυ ανωτερη απο το iphone,και εφαμιλη με το hd2.

Πληκτρολογηση,αισθηση της οθονης,browsing,καλυτερα απο το hd2 και απο το iphone :ninja:

Οταν πηρα το Hd2 ειχα παραλληλα και το 3gs.Χρησιμοποιωντας το hd2 σαν κυρια συσκευη,το iphone μου ελειπε.Εδωσα λοιπον το hd2 και πηρα το nexus.

Χρησιμοποιωντας το nexus σαν κυρια συσκευη,ξεχασα την υπαρξη του iphone :X

Ετσι πηρα την αποφαση να αποχωριστω το μηλοφωνο,εχοντας ομως για καβατζα το iphone 2g :p.

Τα παραπανω ειναι προσωπικες αποψεις,συμφωνα με τις αναγκες και τα θελω τα δικα μου.

Γιαννη χαιρομαι που ακουω θετικα σχολια σχετικα με το νεξους.

θα θελα καποια στιγμη να το δοκιμασω (οχι να το αγορασω) ωστε να δωκαι απο κοντα ολα αυτα που λετε.

για το θεμα πληκρολογησης,εγω γραφω παντα σε landscape και ακομη δεν εχω βρει συσκευη να με βολευει περισσοτερο απο το λεο!

αν μιλατε και εσυ και ο Βαγγελης για καλυτερη πληκτρολογηση σε portrait ομως μορφη,ξεκαθαριστε το,μιας και δεν μπορω να φανταστω τηλ με μικροτερη οθονη απο του λεο.να εχει πιο βολικη πληκτρολογηση....

ειναι μια κατηγορια μονο του εκει το λεο και με το πληκτρολογιο της htc βελτιωμενο απο τον Δημητρη (tsipistri) ,η πληκτρολογηση γινεται παιχνιδακι:)

ολα αυτα τα λεω στηριζομενος στην επαφη μου με τις περισσοτερες συσκευες,αλλα και απο την εμπειρια μου σε αυτες,εκτος του νεξους,,χωρις καμια προθεση να σας αμφισβητησω φιλοι μου :)

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !:D

Διέρρευσε φωτογραφία των WM7

http://www.mobilecrunch.com/2010/02/15/windows-mobile-7-windows-phone-user-interface-leaks-at-mwc/

Μεγάλες αλλαγές στο UI!

Διέρρευσε φωτογραφία των WM7

http://www.mobilecrunch.com/2010/02/15/windows-mobile-7-windows-phone-user-interface-leaks-at-mwc/

Μεγάλες αλλαγές στο UI!

την ειδα νωριτερα Νικο μετα απο τα λινκ που εδωσε ο Κωστας,εψαξα λιγο,αλλα πιο πολυ με ξενιζουν αυτα που βλεπω παρα με κανουν να σκεφτομαι ευοιωνα...

τρομαζω στην σκεψη και μονο, ενος ui αλλα samsung:cry:

κατι τετοιο μου θυμιζει αυτη η φωτο....

Δημήτρη δεν έχεις άδικο ότι φέρνει λιγάκι σε Samsung. Πάντως είχα δίκιο όταν έλεγα ότι τα WM αν θέλουν να κρατηθούν στην αγορά και να ανεβάσουν το μερίδιό τους στην αγορά πρέπει να γίνουν προσιτά και σε άλλους users. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο πάνε να πετύχουν. Θα ξέρουμε περισσότερα σε λίγες ώρες.

Γιαννη χαιρομαι που ακουω θετικα σχολια σχετικα με το νεξους.

θα θελα καποια στιγμη να το δοκιμασω (οχι να το αγορασω) ωστε να δωκαι απο κοντα ολα αυτα που λετε.

για το θεμα πληκρολογησης,εγω γραφω παντα σε landscape και ακομη δεν εχω βρει συσκευη να με βολευει περισσοτερο απο το λεο!

αν μιλατε και εσυ και ο Βαγγελης για καλυτερη πληκτρολογηση σε portrait ομως μορφη,ξεκαθαριστε το,μιας και δεν μπορω να φανταστω τηλ με μικροτερη οθονη απο του λεο.να εχει πιο βολικη πληκτρολογηση....

ειναι μια κατηγορια μονο του εκει το λεο και με το πληκτρολογιο της htc βελτιωμενο απο τον Δημητρη (tsipistri) ,η πληκτρολογηση γινεται παιχνιδακι:)

ολα αυτα τα λεω στηριζομενος στην επαφη μου με τις περισσοτερες συσκευες,αλλα και απο την εμπειρια μου σε αυτες,εκτος του νεξους,,χωρις καμια προθεση να σας αμφισβητησω φιλοι μου :)

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !:D

Καλησπερα σε ολους.

Δημητρη αναφερομαι καθαρα σε θεματα ακριβειας στην πληκτρολογηση.

Ο,τι κι αν δοκιμασα, οσο κι αν το παλεψα διαπιστωσα πως τα λαθη στην πληκτρολογηση ειναι αναποφευκτα (ξεκαθαριζω με το ρυθμο που θεωρω εγω ικανοποιητικο να εισαγω δεδομενα).

Το μεγεθος των πληκτρων σε landscape πραγματι ειναι σαφως το καλυτερο σε συσκευη του ειδους, ΑΛΛΑ το φαινομενο να πατιεται το διπλανο πληκτρο απο αυτο που "σημαδευα" (η ακομα ακομα να γινεται registered και πληκτρο σε εκ διαμετρου αντιθετο σημειο του πληκτρολογιου) ηταν παραπανω απο συνηθες.

Σε αυτο το θεμα ειμαι καθετος.

Η αισθηση που δινει το πληκτρολογιο του iphone πρωτιστως και του nexus (η και του milestone) δευτερευοντως ειναι πολυ μπροστα. Μηδενικα λαθη στην εισαγωγη ολοκληρου κειμενου...

Καλη σαρακοστη παιδια, καλα να περασετε σημερα...

Καλησπερα σε ολους.

Δημητρη αναφερομαι καθαρα σε θεματα ακριβειας στην πληκτρολογηση.

Ο,τι κι αν δοκιμασα, οσο κι αν το παλεψα διαπιστωσα πως τα λαθη στην πληκτρολογηση ειναι αναποφευκτα (ξεκαθαριζω με το ρυθμο που θεωρω εγω ικανοποιητικο να εισαγω δεδομενα).

Το μεγεθος των πληκτρων σε landscape πραγματι ειναι σαφως το καλυτερο σε συσκευη του ειδους, ΑΛΛΑ το φαινομενο να πατιεται το διπλανο πληκτρο απο αυτο που "σημαδευα" (η ακομα ακομα να γινεται registered και πληκτρο σε εκ διαμετρου αντιθετο σημειο του πληκτρολογιου) ηταν παραπανω απο συνηθες.

Σε αυτο το θεμα ειμαι καθετος.

Η αισθηση που δινει το πληκτρολογιο του iphone πρωτιστως και του nexus (η και του milestone) δευτερευοντως ειναι πολυ μπροστα. Μηδενικα λαθη στην εισαγωγη ολοκληρου κειμενου...

Καλη σαρακοστη παιδια, καλα να περασετε σημερα...

Βαγγελη θα παραμεινω σε αυτο και ειλικρινα θα ηθελα να με πιστεψεις...

η αξιοπιστια και η σταθεροτητα πληκτρολογησης στο λεο (τουλαχιστον στο δικο μου,κατι που φυσικα δεν οφειλεται σε μενα,αλλα στις νεες ρομς ακομα και στις επισημες) ειναι υπερανω καθε κριτικης!!

ακριβεστατο,ταχυτατο και οτι πατας αυτο θα γραψει...και δεν ειναι και οτι ευκολο για τα δαχτυλα μου,που μονο την σκληροτητα του δερματος να βαλεις και τα σκισιματα λογω δουλειας,δεν ειναι και οτι καλυτερο για να εχεις αξιοπιστη κριση,παρολα αυτα,δεν εχω κανενα προβλημα :)

εχεις την εντυπωση απο το 1ο λεο και την 1η επισημη ρομ που φοραγε,οπου εκει ισχυαν οτι ακριβως επισημαινεις ;) πραγματα που ειναι πλεον μακρινο παρελθον...

δεν εχει χρειαστει μεχρι σημερα να ασχοληθω καν με screen alingment,κατι που ξερεις πολυ καλα λογω της εμπειριας σου,οτι ειναι βασικη η σωστη ρυθμιση του για καλη λειτουργια ,μιας οθονης αφης :)

Δημήτρη δεν έχεις άδικο ότι φέρνει λιγάκι σε Samsung. Πάντως είχα δίκιο όταν έλεγα ότι τα WM αν θέλουν να κρατηθούν στην αγορά και να ανεβάσουν το μερίδιό τους στην αγορά πρέπει να γίνουν προσιτά και σε άλλους users. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο πάνε να πετύχουν. Θα ξέρουμε περισσότερα σε λίγες ώρες.

τι ενοεις?γιατι ειμαι εκτος pc και δεν εχω ψαξει/διαβασει αρκετα πουθενα:confused:

Edited by zaharakis

τι ενοεις?γιατι ειμαι εκτος pc και δεν εχω ψαξει/διαβασει αρκετα πουθενα:confused:

Σε 20 λεπτά ξεκινάει το keynote του Ballmer που θα τα παρουσιάσει.

Να δώσουμε και ένα link για live video coverage για όποιον δεν το γνωρίζει.

http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowsphone/liveEvent.aspx

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Σωστός ο Θάνος. Είμαστε συντονισμένοι και περιμένουμε να δούμε.

Να δώσουμε και ένα link για live video coverage για όποιον δεν το γνωρίζει.

http://www.microsoft.com/presspass/presskits/windowsphone/liveEvent.aspx

Σωστός ο Θάνος. Είμαστε συντονισμένοι και περιμένουμε να δούμε.

ευχαριστω πολυ παιδια :)

θα προσπαθησω να ειμαι εκει ωστε να μπορεσω να το δω live :)

Για να πω την αλήθεια θα προτιμούσα μια ποιό τεχνική παρουσίαση από κάποιον άλλο αντί του "καραϊγκιόζη" του Ballmer αλλά τι να κάνουμε αυτός μας έτυχε. :lol:
Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned