dedalos Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ποια ρε Γιαννη ? Εχω χαθει, μιλαμε ταυτοχρονα για πολλα πραγματα και εχει γινει μπερδεμα :worry: :blink: Ναι για το iPad μιλάω, συγνώμη που δεν το διευκρίνησα με τόσα θέματα που συζητάμε. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ναι οντως,ειναι φοβερο το τι περνιεται για χιουμορ στις μερες μας :rolleyes: Επισης τωρα αρχιζω να σχηματιζω μια αποψη για το κοινο στο οποιο απευθυνεται το ipad... Αμα μας άρεσαν σε όλους τα ίδια θα είχαμε πρόβλημα. Και για το iphone όταν βγήκε έλεγαν ότι θα το έχουν οι κάγκουρες. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) Και για το iphone όταν βγήκε έλεγαν ότι θα το έχουν οι κάγκουρες. Εχει ενδιαφερον το πως το θετεις.:D Πριν απο λιγο διαβασα σε ξενογλωσσο forum ενα σχολιο που εγραφε περιπου:"Θυμαστε τι ειχε γινει πριν απο χρονια με το(πρωτο) iphone?Που ολοι το υποτιμουσαν και το θαβανε με προκαταληψη,χωρις καν να το εχουν πιασει στα χερια τους?Ε,λοιπον αυτο ακριβως συμβαινει και τωρα με το ipad.Μονο που αυτη τη φορα,εχουν δικιο" :p Edited January 29, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Είναι νωρίς για να κρίνουμε. Όπως δε συμμερίζομαι την άποψη αυτών που ξετρελάθηκαν έτσι δε συμμερίζομαι και αυτή αυτών που το θάβουν. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geezor Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παντως ρε παιδια δεν ειναι εντυπωσιακο πως τα εχει καταφερει η apple να ασχολουμαστε συνεχως μαζι της και μαλιστα τοσο μα τοσο πολυ ? Συζητησεις επι συζητησεων , αντιδρασεις επι αντιδρασεων και πολλες ωρες ασχολιας μας με την παραμικρη της κινηση. (δεν εννοω το iPad ως "παραμικρη κινηση" - γενικοτερα μιλαω) Ξερετε να εχει ξαναγινει αυτο με αλλη εταιρεια ? Εγω ως νεοτερος δεν θυμαμαι κατι παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Εχει τυχει σε καποιον αλλο παιδια οταν συνδεετε το μηλο με τον υπολογιστη να σας βγαζει το itunes παραθυρο οτι απενεργοποιει το συνχρονισμο φωτογραφιων γιατι δεν βρισκει το φακελο my pictures?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Παντως ρε παιδια δεν ειναι εντυπωσιακο πως τα εχει καταφερει η apple να ασχολουμαστε συνεχως μαζι της και μαλιστα τοσο μα τοσο πολυ ? Συζητησεις επι συζητησεων , αντιδρασεις επι αντιδρασεων και πολλες ωρες ασχολιας μας με την παραμικρη της κινηση. (δεν εννοω το iPad ως "παραμικρη κινηση" - γενικοτερα μιλαω) Ξερετε να εχει ξαναγινει αυτο με αλλη εταιρεια ? Εγω ως νεοτερος δεν θυμαμαι κατι παρομοιο. ασχολουνται μαζι της οσοι δεν εχουν κατι αλλο να κανουν... παρτε ενα wm να δειτε αν θα σας μενει χρονος να ασχοληθειτε με κατι αλλο :lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) Παντως ρε παιδια δεν ειναι εντυπωσιακο πως τα εχει καταφερει η apple να ασχολουμαστε συνεχως μαζι της και μαλιστα τοσο μα τοσο πολυ ? Συζητησεις επι συζητησεων , αντιδρασεις επι αντιδρασεων και πολλες ωρες ασχολιας μας με την παραμικρη της κινηση. (δεν εννοω το iPad ως "παραμικρη κινηση" - γενικοτερα μιλαω) Ξερετε να εχει ξαναγινει αυτο με αλλη εταιρεια ? Εγω ως νεοτερος δεν θυμαμαι κατι παρομοιο. Μαλλον δε συμμετεχεις ενεργα σε fora για το αυτοκινητο.Εκει περα αλλαζει λιγο το σχημα των φαναριων στο facelift ενος μοντελου και γραφονται ολοκληρα δοκιμια:lol: Προσωπικα παντως ως νεος κι εγω,θεωρω δικαιολογημενο το ντορο.Μιλαμε για την Apple,μια εταιρεια που τα τελευταια 8-9 χρονια εχει αλλαξει συμφωνα με οραμα της τον τροπο που αγοραζουμε και ακουμε μουσικη,που εργαζομαστε,διασκεδαζουμε,ενημερωνομαστε,επικοινωνουμε.Και δεν ειναι σχημα λογου.Για μενα πολλα απο τα παραπανω ισχυουν στην καθημερινοτητα. Βεβαια μπορει στην Ελλαδα που ειμαστε ενα βημα πριν τη χρεοκοπια να ειναι λιγο πολυτελεια τετοιες συζητησεις,αν κι εγω θα προτιμουσα να χρεοκωπησω κρατωντας τουυλαχιστον ενα iphone(ή εστω ενα ipad) στο χερι. :p Edited January 29, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 εχουμε χρεωκοπησει εδω και μηνες αλλα δεν το λεμε για να μην την πληρωσει ΟΟΟΟΛΟ το €... :lol: οι τιμες ομως του ipad 499€ 599€ 699€ τα μοντελα 16.32.64 χωρις 3G kai 629/729/829 with 3G... αλμυρες...το σκεφτομαι και μαλλον ᾽᾽δεν᾽᾽...περιμενω revB με καμερα,iChat,gps, βεβαια εγω ακομα περιμενω ΑΥΤΟ... http://img651.imageshack.us/img651/1829/screenshot20100129at338.png ποιος το θυμαται απο το 2007 αραγε...; Ζαχαρακη οπως ειπε σε δουλεια να ειμαστε.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Καλά το ότι ασχολούμαστε εδώ και σε όλα τα σχετικά φορά δεν σημαίνει ότι κάνει το ίδιο όλος ο κόσμος. Έγινε αναφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και παει τελείωσε. Η apple πέτυχε όλα αυτά χάρη στο iPhone. Το iPad θα πουλήσει γιατί είναι απαίτηση των καιρών. Το mailing & browsing έχουν μπει πλέον στην ζωή μας και έχει ξεφύγει από τα στενό επαγγελματικο κύκλο. Άρα είναι πολλοί αυτοί που καλύπτονται απ αυτά που προσφέρει. Ειδικά στην επόμενη εκδοση του που θα είναι πιο πλήρες. Εγώ δεν θα το πάρω γιατί δεν μου χρειάζεται. Κάνω την δουλειά μου μια χαρά με το iPhone συν του ότι είμαι ολημερα μπροστά σ ένα κομπιούτερ. Υπάρχουν όμως χιλιάδες σαν κι εμένα που θα το κάνουν. Για παράδειγμα τώρα είμαι στο Costa Cafe του εμπορικού κέντρου και περιμένω την γυναίκα μου να κάνει τα ψώνια του super market. Σερφαρω μια χαρά και ποσταρω. Με το iPad θα πρέπει να κουβαλαω τσαντουλα παντού. Δεν ξέρω αλλά νομίζω αν κάποιος έχει iPad δεν του χρειάζεται το iPhone. Τουλάχιστον όπως είναι τώρα γιατί αν έκανε μερικά πράγματα ακόμα θα χωραγε Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 εδω η ελλαδα καιγεται απο τις νεες εξελιξεις :rolleyes: και εσεις ασχολειστε με το ipad:p http://www.protothema.gr/life-style/gossip/article/?aid=59436 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Καλά το ότι ασχολούμαστε εδώ και σε όλα τα σχετικά φορά δεν σημαίνει ότι κάνει το ίδιο όλος ο κόσμος. Έγινε αναφορά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και παει τελείωσε. Η apple πέτυχε όλα αυτά χάρη στο iPhone. Το iPad θα πουλήσει γιατί είναι απαίτηση των καιρών. Το mailing & browsing έχουν μπει πλέον στην ζωή μας και έχει ξεφύγει από τα στενό επαγγελματικο κύκλο. Άρα είναι πολλοί αυτοί που καλύπτονται απ αυτά που προσφέρει. Ειδικά στην επόμενη εκδοση του που θα είναι πιο πλήρες. Εγώ δεν θα το πάρω γιατί δεν μου χρειάζεται. Κάνω την δουλειά μου μια χαρά με το iPhone συν του ότι είμαι ολημερα μπροστά σ ένα κομπιούτερ. Υπάρχουν όμως χιλιάδες σαν κι εμένα που θα το κάνουν. Για παράδειγμα τώρα είμαι στο Costa Cafe του εμπορικού κέντρου και περιμένω την γυναίκα μου να κάνει τα ψώνια του super market. Σερφαρω μια χαρά και ποσταρω. Με το iPad θα πρέπει να κουβαλαω τσαντουλα παντού. Δεν ξέρω αλλά νομίζω αν κάποιος έχει iPad δεν του χρειάζεται το iPhone. Τουλάχιστον όπως είναι τώρα γιατί αν έκανε μερικά πράγματα ακόμα θα χωραγε Είπες κάτι πολύ ενδιαφέρον Κώστα. Υπάρχει ο πληθυσμός που έχει 2 κινητά τηλέφωνα όπου το ένα είναι το βασικό του και αυτό για διάφορους λόγους δεν είναι το iPhone (WM / Blackberry / κλπ) αλλά έχει και ένα iPhone για όλα τα άλλα "καλούδια". Αυτός ο πληθυσμός (κλασικός εκπρόσωπος, ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης) θα ήταν κατά τη γνώμη μου πιο καλά εφοδιασμένος με ένα iPad αντί για το iPhone ως δεύτερο τηλέφωνο. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό μέρος να εκφράσω μια πραγματικά "περί ανέμων και υδάτων" απορία μου. Αν δεν είναι συγχωρέστε με και διαγράψτε το μήνυμα μου. Αν σε έναν φανταστικό κόσμο, έπρεπε να αποχωριστείτε το iphone και να έχετε ως κύρια συσκευή κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι iphone, τί θα σας έλειπε περισσότερο? Τι δεν θα θέλατε να αποχωριστείτε από το iphone σας? Εννοείται πως δεν υπάρχει ο παραμικρός τόνος ειρωνίας. Ούτε λόγος για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ όσους θελήσουν να μου απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό μέρος να εκφράσω μια πραγματικά "περί ανέμων και υδάτων" απορία μου. Αν δεν είναι συγχωρέστε με και διαγράψτε το μήνυμα μου. Αν σε έναν φανταστικό κόσμο, έπρεπε να αποχωριστείτε το iphone και να έχετε ως κύρια συσκευή κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι iphone, τί θα σας έλειπε περισσότερο? Τι δεν θα θέλατε να αποχωριστείτε από το iphone σας? Εννοείται πως δεν υπάρχει ο παραμικρός τόνος ειρωνίας. Ούτε λόγος για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ όσους θελήσουν να μου απαντήσουν. Δεν είναι εύκολο να απομονώσεις κάτι γιατί αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι η συνολική εμπειρία. Αν έπρεπε να εστιάσω οπωσδήποτε σε κάτι αυτό θα ήταν ο browser (mobile safari). Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό μέρος να εκφράσω μια πραγματικά "περί ανέμων και υδάτων" απορία μου. Αν δεν είναι συγχωρέστε με και διαγράψτε το μήνυμα μου. Καταρχην ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ στο thread μας. Δεν καταλαβα, γιατι εδω να μην ειναι το καταλληλο μερος να εκφρασεις την αποψη σου ? Ισα ισα εδω ειναι το καταλληλοτερο. Επιπλεον εμεις εδω δεν εχουμε καμια σχεση με τη διαχειρηση των posts, οποτε μην φοβασαι, ουτε κανεις απο εμας μπορει, ουτε και κανεις απο τους mods δεν προκειται να διαγραψει το post σου, εφοσον αυτο κινειται μεσα στους ΟΠΧ του forum :) Αν σε έναν φανταστικό κόσμο, έπρεπε να αποχωριστείτε το iphone και να έχετε ως κύρια συσκευή κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι iphone, τί θα σας έλειπε περισσότερο? Τι δεν θα θέλατε να αποχωριστείτε από το iphone σας? Εννοείται πως δεν υπάρχει ο παραμικρός τόνος ειρωνίας. Ούτε λόγος για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ όσους θελήσουν να μου απαντήσουν. Οσον αφορα την ερωτηση σου, εμενα προσωπικα θα μου λειψει η ευκολια χρησης, η ευκολια πλοηγησης στο διαδικτυο, το φιλικο περιβαλλον, η πληθωρα προγραμματων, η ευκολια διαχειρησης e-mails, η σταθεροτητα του λειτουργικου, ολα εκεινα τα προτερηματα που κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα το κατεταξαν στην πρωτη θεση των smartphones. :D Ειναι δηλαδη το "πακετο" ολο σαν συνολο που σε ελκυει :clap: Τι δεν θα μου λειψουν ? Ε ολα τα μειονεκτηματα του iPhone, να μην καθομαι να τα αναφερω τωρα :X Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) εδω η ελλαδα καιγεται απο τις νεες εξελιξεις :rolleyes: και εσεις ασχολειστε με το ipad:p http://www.protothema.gr/life-style/gossip/article/?aid=59436 αυτο φαινοτανε εδω και χρονια... ενα βιντεακι... για iPadελα(παντελα κερκυραικα για τηγανι) Edited January 29, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό μέρος να εκφράσω μια πραγματικά "περί ανέμων και υδάτων" απορία μου. Αν δεν είναι συγχωρέστε με και διαγράψτε το μήνυμα μου. Αν σε έναν φανταστικό κόσμο, έπρεπε να αποχωριστείτε το iphone και να έχετε ως κύρια συσκευή κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι iphone, τί θα σας έλειπε περισσότερο? Τι δεν θα θέλατε να αποχωριστείτε από το iphone σας? Εννοείται πως δεν υπάρχει ο παραμικρός τόνος ειρωνίας. Ούτε λόγος για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ όσους θελήσουν να μου απαντήσουν. Ωραία ερώτηση. Εγώ για να μην πολλά όπως ο Κώστας (ktsak) θα πω τις ταχύτατες εφαρμογές που καλύπτουν κάθε μου ανάγκη. Ξέρεις, είναι φοβερό να έχεις μια εφαρμογή για ό,τι μπορεί να χρειαστείς. Από το να κλείσεις εισιτήρια για σινεμά, να κλείσεις ραντεβού σε ταξί (είμαι Βέλγιο και έχει τέτοια εφαρμογή), και πολλά άλλα. Σχεδόν όλοι μας εδώ μέσα προερχόμαστε από τα WM και νομίζω ότι δε διαφωνήσει κανείς στο ότι οι εφαρμογές που υπάρχουν στο iPhone δεν υπάρχουν αλλού και πραγματικά υπάρχουν πράγματα που μπορεί να σου λύσουν τα χέρια. Υπάρχουν και εφαρμογές που μπορείς να τις δεις και σε άλλες πλατφόρμες όπως ένα λεξικό ή ένας RSS Reader αλλά στο iPhone νιώθεις ότι είναι πιο σοβαρές. Αν έπρεπε να φτιάξω ένα top three θα πρόσθετα το ασύγκριτο browsing του (απλά ο Opera δίπλα του δε συγκρίνεται) και το απίστευτο touch του (τελικά και εγώ πολλά έβαλα :lol:) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 @Katath Το απίστευτο touch του,οι πολύ "φρέσκιες" εφαρμογές του και ότι ξεχνάς ότι έχει σχέση με ram κτλ. και τους "κέρασε με μια μπύρα" xda-dev. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 @Katath Το απίστευτο touch του,οι πολύ "φρέσκιες" εφαρμογές του και ότι ξεχνάς ότι έχει σχέση με ram κτλ. και τους "κέρασε με μια μπύρα" xda-dev. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ωραίος! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 (edited) θα συμφωνισω με τους προλαλησαντες...!! το touch-ευκολια χρησης-λιτο αλλα με πληθωρα εφαρμογων...που στα symbian-wm ειναι κατι το αφανταστο..!! αν και μανιακος λατρεις του κινητου τηλεφωνου...και επειδη θελω να δοκιμαζω συνεχεια συσκευες...για να βρω κατι καλητερο...ηταν συχνο φαινομενο πριν την αποκτηση του μηλου..!!τωρα απλα δεν νομιζω οτι μπορω να παω αλλου..!!(εκτος απο το HD2) αλλα και σε αυτο δεν παω..γιατι εχω βαρεθει το φλασαρισμα...ενω στο μηλο υπαρχει αυτο που ανεφερα ποιο πανως.!! Edited January 29, 2010 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Να η καλυτερη απαντηση για το iPad της Apple :lol:. Μετα τα σχολια του για ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, τωρα ο Χιτλερ σχολιαζει εδω και την κυκλοφορια του νεου παιχνιδιου της Apple :p Πολύ γέλιο τα βίντεα!!! Από σήμερα άλλαξα browser.. Πλέον είμαι μόνο σε Mozilla. Και σκοπεύω να κατεβάζω και τον Chrome έτσι να τους έχω όλους! :lol:Αλέξανδρε ούτε εγώ είχα δει την συγκεκριμένη παρουσίαση. Πολύ ωραία παρουσίαση και στα μάτια μου φάνηκε πολύ διαφορετική από αυτή που είδα για το 3GS και το iPad. Φαίνεται ο ενθουσιασμός το 2007 για κάτι πραγματικά καινούριο και κυρίως καινοτόμο. Επίσης σε κάποιο σημείο της παρουσίασης είπε ότι το iPhone OS (πρώτη έκδοση το 2007) είναι 5 χρόνια μπροστά από κάθε άλλο λειτουργικό για κινητά. Είμαστε 3 χρόνια μετά και ακόμη η αγορά των κινητών προσπαθεί να σταθεί απέναντι στο λειτουργικό. Έχουν φανεί πολλά σημάδια βελτίωσης είτε με νέες προτάσεις ή και με ημίμετρα αλλά μάλλον ούτε το 2010 πιστεύω ότι θα αλλάξει η ζυγαριά. Έχει όντως κάποια στοιχεία που έλειπαν από την τελευταία. Αλλά ήταν πολύ πρωτοποριακό το iPhone..! Και όντως, ισχύει, ακόμα προσπαθούν να πιάσουν το πρώτο iPhone και όπου να΄ναι θα βγεί και το 4ο.. :) Διαβάστε το είναι φοβερό: Οι φήμες έφυγαν... το iPad ήλθε; Μήπως δεν έπρεπε; Από maclife.gr :respect: Και στο σχόλιο το δικό σου από κάτω..!Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό μέρος να εκφράσω μια πραγματικά "περί ανέμων και υδάτων" απορία μου. Αν δεν είναι συγχωρέστε με και διαγράψτε το μήνυμα μου. Αν σε έναν φανταστικό κόσμο, έπρεπε να αποχωριστείτε το iphone και να έχετε ως κύρια συσκευή κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι iphone, τί θα σας έλειπε περισσότερο? Τι δεν θα θέλατε να αποχωριστείτε από το iphone σας? Εννοείται πως δεν υπάρχει ο παραμικρός τόνος ειρωνίας. Ούτε λόγος για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ όσους θελήσουν να μου απαντήσουν. Καλησπέρα φίλε μου! Καλώς όρισες στο νήμα μας!!! Εδώ όλα είναι on topic, όλα επιτρέπονται!!! Αν έπρεπε αύριο να δώσω το iPhone, θα μου έλειπαν: Οθόνη. Ανεπανάληπτη και απλησίαστη μέχρι στιγμής. Απόκριση, αίσθηση, ακρίβεια, τα πάντα. Το AppStore. Προσόν από τα λίγα που έχουν. Η υποστήριξη σε 3rd party apps που έχουν μέσα τα πάντα είναι και αυτό λόγος να με κρατήσει στην πλατφόρμα. Internet. Η ευκολία πρόσβασης και πλοήγησης που δύσκολα βρίσκει αντίπαλο, και σίγουρα ένα εκ των σημαντικότερων στοιχείων (μαζί με την οθόνη τα κατατάσω τα σημαντικότερα). Αυτά από εμένα. Πλήρως συμφιλιωμένος με τις ιδιαιτερότητες και τους περιορισμούς, δεν βρίσκω κανέναν απολύτως λόγο, εκτός της καταναλωτικής μανίας και περιέργειας, να "μετακομίσω" σε κάποια άλλη συσκευή. Και στην κατηγορία της καταναλωτικής μανίας και περιεργειας, προς το παρόν υπάρχει μόνο το HTC Hero, HTC Nexus One και τέλος. Windows Mobile, ιδίως μετά την αγορά του Mac, πολύ δύσκολα με βλέπω να ξαναγοράζω. Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα!!!!! :happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 τον ηρωα αλεξ τον λιγουρευομαι και γω..!!αλλα ξερω οτι θα το μετανιωσω...οποτε δεν τον πλησιαζω.!!χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Δεν ξέρω αν είναι εδώ το σωστό μέρος να εκφράσω μια πραγματικά "περί ανέμων και υδάτων" απορία μου. Αν δεν είναι συγχωρέστε με και διαγράψτε το μήνυμα μου. Αν σε έναν φανταστικό κόσμο, έπρεπε να αποχωριστείτε το iphone και να έχετε ως κύρια συσκευή κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι iphone, τί θα σας έλειπε περισσότερο? Τι δεν θα θέλατε να αποχωριστείτε από το iphone σας? Εννοείται πως δεν υπάρχει ο παραμικρός τόνος ειρωνίας. Ούτε λόγος για κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ όσους θελήσουν να μου απαντήσουν. Ο τρόπος που αντιδρά στα δακτυλά μου. Μακάρι να αντιδρούσαν έτσι και οι γυναίκες τις ζωής μου. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 χαχαχα εγραψε ο γιαννης..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Ο τρόπος που αντιδρά στα δακτυλά μου. Μακάρι να αντιδρούσαν έτσι και οι γυναίκες τις ζωής μου. :lol::lol::lol: Καλά έχω πεθάνει στα γέλια. Πρέπει να γίνουν και οι γυναίκες πιο finger friendly έ;;; :lol::lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts