volcom Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) εχω το athensbook...και ειπα να δοκιμασω και τον exandas...αξιζει να την κατεβασω δηλαδη?? εκανε κανεις το UPDATE ΣΕ 3.2???? Edited January 27, 2010 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Τζιφος το Event της apple. Δεν υπάρχει νέο OS. Ολα ηταν για το iPad το οποίο καλο ειναι αλλα προς το παρων για μενα δεν εχει αντικειμενο. Θα πρεπει να δωσεις 600 ευρω τουλαχιστον για ελλαδα απλα και μονο για να εχεις λιγοτερο βαρος στην τσαντα σου. Αφου οπωσδηποτε χρειαζεται τσαντα. Φυσικα μην φανταστει κανεις οτι διαθετει mac os. Μια βελτιομενη εκδοση του iphone os εχει, χωρις multy tasking με μοναδικο προ΄τερημα το μεγεθος της οθονης και οτι παιζει το iWork. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 και φυσικα αυτη τη βελτιωμενη εκδοση δεν αποκλειεται να τη δουμε και σε μικροτερη συσκευασια το καλοκαιρι ... Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Και στην πρώτη παρούσα έκδοση δεν υποστηρίζονται Ελληνικά. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 κριμα ****το...και πηρα μια χαρα οταν ειδα αυτο..... http://www.iphonehellas.gr/13179/iphone-firmware-v3-2-release-imminent-do-not-update-if-you-want-to-keep-your-jailbreakunlock/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Το οτι δεν ανακοινώθηκε στο event δε σημαίνει ότι αποκλείεται να το δούμε σύντομα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 μακαρι νικο!!απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι..!! το exandas αξιζει τον κοπο δοκιμεις ή ειναι ιδιο με το athensbook?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 http://www.apple.com/ipad/specs/ Νικο θα το δουμε καποια στιγμη, αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο που περιμεναμε. Για το os 3.2 μιλω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 To 3.2 δεν θα είναι major release. Οι αλλαγές θα έρθουν στην 4.0 υποθέτω. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Στους μοναδικούς που σίγουρα έχει χρησιμότητα είναι όσοι έχουν κάποιο desktop mac και δεν τους είναι απαραίτητο κάποιο λάπτοπ για εκτός γραφείου εργασία. Μπορούν να κάνουν τα βασικά άνετα και .....δεν θα χρειαστούν να ανανεώσουν το 3Gs τους αφού θα έχουν το θηρίο. Οπότε γλειτωνουν κι από εκεί κάποια χρήματα. εγώ μόνο για έτσι το βλέπω. Και το προτείνω ανεπιφύλακτα στο φίλο μου τον ktsak που θέλει ένα μικρό mac :D Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Θα μπορούσα να δω και τον εαυτό μου κάτοχο ενός iPad. Τα συχνά ταξίδια που κάνω είναι ένα κίνητρο. Γενικά δε θέλω π.χ. να κουβαλάω λαπτοπ όταν πηγαίνω κάπου (όπως όταν έρχομαι Ελλάδα). Το iPhone με καλύπτει στα περισσότερα αλλά το iPad θα ήταν ένα καλύτερο εργαλείο για πιο άνετη χρήση. Επίσης, αν και στην Ευρώπη δούμε εκδοτικούς οίκους να συμμετέχουν αλλά και εφημερίδες για μένα θα ήταν ένας ακόμα λόγος απόκτησης του. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 καλησπερα παιδια :) Τζιφος το Event της apple. Δεν υπάρχει νέο OS. Ολα ηταν για το iPad το οποίο καλο ειναι αλλα προς το παρων για μενα δεν εχει αντικειμενο. Θα πρεπει να δωσεις 600 ευρω τουλαχιστον για ελλαδα απλα και μονο για να εχεις λιγοτερο βαρος στην τσαντα σου. Αφου οπωσδηποτε χρειαζεται τσαντα. Φυσικα μην φανταστει κανεις οτι διαθετει mac os. Μια βελτιομενη εκδοση του iphone os εχει, χωρις multy tasking με μοναδικο προ΄τερημα το μεγεθος της οθονης και οτι παιζει το iWork. απο οτι καταλαβαινω,ηρθε η ωρα να δωσω το μηλο μου,αν ξερετε κανεναν που ενδιαφερεται,μιλατε :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 καλησπερα παιδια :) απο οτι καταλαβαινω,ηρθε η ωρα να δωσω το μηλο μου,αν ξερετε κανεναν που ενδιαφερεται,μιλατε :O Επειδή δεν είχε σήμερα αναβάθμιση θα το δώσεις; :lol: Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 η θελει να αγορασει το iPad? :lol: παιδες το iPad για καποιον που θελει pdfs/music/mail/ppt/books/music/internet on the go ειναι πολυ καλο...ειδικα αν ταξιδευει και δεν θελει να εχει παντα μαζι του το ΜΒ/MBP του... εγω με 5GB ppt/pdfs το σκεφτομαι.... με ενδιαφερει. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Επειδή δεν είχε σήμερα αναβάθμιση θα το δώσεις; εμμμ :O περιμενα να μαθω νεα (ολη μερα δουλεια και μακρια απο νετ) και γυρναω,ανοιγω pc,και τι βλεπω??:confused: μου εκανε τα μουτρα κρεας ο Κωστας :lol: ρε σεις περασε τους 4 μηνες στα χερια μου το μηλο,δεν κολαει δεν χαλαει ... ασε που ακομη δεν εχω αλλαξει μια :rolleyes: ...μικρη ρομιτσα,ενα ραδιακι,ενα ος βρε αδερφε πιο νεο :ninja: βαρεθηκα....:lol: περιμενα πως και πως κατι που θα εχει σχεση με αναβαθμιση/φλασαρισμα...και ερχεται ο Κωστας και με ισοπεδωνει... γιατι ρε φιλαρακι μου το κανεις αυτο???ε ??:lol: Ping!!!!!! σε ολους !!! να μαθετε !!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 καλησπερα παιδια :) απο οτι καταλαβαινω,ηρθε η ωρα να δωσω το μηλο μου,αν ξερετε κανεναν που ενδιαφερεται,μιλατε :O Γιατί Μητσο ; Τι συνεβει ξαφνικά ; :( πάντως σε βλέπω πολύ "ενεργό» στο thread του λεο ;) άσχετο αλλά εμένα μου άρεσε το νέο γκατζετακι που λέγεται ipad, και αν άντεχα οικονομικά θα το "χτυπαγα" ;) :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 δημητρη...θα σου πω...οτι μου ελεγες...!!Μην βιαζεσαι γιατι θα την πατησεις..!! οπως στον "pink panther 2"...οταν ο κλουζο ελεγε οτι μολις πατησει το ποδι του εκτος γαλλιας θα κλαπει το διαμαντι....ετσι θα γινει και με σενα..!!Μολις δωσεις το μηλο σου...θα βγει νεο software..!!χαχα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) η θελει να αγορασει το iPad? :lol: παιδες το iPad για καποιον που θελει pdfs/music/mail/ppt/books/music/internet on the go ειναι πολυ καλο...ειδικα αν ταξιδευει και δεν θελει να εχει παντα μαζι του το ΜΒ/MBP του... εγω με 5GB ppt/pdfs το σκεφτομαι.... με ενδιαφερει. Δημήτρη συμφωνώ αλλά όταν κάποιος έχει ένα 13 αρι mbp κι ένα 3Gs δεν θα είναι υπερβολή να δώσει 600 ευρώ γιατί τόσο θα κάνει αυτό που έχει 3G. Δεν νομίζω. Ειδικά αν είναι επαγγελματίας που του χρειάζονται κάποια βασικά προγράμματα. @zaharakis Πουλατο γιατί όσο περνάει ο καιρός θα χάνεις λεφτά. Τώρα κρατάει ακόμα τιμή γιατί τα καινούργια δεν σπάνε. Δεν κάνει για σένα και δεν σου χρειάζεται. Edited January 27, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 @zaharakis Μητσο, δεν πιστευω να εννοεις εμενα ? :blink: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Γιατί Μητσο ; Τι συνεβει ξαφνικά ; :( πάντως σε βλέπω πολύ "ενεργό» στο thread του λεο ;) άσχετο αλλά εμένα μου άρεσε το νέο γκατζετακι που λέγεται ipad, και αν άντεχα οικονομικά θα το "χτυπαγα" Λευτερη δεν καταλαβες οτι εκανα πλακα? :happy: οσο για το λεο και το thread του ( :wacko: αν μπορεις να το πεις ετσι,μαλλον mess εχει γινει...) αφου η κυρια συσκευη μου ειναι πλεον το λεο,δεν τα ειπαμε?:) αλλα ακομη μενει το music listening και η βελτιωση (του ηδη πολυ βελτιωμενου) browsing στο λεο,για να το αποχωριστω τελειως το μηλο μου...(αν τελικα το δωσω και δεν περασει στα χερια του γιου μου ;)) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 @zaharakis Μητσο, δεν πιστευω να εννοεις εμενα ? :blink: οχι εσενα Πτεραρχε μου (τουλαχιστον οχι για αυτο :lol:) για τον TeSalat λεω:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 με την OS 4.0...θα γινει το εξης δημητρη..!! ΜΗΛΟ>ΛΕΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 η θελει να αγορασει το iPad? :lol: παιδες το iPad για καποιον που θελει pdfs/music/mail/ppt/books/music/internet on the go ειναι πολυ καλο...ειδικα αν ταξιδευει και δεν θελει να εχει παντα μαζι του το ΜΒ/MBP του... εγω με 5GB ppt/pdfs το σκεφτομαι.... με ενδιαφερει. Έχεις δίκιο. Έτσι το βλέπω και εγώ. Πάντως οι developers που μόλις πήραν το SDK στα χέρια τους αναφέρουν ότι είναι εκπληκτικό και έχει φοβερές δυνατότητες. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) ελπιζω μονο να παρει με το νεο λογισμικο 4.0 και multitask να τελειωνουμε...καθως και δυνατοτητα διαγραφης αρχειων με την μια και να μην χρειαζεται παντα το sync. ισως γι αυτο το καθυστερουν.... τοτε ναι το σκεφτομαι σοβαρα και παλι αν στοιχιζει κατω απο 650Ε με το 3G. Edited January 27, 2010 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 multitask οπως το εννοουν οι χρηστες αλλων λειτουργικων,μαλλον δε θα δουμε.αλλα και παλι με το j/b εχει λυθει το προβλημα εδω και καιρο Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts