Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι άσχετο... Έχει χρησιμοποιήσει κανείς armband θήκη για το μήλο κ να την έχει δοκιμάσει ενώ τρέχει?? κοίταω λίγο στο ίντερνετ αλλά δε βγάζω άκρη....:(

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Καλημέρα σ όλους παίδες

έχει χρησιμοποιήσει κανείς επί της ουσίας αυτές τις εφαρμογές για τον εντοπισμό του κινητού???

Καλημέρα Μιχάλη! Τελικά με το αυτοκίνητο τι έκανες? Εγώ βρήκα σήμερα έναν καλό άνθρωπο με γερανό και ήρθε και το μάζεψε.. Οι ΕΛΠΑ, Express Service θέλουν 100ευρώ+συνδρομή για να έρθουν να σε μαζέψουν, οι κλέφτες! Ενώ αυτός, με 50ευρώ το πήγε στο συνεργείο.. Τώρα.. Ο Θεός βοηθός πόσο θα μου πουν.:cry:

Για τις υπηρεσίες εντοπισμού τώρα:

Το MobileMe (thanks Κώστα) είναι καλό όπως είπαν και τα παιδιά, για remote format. Άντε, αν το έχασες και το βρει κάποιος να στο επιστρέψει αφού δει πάνω στην οθόνη ένα μήνυμα. Από εκεί και πέρα...

Πέραν αυτών το mobile me είναι πολύ καλή υπηρεσία για συγχρονισμό. Και αν κάποιος αρχίσει να τη χρησιμοποιεί δύσκολα εγκαταλείπει την ευκολία της για να γυρίσει σε λύσεις όπως outlook, google, etc..

Αλλά και αυτό. Περάστηκαν τα bookmarks μου από το Laptop στο iPhone και είμαι πανευτυχής!! Έχω και επαφές.. Έχω και λίγο χώρο. Και είναι μια χαρούλα έτσι!

Κάτι άσχετο... Έχει χρησιμοποιήσει κανείς armband θήκη για το μήλο κ να την έχει δοκιμάσει ενώ τρέχει?? κοίταω λίγο στο ίντερνετ αλλά δε βγάζω άκρη....:(

Μιχάλη, θα το φοβόμουν λίγο αυτό, να το έχω δεμένο στο χέρι μου το τηλέφωνο και να τρέχω... Και αν φύγει?? :cry: Βέβαια, δεν ξέρω πως είναι... Αλλά και πάλι......:cry:

Και επίσης, με υπηρεσίες εντοπισμού, το καλό είναι να του γράψεις στην οθόνη ότι τον βλέπεις ότι είναι, και να του πεις ότι είναι κοντά στην τάδε γειτονιά, μπας και φοβηθεί ή φιλοτιμηθεί (αμφιβάλω πάρα πολύ) και το επιστρέψει.

Αλλά μόνο για το remote wipe αξίζει. Και το backup βεβαίως βεβαίως...:rolleyes:

αλεξ 100 ευρω ζητανε γιατι κανεις συμβολαιο....ετησιο ή παραπανω...συμφερει..και εχεις το κεφαλι σου καλυμενο..!!

Πάρη, δεν με συμφέρει. Εδώ και 5 χρόνια στο Ηράκλειο που οδηγώ, είναι η πρώτη φορά που χρειάζομαι γερανό για να μου μεταφέρει το αυτοκίνητο.

Να τους δίνω 100ευρώ επιπλέον τον χρόνο;

Έδωσα 50 τώρα και καθάρισα. Και στηρίζω μικρές επιχειρήσεις που είμαι γενικότερα υπέρ. Η Express Service και η ΕΛΠΑ και οι άλλες οι μεγάλες δεν έχουν ανάγκη;). Ενώ αυτός;; Για την ίδια δουλειά;:rolleyes:

.............

Το μόνο που είναι χρήσιμο αν το αντιληφθεί κανείς γρήγορα, είναι η εντολή διαγραφής του περιεχομένου (αν και για το 99% του πληθυσμού το περιεχόμενο ενός τηλεφώνου δεν είναι ιδιαίτερα εμπιστευτικό) καθώς και η αποστολή ενός "μπ**ελ*κιού" για εκτόνωση προς τον "άρπαγα" :)

.......................

..................Το χρήσιμο της υπηρεσίας είναι αυτό που είπε ο Κώστας (kkalog). Να το βρεις αν το έχεις ξεχάσει στο σπίτι ή στο γραφείο για να σου φύγει το άγχος, να στείλεις κάνα μπινελίκι στον κλέφτη εξηγώντας τι θα του κάνεις αυτουνού και των γνωστών του και πώς θα γίνεις ο εφιάλτης τους αλλά ακόμα πιο σημαντικό να κάνεις remotely format...................

Και εγω αν εγγραφω, μονο και μονο για το data remotely wipe θα το κανω. Αλλη εφαρμογη stand alone που να το κανει αυτο δεν υπαρχει, ετσι ? Αρα γιαυτο το προβλημα το mobile.me ειναι δυστυχως μονοδρομος :(

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Και εγω αν εγγραφω, μονο και μονο για το data remotely wipe θα το κανω. Αλλη εφαρμογη stand alone που να το κανει αυτο δεν υπαρχει, ετσι ? Αρα γιαυτο το προβλημα το mobile.me ειναι δυστυχως μονοδρομος :(

Δε χρειάζεται να πληρώσεις συνδρομή μόνο γι αυτό. Βάλε password κάθε φορά που η οθόνη ανάβει.. Είναι κουραστικό για σένα αλλά αν κάποιος σου το κλέψει δε μπορεί να παρακάμψει αυτόν τον κωδικό και να το ανοίξει. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με κάποιον iphone explorer βέβαια αλλά μένουμε με την ελπίδα ότι ο κλέφτης θα το κάνει restore αν δε μπορεί να το ανοίξει.

Δε χρειάζεται να πληρώσεις συνδρομή μόνο γι αυτό. Βάλε password κάθε φορά που η οθόνη ανάβει.. Είναι κουραστικό για σένα αλλά αν κάποιος σου το κλέψει δε μπορεί να παρακάμψει αυτόν τον κωδικό και να το ανοίξει. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει με κάποιον iphone explorer βέβαια αλλά μένουμε με την ελπίδα ότι ο κλέφτης θα το κάνει restore αν δε μπορεί να το ανοίξει.

Μπα Νικο, δεν μου αρκει. Νοιωθω οτι το remotely wipe ειναι η καλυτερη λυση :shifty:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Κύριοι μια χάρη.. Επειδή έκανα restore και σας έχασα από το ping στείλτε κάνα μήνυμα για να σας έχω. Έχουμε το messi πλέον αλλά έτσι για να υπάρχουν.. Και μη γεμίσετε το thread με Pings.. στην εφαρμογή εννοώ :p

Κύριοι μια χάρη.. Επειδή έκανα restore και σας έχασα από το ping στείλτε κάνα μήνυμα για να σας έχω. Έχουμε το messi πλέον αλλά έτσι για να υπάρχουν.. Και μη γεμίσετε το thread με Pings.. στην εφαρμογή εννοώ :p

Εστειλα ενα ping! στην εφαρμογη και σου στελνω και ενα μεγαλο ping! και εδω :lol:

Απαντηση δεν βλεπω :mad:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Πτέραρχε σου απάντησα με το που το πήρα..

Τα εχουμε ξαναπει, το Ping! δεν οποτε θελει δουλευει :mad:

Κωστας (Pterarxos)

απορω που επιμενετε :confused:

Pinggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg!!!!!!!!!!!!

σε ολους!!:D

φευγω για δουλειααααα :p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Τα εχουμε ξαναπει, το Ping! δεν οποτε θελει δουλευει :mad:

Οντως.Εμενα το πινγκ του Νικου μου ηρθε αμεσως......

Ειπαμε αβυσσος....

Εγώ Νίκο δεν σου στέλνω τίποτα.. Δεν έχει νόημα εξάλλου!!!!!:lol::lol:

Ping! και από εμένα!!!!

Πάρη, δεν με συμφέρει. Εδώ και 5 χρόνια στο Ηράκλειο που οδηγώ, είναι η πρώτη φορά που χρειάζομαι γερανό για να μου μεταφέρει το αυτοκίνητο.

Να τους δίνω 100ευρώ επιπλέον τον χρόνο;

Έδωσα 50 τώρα και καθάρισα. Και στηρίζω μικρές επιχειρήσεις που είμαι γενικότερα υπέρ. Η Express Service και η ΕΛΠΑ και οι άλλες οι μεγάλες δεν έχουν ανάγκη;). Ενώ αυτός;; Για την ίδια δουλειά;:rolleyes:

Οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν προσφέρουν οδική βοήθεια με την ασφάλιση αυτοκινήτου; Στην Κύπρο σχεδόν όλες το κάνουν. Όπως επίσης και αν έχεις American Express κάρτα...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

προσφερουν οδικη βοηθεια...αλλα οχι απαραιτητα στο συμβολαιο..!!σε ορισμενες ειναι στανταρ καλυψη..!!σε αυτη που ειμαι εγω ασφαλιστικος συμβουλος σου την εχει σαν εξτρα καλυψη.!!

προσφερουν οδικη βοηθεια...αλλα οχι απαραιτητα στο συμβολαιο..!!σε ορισμενες ειναι στανταρ καλυψη..!!σε αυτη που ειμαι εγω ασφαλιστικος συμβουλος σου την εχει σαν εξτρα καλυψη.!!

'Οπως το λέει ο Πάρης είναι. Βέβαια πλέον κ ορισμένες εταιρείες αυτοκινήτων έχουν δωρεάν μεταφορά αλλά στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο. (όπως συνέβη σε μένα με το micra)

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://img15.imageshack.us/img15/8375/cid001701ca93aee2941ab0.jpg

έχουμε ξεφύγει τελείως, αλλά μάλλον πρόκειται για πλάκα:lol:

καλημέρα, τι κάνουμε;

επειδή δεν ποστάρω , δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ;)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

@ktsak:

Στα πλαίσια της συζήτησής μας για το remote wipe δες αυτό:

http://www.orbicule.com/undercover/iphone/

Δεν το έχω κοιτάξει σε βάθος.. Ξέρω ότι στην εφαρμογή για MAC το κάνει. Για το τηλέφωνο δεν ξέρω.

πωλειται....μισο σουβλακι με τζατζικι απο τα μεγαρα....και μισο cheeseburger απο τα MAC στο κιατο....οι 5 πρωτοι που θα τηλεφωνησετε κερδιζετε...1 σακουλακι ηλιοσπορους..!! 2105555001

Γουστάρω Θεσσαλλλλλλονίκη γιατί...

*

Γιατί εδώ ακόμη μαλώνουμε ποιος θα πρωτοκεράσει

Γιατί δεν λέμε ψιψινέλι, ζουζουνάκι, πιτσιτσιλικολίνι. αλλά γιαβρί μου, καρδιά μου, πουλί μου

Γιατί μπορείς να συνδυάσεις βόλτα στην αγορά και καφέ με φίλους σε ένα απόγευμα

...γιατι σαν τη Χαλκιδική πουθενά!

Γιατί το σουβλάκι το τρώμε σε σάντουιτς και το καλαμάκι το βάζουμε στον φραπέ μας. Ποτέ αντίστροφα!

Γιατί κανένας άλλος δεν χαίρεται για την καταγωγή του όσο εμείς

Γιατί κάνουμε όλες τις δουλειές μας στο κέντρο με τα πόδια!

Γιατί δεν κάνουμε ποτέ επίσκεψη «με άδεια χέρια»

Γιατί ζούμε στην μοναδική πόλη του κόσμου που γράφεται με δύο "σ" και προφέρεται με πολλά "λ"!

Γιατί το βράδυ όταν οι δρόμοι σε άλλες πόλεις είναι ερημες στη τσιμισκή έχουμε μποτιλιάρισμα!

Γιατί αν περνάς με το αυτοκίνητο από Τσιμισκή έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τον Ψωμιάδη πάνω σε μηχανάκι (χωρίς κράνος) ή να σου χτυπήσει το τζάμι και να σου μοιράσει φυλλάδια για σωστή οδήγηση!

Γιατί μετά από ξενύχτι και μεθύσι πάμε κατευθείαν για μπουγάτσα με γάλα

Γιατί αν πεινάσεις στις τρεις η ώρα το πρωί, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πατσά, κρέπα ζεστή ή κουλούρι φρεσκοψημένο

Γιατί όταν βγαίνουμε έξω για ποτό ή καφέ, συναντάμε τουλάχιστον τρεις γνωστούς μας.

Γιατί *όταν λέμε "ραντεβού στον Αλέκο" μόνο εμείς καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να πάμε στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Γιατί παρόλη την κίνηση στο κέντρο, ένα έτσι να κάνεις βλέπεις θάλασσα.

Γιατί μαζί με τον καφέ ή το ποτό μας κερνάνε λουκουμάκι, γλυκάκια ή μεζεδάκια

Γιατί είμαστε οι μόνοι που ξεκινάμε το μεσημέρι για καφεδάκι και χαλαρά καταλήγουμε να πίνουμε μαλαματίνες *μέχρι πρωίας

Γιατί μπορούμε να δούμε το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στην παραλία

Γιατί έχουμε τις πιο όμορφες γυναίκες της Ελλάδας!

Γιατί εδώ οι γυναίκες βάφουν τα νύχια τους με όζα...!

Γιατί όταν σπάει το τζάμι φωνάζουμε τον ''τζαμτζή''

Γιατί οι ταβέρνες μας συναγωνίζονται ποια θα σερβίρει (προσφορά του καταστήματος) το καλύτερο γλυκό

Γιατί όταν βγάζει ομίχλη μια μοναχική βόλτα στην παραλία λειτουργεί ως ηρεμιστικό

Και όσους δεν καταλαβαίνουνε το γιατί * .κλάιν μάιν

Γιατί έχουμε τη νοοτροπία «και αύριο μέρα είναι»

Γιατί ακόμα και αν χαθείς, κατεβαίνεις στην παραλία και βρίσκεις τον δρόμο σου!

Γιατί μιλάμε δυνατά και γελάμε με την καρδιά μας

Γιατί αυτή η πόλη ποτέ δεν κοιμάται !

Γιατί την 28η Οκτωβρίου μόνο εμείς στην Ελλάδα έχουμε τριήμερη αργία!

Γιατί το «κερασματάκι του μαγαζιού» στις ταβέρνες μας είναι ολόκληρο γλυκό

Γιατί έχουμε ντελίβερι όλο το 24ωρο, ακόμα και για γλυκά!

Γιατί αντιμετωπίζουμε τα ζόρια «χαλλλαρά»!

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned