soom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) :lol: :lol: :lol: Το ίδιο κατάλοιπο έχω και εγώ. Από εποχής HD βεβαίως βεβαίως! Αλλά να σου πω κάτι, αφού δουλεύει μια χαρά, και μου αρέσει όπως είναι, δεν το βγάζω (προς το παρόν, πάντα). Αν μου σπάσει κανένα νεύρο, τότε αλλάζει το θέμα! Και μιας και είπες Winterboard, μιας και πλέον δεν έχω κανένα θέμα φορτωμένο, ενδεχομένως να το πετάξω. Τουλάχιστον μέχρι να βγει αυτό το τέλειο theme που ψάχναμε πριν μερικές μέρες που μου είπατε ότι είναι στα σκαριά (Lockscreen ή homescreen, δεν θυμάμαι)....:confused: Δείτε και αυτό:D:rolleyes: Edited January 11, 2010 by nervous Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Δημήτρη για το λόγο αυτό κ εγώ έχω ξεφορτωθεί το winterboard αλλα 160 ελεύθερα δεν έχω δει ακόμα :cry::cry: 145-155 ξεκινάω αλλά τώρα τελευταία του κάνω διάφορα test κ έτσι είδα ότι έχωντας ανοικτά skype, fring, messi κ σε κατάσταση να μην κλείνει το wiffi σε κατάσταση αναμονής δε πέφτει απ τα 100...:D:D @Αλεξ +1000 Edited January 11, 2010 by abaloss Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) ωραιο το ποστ σου αλεξ...για να δουμε..θα παρει τιποτα απο αυτα η μηλοεταιρια και να τα κανει πραξη ωστε να μη χρειαζεται και το τζουμπου?? δημητρη για να σου πω την αληθεια...θα ηθελα να εχω επισης...εναν hero/N97mini/bb9700b για δοκιμη-χομπυ-γιατι μου αρεσουν ολα...χαχαχ Edited January 11, 2010 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Έλα ντε.. Θα πάρει??? Άντε να δούμε.. Άντε να δούμε και το OS4.0 τι θα μας φέρει και αν ο GeoHot θα αποφασίσει να ασχοληθεί με το θέμα JB πάλι μπας και δεν μείνουμε κολλημένοι με το 3.1.2. :D:D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Δείτε και αυτό:D:rolleyes: http://www.blogcdn.com/www.tuaw.com/media/2010/01/expose.png γμτο!!! απλα αλλα overboard και σου δειχνει ποσες εφαρμογες ειναι ανοιχτες σε καθε σελιδα :blink: http://www.blogcdn.com/www.tuaw.com/media/2010/01/iphone_home.jpgγια αυτο δεν το συζηταμε,τα χουμε ξαναπει :) κατα τα αλλα λιγο πολυ με το JB τα εχουμε τα περισσοτερα.. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Μια ερώτηση για κατόχους Mac.. Είχα βρει κάπου στο Internet, αν θυμάμαι καλά σε ελληνικό φόρουμ, για ένα πρόγραμμα που το εγκαθιστάς σε Windows και μπορείς να διαβάζεις και να γράφεις σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους σε file format του MacOS. Αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε. Και είναι σίγουρα freeware, όχι επί πληρωμή σπασμένο... Και έχω φάει τα mails μου και το history και δεν το βρίσκω με τίποτα.:O:O:wacko: edit: Μήπως αυτό κάνει αυτή την δουλειά και κάνω λάθος για το θέμα freeware??? Edited January 11, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Δημήτρη για το λόγο αυτό κ εγώ έχω ξεφορτωθεί το winterboard αλλα 160 ελεύθερα δεν έχω δει ακόμα 145-155 ξεκινάω αλλά τώρα τελευταία του κάνω διάφορα test κ έτσι είδα ότι έχωντας ανοικτά skype, fring, messi κ σε κατάσταση να μην κλείνει το wiffi σε κατάσταση αναμονής δε πέφτει απ τα 100... @Αλεξ +1000 ξετσεκαρισε οτι θεμα εχεις τσεκαρισμενο στο winterboard Μιχαλη,να δεις ποσο απελευθερωνεται... απο εκει ξεκινα και κοιτας μετα τι τρεχει στο παρασκηνιο ;) ωραιο το ποστ σου αλεξ...για να δουμε..θα παρει τιποτα απο αυτα η μηλοεταιρια και να τα κανει πραξη ωστε να μη χρειαζεται και το τζουμπου?? δημητρη για να σου πω την αληθεια...θα ηθελα να εχω επισης...εναν hero/N97mini/bb9700b για δοκιμη-χομπυ-γιατι μου αρεσουν ολα...χαχαχ ειναι ακριβη η τρελλα μας Παρη...δυστυχως :O Έλα ντε.. Θα πάρει??? Άντε να δούμε.. Άντε να δούμε και το OS4.0 τι θα μας φέρει και αν ο GeoHot θα αποφασίσει να ασχοληθεί με το θέμα JB πάλι μπας και δεν μείνουμε κολλημένοι με το 3.1.2. δεν νομιζω οτι εχει αλλα περιθωρια να συνεχισει αυτην την πολιτικη..θα το χασει το παιχνιδι... τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω,γιατι αν βγει το νεο μηλο και ειναι πιο δυνατο απο αυτο που εχουμε...ολοι μας θα την κανουμε την μλκια....:O Μια ερώτηση για κατόχους Mac.. δεν νομιζω να αναφερεσαι σε εμενα ε?:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Let me remind you... Γιατί σε βλέπω να ξεχνάς! :lol::lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 το ειδα στο πλαισιο...απλα ειναι πανεμορφο και πολυ λεπτο...δηλαδη καποιος που κυκλοφορει με ενα λαπτοπ στην τσαντα ειναι οτι πρεπει..!!! εγω προσωπικα δεν ξερω αν θα εδινα τα λεφτα για το νεο μηλο...αν οι διαφορες ηταν ελαχιστες...για να παω εκει...πρεπει να εχει κατι που θα με τραβιξει αρκετα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 ξετσεκαρισε οτι θεμα εχεις τσεκαρισμενο στο winterboard Μιχαλη,να δεις ποσο απελευθερωνεται... απο εκει ξεκινα και κοιτας μετα τι τρεχει στο παρασκηνιο ;) Δημήτρη χώρις το winterboard είναι 145-155mb ... στο παρασκήνιο πάντως προσπαθώ κ νομίζω ότι καταλαβαίνω τι γίνετε.....:confused::confused: Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Let me remind you... Γιατί σε βλέπω να ξεχνάς! :lol: ξεχνεται αυτο ρε φιλε??:blink::blink: αφου ειχα παθει πλακα μολις το ειδα!!! αλλα οχι να παω και μακ για αυτο :p εγω προσωπικα δεν ξερω αν θα εδινα τα λεφτα για το νεο μηλο...αν οι διαφορες ηταν ελαχιστες...για να παω εκει...πρεπει να εχει κατι που θα με τραβιξει αρκετα..!! μην λες μεγαλα λογια Παρη ;) ετσι λεγανε και καποιοι που ειχαν το 3G μολις βγηκε το 3GS... αλλα οι περισσοτεροι με 3GS ειναι σημερα :D Δημήτρη χώρις το winterboard είναι 145-155mb ... στο παρασκήνιο πάντως προσπαθώ κ νομίζω ότι καταλαβαίνω τι γίνετε..... Μιχαλη κανε επανεκινηση να το δεις καλα,η κανε free up memory μεσω sbsettings στοprocesses Edited January 11, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 δημητρη δεν λεω μεγαλες κουβεντες..!!γιατι ξερω οτι αν μου κολλησει κατι στο κεφαλι..θα το παρω...και ας ειναι μετα απο ενα χρονο(απο την κυκλοφορια του)..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 δημητρη δεν λεω μεγαλες κουβεντες..!!γιατι ξερω οτι αν μου κολλησει κατι στο κεφαλι..θα το παρω...και ας ειναι μετα απο ενα χρονο(απο την κυκλοφορια του)..!! γιατι εχεις δει κανεναν εδω μεσα :worry: διαφορετικο απο εσενα?:lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Μιχαλη κανε επανεκινηση να το δεις καλα,η κανε free up memory μεσω sbsettings στοprocesses Είδαμε το φώς το αληθινό!!!:lol::lol: από εκεί πήγαινα Δημήτρη αλλά δεν είχα πατήσει το free up απλά έκλεινα τις εφαρμογές.... πλάκα πλάκα γιάτι ενώ δε τρέχει τίποτα στο παρασκήνιο απ το 145 πλέον έχει 171.... ναι ναι 171....:D:D ευχαριστώ Δημήτρη Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Την καλησπέρα μου στην παρέα από τις παγωμένες και χιονισμένες Βρυξέλλες. Λοιπόν παίδες δύο πραγματάκια: 1. Επειδή μας απασχόλησε το Push Notification στο Messi.im σχετικά με τις διαρκείς ειδοποιήσεις από το γκρουπ θέλω να προσθέσω ότι λύση υπάρχει και απλά δεν την είχαμε δει. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Push ΜΟΝΟ για το γκρουπ απλά πατώντας πάνω στο μπλε βελάκι δίπλα στο όνομα του γκρουπ. Έτσι μπορείτε να δηλώσετε στο πρόγραμμα ότι δεν θέλετε να σας ειδοποιεί με ήχο και μήνυμα όταν υπάρχει νέο ποστ στο γκρουπ και απλά να τα βλέπετε μόνοι σας όταν ανοίγετε την εφαρμογή. Έτσι πλέον δε χρειάζεται να κάνετε απεγκατάσταση την εφαρμογή για να γλιτώσετε τα διαρκή μηνύματα τις ώρες δουλειάς ή τα μεταμεσονύκτια μηνύματα του Αλέξανδρου (soom) που είναι αποτέλεσμα της διαρκούς του μέθης :p 2. Δείτε αυτή την πολύ ωραία εφαρμογούλα από το Cydia για όσους έχουν JB: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=20622 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπέρα σε όλους! @CarpeNoctum Μπράβο Νίκο για την παρατήρηση σχετικά με τη "σίγαση" των group μηνυμάτων στο messi! @soom Αλέξανδρε αυτό εδώ κάνει τη δουλειά (ανάγνωση hfs+ δίσκων mac από windows) και είναι free. Υπάρχουν και άλλες πιο "ραφινάτες" εφαρμογές αλλά είναι επί πληρωμή. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Εβαλα κι εγω το messi.im :p Ψαχνοντας για το γκρουπακι,δημιουργησα ενα με το ονομα myphone. Εμφανιστηκε μετα,αλλο ενα με το ιδιο ονομα,το οποιο μαλλον ειναι το σωστο,γιατι μεσα βλεπω τους περισσοτερους απο εσας. Υπαρχει τροπος να διαγραψω το ενα? Γιατι εγω δεν βλεπω τετοια επιλογη για διαγραφη group :blink: Η ειμαι γκαβος και δεν το βλεπω,η εχω ζαλιστει :wacko:απο τα φλασαρισματα στο hd2 :p Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Κάνε διαγραφή αυτού που έφτιαξες. Για να μπει κάποιος στο υπάρχον γκρουπ πρέπει να είναι φίλος με κάποιον που είναι ήδη μέλος και να τον προσθέσει. Εσύ είσαι ήδη μέλος στο υπάρχον επειδή σε πρόσθεσα εγώ όταν μπήκες στη λίστα μου. Για να σβήσεις αυτό που έφτιαξες πάτα στο μπλε βελάκι δίπλα από το όνομα του γκρουπ και θα σου δώσει επιλογή. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Εβαλα κι εγω το messi.im :p Ψαχνοντας για το γκρουπακι,δημιουργησα ενα με το ονομα myphone. Εμφανιστηκε μετα,αλλο ενα με το ιδιο ονομα,το οποιο μαλλον ειναι το σωστο,γιατι μεσα βλεπω τους περισσοτερους απο εσας. Υπαρχει τροπος να διαγραψω το ενα? Γιατι εγω δεν βλεπω τετοια επιλογη για διαγραφη group :blink: Η ειμαι γκαβος και δεν το βλεπω,η εχω ζαλιστει :wacko:απο τα φλασαρισματα στο hd2 :p θα σε μαλωσω Γιαννη:p συρε το δαχτυλο σου πανω στο ονομα του γκρουπ που θελεις να διαγραψεις και θα δεις ενα "delete":) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 @kkalog Ευχαριστώ πολύ Κώστα! Αυτό έψαχνα για να φορμάρω όλους μου τους σκληρούς και να διαβάζονται από το PC! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 θα σε μαλωσω Γιαννη:p συρε το δαχτυλο σου πανω στο ονομα του γκρουπ που θελεις να διαγραψεις και θα δεις ενα "delete":) Δημήτρη το νέο Avatar νομίζω είναι καλύτερο !!!!! :lol::lol: Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Μια ερώτηση για κατόχους Mac.. Είχα βρει κάπου στο Internet, αν θυμάμαι καλά σε ελληνικό φόρουμ, για ένα πρόγραμμα που το εγκαθιστάς σε Windows και μπορείς να διαβάζεις και να γράφεις σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους σε file format του MacOS. Αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε. Και είναι σίγουρα freeware, όχι επί πληρωμή σπασμένο... Και έχω φάει τα mails μου και το history και δεν το βρίσκω με τίποτα.:O:O:wacko: Αλεξανδρε, δες εδω. Λεγεται NTFS 3G και ειναι δωρεαν. Το εχω ηδη εγκατεστημενο και διαβαζω / γραφω σε NTFS απο την πρωτη μερα. Το αλλο που λες βοηθαει να διαβαζεις δισκους με Mac OSX σε PC με Windows, οποτε κανει το αντιθετο :rolleyes: :oops:, οντως εγω κανω λαθος, εσυ αυτο ζητουσες, απο Win να διαβαζεις δισκους σε HFS. Οποτε ισχυεια αυτο που λεει ο kkalog. Αν παντως θελεις το αντιθετο, τοτε χρησιμοποιεις το NTFS 3G που σου εγραψα :O Edited January 11, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Κάνε διαγραφή αυτού που έφτιαξες. Για να μπει κάποιος στο υπάρχον γκρουπ πρέπει να είναι φίλος με κάποιον που είναι ήδη μέλος και να τον προσθέσει. Εσύ είσαι ήδη μέλος στο υπάρχον επειδή σε πρόσθεσα εγώ όταν μπήκες στη λίστα μου. Για να σβήσεις αυτό που έφτιαξες πάτα στο μπλε βελάκι δίπλα από το όνομα του γκρουπ και θα σου δώσει επιλογή. θα σε μαλωσω Γιαννη:p συρε το δαχτυλο σου πανω στο ονομα του γκρουπ που θελεις να διαγραψεις και θα δεις ενα "delete":) Λοιπον,εκανα αυτο που ειπες Νικο και δεν μου εβγαζε επιλογη για διαγραφη :blink: μονο Push Notification και Delete all group Messages. Με αυτο που ειπε ο Δημητρης,να συρω το δαχτυλο,μου εβγαλε επιλογη για Delete. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 @ Pterarxos Έλεος Πτέραρχε !!!!!!!! Έχουμε το φόρουμ εδώ Έχουμε το Πίνγκ Έχουμε τα Φατσοβιβλίο Έχουμε το Μεσσι Έχουμε και το Μπλόγκ Δεν αντέχω άλλο........................... :lol::p:X:O Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Λοιπον,εκανα αυτο που ειπες Νικο και δεν μου εβγαζε επιλογη για διαγραφη :blink: μονο Push Notification και Delete all group Messages. Με αυτο που ειπε ο Δημητρης,να συρω το δαχτυλο,μου εβγαλε επιλογη για Delete. Γιάννη προσοχή! Αυτό το delete που σου λέει ο Δημήτρης είναι για να βγεις από μόνος σου από οποιοδήποτε γκρουπ. Αν το κάνεις στο υπάρχον του myphone που έφτιαξε ο kkalog και είμαστε όλοι μέσα απλά θα βγεις εσύ. Αν τώρα βλέπεις και δεύτερο γκρουπ που είσαι μόνος σου μέσα επειδή το έφτιαξες εσύ τότε θα μπορείς και να το σβήσεις έτσι όπως σου λέω εγώ. Edit.. Έκανα λάθος στο δεύτερο που είπα. Και το δικό σου γκρουπ με τον ίδιο τρόπο το σβήνεις αρκεί να μην έχει άλλα μέλη μέσα. Edited January 11, 2010 by CarpeNoctum Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts