miky7 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ναι ρε Κώστα για ρίξε κανά Ping! γιατί στο videoclub μου δεν το έχει σε καλή ποιότητα, κάτι Ρώσσοι είναι από πίσω μου φαίνεται και όλες οι δουλειές τους είναι μάπα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Φανη κανε αυτο που σου ειπε ο Νικος ειναι το πρωτο και το πιο ευκολο. απο εκει και μετα ενα εργοστασιακο restore και μακαρι να μην χρειαστει σερβις :) Της εδωσα τα ακουστικα μου απο το HD να δουμε.... Mαλλον δεν ειναι θεμα hardware γιατι οπως μου ειπε δεν της το χει κανει οταν παιζει το μεγαφωνο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Φάνη αν δεν το κάνει στο μεγάφωνο και το κάνει στα ακουστικά τότε μάλλον φταίνε τα τελευταία. Άρα είναι θέμα hardware (τα ακουστικά δηλαδή). Κώστα καλό σου ταξίδι και χωρίς προβλήματα σου εύχομαι. Εμένα μετά το ταξίδι της Παρασκευής η βαλίτσα μου ήρθε σήμερα.. Τρέχα γύρευε. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Έβαλα και εγώ το Άβαταρ από το μαγαζάκι..;) Είναι πολύ καλό. Σας το είχα πει παλαιότερα.. Όταν νομίζω ο μιχάλης είπε ότι δνε του άρεσε από screenshots... Εμένα, προσωπικά, μου άρεσε! Αρκετά. Το νέο NFS δεν με ενθουσίασε όσο το παλιό.. Και ακόμα περιμένω το Assassins Creed II... Όσο για τα διόδια, το είχα διαβάσει σε κάποιο περιοδικό κάπου.. Αλλά δεν θυμάμαι.. Όπως και για τους μaλάκες της ΕΡΤ που την πληρώνουμε στην ΔΕΗ, έχει και διαφημίσεις.. Εμ. Και την πίτα ολάκερη, και τον σκύλο χορτάτο...... Τα ζώα...:mad::mad: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Χμ νόμιζα ότι ο Κώστας έλεγε για την ταινία, τώρα πρόσεξα ότι έλεγε για το παιχνίδι. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ξεκινησαν τα οργανα..!! http://www.iphonehellas.gr/11800/next-generation-iphone-may-have-5-megapixel-camera/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Χμ νόμιζα ότι ο Κώστας έλεγε για την ταινία, τώρα πρόσεξα ότι έλεγε για το παιχνίδι. Και εγώ για την ταινία νόμιζα :worry::worry::worry: Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ξεκινησαν τα οργανα..!! http://www.iphonehellas.gr/11800/next-generation-iphone-may-have-5-megapixel-camera/ Παρη,πολυ photoshop φιλε :( αλλα τετοια νεα ειναι σιγουρα ενθαρυντικα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Sas grafw apo to Apple Store tou Munich Sorry gia ta Greeklish alla edw den exei Ellhnika H kalyterh stigmh tou taksidiou To apolyto shmeio Xronia Polla kai Kalh Mhlia ...... sorry Kalh Xronia Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Sas grafw apo to Apple Store tou Munich Sorry gia ta Greeklish alla edw den exei Ellhnika H kalyterh stigmh tou taksidiou To apolyto shmeio Xronia Polla kai Kalh Mhlia ...... sorry Kalh Xronia χρονια πολλα Κωστη!!:) καλη διαμονη,καλα να περασετε εκει στα ξενα !! καλα χριστουγεννα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Παρη,πολυ photoshop φιλε :( αλλα τετοια νεα ειναι σιγουρα ενθαρυντικα :) σιγουρα παιζει πολυ photoshop αλλα κατα βαθος πιστευω οτι θα ειναι καπως ετσι...δεν θα διαφερει πολυ απο το 3GS...!!!(ειδα οραμα...!!) καλες γιορτες να εχουμε..!!ΥΓΕΙΑ..!!κ φυσικα οτι καλυτερο σε ολους...!! κωστα μην κοιμηθεις μεσα στν μηλοναο!! :lol::D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Κωστη (ktsak) οποτε το δεις το ποστ, τι εκανες τελικα με το μηλο; Παιδια οτι και να κανουν οι αλλες συσκευες και εταιρειες.... Το μηλο ειναι μια κατηγορια απο μονο του!! Το browsing ειναι σημειο αναφορας και ειναι το μοναδικο τηλ που μπορει να κανει browsing αξιωσεων! Γραφω απο το λεο ανετα,αλλα μολις παω να κανω κατι πιο εξεζητημενο (πχ να μεταφερθω σε αλλο θεμα μεσα στο φορουμ απο την γρηγορη μεταβαση) το παραταω στην ακρη και πιανω το μηλαρακι μου!! Απλα περιμενουμε το νεο ος μεχρι να βγει ο αντικαταστατης του 3GS..... Την καλησπερα μου σε ολους!! Και να μην ξεχνιομαστε.... PING!!!!!:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 εγω παντος...αν εχει μικρες διαφορες το νεο μηλο...δν θα το αλλαξω..!!σιγουρα θα ειναι καλυτερο..!!αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε...μπορει να παρω κ κανενα blackberry...!! χαχαχαχα πλακα κανω....σαπιλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγοράσω το επόμενο μήλο.. Μόνο αν δεν κάνει JB.. Μόνο τότε.. Θα το σκεφτώ..... Ping!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Τελεια και παυλα μηλο εισαι γκα€@λα:lol: pinggggggggg!!!!!!!! Σε ολους :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Τελεια και παυλα μηλο εισαι γκα€@λα:lol: pinggggggggg!!!!!!!! Σε ολους :lol: :lol: :lol: :lol: Πάρε άλλο ένα Ping.... Έτσι να μην λες... :p :lol: :shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ποιο μηλο ρε παιδιαααα...εδω πρεπει να κανουμε καριερα.... http://na.blackberry.com/eng/devices/blackberrybold9700/ χαχα με εχει πιασει μια βαρεμαρα..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Το browsing ειναι σημειο αναφορας και ειναι το μοναδικο τηλ που μπορει να κανει browsing αξιωσεων! Απλα περιμενουμε το νεο ος μεχρι να βγει ο αντικαταστατης του 3GS..... Ας ελπίζουμε ότι με το νέο μοντέλο θα αποφασίσει η apple να αλλάξει και το καλούπι στο iphone.Όπως και να το κάνουμε αν έχεις κοντά στον ένα χρόνο ένα τηλέφωνο δεν πας εύκολα να πάρεις ένα ίδιο σε εμφάνιση κινητό ακόμα και αν είναι σημαντικά αναβαθμισμένο από άποψη επιδόσεων Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 εγω παντος...αν εχει μικρες διαφορες το νεο μηλο...δν θα το αλλαξω..!!σιγουρα θα ειναι καλυτερο..!!αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε...μπορει να παρω κ κανενα blackberry...!! χαχαχαχα πλακα κανω....σαπιλα :D Ολα αυτα που κυκλοφορουν δεν ειναι δοαρροές αλλα ηθελημενες αποκαλήψεις. Σιγουρα θα εχει 5ΜΡ και πιθανως φλας. Ολοι παραπονιουνται για το πισω καπακι. Κι αυτό θα αλλάξει. το μέγεθος δεν ξέρω αλλα σιγουρα θα εχουμε μεγαλύτερη οθονη και καλύτερη. Ο επεξεργαστης θ᾽ανεβει κι αυτός και μαλλον η ραμ. Αυτες τις αλλαγές επιτάσει ο ανταγωνισμός οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην γινουν. Το 3Gs τους επαιρνε λογο κεκτημενης ταχυτητας να μην το αλλαξουν εκτός απο τα σημεια που επασχε το 3g. Τωρα ομως το παιχνιδι εχει χοντρινει και δεν τους παίρνει για ρισκο. Δεν προκειται να βγαλουν κατι που δεν θα κανει αισθηση και ουρες. Γι αυτό ετοιμαστε κανα 250αρι συν το παλιό:lol: Εγω σε κανα δυο μηνες θα αγοράσω ενα δευτερο μαλλον το Diamond 2 το οποίο θα κρατησω για το διαστημα που θα μεινω χωρίς συσκευη, γιατι το 3gs θα το πουλήσω πολυ νωρίς γιατι επειδη ειμαι εξω δεν ειναι ευκολο. οπότε Μαιο το αργοτερο αρχες Ιουνιου θα μπει αγγελία. Θα επαιρνα ενα 3g για δευτερο αλλα το Diamond θα μου δωσει την δυνατοτητα να ασχολουμαι μαζι του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 :lol: :lol: Πάρε άλλο ένα Ping.... Έτσι να μην λες... :p :lol: :shifty: Ποιο μηλο ρε παιδιαααα...εδω πρεπει να κανουμε καριερα.... http://na.blackberry.com/eng/devices/blackberrybold9700/ χαχα με εχει πιασει μια βαρεμαρα..!! Ας ελπίζουμε ότι με το νέο μοντέλο θα αποφασίσει η apple να αλλάξει και το καλούπι στο iphone.Όπως και να το κάνουμε αν έχεις κοντά στον ένα χρόνο ένα τηλέφωνο δεν πας εύκολα να πάρεις ένα ίδιο σε εμφάνιση κινητό ακόμα και αν είναι σημαντικά αναβαθμισμένο από άποψη επιδόσεων Ολα αυτα που κυκλοφορουν δεν ειναι δοαρροές αλλα ηθελημενες αποκαλήψεις. Σιγουρα θα εχει 5ΜΡ και πιθανως φλας. Ολοι παραπονιουνται για το πισω καπακι. Κι αυτό θα αλλάξει. το μέγεθος δεν ξέρω αλλα σιγουρα θα εχουμε μεγαλύτερη οθονη και καλύτερη. Ο επεξεργαστης θ᾽ανεβει κι αυτός και μαλλον η ραμ. Αυτες τις αλλαγές επιτάσει ο ανταγωνισμός οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην γινουν. Το 3Gs τους επαιρνε λογο κεκτημενης ταχυτητας να μην το αλλαξουν εκτός απο τα σημεια που επασχε το 3g. Τωρα ομως το παιχνιδι εχει χοντρινει και δεν τους παίρνει για ρισκο. Δεν προκειται να βγαλουν κατι που δεν θα κανει αισθηση και ουρες. Γι αυτό ετοιμαστε κανα 250αρι συν το παλιό:lol: Εγω σε κανα δυο μηνες θα αγοράσω ενα δευτερο μαλλον το Diamond 2 το οποίο θα κρατησω για το διαστημα που θα μεινω χωρίς συσκευη, γιατι το 3gs θα το πουλήσω πολυ νωρίς γιατι επειδη ειμαι εξω δεν ειναι ευκολο. οπότε Μαιο το αργοτερο αρχες Ιουνιου θα μπει αγγελία. Θα επαιρνα ενα 3g για δευτερο αλλα το Diamond θα μου δωσει την δυνατοτητα να ασχολουμαι μαζι του. για οσους εχουν βαρεθει με το μηλο και την σταθεροτητα του και τους τρωει ...αλλα δεν το κανουν... ενα νεο....2673 :rolleyes::rolleyes HardSPL HD2 will come today! Still in testfase but looking good. After check and recheck it will be public released. Keep a eye on XDA! MxM (about 4 hours ago from web) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Κώστα, σωστός.. Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ένα Hero για δεύτερο. Βέβαια υπάρχει ένα Samsung Pixon M8800GT με 8mpx κάμερα............ Αλλά και εγώ έτσι το σκέφτομαι. Μόνο που θα το αγοράσω Οκτώβρη γιατί τότε λήγει το συμβόλαιό μου. .Και τότε θα κάνω και την αναβάθμιση και θα είναι όλα μια χαρούλα...! :):):):):) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Λοιπον, σας γραφω πλεον απο το Ξενοδοχειο. Οπως καταλαβατε, η σημερινη μερα στεφθηκε απο επιτυχια. Η απολυτη επισκεψη AppleStore. Σε λιγο θα ανεβασω και 2 φωτο ως πειστηρια για το γεγονος. Η μια απεξω απο το μαγαζι, και η αλλη μεσα στο μαγαζι τραβηξα το γιο μου το Στελιο (ο μπομπιρας με το κοκκινο μπουφαν), κατω απο το μηλο της προσοψης. Δεν γινοταν να τραβηξω αλλη φωτο, μια και ενας σεκιουριτας (παρολο που ηταν Ελληναρας) δεν μας αφησε. Αυτα παιδια. :D Νεοτερα αργοτερα ;) Μητσο δεν εκανα τιποτε ακομη με το μηλο, ετσι κι αλλοιως δουλευει μια χαρα. Οποτε μαλλον οταν επιστρεψουμε Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 δημητρη...τα λεω για να περασει η ωρα...σιγα μην αλλαζα το μηλο μου...για ενα κινητο που εχει 16.000 χρωματα οθονη....χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 δημητρη...τα λεω για να περασει η ωρα...σιγα μην αλλαζα το μηλο μου...για ενα κινητο που εχει 16.000 χρωματα οθονη....χαχαχα ενοειται :p και εγω εχω το λεο αλλα το μηλο δεν δινεται φιλε μου :) Κωστη δεν θελουμε πειστηρια....κανα μηλο καλο εχει εκει να αλλαξεις το δικο σου??:lol: πες να σου δωσουν ενα σαν το δικο μου που δεν παθαινει τπτ :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Κωστη δεν θελουμε πειστηρια....κανα μηλο καλο εχει εκει να αλλαξεις το δικο σου??:lol: πες να σου δωσουν ενα σαν το δικο μου που δεν παθαινει τπτ :p Ε καλα, αντε σαν ντοκουμεντο :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts