Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα, δεν κανω τιποτε, να παει να ......ει

Θα το αφησω να συνεχισει το συγχρονισμο, και αν δεν τελειωσει μεχρι το πρωι που θα φυγω, ε τοτε θα το παρω μαζι μου ετσι ;)

Το πολυ πολυ, αυριο το βραδυ να στηνω στο Μοναχο το μηλο :D

εδω ειναι η μεγαλη μαγκια των wm...:)

οτι και να παθεις,hard reset και επαναφορα ενος backup και ετοιμος...ετσι για την πλακα... στον δρομο...μεσα σε 15';) χωρις κανενα υπολογιστη μαζι.....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

οτι και να παθεις,hard reset και επαναφορα ενος backup και ετοιμος...ετσι για την πλακα... στον δρομο...μεσα σε 15';) χωρις κανενα υπολογιστη μαζι.....

ε δεν πειραζει...μην τα θελουμε ολα δικα μας..ας μας παιδεψει κ το μηλο λιγο..!!χαχαχαχαχα

ε δεν πειραζει...μην τα θελουμε ολα δικα μας..ας μας παιδεψει κ το μηλο λιγο..!!χαχαχαχαχα

Παρη,δεν νομιζω οτι ασπαζεται και πολυ την αποψη σου αυτην την στιγμη ο πτεραρχος ;):lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

για σενα το ειπα περισσοτερο.!!καταλαβαινω οτι ξενερωσε ο πτεραρχος..οπως ο καθενας αν παθαινε κατι τετοιο..οποτε δεν θα ελεγα τπτ κακο...!! :D

για σενα το ειπα περισσοτερο.!!καταλαβαινω οτι ξενερωσε ο πτεραρχος..οπως ο καθενας αν παθαινε κατι τετοιο..οποτε δεν θα ελεγα τπτ κακο...!! :D

αυτο ελειπε!!εχεις ορεξη να κατεβει κατα δω και να μας παρει στο κυνηγι??:blink:

με τα νευρα που εχει τωρα ειδικα??:cry::cry:

αυτο ελειπε!!εχεις ορεξη να κατεβει κατα δω και να μας παρει στο κυνηγι??:blink:

με τα νευρα που εχει τωρα ειδικα??:cry::cry:

Θα διαταξω ρε "τα αεροσκαφη της ενδοξης ημων Αεροποριας, της οποιας ηγουμαι, γιατι εγω ειμαι ο Ηγουμενος ......." :lol:, που ελεγε και ο αειμνηστος κος Πτεραρχος (Χατζηχρηστος) να σας βομβαρδισουν, και τοτε που να κρυφτειτε ωρε :wacko:? Το νου σας ΡΕΜΑΛΙΑ :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

εδώ που τα λέμε Μήτσο έχεις δίκιο, έτσι είναι, έχεις ανα πάσα στιγμή τη δυνατότητα να ξεκινήσεις από το μηδέν στη κυριολεξία.

Είναι μπέρδεμα αυτό που συνέβει στο κο Πτέραρχο (:lol::p), και ελπίζω να μη συμβεί και σε μένα γιατί τα έχω ξεχάσει όλα, δεν θυμάμαι ούτε restore πως γίνεται, ούτε jb ούτε τίποτα.

Το ξέρω ντροπή μου...:O

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Θα διαταξω ρε "τα αεροσκαφη της ενδοξης ημων Αεροποριας, της οποιας ηγουμαι, γιατι εγω ειμαι ο Ηγουμενος ......." , που ελεγε και ο αειμνηστος κος Πτεραρχος (Χατζηχρηστος) να σας βομβαρδισουν, και τοτε που να κρυφτειτε ωρε :wacko:? Το νου σας ΡΕΜΑΛΙΑ :p

κατσε να κανουμε την συναντηση πρωτα και μετα ριξε τις μπομπες σου πτεραρχε :lol:

θα σας δειξω εγω...θα δειτε τι θα παθετε...!!

(αυτο επρεπε να πεις...αθανατος χλαπατσας)

που τα θυμηθηκατε βρε σεις :lol:

εδώ που τα λέμε Μήτσο έχεις δίκιο, έτσι είναι, έχεις ανα πάσα στιγμή τη δυνατότητα να ξεκινήσεις από το μηδέν στη κυριολεξία.

Είναι μπέρδεμα αυτό που συνέβει στο κο Πτέραρχο (:p), και ελπίζω να μη συμβεί και σε μένα γιατί τα έχω ξεχάσει όλα, δεν θυμάμαι ούτε restore πως γίνεται, ούτε jb ούτε τίποτα.

Το ξέρω ντροπή μου...

δεν ειναι ντροπη Λευτερη...τοσο σταθερο που ειναι το ρημαδι και δεν χαλαει...μια που το φτιαχνεις και τελος:happy:

τωρα ο πτεραρχος μαλλον παει να παρει τα πρωτεια απο τον κανιβαλο σιδεροφαγο συνονοματο του :lol::lol:

κατσε να κανουμε την συναντηση πρωτα και μετα ριξε τις μπομπες σου πτεραρχε :lol:

............. δεν ειναι ντροπη Λευτερη...τοσο σταθερο που ειναι το ρημαδι και δεν χαλαει...μια που το φτιαχνεις και τελος:happy:

τωρα ο πτεραρχος μαλλον παει να παρει τα πρωτεια απο τον κανιβαλο σιδεροφαγο συνονοματο του :lol::lol:

Device Serial Killer :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Α ρε Ρεμάλια!!!

Ping!

Κουράγιο Πτέραρχε!!!!

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Ασε με γιατι είμαι ετοιμος να το πουλήσω όπως είναι επιπλομένο με αυτό που επαθα αλλα και αυτο που συνεβη στον πτέραρχο και δεν μπορει να εξακριβώσει τι κρύβουν αυτα τα επιπλέον giga.

Δεν εφτανε το πάθημα μου, είχα και κάποιον σε ἀλλο φορουμ απο το team, να μου την λέει.

Συγκεκριμενα λεει οτι τα 4-5 ατομα που τους συνεβη τις ίδιες μέρες, είναι φυσιολογικό και δεν αποτελει ενδειξη οτι εχουν κι αυτοι itunes αφου πρόκειται για mac forum.

Ισχυρίζεται οτι μπορει να συνεβη απο διαρροή της Τράπεζας.

Και καλα το οτι εχουμε όλοι itunes δεν είναι ενδειξη ενοχής για διαρροη απο λάθος της apple.

To οτι εχουμε διαφορετικές Τράπεζες και ειδος κάρτας, δεν αποτελεί αποδειξη οτι δεν είναι λαθος των τραπεζών; Τι εγινε ολες οι τραπεζες συμπτωματικά ειχαν διαρροη καρτων τις ίδιες περίπου ημέρες;

Είναι τυχαίο οτι σ ενα φορουμ όπου από τα εκάτο μέλη που γράφουν τακτικά και έχουν 4ψηφιο αριθμό μηνυμάτων βρεθηκαν τόσοι με πρόβλημα στις κάρτες τους;

Φυσικά και δεν μπορω να αποδείξω ποιος ευθύνεται, αλλα αυτό δεν σημαινει οτι δεν εχω δικαιωμα να κάνω υποθέσεις όταν το μόνο κοινο με τους υπόλοιπους που ειχαν πρόβλημα είναι το iTunes.

Και αστυνομική έρευνα να γίνονταν απο την κοινη χρηση θα ξεκίναγαν.

Ουτε ειπα σε κανενα μην αγοράζεις.

Εδω το απαντητικό mail από το apple store δεν είχε ίχνος επίπληξης στους ισχυρισμους μου για πιθανό πρόβλημα στο σύστημα τους. Απλα εκαναν την πάπια και περιοριστικαν σε συμβουλες για το τι πρεπει να κανω για να πάρω πίσω τυχόν χρηματα που εχασα και τι πρεπει να προσέξω.

Ρε παιδια δεν είναι απίθανο να συμβει κατι τετοιο και στον καλύτερο νοικοκυρη, δεν είπα να κρεμάσουμε την apple.

Αλλα ας δώσουν ομως την δυνατότητα σε όσους δεν εχουν προβλημα να πληρωνουν την μικρη προμηθεια της paypal, να την χρησιμοποιησουν για να αισθάνονται πιο ασφαλείς.

Εγω για παράδειγμα δεν μπορω να βγάλω προπληρωμενη κάρτα γιατι αφου βρισκομαι εκτός Ελλάδας δεν μπορω να κάνω καταθεση καθε φορα του ποσου. Ουτε μπορω να το κάνω με Αιγυπτιακή κάρτα, αν εχουν prepaid , γιατι εχω δηλώσει Ελλάδα σαν τοπο κατοικιας και χρηση ελληνικου apple store.

ϻε λίγα λόγια πηγα για μαλί και βγηκα κουρεμενος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Α ρε Ρεμάλια!!!

Ping!

Κουράγιο Πτέραρχε!!!!

Tι κουραγιο ρε Κωστη, τι κουραγιο. Εχω 4 ωρες που κανω συγχρονισμο και ενω τελειωσε μια δοση, ξανακανει μονο του backup απο την αρχη. Θα τρελλαθω ρε π...τη μου. Ρε τι μας βρηκε παραμονη ταξιδιου :mad:

Κωστας (Pterarxos)

ρε παιδιά,άσχετο με τα προηγούμενα,αλλά πραγματικά γυρν'αει στο μυαλό μου..πήγα με τους συμφοιτητές μου στη βουλή να παρακολουθήσουμε τη συνεδρίαση για τον προυπολογισμό...και αναρρωτιέμαι ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ?

εχω ακούσει μέσα σε 3 ώρες, ο,τι πιο περίεργο,τρελό και τυχοδιωκτικό έχει ειπωθεί τελευταία...

τέλος off topic αλλά προσπαθώ να βάλω σε τάξη τις σημειώσεις μου για να τις παρουσιάσω,και όσο τις διαβάζω τόσο αγανακτώ

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

δυστυχως...με αυτους τους ανθρωπους η ελλαδα δν παει μπροστα...μια ΧΟΥΝΤΑ χρειαζομαστε παλι για να στρωσουμε..!! χαχα

...όσο τις διαβάζω τόσο αγανακτώ

:mad: Λογικα αντιδρας.

:cool:

Tι κουραγιο ρε Κωστη, τι κουραγιο. Εχω 4 ωρες που κανω συγχρονισμο και ενω τελειωσε μια δοση, ξανακανει μονο του backup απο την αρχη. Θα τρελλαθω ρε π...τη μου. Ρε τι μας βρηκε παραμονη ταξιδιου :mad:

Κατι μου λεει οτι αυτο δε θα τελειωσει καλα :worry:

ΕΔΙΤ:

δυστυχως...με αυτους τους ανθρωπους η ελλαδα δν παει μπροστα...μια ΧΟΥΝΤΑ χρειαζομαστε παλι για να στρωσουμε..!! χαχα

:!:

Προσεχε, μπαινεις σε επικινδυνα χωραφια. Ακομα και με το χαχα στο τελος.

ƒ

Κατι μου λεει οτι αυτο δε θα τελειωσει καλα :worry:

Ποο χειροτερο να γινει ? Ειμαι προετοιμασμενος για τα παντα ;)

Ν απαει να γ.......εί πια, δεν χαλαω την εκδρομη μου :p

Κωστας (Pterarxos)

ειναι ενδεικτικό,μιας και είμαστε σε τόπικ τεχνολογίας και iphone,οτι ΓΝΩΣΤΟΣ,ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ "φρεσκος" βουλευτής,όλη την ωρα έπαιζε με το Iphone μετα μανίας :p

μόνο εμάς μας έβαλαν με το ζόρι να τα κλείσουμε :p και βρίσκομαι και σε δύσκολη πίστα :p

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Ποο χειροτερο να γινει ? Ειμαι προετοιμασμενος για τα παντα ;)

Ν απαει να γ.......εί πια, δεν χαλαω την εκδρομη μου :p

Η ( φυσικη) ζωη μας ÜBER ALLES!

ειναι ενδεικτικό,μιας και είμαστε σε τόπικ τεχνολογίας και iphone,οτι ΓΝΩΣΤΟΣ,ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ "φρεσκος" βουλευτής,όλη την ωρα έπαιζε με το Iphone μετα μανίας :p...

Χμ, απο τι ξεκιναει και τι χρωμα ειναι;:rolleyes:

ƒ

Η ( φυσικη) ζωη μας ÜBER ALLES!

Χμ, απο τι ξεκιναει και τι χρωμα ειναι;:rolleyes:

το χρωμα της ομάδας του ή του κόμματος του; ;)

Δεν εφτανε το πάθημα μου, είχα και κάποιον σε ἀλλο φορουμ απο το team, να μου την λέει.

Συγκεκριμενα λεει οτι τα 4-5 ατομα που τους συνεβη τις ίδιες μέρες, είναι φυσιολογικό και δεν αποτελει ενδειξη οτι εχουν κι αυτοι itunes αφου πρόκειται για mac forum.

Μην δίνεις σημασία Κώστα. Το "κόλλημα" υπέρ ή κατά κάποιου κατασκευαστή ήταν και είναι της μόδας και οι "κολλημένοι" δεν δέχονται την παραμικρή υποψία μομφής έστω και δίκαιας εναντίον του ειδώλου τους. Δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν βέβαια όταν και αν συμβεί το ίδιο και σε αυτούς. :lol:

Εννοείται βέβαια πως ούτε τυχαίο είναι, ούτε συνομώτησαν εργαζόμενοι σε τυχαίες τράπεζες εναντίον πελατών του appstore. Ούτε φυσικά της Apple το κεφάλι θα πάρει κανείς και δεν πρέπει αφού τέτοια συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν πέρασαν παρά λίγα χρόνια από τότε που αντίστοιχο θέμα με διαρροή - υποκλοπή στοιχείων καρτών είχε παρουσιαστεί και στο PayPal.

Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα όταν οποιαδήποτε εταιρεία κατακρατά πλήρη στοιχεία πιστωτικών, έστω και αν αυτό γίνεται για "ευκολία" αντί της επαναλαμβανόμενης πληκτρολήγησης των στοιχείων. Το ίδιο ακριβώς με ενοχλεί η Apple, το Google Checkout ή οποιαδήποτε παρόμοια online υπηρεσία. Από την άλλη πάλι θα περίμενα ταχύτερη αντίδραση από την Apple, ή τουλάχιστον μεγαλύτερη συνεργασία με τις τράπεζες όταν παρόμοια περιστατικά πρωτοέκαναν την εμφάνισή τους μήνες πριν.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

ρε παιδιά,άσχετο με τα προηγούμενα,αλλά πραγματικά γυρν'αει στο μυαλό μου..πήγα με τους συμφοιτητές μου στη βουλή να παρακολουθήσουμε τη συνεδρίαση για τον προυπολογισμό...και αναρρωτιέμαι ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ?

εχω ακούσει μέσα σε 3 ώρες, ο,τι πιο περίεργο,τρελό και τυχοδιωκτικό έχει ειπωθεί τελευταία...

τέλος off topic αλλά προσπαθώ να βάλω σε τάξη τις σημειώσεις μου για να τις παρουσιάσω,και όσο τις διαβάζω τόσο αγανακτώ

Προσωπικά δεν τους έχω ψοφήσει ποτέ μου αν και θα το ήθελα πολύ.

Αχ νάμουν Πτέραρχος για μια βδομάδα.

Νομίζω ότι ξέρω τι έπαθε το αιφόν του Κώστα, τόσο καιρό του στέλναμε πινγκ και αυτός δεν λάμβανε τίποτα, ώσπου τα πήρε όλα μαζεμένα και έσκασε το καημένο.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

........Νομίζω ότι ξέρω τι έπαθε το αιφόν του Κώστα, τόσο καιρό του στέλναμε πινγκ και αυτός δεν λάμβανε τίποτα, ώσπου τα πήρε όλα μαζεμένα και έσκασε το καημένο.

Α, αυτο παιζει, ειναι μια καλη εξηγηση :p

Κωστας (Pterarxos)

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned