Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σορρυ για την απαντηση, δεν ηταν και οτι καλυτερο. Νομιζω οτι δεν ειναι δυνατον σε ενα ποστ μεσα να συμπεριληφθουν τοσες πληροφοριες για 2 συσκευες. Δεν υπαρχει κανενα συγκριτικο Diamond2 vs 3GS για να λυσεις καποιες αποριες ? ΠΟαντως εμεις εδω ειμαστε ολοι φανατικοι της οπωροκηπευτικης, δηλαδη "του μηλου". Παλιοι χρηστες WM (αλλοι ΗΔ, αλλοι αλλες συσκευες) και το γυρισαμε στο "μηλο". Το μηλο υπερτερει σε ευκολια, ευκρινεια, ευαισυησια οθονης, χρηστικοτητα, αποκριση, πλοηγηση, δυνατοτητες. Ειναι λιγο βεβαια πιο δυστροπο απο τις WM συσκευες, αλλα αυτο με τη χρηση συνιθιζεται και γινεται οπελον ευχρηστο, οποτε μην σε φοβιζει αυτο. Αυτα απο μενα, ελπιζω να σε βοηθησα :)

ευχαριστω για αλλη μια φορα.μια τελευταια ερωτηση.αν καταληξω στο μηλο τι προτεινεις αγορα απο ελλαδα η εξωτερικο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

παιδιά,νομιζω οτι πιο πολλές γνώμες ίσως να ακουστούν στο σωστό μέρος του φόρουμ,μιας και εδώ συμμετέχουμε κατα πλειοψηφία οι έχωντες iphone..

ενώ στους διαξιφισμούς θα συμμετάσχει και η αντίπερα όχθη ;)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

ευχαριστω για αλλη μια φορα.μια τελευταια ερωτηση.αν καταληξω στο μηλο τι προτεινεις αγορα απο ελλαδα η εξωτερικο

Λεω Ελλαδα, μια και οι συσκευες εδω ειναι ξεκλειδωτες, δηλαδη παιζουν με καρτα οποιασδηποτε εταιριας κινητης τηλεφωνιας. Στο εξωτερικο συνηθωςμ, οι εταιριες τις εχουν κλειδωμενες με τις δικες τους καρτες, οποτε δεν παιζουν με τις ελληνικες καρτες. Θελουν ξεκλειδωμα. Οι δε τιμες, αν εξαιρεσεις την Αμερικη, οπου ομως πωλειται με συμβολαιο, δεν ξερω στην υπολοιπη ευρωπη τι παιζει, ειναι ιδιες σχεδον απντου. Αρα ? Ελλαδα.

Ενα πραγμα που θα πρεπει ομως να δεις ειναι το θεμα της bootrom. Οι καινουριες συσκευες ερχονται με bootrom, η οποια δεχεται μεν Jailbreak (σπασιμο κατα τα γνωστα), αλλα αν τυχον χρειστει για καποιο λογο να επανεκινησειθ η συσκευη (reboot κατα τα γνωστα) θα χαθει το JB και θα πρεπει να το ξανακανεις, δηλαδη εχεις αμεση αναγκη απο Η/Υ. Βεβαια αυτο αναμενεται να διορθωθει, με καποιο εργαλειο που πιθανως ετοιμαζεται γιατι ειναι πολλες οι καινουριες συσκευες με το νεο bootrom, αλλα κανεις ακομη δεν ξερει πότε. Οποτε θελει ωριμη σκεψη και οχι βιαστικες κινησεις. Μια καλη λυση ειναι βεβαια κανενα μεταχειρισμενο, 2 μηνων, που ειναι ακομη ουσιαστικα καινουριο :)

@virginia285

Αληθεια Βιργινια τι λεει στην υπογραφη σου ? Αν θες βεβαια μας λες ;)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

πιο αρμόδιος απο μένα να απαντήσει ειναι ο Δημήτρης,ο οποίος σήμερα είναι εξαφανισμένος..Αν κάνω κάποιος λάθος ας το επισημάνει

"πισω απο το αινιγματικο σου χαμογελο θα ήθελα να καταλαβω περισσότερα..Πες το μου...Μου φαίνεται σχεδόν ανέφικτο να καταλάβω περισσότερα απ`όσα θα ήθελα..Μα μην μου το πεις ποτέ,φοβάμαι οτι θα υπέφερα υπερβολικά..όποιος και αν είναι, δεν είναι εκείνος που θα μπορούσε να μπει ποτέ ανάμεσα μας..κάνε να είναι για σένα ένα άπιαστο όνειρο.Eίσαι ελεύθερος.Eλεύθερος αν θέλεις,αλλά αν εσύ θές μπορείς και να το ξεχάσεις..

Υ.Γ.1 μην με λές virginia285..ενα nickname είναι..Απλά Βιργινία :)

Υ.Γ.2-οχι προς Κώστα- (κύριε καθηγητά τα έμαθα καλά; ;) )

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Ρεβπαιδια έκλεισε και το gamato ή όχι;;; Νομίζω πως ναι.

Όπως και να έχει. Έχουν πάρει σβάρνα τώρα και τα περισσότερα τορρενταδικα τα βλέπω να κλείνουν. Αφορμή ψάχνανε. Αφού εκλεισε ένα, όλοι οι δικηγόροι θα προβάλουν επιχείρημα. Και βέβαια καλά το κάνουν, μιας και παραβιάζουν δικαιώματα. Αλλά...... Τι να πεις...! Εμείς να είμαστε καλά:) και λύσεις βρίσκουμε.

Πάμε όπου θέλετε. Καλά να είναι τα γπς και βρισκόμαστε παντού!!! :):)

Όσο για το κρασακια, δεν πιστεύω να παρεξηγηθεί κανείς αν πιω μπίρα;;; :p

πιο αρμόδιος απο μένα να απαντήσει ειναι ο Δημήτρης,ο οποίος σήμερα είναι εξαφανισμένος..Αν κάνω κάποιος λάθος ας το επισημάνει

"πισω απο το αινιγματικο σου χαμογελο θα ήθελα να καταλαβω περισσότερα..Πες το μου...Μου φαίνεται σχεδόν ανέφικτο να καταλάβω περισσότερα απ`όσα θα ήθελα..Μα μην μου το πεις ποτέ,φοβάμαι οτι θα υπέφερα υπερβολικά..όποιος και αν είναι, δεν είναι εκείνος που θα μπορούσε να μπει ποτέ ανάμεσα μας..κάνε να είναι για σένα ένα άπιαστο όνειρο.Eίσαι ελεύθερος.Eλεύθερος αν θέλεις,αλλά αν εσύ θές μπορείς και να το ξεχάσεις..

Υ.Γ.1 μην με λές virginia285..ενα nickname είναι..Απλά Βιργινία :)

Υ.Γ.2-οχι προς Κώστα- (κύριε καθηγητά τα έμαθα καλά; ;) )

καλημερα και χρονια.πολλα.σε.ολην την παλιοπαρεα:D

οντως δεν ημουν εδω σημερα Βιργινια και μου λειψατε!

λοιπον για τον φιλο που εχει το διλημα..

το μηλο απεναντισε.ολα τα wm εχει να επιδειξει σαν υπερ

ευκολια χειρισμου,

σταθεροτητα

ταχυτητα

απλοτητα

απειρες εφαρμογες

αλλα και μερικες παιδαριωδεις ελλειψεις,οπως

μαγνητοφωνηση κλησεων

αποστολη ληψη αρχειων μεσω bluetooth

και (ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗΣ)

απλα μη σοβαρη καλυψη στο θεμα gps

παραλληλα με αυτα ερχεται η αυξημενη υποχρεωση του χρηστη για διαβασμα και υπομονη για να μαθει τα τερτιπια του κ τις ιδιοτροπιες του που στο τελος οπως θα ανακαλυψει κ ο ιδιος,μονο ικανοποιημενο θα τον αφησουν!

τα wm απεναντι αυτην την στιγμη εχουν ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ,το HD2,μια συσκευη με τρομερο hardware αλλα την αδυναμια των wm σε καποιους τομεις να το εκμεταλευτουν σωστα...

ειναι η μονη συσκευη που κραταει την σημαια των wm ψηλα αυτην την στιγμη...

και αν δεν λυθουν πολλα προβληματα του λογισμικου,θα ειναι κ η τελευταια....

αυτα τα περιληπτικα,οτι αλλο χρειαστει ο φιλος μας εδω ειμαστε:D

καλες γιορτες σε ολους μας!:)

ΥΓ

Βιργινια,τι υπογραφη και αυτη :blink: wow :blink:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλημερα κι απο μενα σε ολους και ολες :D

Αφου δεν μπορουμε να στειλουμε Ping! μεσω του iPhone :mad:, ας στειλουμε απο εδω.

Και λοιπον σας στελνω ολους ενα Ping! :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Ρεβπαιδια έκλεισε και το gamato ή όχι;;; Νομίζω πως ναι.

Όπως και να έχει. Έχουν πάρει σβάρνα τώρα και τα περισσότερα τορρενταδικα τα βλέπω να κλείνουν. Αφορμή ψάχνανε. Αφού εκλεισε ένα, όλοι οι δικηγόροι θα προβάλουν επιχείρημα. Και βέβαια καλά το κάνουν, μιας και παραβιάζουν δικαιώματα. Αλλά...... Τι να πεις...! Εμείς να είμαστε καλά:) και λύσεις βρίσκουμε.

Πάμε όπου θέλετε. Καλά να είναι τα γπς και βρισκόμαστε παντού!!! :):)

Όσο για το κρασακια, δεν πιστεύω να παρεξηγηθεί κανείς αν πιω μπίρα;;; :p

Ετοιμαζω ολοκληρη λιστα με αυτα που εκλεισαν ή φαινομενικα εχουν κατεβασει ρολά....

stay tuned

Πάρτε ένα κι από μένα

Ping!

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Ετοιμαζω ολοκληρη λιστα με αυτα που εκλεισαν ή φαινομενικα εχουν κατεβασει ρολά....

stay tuned

καλημερα Μπαμπη :) παρε ενα Ping! και εσυ :lol:

Καλημερα κι απο μενα σε ολους και ολες :D

Αφου δεν μπορουμε να στειλουμε Ping! μεσω του iPhone :mad:, ας στειλουμε απο εδω.

Και λοιπον σας στελνω ολους ενα Ping!

να και απο μενα ενα:lol: Ping!

Πάρτε ένα κι από μένα

Ping!

σιγα μην την γλυτωνες εσυ :p Ping!

ενα μικρο edit...

παιδια σημερα εχω ενα hd2 με την ρομ την επισημη την ελληνικη...

ειλικρινα μετα τα fixes των xda και καποια μικρη δουλεια δικη μου,το τηλ εχει αλλαξει πολυ:!:

μακαρι να καταφερουν να το μαζεψουν γιατι ειναι μια πολυ αξιολογη (hardwarika) συσκευη και ειναι κριμα να μην αξιοποιηθει :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Ping

Eρώτηση σε όσους γνωρίζουν, φωτογραφική 5mp που μπορεί να γράψει μέχρι 2000 φωτό jpg, τι μέγεθος κάρτας SD να αγοράσω ; Πιο είναι το μικρότερο που προτείνεται, είχα μια 8GB αλλά νομίζω ήταν μεγάλη.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

καλα, τελεια δουλευει το Ping!.............. :happy:

μεσα απο το myphone.gr :p :p :p :p

Κωστας (Pterarxos)

Φαγώθηκαν ότι δεν δουλεύει. Μια χαρά είναι.

Πινγκ!

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

ενα απο τα καλα της παλιοπαρεας...

βρισκει λυσεις σε ολα :lol::lol::lol:

τι ειναι ρε παιδια αυτο το πινκ? το ακουω τοσο καιρο αλλα δεν εχω ιδεα τη ειναι ! :P
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

τι ειναι ρε παιδια αυτο το πινκ? το ακουω τοσο καιρο αλλα δεν εχω ιδεα τη ειναι ! :P

παρε μηλο να στο μαθουμε :lol::lol::p

πολυχρονος !!να τα εκατοστησεις φιλε μου !!!

παρε μηλο να στο μαθουμε :lol::lol::p

πολυχρονος !!να τα εκατοστησεις φιλε μου !!!

να σε καλα σε ευχαριστω!!

απο μηλα αλο τιποτα! εχουν περασει ολα τα μηλα απο τα χερια μου!

τα εδωσα αλλα τωρα οπως φαινετε θα ξαναγυρισω σε αυτα!

αμα συνηθησεις σε μηλο ολα τα υπολοιπα δεν σε καληπτουν!

υσ το αβαταρ δεν ισχιει.. :p

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

καντε και σε μενα ενα ping---virtsou

Αντε Βιργινια, Ping! και σε σενα :p :p :p :p :p :p

Κωστας (Pterarxos)

να σε καλα σε ευχαριστω!!

απο μηλα αλο τιποτα! εχουν περασει ολα τα μηλα απο τα χερια μου!

τα εδωσα αλλα τωρα οπως φαινετε θα ξαναγυρισω σε αυτα!

αμα συνηθησεις σε μηλο ολα τα υπολοιπα δεν σε καληπτουν!

υσ το αβαταρ δεν ισχιει..

το ping ειναι μια εφαρμογη που επιτρεπει ?(οταν αυτο αποφασισει :lol:) σε χρηστες iphones να επικοινωνουν μεταξυ τους μεσω wifi/3g gprs με απλα μηνυματα κειμενου.

ειναι απλο και ευκολο δεν θελει καν στησιμο,ρυθμισεις κλπ...

και το βρισκεις δωρεαν στο app store με την ονομασια του, Ping :)

οσο για το αβαταρ,εμεις εδω μεσα δεν κρινουμε κανεναν:!: και ποσο μαλιστα απο το αβαταρ του ;)

τωρα να κραξουμε/να μας κραξουν που και που :rolleyes:...ειναι μεσα στα πλαισια της παλιοπαρεας :happy:

παρε και συ να μην ζηλευεις :D

Ping!

ΥΓ

ρε σεις πρεπει δεν ξερω πως και ποτε,αλλα πρεπει να κανονισουμε να μαζευτουμε καποια στιγμη ολοι μαζι (και το ενοω ολοι!!!) εστω για ενα καφε ....

ασε που αν μαζευτουμε πουθενα ολοι μας....

θα μας δειξουν στις ειδησεις το βραδυ :lol:

ping! σε όλους :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

..........ρε σεις πρεπει δεν ξερω πως και ποτε,αλλα πρεπει να κανονισουμε να μαζευτουμε καποια στιγμη ολοι μαζι (και το ενοω ολοι!!!) εστω για ενα καφε .... ασε που αν μαζευτουμε πουθενα ολοι μας.... θα μας δειξουν στις ειδησεις το βραδυ :lol:

Ρε με τη .........α που μας δερνει, στο CNN θα μας δειξουνε :p :p :p :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Ρε με τη .........α που μας δερνει, στο CNN θα μας δειξουνε :p :p :p :lol:

δεν ειναι κριμα να ειμαστε ετσι σκορπιοι??

αν και μεταξυ μας ....για την κοινωνικη ασφαλεια ισως ειναι καλυτερα ετσι:lol:

ρε ****το,γιατί δουλεύει ΟΠΟΤΕ (κυριολεκτικά) θέλει το ping? :@

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned