Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δημήτρη σε αντιμετωπίζουμε όπως οι Γάλλοι τις γυναίκες τους όταν τις δέρνουν.

Αυτοί δεν ξέρουν γιατί τις δέρνουν, αυτές όμως ξέρουν πολύ καλά γιατί τις τρώνε :lol::p

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Τo Android έχει δυναμική. Οι νέες συσκευές με Android (Hero, Milestone/Droid και όσες έπονται) είναι ένας επάξιος αντίζηλος για το iPhone. Στο μόνο που υστερεί είναι οι εφαρμογές, όμως, όπως είπα, έχει δυναμική. Και ειδικά όταν βγαίνουν συνέχεια συσκευές για κάθε γούστο και βαλάντιο από πολλούς κατασκευαστές, τότε μόνο το μέλλον μπορεί να δείξει... Μην απαξιούμε κάτι ελαφρά τη καρδία ;)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Με βλεπω για στενες επαφες 3ου τυπου παλι..:worry:

κινητο εναντιον τοιχου:happy:

φυσικα και δεν αναφερομαι στο μηλο μου!!!!

Για λέγε για λέγε, λεπτομέρειες θέλουμε. Ποιό είναι το "τυχερό" κινητό που θα κάνει sex με τον τοίχο; :lol:

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Δημήτρη σε αντιμετωπίζουμε όπως οι Γάλλοι τις γυναίκες τους όταν τις δέρνουν.

Αυτοί δεν ξέρουν γιατί τις δέρνουν, αυτές όμως ξέρουν πολύ καλά γιατί τις τρώνε :lol::p

Γιατι με λες π@&ανα??:lol:

Θανο για ANΔPOEIΔH τεμαχια μιλαμε... Η που θα γινει πολλα κομματια η που θα επιστραφει αμεσα στον ιδιοκτητη του:happy:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Για τον Ήρωα μιλάς Δημήτρη; Καθώς το είχα και εγώ πριν κανένα τρίμηνο είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι ακριβώς στην έσπασε (εγώ αν και το συμπάθησα το έστειλα λόγω lag). :)

ωραια...

πηρα και εγω εναν Ηρωα....

και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι.....μπερδεμενες...

τελικα εχω εθιστει...

δεν εξηγειται...

πολυ πιο αμεσο το μηλο...

βεβαια το εχω ουτε 2 ωρες...

:p

θα δειξει...

εχω ετοιμη αγγελια...

......... :worry:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Για τον Ήρωα μιλάς Δημήτρη; Καθώς το είχα και εγώ πριν κανένα τρίμηνο είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι ακριβώς στην έσπασε (εγώ αν και το συμπάθησα το έστειλα λόγω lag). :)

Το λαγκ το ειχαν αυτοι που δεν ασχοληθηκαν καθολου με την συσκευη..

Απλα οι νεε εκδοσεις λογισμικου που φορανε τα hero ειναι unrootable...

Υπαρχει ενας τροπος να γινει ρουτ στην συσκευη αλλα μονο αν κανεις downgrade πρωτα...

Αλλα για να κανεις downgrade πρεπει να μπει η συσκευη σε recovery mode...κατι που δεν γινεται σε αυτο το λογισμικο που φορανε τα hero (2.73)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Το λαγκ το ειχαν αυτοι που δεν ασχοληθηκαν καθολου με την συσκευη..

Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολήθηκα καθόλου με rom κλπ αλλά με τη μανίσια το lag με απογοήτευσε και δεν έδωσα συνέχεια. :)

πηρα και εγω εναν Ηρωα....

και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι.....μπερδεμενες...

.............

εχω ετοιμη αγγελια...

Μεγειά αδελφέ, αλλά για πες και τι ακριβώς είναι αυτό που δεν σου άρεσε για να καταλάβουμε το "μπερδεμένες εντυπώσεις". :)

EDIT... Για όσους έχουν το ping σπασμένο ή δεν το έχουν ας τρέξουν. Είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τσάμπα τα 1.59 ευρώ που έσκασα πριν μια βδομάδα :lol:

Με πήρες στον λαιμό σου...!:lol::lol:

Τελικά, όταν είναι αγορασμένο και όχι σπασμένο δουλεύει πάντα.. Νομίζω..

Αν θέλετε έτσι, ένα ωραίο παιχνιδάκι.. Διασκεδαστικό και ολίγον τι εθιστικό, προτείνω:

Sentinel

Απλός ο στόχος. Χτίζεις κτήρια που επιτίθενται στους εχθρούς που πάνε να περάσουν! :)

Και βέβαια όσο μεγαλώνει το επίπεδο, τόσο δυσκολεύουν. Και πρέπει είτε να φτιάξεις καλύτερα, είτε να αναβαθμίσεις τα υπάρχοντα. Με μια λέξη είναι τύπου Tower Deffence.. Πολύ γνωστά στο Warcraft τέτοιου είδους!

Και είναι και free για λίγες μέρες όπως είπαν...:happy:

Με πήρες στον λαιμό σου...!:lol::lol:

Τελικά, όταν είναι αγορασμένο και όχι σπασμένο δουλεύει πάντα.. Νομίζω..

Αν θέλετε έτσι, ένα ωραίο παιχνιδάκι.. Διασκεδαστικό και ολίγον τι εθιστικό, προτείνω:

Sentinel

Απλός ο στόχος. Χτίζεις κτήρια που επιτίθενται στους εχθρούς που πάνε να περάσουν! :)

Και βέβαια όσο μεγαλώνει το επίπεδο, τόσο δυσκολεύουν. Και πρέπει είτε να φτιάξεις καλύτερα, είτε να αναβαθμίσεις τα υπάρχοντα. Με μια λέξη είναι τύπου Tower Deffence.. Πολύ γνωστά στο Warcraft τέτοιου είδους!

Και είναι και free για λίγες μέρες όπως είπαν...:happy:

Σου έστειλα με Ping!.

Το πήρες?

Μάλλον δεν δουλεύει πάντα

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

Σου έστειλα με Ping!.

Το πήρες?

Μάλλον δεν δουλεύει πάντα

Το είδα πριν από λίγο και σου απάντησα κιόλας! :)

Σου ξαναστέλνω τώρα άλλο ένα...

Έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις?:ninja:

Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολήθηκα καθόλου με rom κλπ αλλά με τη μανίσια το lag με απογοήτευσε και δεν έδωσα συνέχεια. :)

Μεγειά αδελφέ, αλλά για πες και τι ακριβώς είναι αυτό που δεν σου άρεσε για να καταλάβουμε το "μπερδεμένες εντυπώσεις". :)

μαλλον τα θελω ολα δικα μου...

ειναι το πρωτο σοκ μετα απο 25 μηνες αποκλειστικα iPhone...

με εχει κερδισει η ποιοτητα του...τωρα πρεπει να με κερδισει και το λειτουργικο του.....

σιγα σιγα....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Το είδα πριν από λίγο και σου απάντησα κιόλας! :)

Σου ξαναστέλνω τώρα άλλο ένα...

Έχεις ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις?:ninja:

ΟΚ. Όλα καλά:lol:

ΟΚ. Όλα καλά:lol:

:lol: :lol:

Πολύ ωραίο αυτό το προγραμματάκι πάντως.. Μου αρέσει πολύ! Τι MSN, IM+ και τέτοια..... Τσάκα τσάκα επικοινωνία! :):happy:

Zaharakis? Πως πάει!?:D

Tελικα βρηκα τι θα μου κανω δωρο αυτες της Αγιες ημερες....

Αφου δεν μπορω να αποχωριστω το μηλο,και δεν θελω να ξαναπαρω των ηρωα για 3 φορα:blink:(το εχω παρει-δωσει ηδη 2 φορες) λεω να παρω και το Milestone.Αφου το εκρινει και ο Πανος,ελπιζω να ειναι καλο.Για να δουμε....

Δημητρη σιδερενιος φιλε!

Zaharakis? Πως πάει!?:D

Κάνει sex με ένα κινητό και ένα τοίχο :lol::lol:

Να ήμασταν από μια μεριά και να βλέπαμε ;)

Κάνει sex με ένα κινητό και ένα τοίχο :lol::lol:

Να ήμασταν από μια μεριά και να βλέπαμε ;)

:lol: :lol: :lol:

Απασχολημένος ε;;!!

Ανυπομονώ να ανέβω Αθήνα να δω από κοντά σε κάποιο κατάστημα το HD2 και το Hero... Να δω επιτέλους πως είναι από κοντά...

Ηλια ακομη ειμαι στο κρεβατι του πονου αλλα με παιδευει ενας ηρωας....

Ριξε μια ματια στο θεμα του ηρωα..

Οσο για το μοτορολα...θα αργησω πολυ να παρω παλι μοτορολα συσκευη στα χερια μου!!!

Κωστη( fanko) για τους πολυ τυχερους μπορει να υπαρξει κ περιορισμενη προβολη της ιστοριας αυτης:lol:

Οσο για το μοτορολα...θα αργησω πολυ να παρω παλι μοτορολα συσκευη στα χερια μου!!!

Κωστη( fanko) για τους πολυ τυχερους μπορει να υπαρξει κ περιορισμενη προβολη της ιστοριας αυτης:lol:

Βάλε τα κριτήρια, ποιοί θα μπορέσουν να δουν την προβολή :lol:

Θα φτιάξω τη λίστα των θεατών της Παγκόσμιας Πρεμιέρας :lol:

:lol: :lol:

Έχεις στραβώσει λίγο ε;;;

Μα να σου πω... Γιατί δεν δοκιμάζεις την κάρτα μνήμης του Hero που έκανες root... Από ότι έχω καταλάβει και έχω διαβάσει στο θέμα, χρειάζεται η κάρτα μνήμης για να γίνει root, ε;;

Ή αυτό που λέω είναι αρλούμπα - ασυναρτησία;;; :O:confused::confused:

Γιατι με λες π@&ανα??

Θανο για ANΔPOEIΔH τεμαχια μιλαμε... Η που θα γινει πολλα κομματια η που θα επιστραφει αμεσα στον ιδιοκτητη του:happy:

Για τον Ήρωα μιλάς Δημήτρη; Καθώς το είχα και εγώ πριν κανένα τρίμηνο είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τι ακριβώς στην έσπασε (εγώ αν και το συμπάθησα το έστειλα λόγω lag).

ωραια ... πηρα και εγω εναν Ηρωα .... και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι ..... μπερδεμενες ... τελικα εχω εθιστει ...

δεν εξηγειται ... πολυ πιο αμεσο το μηλο ... βεβαια το εχω ουτε 2 ωρες ... :p θα δειξει ... εχω ετοιμη αγγελια ............ :worry:

Βρε σεις, αφου σας χαλαει, γιατι δεν το κοβετε :worry:? Τι θελετε και πειραματιζεστε αφου δεν σας καθεται καλα ;)? Δεν σας αρεσε το μηλαρακι και θελατε "αλλα κολπα":lol: ? Παρτε ολιγον απο SEX τωρα να ησυχασετε :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

:lol:

αρεεεεεεεεεεε μυυυυυυυυυυυυυγδαλααααααα......

καμενοι εντελως....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

σπερεεεες :)

Tελικα βρηκα τι θα μου κανω δωρο αυτες της Αγιες ημερες....

Αφου δεν μπορω να αποχωριστω το μηλο,και δεν θελω να ξαναπαρω των ηρωα για 3 φορα:blink:(το εχω παρει-δωσει ηδη 2 φορες) λεω να παρω και το Milestone.Αφου το εκρινει και ο Πανος,ελπιζω να ειναι καλο.Για να δουμε....

αντε με το καλο :)

EDIT... Για όσους έχουν το ping σπασμένο ή δεν το έχουν ας τρέξουν. Είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

:D:D

@pik. καλοριζικο κι οσο αντεξει :p

Περαστικα Δημητρη!

:cool:

Έχεις στραβώσει λίγο ε;;;

Μα να σου πω... Γιατί δεν δοκιμάζεις την κάρτα μνήμης του Hero που έκανες root... Από ότι έχω καταλάβει και έχω διαβάσει στο θέμα, χρειάζεται η κάρτα μνήμης για να γίνει root, ε;;

Ή αυτό που λέω είναι αρλούμπα - ασυναρτησία;;;

δεν ειναι αρλουμπα αλλα ειναι ασχετο,αλλο το ενα τηλ αλλο το αλλο... :p

Βρε σεις, αφου σας χαλαει, γιατι δεν το κοβετε ? Τι θελετε και πειραματιζεστε αφου δεν σας καθεται καλα ? Δεν σας αρεσε το μηλαρακι και θελατε "αλλα κολπα" ? Παρτε ολιγον απο SEX τωρα να ησυχασετε :lol:

παντα μας αρεσε το sex πτεραρχε και το κυνηγαγαμε οσο μπορουσαμε....:D

τωρα τελευταια ομως στην μετα μηλο εποχη.....με οτι αλλο εχουμε ασχοληθει,μας το κανουν μονο...δεν το κανουμε πλεον...και τσουζει κ#λος :O:lol:

ρεεεε τζαμπα παιδευεστε..!! χαχα

Παρη δεν παιδευομαι καθολου ...τσαμπα...αλλα δυστυχως με ταλαιπωρει το τιμημενο....

:lol:

αρεεεεεεεεεεε μυυυυυυυυυυυυυγδαλααααααα......

καμενοι εντελως....

μην μιλας εσυ :p ουστ!!!:lol:

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned