Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Εγώ πάντως έχω setάρει συγχρονισμό με gmail και όλα συγχρονίζονται άψογα και από τις δύο μεριές.... Όσοι έχετε data plan, μην το σκέφτεστε καν! Κάντε το έτσι και γλιτώστε από οποιαδήποτε "περιέργεια" του iTunes/Outlook. ;)

To testάρω σε καθημερινή βάση, και δεν έχει κανένα μα κανένα πρόβλημα... Μη σας πω ότι το sync γίνεται και γρηγορότερα απ'ότι γινόταν στο Magic :p

edit: Και αν δεν αισθάνεστε ασφάλεια με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντοτε να κάνετε εξαγωγή τις επαφές σας από το gmail σε αρχείο csv για δικό σας backup ;).

εχω κανει πιο παλια συγχρονισμο με το google αλλα φοβηθηκα για θεματα ασφαλειας..και τις εσβησα απο εκει...

αφου συγχρονισω μεσω itunes με το google μετα απο το τηλ μπορω να συγχρονιζω over the air οπου και αν ειμαι?απλα μεσω συνδεσης internet?:confused:

Ναι σύμφωνοι για τις δυνατότητες. Αλλά δε μπορώ να φανταστώ ότι ο Δημήτρης, ο Αλέξανδρος, εγώ κλπ θέλουμε κάτι παραπάνω από τη διαχείριση των επαφών μας από αυτά που προσφέρει το google. Όσο για τη διακοπή λογαριασμών δε νομίζω ότι είναι κάποιο τεράστιο πρόβλημα αφού ακόμα και κάτι να έχει ελάχιστες πιθανότητες να συμβεί, υπάρχει το backup των επαφών από το google το οποίο μετά γίνεται μια χαρά Import στο Outlook.

Και τέλος, κάτι που ξέχασα, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν exchange συνήθως. Οπότε και πάλι δε χρησιμοποιούν itunes ή ακόμα και outlook αν δε θέλουν.

ετσι ειναι Νικο εχεις δικιο απλα ειναι το θεμα ασφαλειας και αν υπαρχει τετοιο τελικα....:O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

αφου συγχρονισω μεσω itunes με το google μετα απο το τηλ μπορω να συγχρονιζω over the air οπου και αν ειμαι?απλα μεσω συνδεσης internet?:confused:

Μόνον εφόσον Δημήτρη χρησιμοποιείς το Google Sync που υποστηρίζει το ActiveSync (exchange).

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

εχω κανει πιο παλια συγχρονισμο με το google αλλα φοβηθηκα για θεματα ασφαλειας..και τις εσβησα απο εκει...

ετσι ειναι Νικο εχεις δικιο απλα ειναι το θεμα ασφαλειας και αν υπαρχει τετοιο τελικα....:O

Αυτό που σου λένε τα παιδιά είναι να σετάρεις το google account σου σαν exchange server. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο google και ότι αλλαγή κάνεις στο iPhone μεταφέρεται στο account και αντίστροφα over the air.

Επίσης Δημήτρη έχει και το iTunes επιλογή να σου συγχρονίζει μέσω google account είναι στην καρτέλα info αν θυμάμαι καλά. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως και λογικά τα περνάει κατευθείαν στο iPhone αφήνοντας απ'έξω το Outlook και σε αυτή την περίπτωση μάλλον δεν έχεις over the air συγχρονισμό του iPhone παρά μόνο σε κάθε συγχρονισμό.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Μόνον εφόσον Δημήτρη χρησιμοποιείς το Google Sync που υποστηρίζει το ActiveSync (exchange).

Υπάρχει και το Sync in a Blink το οποίο και χρησιμοποιούσα πριν πάω στο MobileMe. Έτσι πετάς και το outlook, και το itunes...

Επειδή ρε παιδιά αυτά που λέτε είναι ωραία και θα ήθελα να τα κάνω...

Τι πρέπει να κάνουμε??? Αυτά που γράφει εδώ:

http://google.com/support/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=138740

και τέλος?

Πρέπει να κάνουμε και αυτά εδώ:

http://google.com/support/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=138744

??????????????

Γιατί χάνομαι με όλα αυτά...:O:wacko::wacko::wacko:

και τέλος?

??????????????

Γιατί χάνομαι με όλα αυτά...:O:wacko::wacko::wacko:

Γιατί δε διαβάζεις αυτό;

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18103

Στο 3ο πόστ είναι οι οδηγίες για τις επαφές.

Αυτό που σου λένε τα παιδιά είναι να σετάρεις το google account σου σαν exchange server. Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στο google και ότι αλλαγή κάνεις στο iPhone μεταφέρεται στο account και αντίστροφα over the air.

και τέλος?

??????????????

Επίσης Δημήτρη έχει και το iTunes επιλογή να σου συγχρονίζει μέσω google account είναι στην καρτέλα info αν θυμάμαι καλά. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως και λογικά τα περνάει κατευθείαν στο iPhone αφήνοντας απ'έξω το Outlook και σε αυτή την περίπτωση μάλλον δεν έχεις over the air συγχρονισμό του iPhone παρά μόνο σε κάθε συγχρονισμό.

Twitter.

Γιατί δε διαβάζεις αυτό;

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18103

Στο 3ο πόστ είναι οι οδηγίες για τις επαφές.

Μπερδεύομαι και θα σας σπάσω τα ...:X:cry:...

Δεν χρησιμοποιώ outlook...:wacko:

Μεταφορά Επαφών από το Outlook στο gmail:wacko::(

Και όχι τίποτα άλλο......

Αλλά φοβάμαι να το κάνω γιατί δεν έχω πουθενά αλλού επαφές....:cry:

Εχω κάνει αυτο που λεει ο Ζαχαράκης αρκετές φορές και δεν εχασα ποτε τις επαφές μου.

Το μονο που χρειαζεται είναι να εχεις επιλεξει ανταλλαγη επαφων και οχι να υπερισχύει κάποιο από τα δυο.

Αυτη η επιλογη υπάρχει στο iTunes/info

εκει που επιλεγεις με ποιό address book θελεις να συχρονισεις.

Αφου επιλέξεις outlook σε ρωτα τι είδους συχρονισμο θες. Δεν θυμαμαι την λέξη στα αγγλικά.

Σβυνεις τις επαφες απο τον outlook και τσεκαρεις μην ειναι τικαρισμενει η επιλογη κατω χαμηλα που λεει να αντικατασταθούν ολα οσα ειναι αποθηκευμενα στο iphone.

Ειναι σίγουρο αυτό που λέω γιατι το έκανα 2 φορές ππροσφατα.

Μια οταν εκανα format στο pc μου και μια οταν περασα στο mac τις επαφες απο το iphone.

Δημητρη προφανως δεν ειχες επιλέξει αυτον τον τροπο που δεν υπερισχύει κανενα απλα ανταλλασουν μεταξυ τους επαφες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπερδεύομαι και θα σας σπάσω τα ...:X:cry:...

Δεν χρησιμοποιώ outlook...:wacko:

Μεταφορά Επαφών από το Outlook στο gmail:wacko::(

Και όχι τίποτα άλλο......

Αλλά φοβάμαι να το κάνω γιατί δεν έχω πουθενά αλλού επαφές....:cry:

Οι επαφές σου δηλαδή είναι μόνο στο iphone? Έ ακόμα καλύτερα τότε.

Μπες στο google πρώτα και σβήσε ό,τι έχεις στις επαφές εκεί για να είναι άδειο εκτός αν έχεις εκεί κάτι που θες. Μετά πάρε backup το iphone με το utility που έδωσα πίσω για να είσαι σίγουρος. Μετά βάλε το sync in a blink και είσαι εντάξει, δώσε τα στοιχεία του gmail σου και μετά αυτό θα πάει και θα σου περάσει στο gmail ό,τι επαφές έχεις στο outlook. Αφού το κάνεις αυτό, κάθε φορά που θα θες να συγχρονίσεις θα ανοίγεις το sync in a blink και θα το κάνεις από κει.

Μην ξεχάσεις το backup για να μη γίνει καμιά στραβή και τρέχεις μετά :lol:

Εχω κάνει αυτο που λεει ο Ζαχαράκης αρκετές φορές και δεν εχασα ποτε τις επαφές μου.

Το μονο που χρειαζεται είναι να εχεις επιλεξει ανταλλαγη επαφων και οχι να υπερισχύει κάποιο από τα δυο.

Αυτη η επιλογη υπάρχει στο iTunes/info

εκει που επιλεγεις με ποιό address book θελεις να συχρονισεις.

Αφου επιλέξεις outlook σε ρωτα τι είδους συχρονισμο θες. Δεν θυμαμαι την λέξη στα αγγλικά.

Σβυνεις τις επαφες απο τον outlook και τσεκαρεις μην ειναι τικαρισμενει η επιλογη κατω χαμηλα που λεει να αντικατασταθούν ολα οσα ειναι αποθηκευμενα στο iphone.

Ειναι σίγουρο αυτό που λέω γιατι το έκανα 2 φορές ππροσφατα.

Μια οταν εκανα format στο pc μου και μια οταν περασα στο mac τις επαφες απο το iphone.

Δημητρη προφανως δεν ειχες επιλέξει αυτον τον τροπο που δεν υπερισχύει κανενα απλα ανταλλασουν μεταξυ τους επαφες.

δεν μου βγαζει καμια τετοια επιλογη Κωστη:O

και εχω κανει switch 5-6 φορες για να το τσεκαρω....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Οι επαφές σου δηλαδή είναι μόνο στο iphone? Έ ακόμα καλύτερα τότε.

Μπες στο google πρώτα και σβήσε ό,τι έχεις στις επαφές εκεί για να είναι άδειο εκτός αν έχεις εκεί κάτι που θες. Μετά πάρε backup το iphone με το utility που έδωσα πίσω για να είσαι σίγουρος. Μετά βάλε το sync in a blink και είσαι εντάξει, δώσε τα στοιχεία του gmail σου και μετά αυτό θα πάει και θα σου περάσει στο gmail ό,τι επαφές έχεις στο outlook. Αφού το κάνεις αυτό, κάθε φορά που θα θες να συγχρονίσεις θα ανοίγεις το sync in a blink και θα το κάνεις από κει.

Μην ξεχάσεις το backup για να μη γίνει καμιά στραβή και τρέχεις μετά :lol:

Λοιπόν.. Καλού κακού έκανα ένα account στο mobileme και θα του βάλω να κάνει και εκεί ένα sync για να είμαι βέβαιος.. Γιατί συνεχίζω να φοβάμαι. Μετά θα κάνω αυτό που μου λες πριν κάνω setup το google... Και ας βοηθήσει ο Θεός!:lol:

Μια απορία.. Στο MobileMe στο iPhone παίρνω αυτό το μήνυμα:

http://img90.imageshack.us/img90/7150/web2qp.jpg

Όταν λέει Merge... Τι εννοεί??:confused:

δεν μου βγαζει καμια τετοια επιλογη Κωστη:O

και εχω κανει switch 5-6 φορες για να το τσεκαρω....

Δεν σου βγάζει αυτό κάτω κάτω στην καρτέλα info στο iTunes, όταν έχεις συνδεδεμένο το iPhone στον υπολογιστή?:confused:

http://img686.imageshack.us/img686/5506/screenshot20091202at422.png

ετοιμαζω την αγγελια :mad:

Χα χα χαααα χαααααα!!! :lol: :lol: :lol:

Κάνε βρε Δημήτρη εκείνο που σου έγραψα πριν με το Outlook ώστε να κατεβάσεις σε αυτό τις επαφές σου από το iPhone και άσε το cloud για μερικά ακόμα ...χρόνια. Αν αρχίσω να σου λέω τα προβλήματα στην υλοποίηση του ActiveSync τόσο από το iPhone όσο και από το Google, και στο πως παρουσιάζονται στο συγχρονισμό επαφών, calendars και mail folders, πίστεψέ με θα τρέξεις αυτή τη στιγμή στις αγγελίες. :p

Γιατί ρε συ Δημήτρη αμέσως??? Τι έγινε???:confused::confused:

Πάντως όλες μου τις επαφές και το ημερολόγιο το βλέπω κανονικά στο Mac μόνο επειδή το έκανα με το iTunes πριν κάνω οτιδήποτε άλλο...:confused:

Χαχαχαχα γέλιο σήμερα :lol::lol: έχεις το τελευταίο iTunes;

Twitter.

Γιατί ρε συ Δημήτρη αμέσως??? Τι έγινε???:confused:

Πάντως όλες μου τις επαφές και το ημερολόγιο το βλέπω κανονικά στο Mac μόνο επειδή το έκανα με το iTunes πριν κάνω οτιδήποτε άλλο...:confused:

αν τον παρω στο κρανιο τον πηρα!! τελος :mad:

Χαχαχαχα γέλιο σήμερα :lol: έχεις το τελευταίο iTunes;

ναι ρε Μιχαλη....εχω χασει ολο το απογευμα μου με την μλκια....ασχολουμαι με πραγματα που δεν με ενοχλησαν ποτε ως τωρα.....

αυτα ειναι που με τρελαινουν και σαλταρω....

αν σβησω το google exchange μου λεει οτι θα διαγραφουν ολες οι επαφες/ημερολογιο που εχω συγχρονισει μαζι με τον λογ/σμο απο το iphone:mad:

Δημήτρη αυτήν την επιλογή δεν την έχεις;

http://www.google.com/help/hc/images/mobile_138744_en.gif

Twitter.

Δημήτρη αυτήν την επιλογή δεν την έχεις;

ναι Μιχαλη,με το google εχω συγχρονισει...

αλλα αν θελω ,που θελω,να σβησω τον exchange server του gmail απο το μηλο,μου βγαζει το μηνυμα οτι θα μου σβησει οτι εχει συγχρονιστει και απο το μηλο(δλδ επαφες και ημερολογιο) σβηνοντας τον λογσμο απο το τηλ...:wacko:

μου την δινουν τα στρουμφακια....:mad:

Γιατί σε μένα δουλεύουν όλα κανονικά ανάμεσα σε Outllok, iTunes & iPhone ?

Οτι προσθέτω ή διορθώνω είτε στο Outllok είτε στο iPhone με το συχρονισμό ενημερώνει και στις δύο μεριές.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να κάνετε αντίγραφο των επαφών, ημερολογίων, σημειώσεων μέσα στο Outllok και αν κάτι στραβώσει δεν χάνεται τίποτα. Απλά πράγματα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως με την πρώτη δυσκολία βάζουμε αγγελία!!!!!!

Δεν σας έχει τύχει ξανά να χάσετε δεδομένα τόσα χρόνια στα κομπιούτερ?

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Δημήτρη πρέπει να είναι άλλος ο συγχρονισμός Google μέσω exchange setup στο iPhone και άλλος μέσω του iTunes και την εικόνα που σου δείχνω.

Twitter.

Γιατί σε μένα δουλεύουν όλα κανονικά ανάμεσα σε Outllok, iTunes & iPhone ?

Οτι προσθέτω ή διορθώνω είτε στο Outllok είτε στο iPhone με το συχρονισμό ενημερώνει και στις δύο μεριές.

Για μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να κάνετε αντίγραφο των επαφών, ημερολογίων, σημειώσεων μέσα στο Outllok και αν κάτι στραβώσει δεν χάνεται τίποτα. Απλά πράγματα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως με την πρώτη δυσκολία βάζουμε αγγελία!!!!!!

Δεν σας έχει τύχει ξανά να χάσετε δεδομένα τόσα χρόνια στα κομπιούτερ?

Κωστη δεν ειναι η 1η δυσκολια ....ειναι μια μεγαλη τρυπα ....:(

εμενα δεν μου περναει το itunes τις αλλαγες που εχω στο τηλ και στο outlook...

και αυτη ειναι η 1η ερωτηση που εκανα...αλλα απλα χαθηκε η μπαλλα στην μεταφραση :lol:

εκει θελω λυση...

οσο για την αγγελια,δεν καιγομαι και πολυ ....εχω γερους τοιχους στο σπιτι μου...δεν θα ειναι η 1η φορα που κοπαναω μια συσκευη σε αυτους...

εχω σπασει ενα Ν80 και ενα Κ850 στο παρελθον....:ninja::lol:

....εχω γερους τοιχους στο σπιτι μου...δεν θα ειναι η 1η φορα που κοπαναω μια συσκευη σε αυτους...

εχω σπασει ενα Ν80 και ενα Κ850 στο παρελθον....:ninja::lol:

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ κάνω κάτι τέτοιες τρέλλες! Θα το πω στην κυρία μου για να δει πως υπάρχουν και άλλοι. :lol: :lol: :lol:

Δημήτρη σχετικά με το πρόβλημα του συγχρονισμού, έκανες αυτό που σου είπα μερικές ...σελίδες πριν; Γιατί όποτε ήθελα να μεταφέρω το σύνολο των επαφών από το iPhone στο Outlook, και είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα αυτό το κόλπο δούλευε μια χαρά.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned