Te_salat Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 First report: 8 ωρες σε αναμονή με 11 λεπτα χρηση, η μπαταρια ειναι στο 93% Ανοικτα: wifi, BT,fetch στα 30 λεπτα. Θα συνεχιστει εως το τελος της μερας για να δω την διαφορα στο θεμα διαχειρισης της ενεργειας. Επομενο βημα θα ειναι να γινει blackra1n να περαστουν οι 2-3 βασικες εφαρμογες που μου χρειαζονται, να γινει παλι ενα αναλογο τεστ για καταναλωση ενεργειας και ταχυτητας. Αν διαπιστωσω οτι με αυτες τις 3-4 εφαρμογες πέφτει παλι η μπαταρια, θα γινει ξανα restore αλλα αυτην την φορα απο το backup αφου θα εχω φροντισει να παραμεινει καθαρο. Ειλικρινα χαιρομαι να ανοιγω εφαρμογες με την ταχυτητα αυτη. Κανενας δυσταγμος. Η αληθεια ειναι οτι πρωτη μου φορα κρατω το iphone πάνω απο μια ώρα χωρίς JB, οποτε δεν είχα αναλλογη εμεπιρια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Παιδια, εγω μια καλησπερα να πω· βρηκα το θεμα απο τις ( πιασαρικες) υπογραφες καποιων και, αφου "ξεφυλλισα" λιγο, ειπα να πω ενα γεια :) Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 :):DΞερει κανεις που αποθηκευεται το backup του iTunes σε mac? @Καλωσορισες Teisos @off topic Με νέο γκάτζετ «E» 30/11 Χάι-τεκ ήταν η... εμφάνιση του Γ. Παπανδρέου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Γνωστός λάτρης της υψηλής τεχνολογίας, ο πρωθυπουργός πήγε στη συνεδρίαση με μια οθόνη αφής, στην οποία κρατούσε σημειώσεις από τις τοποθετήσεις των μελών του ανώτερου καθοδηγητικού οργάνου. Οταν ήρθε η ώρα να δευτερολογήσει, τύπωσε τις σημειώσεις του και απαντούσε σημείο προς σημείο σε ό,τι είχε ακούσει και του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Σιγουρα για iPhone προκειται αν σκεφτουμαι οτι στο προθυπουργικό γραφειο δεσποζει ενας imac. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 καλησπέρα κι από μένα. το fetch πως γίνεται ρε παιδιά; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Settings > Mail, Contact, Calendars Εκεί πρέπει να πας σε κάθε λογαριασμό και να επιλέξεις Fetch αντί για Push και να πατήσεις και στο Fetch New Data, να βάλεις το Push στο OFF αν δεν το θες καθόλου και να ορίσεις και το κάθε πότε θες να κάνει fetch. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Settings > Mail, Contact, Calendars Εκεί πρέπει να πας σε κάθε λογαριασμό και να επιλέξεις Fetch αντί για Push και να πατήσεις και στο Fetch New Data, να βάλεις το Push στο OFF αν δεν το θες καθόλου και να ορίσεις και το κάθε πότε θες να κάνει fetch. όταν λες Fetch New Data είναι το "μετάκληση"; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 όταν λες Fetch New Data είναι το "μετάκληση"; Ξέρω γω;;;; :lol::lol::lol: Μάλλον.. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Ναι, Λευτέρη, η μετάκληση είναι! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 θενκς παίδες:D Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Δεν μου λέτε τώρα ρε παιδιά.. Θέλω να του κάνω το restore που λέγαμε και να του ξαναπεράσω μόνο αυτά που θέλω.. Θα πατήσω Restore από το iTunes και μετά θα του βάλω να επαναφέρει το backup από εκεί? Γιατί δεν έχω αλλού. Αλλά θα σβήσω όλες τις "σπασμένες" εφαρμογές που έχω και όσα δεν θέλω.... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Δεν μου λέτε τώρα ρε παιδιά.. Θέλω να του κάνω το restore που λέγαμε και να του ξαναπεράσω μόνο αυτά που θέλω.. Θα πατήσω Restore από το iTunes και μετά θα του βάλω να επαναφέρει το backup από εκεί? Γιατί δεν έχω αλλού. Αλλά θα σβήσω όλες τις "σπασμένες" εφαρμογές που έχω και όσα δεν θέλω.... Αν περάσεις το backup που ήδη έχεις είναι σαν να μην έκανες ποτέ restore, αφού θα παραστούν όλα όπως ήταν πριν. Αν θες να καθαρίσεις την συσκευή σου θα κανείς restore σαν νέα συσκευή. Οι σπασμενες εφαρμογές δεν χάνονται. Μόλις ξανακανεις JB και συχρονισεις θα επανέλθουν κανονικά. Το μόνο που θα πρέπει να περάσεις από την αρχή είναι οι εφαρμογές από Cydia. Αποφεύγετε τις σπασμενες cydia εφαρμογές. Έχω διαπιστώσει προβλήματα. Αν κάτι το Θεωρείτε τόσο απαραίτητο αγοραστε το δεν είναι και τόσο τρομερό ποσόν. Πρόκειται για εφαρμογές που «χωνονται» στο λειτουργικό επομένως δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε τον καθένα που βάζει το χέρι του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Αν περάσεις το backup που ήδη έχεις είναι σαν να μην έκανες ποτέ restore, αφού θα παραστούν όλα όπως ήταν πριν. Αν θες να καθαρίσεις την συσκευή σου θα κανείς restore σαν νέα συσκευή. Οι σπασμενες εφαρμογές δεν χάνονται. Μόλις ξανακανεις JB και συχρονισεις θα επανέλθουν κανονικά. Το μόνο που θα πρέπει να περάσεις από την αρχή είναι οι εφαρμογές από Cydia. Αποφεύγετε τις σπασμενες cydia εφαρμογές. Έχω διαπιστώσει προβλήματα. Αν κάτι το Θεωρείτε τόσο απαραίτητο αγοραστε το δεν είναι και τόσο τρομερό ποσόν. Πρόκειται για εφαρμογές που «χωνονται» στο λειτουργικό επομένως δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε τον καθένα που βάζει το χέρι του. Ωραία.. Να κάνω restore σαν νέα συσκευή.. Επαφές, ημερολόγια και τέτοια μόνο με 3rd party app θα τα επαναφέρω έ?? Και αν πρώτα σβήσω όλες τις εφαρμογές από το iTunes και το τηλέφωνο, σβήσω και το cydia, το συγχρονίσω και κάνω μετά restore θα έχει διαφορά ή πάλι σαβούρα θα περαστεί??? Εσύ πως επανέφερες επαφές και τέτοια?? Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Κωστη με προβληματισες.... παντως εβγαλα το lockinfo και το τηλ ξανανοιωσε... η ειρωνεια ειναι οτι το ειχα μεχρι 27/11 trial...στις 29/11 εληγε .. και το αγορασα....και χθες το βραδυ το πεταξα...μαζι με τα λεφτα που ειχα δωσει :O ποσα τετοια θα κανουμε ακομη ρε γμτ??:( δοκιμασε το και ενημερωσε... καποια πραγματα ειναι must για μενα,οπως action menu sbsettings winterboard ifile backrounder kirikae ismart dialer mcleaner safari downloader youtube downloader cydia +apt backup insomnia mobilelog attachment saver bite sms (gr keyboard 160 for sms) cyntact five icon dock open ssl/ssh overboard sms helper και καποια αλλα ψιλα για μικρορυθμισεις σε παραμετρους του συστηματος... αν μονο με αυτα ειναι ενταξει το τηλ ειμαι ετοιμος να σε μιμηθω :) ουτως η αλλως τις εφαρμογες μου τις εχω ολες αγορασμενες,εκτος τα προγραμματα πλοηγησης που ουτως η αλλως ειναι για τα μπαζα :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Παιδια, εγω μια καλησπερα να πω· βρηκα το θεμα απο τις ( πιασαρικες) υπογραφες καποιων και, αφου "ξεφυλλισα" λιγο, ειπα να πω ενα γεια :) Καλως ηλθες φιλε. Αν θελεις σημερα στις 20:30 θα κανουμε ενα meeting φιλοι που διαθετουν συσκευες τυπου PDA, οπως iPhone, HD, HD2, κ.α. στα Σαμαρακια στην Πυλαια. Αν σε ενδιαφερει, και δεν εχεις κατι πιο σημαντικο να κανεις θα χαρουμε να σε δουμε απο κοντα. Για λεπτομερειες δες το link στην υπογραφη μου :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Καλως ηλθες φιλε. Αν θελεις σημερα στις 20:30 θα κανουμε ενα meeting φιλοι που διαθετουν συσκευες τυπου PDA, οπως iPhone, HD, HD2, κ.α. στα Σαμαρακια στην Πυλαια. Αν σε ενδιαφερει, και δεν εχεις κατι πιο σημαντικο να κανεις θα χαρουμε να σε δουμε απο κοντα. Για λεπτομερειες δες το link στην υπογραφη μου :D Κωστη κοιτα λιγο στις αγγελιες :confused: [ Πώληση ] πραγματικό CARBON θήκη για iPhone 3GS καλο ε? Pic ακουει??:rolleyes: κοιτα και εδω Δημητρη http://www.ideal-case.com/iphone-3g/luxury-case.html ps θελω φωτο απο την συναντηση:D και νεα απο τον Οδυσσεα :worry::happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Κωστη κοιτα λιγο στις αγγελιες :confused: [ Πώληση ] πραγματικό CARBON θήκη για iPhone 3GS καλο ε? Pic ακουει??:rolleyes: ps. θελω φωτο απο την συναντηση:D και νεα απο τον Οδυσσεα :worry::happy: Ναι Δημητρη, θα ανεβασω και αυτη τη φορα photos. Οσο για τα νεα ας ελπισουμε οτι θα ερθει τελικα ο Οδυσσεας, αν και οι σχεσεις του με το συγκεκριμενο site και τον admin του λογοι ειναι λιγο πολυ γνωστοι ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Ναι Δημητρη, θα ανεβασω και αυτη τη φορα photos. Οσο για τα νεα ας ελπισουμε οτι θα ερθει τελικα ο Οδυσσεας, αν και οι σχεσεις του με το συγκεκριμενο site και τον admin του λογοι ειναι λιγο πολυ γνωστοι ;) το κακο ειναι οτι οσο το κανονιζετε δευτερες τοσο αδυνατον ειναι για μενα να ειμαι εκει...:( δεν πειραζει καποια στιγμη θα τα καταφερω :) για τις θηκες τωρα.. αν θυμαστε ειχα πει πιο παλια να αποφευγετε τις μεταλικες θηκες γιατι γονατιζουν το σημα στο κινητο,ειδικα σε δυσκολα σημεια με κακη ποιοτητα σηματος δικτυου... ειδα αυτο Real Metal Series Internal Silicone Layer with Aluminium Cover New Aluminium Alloy without block signal και μου επιβεβαιωθηκε η ολη κατασταση με τις μεταλικες θηκες,που μεχρι τωρα νομιζα οτι ηταν δικη μου παρατηρηση,μιας και δεν το ειχα δει πουθενα να αναφερεται... http://www.ideal-case.com/real-metal-series-metal-casefor-iphone-3gs-3g-black.html ξερει κανεις κατι για αυτο?η θηκη αυτη εχει σιλικονουχο καλυμα με το αλουμινιο να μπαινει απο πανω του :confused: σαν ιδεα μου αρεσει γιατι οι σιλικονουχες θηκες ειναι οι μοναδικες που ΔΕΝ σημαδευουν την ευαισθητη νικελ επιφανεια του μηλου ;) γιατι μαλλον θα την χτυπησω... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Εχω εγκαταστησει απο cydia τα εξης: afc2add appsync backgrounder callclear carrier greek logos hackulous security ikeyx sms 160 installous iphone delivery kirikae openssh realistic haptic vibration rockapp sbsettings sbsettingstoggles sms helper usb drive Μηπως καποιος ξερει απο εμπειρια πιο απο αυτα μου "λειωνει" την μπαταρια? ps. Ελειπα και μαλλον εχω χασει επισοδια... Δημητρη δεν το ειχες δωσει το μηλο? Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Εχω εγκαταστησει απο cydia τα εξης: afc2add appsync backgrounder callclear carrier greek logos hackulous security ikeyx sms 160 installous iphone delivery kirikae openssh realistic haptic vibration rockapp sbsettings sbsettingstoggles sms helper usb drive Μηπως καποιος ξερει απο εμπειρια πιο απο αυτα μου "λειωνει" την μπαταρια? ps. Ελειπα και μαλλον εχω χασει επισοδια... Δημητρη δεν το ειχες δωσει το μηλο? realistic haptic vibration rockapp usb drive δεν τα χρησιμοποιω... βγαζοντας ομως το lockinfo και καποια "βαρια" θεματα που χρησιμοποιουσα,αλλαξε δραματικα η ταχυτητα αποκρισης του τηλ και η αυτονομια της μπαταριας :confused: οχι μονο δεν το εδωσα :rolleyes: αλλα απεξαρτητοποιηθηκα (θελω να πιστευω τουλαχιστον μετα απο το crash test με το HD2) απο τα wm :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 realistic haptic vibration rockapp usb drive δεν τα χρησιμοποιω... βγαζοντας ομως το lockinfo και καποια "βαρια" θεματα που χρησιμοποιουσα,αλλαξε δραματικα η ταχυτητα αποκρισης του τηλ και η αυτονομια της μπαταριας :confused: οχι μονο δεν το εδωσα :rolleyes: αλλα απεξαρτητοποιηθηκα (θελω να πιστευω τουλαχιστον μετα απο το crash test με το HD2) απο τα wm :D Ευχαριστω Δημητρη, θα δοκιμασω να τα βγαλω. Απεξαρτηση λοιπον... (μεχρι να βγει η επομενη σουπερ συσκευη WM, η μηπως περασουμε και απο android μερια?):):) Απο Htc εκοψες, να δω ποτε θα κοψεις και απο Υamaha να σε βαλουμε στο club BMW:lol: Τακης Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Ευχαριστω Δημητρη, θα δοκιμασω να τα βγαλω. Απεξαρτηση λοιπον... (μεχρι να βγει η επομενη σουπερ συσκευη WM, η μηπως περασουμε και απο android μερια?):):) Απο Htc εκοψες, να δω ποτε θα κοψεις και απο Υamaha να σε βαλουμε στο club BMW:lol: Τακης δεν ξεκοψα απο πουθενα,δεν ειπα κατι τετοιο..αλλα απλα δεν τρελαινομαι πλεον οπως πρωτα με τα wm...για αυτο φταινε 2 παραγοντες... 1ος το iphone και 2ος το χαλι των συσκευων που κυκλοφορουν με wm...:O οσο για BMW.....:rolleyes: εδω θα περιμενεις πολλα...μα παρα πολλα χρονια να γινει κατι τετοιο :p δεν ειναι και καλα λογω yamaha η καποιας αλλης εταιρειας,αλλα η bmw κατα κυριον λογο απο μονη της... δεν προκειται να παρω ποτε μηχανακι που φρεναρει,οποτε και αν,γουσταρει αυτο:cry: (βλεπε θανατους απο διακοπη λειτουργιας του abs της bmw...και των 25.000 επωνυμων υπογραφων κατοχων μηχανων αυτης της εταιρειας σαν διαμαρτυρια προς την εταιρεια...) εχει ο αδερφος μου το GS 1200 ...μονο μοτερ δεν εχει αλλαξει μεχρι τωρα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Παιδιά μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει?? Δεν δουλεύει ούτε με Mozila ούτε με Safari... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2994742#post2994742 Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 (βλεπε θανατους απο διακοπη λειτουργιας του abs της bmw...και των 25.000 επωνυμων υπογραφων κατοχων μηχανων αυτης της εταιρειας σαν διαμαρτυρια προς την εταιρεια...) εχει ο αδερφος μου το GS 1200 ...μονο μοτερ δεν εχει αλλαξει μεχρι τωρα :lol: Μη μου λες τετοια και μολις πουλησα το RT για να παρω το καινουργιο... Παντως με bmw εχω κανει πανω απο 500.000 χιλ. χωρις το παραμικρο προβλημα. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 Παιδιά μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει?? Δεν δουλεύει ούτε με Mozila ούτε με Safari... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2994742#post2994742 καλα δεν ησουν στα windows αγορι μου :p Μη μου λες τετοια και μολις πουλησα το RT για να παρω το καινουργιο... Παντως με bmw εχω κανει πανω απο 500.000 χιλ. χωρις το παραμικρο προβλημα. οχι ρε φιλε,εσυ μιλας για αλλη τελειως κατηγορια!!εκει ειναι τοπ η bmw!!:respect: με τα gs και οσα φοραγανε το πακετο του,του abs μιλαω εγω :confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 λιγα λογια με την προπελα ετσι...; :) απο τις εφαρμογες που εχετε βαλει παιδες ουτε τις μισες δεν χρησιμοποιω!!! σημερα πηρα ενα Gelaskin.Μαζι με ενα pouch ειναι ο,τι καλυτερο για ενα iPhone.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts