zaharakis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 δε ξερω για σας, αλλα εγω τοσο φτηνιαιρκο δε θα το δεχομουν :lol: καλως τηνε :lol: Θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε και με την invisible shield που βάζουν μερικοί συνάδελφοι για προστασία. δεν θα το συνιστουσα στο μηλο με τπτ!!!! δεν εχει αφαιρουμενη μπαταρια ωστε να μεινει χωρις ρευμα η συσκευη για το διαστημα της εφαρμογης του invisible shield :!: θελει νερο για την εφαρμογη του!!και οσοι εχουν δει το βιντεο εφαρμογης με τις οδηγιες χρησης.....θα με καταλαβουν αμεσως.... συν οτι αυτου του ειδους τα αυτοκολλητα ΔΕΝ αφαιρουνται ευκολα!!!! installation videos http://www.zagg.com/support/installvideo.php unistallation videos http://video.google.com/videosearch?hl=el&source=hp&q=invisible+shield+unistallation+video&um=1&ie=UTF-8&ei=aWcRS-COKIGqsAbH5smOAw&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCEQqwQwAw#hl=el&source=hp&q=invisible+shield+unistallation+video&um=1&ie=UTF-8&ei=aWcRS-COKIGqsAbH5smOAw&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCEQqwQwAw&qvid=invisible+shield+unistallation+video&vid=-8601183688466376165 - Για την χαμηλή πυκνότητα επικοινωνίας που παρατηρεί ο Δημήτρης, μήπως φταίει η γρίππη; Καλησπέρα σε όλους!Κ. καλησπερα Κωστη :) μαλλον τεμπελια θα το ελεγα :happy: μολις ειδαν κοσμο μαζευτηκαν ολοι :p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Βρήκα ένα πρόγραμμα για Screen Sharing. Για να ελέγχεις τον υπολογιστή από το iPhone... Το έκανα και πέτυχε. Απλά νομίζω ότι πρέπει να είσαι στο ίδιο WiFi για να το κάνεις. Αν και στην περιγραφή της Application λέει ότι μπορείς να είσαι και αλλού... Δεν το έχω ψάξει ακόμα. Για όποιον ενδιαφέρεται: JaaduVNC JaaduVNC - AppStore Link http://img691.imageshack.us/img691/2317/screenshot20091128at806.png Και υπάρχει και αυτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Jaadu Remote Desktop for Windows Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 δεν θα το συνιστουσα στο μηλο με τπτ!!!! δεν εχει αφαιρουμενη μπαταρια ωστε να μεινει χωρις ρευμα η συσκευη για το διαστημα της εφαρμογης του invisible shield :!: θελει νερο για την εφαρμογη του!!και οσοι εχουν δει το βιντεο εφαρμογης με τις οδηγιες χρησης.....θα με καταλαβουν αμεσως.... συν οτι αυτου του ειδους τα αυτοκολλητα ΔΕΝ αφαιρουνται ευκολα!!!! καλησπερα Κωστη :) Καλησπέρα Δημήτρη, συμφωνώ απόλυτα με την invisible shield, επιπλέον μου θυμίζει κάτι νοικοκυρές που βάζουν πλαστικά καλύματα στους καναπέδες για να μην λερώνονται τις καθημερινές ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Βρήκα ένα πρόγραμμα για Screen Sharing. Για να ελέγχεις τον υπολογιστή από το iPhone... Το έκανα και πέτυχε. Απλά νομίζω ότι πρέπει να είσαι στο ίδιο WiFi για να το κάνεις. Αν και στην περιγραφή της Application λέει ότι μπορείς να είσαι και αλλού... Δεν το έχω ψάξει ακόμα. Για όποιον ενδιαφέρεται: JaaduVNC JaaduVNC - AppStore Link http://img691.imageshack.us/img691/2317/screenshot20091128at806.png Jaadu Remote Desktop for Windows Πολύ καλή επιλογή, είναι εξαιρετικό - το χρησιμοποιώ πολύ συχνά εντός (μέσω wi-fi) και εκτός σπιτιού (3G) και έχει πολύ καλή απόκριση. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Βρήκα ένα πρόγραμμα για Screen Sharing. Για να ελέγχεις τον υπολογιστή από το iPhone... Το έκανα και πέτυχε. Απλά νομίζω ότι πρέπει να είσαι στο ίδιο WiFi για να το κάνεις. Αν και στην περιγραφή της Application λέει ότι μπορείς να είσαι και αλλού... Δεν το έχω ψάξει ακόμα. για το "απο αλλου"" ειναι ενδιαφερον Αλεξανδρε οντως :confused: τωρα να εισαι σπιτι και να δουλευεις το pc απο το μηλο...το βλεπω καπως :happy: συνηθως θελουν να δουλευουν τα κινητα απο το pc,για να μην στραβωνεται ο κοσμος :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 για το "απο αλλου"" ειναι ενδιαφερον Αλεξανδρε οντως :confused: τωρα να εισαι σπιτι και να δουλευεις το pc απο το μηλο...το βλεπω καπως :happy: συνηθως θελουν να δουλευουν τα κινητα απο το pc,για να μην στραβωνεται ο κοσμος :lol: Έχεις δίκιο, αλλά σκέψου ότι είσαι σε ένα δωμάτιο και θέλεις να ελέγξεις κάτι σε pc που είναι σε άλλο δωμάτιο (π.χ. αν κατέβηκε κάποιο αρχείο), κλπ, κλπ ... πάντα κάτι υπάρχει ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Υπάρχει μια χρησιμοτητα οταν γινεται απο μακρια με 3G. Αυτό που βρισκω πολυ ενδιαφερον και θα χρησιμοποιω οταν αγορασω τα ηχεια που θελω, ειναι το remote. Μπορω να ελέγχω το iTunes πληρως απο το iphone, χωρις να εχω οπτικη επαφη που χρειαζεται ενα απλο remote control. Εφοσον το iphone ειναι συγχρονισμενο μπορεις να επιλεγεις λιστες, τραγουδια, και γενικα ολες τις λειτουργιες του iPod, δηλαδη ολα γινονται απο το iphone αλλα η μουσικη ῾παίζει῾απο το mac. Για θηκη τελικα εχει δικιο ο Κώστας (kalog). Βρηκα αυτο που εψαχνα ώστε να μπορω με μια κινηση να βγαζω το τηλέφωνο και να το χρησιμοποιω χωρις τίποτα. http://global.ebay.com/BLACK_LEATHER_CASE_FLIP_COVER_SKIN_FOR_IPHONE_3G_S/180421862062/item Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 θελω να ρωτησω τους κατοχους macbook εαν ειναι δυνατον με το κλεισιμο της οθονης να εξακολουθει να ειναι ενεργο το wirelless.. πχ θελω να το αφησω να κανει update και να κατεβαζει διαφορα αλλα να ειναι κλειστο το καπακι της οθονης! τωρα οποτε το κανω αυτο μπαινει σε αναμονη και χανετε το wirelless Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 θελω να ρωτησω τους κατοχους macbook εαν ειναι δυνατον με το κλεισιμο της οθονης να εξακολουθει να ειναι ενεργο το wirelless.. πχ θελω να το αφησω να κανει update και να κατεβαζει διαφορα αλλα να ειναι κλειστο το καπακι της οθονης! τωρα οποτε το κανω αυτο μπαινει σε αναμονη και χανετε το wirelless ναι φιλε μου γινεται. με το insomnia :) ακυρο....εγω λεω για το μηλο :happy: συγγνωμη φιλε μου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 θελω να ρωτησω τους κατοχους macbook εαν ειναι δυνατον με το κλεισιμο της οθονης να εξακολουθει να ειναι ενεργο το wirelless.. πχ θελω να το αφησω να κανει update και να κατεβαζει διαφορα αλλα να ειναι κλειστο το καπακι της οθονης! τωρα οποτε το κανω αυτο μπαινει σε αναμονη και χανετε το wirelless δεν γινεται αυτο γιατι αν γινοταν υα γυριζαν οι ανεμιστηρες με κλειστη οθονη και δεν θα εξαεριζοταν καλα με αποτελεσμα να υπερθερμανθει Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 θελω να ρωτησω τους κατοχους macbook εαν ειναι δυνατον με το κλεισιμο της οθονης να εξακολουθει να ειναι ενεργο το wirelless.. πχ θελω να το αφησω να κανει update και να κατεβαζει διαφορα αλλα να ειναι κλειστο το καπακι της οθονης! τωρα οποτε το κανω αυτο μπαινει σε αναμονη και χανετε το wirelless Διάβασε εδώ ;) http://support.apple.com/kb/HT3131?viewlocale=en_US Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Βρηκα αυτο που εψαχνα ώστε να μπορω με μια κινηση να βγαζω το τηλέφωνο και να το χρησιμοποιω χωρις τίποτα. http://global.ebay.com/BLACK_LEATHER_CASE_FLIP_COVER_SKIN_FOR_IPHONE_3G_S/180421862062/item Πολύ ωραία φαίνεται και καλή τιμή! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 για το "απο αλλου"" ειναι ενδιαφερον Αλεξανδρε οντως :confused: τωρα να εισαι σπιτι και να δουλευεις το pc απο το μηλο...το βλεπω καπως :happy: συνηθως θελουν να δουλευουν τα κινητα απο το pc,για να μην στραβωνεται ο κοσμος :lol: Δημήτρη: Πολύ καλή επιλογή, είναι εξαιρετικό - το χρησιμοποιώ πολύ συχνά εντός (μέσω wi-fi) και εκτός σπιτιού (3G) και έχει πολύ καλή απόκριση. θελω να ρωτησω τους κατοχους macbook εαν ειναι δυνατον με το κλεισιμο της οθονης να εξακολουθει να ειναι ενεργο το wirelless.. πχ θελω να το αφησω να κανει update και να κατεβαζει διαφορα αλλα να ειναι κλειστο το καπακι της οθονης! τωρα οποτε το κανω αυτο μπαινει σε αναμονη και χανετε το wirelless Εμένα πάντως κλείνουν όλα μόλις κλείσω το καπάκι! Αλλά δεν με νοιάζει.. Από την στιγμή που το έχω στο ρεύμα, το βάζω να μην σβήνει ποτέ και το αφήνω να κατεβάσει τις ταινιούλες μου! Θα το δω και απόψε που θα το αφήσω 2-3 ώρες συνεχόμενα ανοιχτό να δούμε τι θα γίνει;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 2 ερωτησούλες. Πρώτη: Που είναι οι φωτογραφίες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν Background στους Mac? Τις ψάχνω για να τις στείλω αλλά δεν τις βρίσκω....:O:O Δεύτερη: Προς Κώστα-kkalog Μπορείς να μου πεις, αν σου είναι εύκολο, ή να μου δώσεις λινκ με οδηγίες, για το πως να χρησιμοποιώ το Jaadu όταν το λαπτοπ είναι στο WiFi του σπιτιού μου και το iPhone σε 3G δίκτυο ή σε κάποιο άλλο WiFI δίκτυο? Έψαχνα στο site του Jaadu αλλά δεν βρήκα κάτι....:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Mac HD/Library/Desktop Pictures Aλεξανδρε...! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Mac HD/Library/Desktop Pictures Aλεξανδρε...! Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! Επιτέλους! Και δεν τον έβρισκα τον φάκελο και είχαν σπάσει τα νεύρα μου!:happy::D:p Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 θελω να ρωτησω τους κατοχους macbook εαν ειναι δυνατον με το κλεισιμο της οθονης να εξακολουθει να ειναι ενεργο το wirelless.. πχ θελω να το αφησω να κανει update και να κατεβαζει διαφορα αλλα να ειναι κλειστο το καπακι της οθονης! τωρα οποτε το κανω αυτο μπαινει σε αναμονη και χανετε το wirelless Παρολο που δεν βλεπω τον λόγο για κατι τετοιο γινεται ακολουθοντας τις οδηγιες που εδωσε ο kkalog. Δεν εχω δοκιμασει χωρις εξωτερικη οθονη βεβαια, αλλα γιατι να μην γινεται; απαραιτητη προυπόθεση βεβαια καποιο ποντικι γιατι η ενεργοποιηση γινεται με το πατημα οποιουδηποτε πλήκτρου σε εξωτερικο πληκτρολογιο οποτε φανταζομαι το ιδιο θα γινεται και με κλικ στο ποντικι. Πολύ ωραία φαίνεται και καλή τιμή! Δεν ειναι σπουδαια ποιότητα, είναι ομως δερμα. Εγω ηθελα να μπορω να την εχω για προστασια οταν το εχω στην τσεπη μου και οπου αλλου χρειαζεται, αλλα να μπορω να το βγαλω απο την θηκη με μια κινηση. Στην αρχη το βγαλσιμο ηταν λιγο δυσκολο. Εκανα μια πατεντα ομως και τωρα βγαινει ευκολα χωρις να κινδυνευει να πεσει βεβαια. Ζεστανα τις 4 γωνιες με τον αναπτηρα και τους εδωσα μια ελαχιστη κληση προς τα εξω. Φυσικα δεν ειναι ορατό αυτό, ομως κανει δουλεια. Η συσκευη εχει αλλη αισθηση χωρις θηκη. 2 ερωτησούλες. Πρώτη: Που είναι οι φωτογραφίες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σαν Background στους Mac? Τις ψάχνω για να τις στείλω αλλά δεν τις βρίσκω....:O:O Δεύτερη: Προς Κώστα-kkalog Μπορείς να μου πεις, αν σου είναι εύκολο, ή να μου δώσεις λινκ με οδηγίες, για το πως να χρησιμοποιώ το Jaadu όταν το λαπτοπ είναι στο WiFi του σπιτιού μου και το iPhone σε 3G δίκτυο ή σε κάποιο άλλο WiFI δίκτυο? Έψαχνα στο site του Jaadu αλλά δεν βρήκα κάτι....:O Ρυθμισεις/desktop & screensaver θα δεις οσες υπαρχουν. Εγω προτιμω αυτην που εχω στην υπογραφη μου. Αν την θες στην στελνω. Δεν χρησιμοποιω το Jaadu Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 ακουει κανεις ?:worry::confused::ninja: που εισαστε ωρε παλικαρια ???οεο :lol::lol: τι φωναζεις Δημητρη; Είχε ματς στο ΟΑΚΑ σήμερα!! Όλο στο Μήλο θα είμαστε; Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 τι φωναζεις Δημητρη; Είχε ματς στο ΟΑΚΑ σήμερα!! Όλο στο Μήλο θα είμαστε; εγω ειχα moto βολτα σημερα και μετα καθαρισμος και περιποιιηση του μωρου μου για την αυριανη βολτα παλι :happy: και το κακο ειναι οτι ΔΕΝ ασχολουμαι με το μηλο πια....:( δεν εχει τπτ να ασχοληθω μαζι του :( οτι θελω το κανει ανετα και απροβληματιστα :pετσι απλα το απολαμβανω οποτε χρειαζεται :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 τι φωναζεις Δημητρη; Είχε ματς στο ΟΑΚΑ σήμερα!! Όλο στο Μήλο θα είμαστε; Και οχι τιποτε αλλο, τον ηπιαμε κιολας. Α ρε Minotavrs. ΜΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!! :ninja: @te_salat Κωστη καλη και φτηνη ειναι. Πλην ομως εχω μια ενσταση οσον αφορα στη χρηστικοτητα της. Ολες αυτες οι flip type θηκες δεν βολευουν να μιλας με τη θηκη πανω στη συσκευη. Ειχα παλια μια και δεν με βολεψε. Τι να πω, περι ορεξεως ......... Παντως η τιμη ειναι ευκαιρια. Τι ειναι ο καβουρας, τι ......... :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Και οχι τιποτε αλλο, τον ηπιαμε κιολας. Α ρε Minotavrs. ΜΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!! :ninja: φορτσα ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Και οχι τιποτε αλλο, τον ηπιαμε κιολας. Α ρε Minotavrs. ΜΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!! :ninja: Ήσασταν λίγοι σήμερα. Κουράγιο Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanko Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 φορτσα ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν πας καθόλου γηπεδο Δημητρη; Παράθεση iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz "Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε... Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Να υποθεσω οτι κι αυριο δε θα χουμε κινητικοτητα στο τοπικ ε; Ολοι καραισκακη(οι γαυροι) & σε καφετεριες θα μαστε:cool: εχει βαλει καποιος τη solo fx σε μαυρο μηλο;;σκεφτομαι επειδη ειναι ημιδιαφανης μηπως φαινεται ασχημα Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Μπορείς να μου πεις, αν σου είναι εύκολο, ή να μου δώσεις λινκ με οδηγίες, για το πως να χρησιμοποιώ το Jaadu όταν το λαπτοπ είναι στο WiFi του σπιτιού μου και το iPhone σε 3G δίκτυο ή σε κάποιο άλλο WiFI δίκτυο? Έψαχνα στο site του Jaadu αλλά δεν βρήκα κάτι....:O Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχεις δηλώσει στο mac να είναι on το screen sharing (System Preferences / Sharing). Όταν είσαι στο δίκτυο του σπιτιού με τοπική δηλαδή διεύθυνση θα πρέπει το Jaadu να βρίσκει αυτόματα το μηχάνημα, με το οποίο συνδέεσαι δίνοντας user / password που έχεις ορίσει για να μπαίνεις σε αυτό. Όταν είσαι σε εξωτερικό δίκτυο πρέπει να έχεις: (α) μια εξωτερική διεύθυνση (σταθερή άρα συνήθως χρειάζεσαι μια δωρεάν υπηρεσία τύπου dynamic dns για να σου μετατρέπει τη δυναμική δ/νση που σου δίνει ο πάροχος adsl) και (β) μια πόρτα (port) ανοιχτή στο router σου για να μπορεί να περάσει το jaadu. Αν δε βγάζεις άκρη από τα παραπάνω πες να πάμε σε πιο πολλές λεπτομέρειες σε ότι δεν καταλαβαίνεις συγκεκριμένα. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts