oldy123 Δημοσιεύτηκε February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2014 Θα ήθελα από κάποιον γνώστη του αντικειμένου να παραθέσει τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω ή και αν χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση εκτός από αυτά που περιγράφω ώστε να λειτουργήσει σωστά το δίκτυο και να εξασφαλίσουν όλες οι συσκευές σύνδεση στο ίντερνετ. Το δίκτυο που θέλω να ρυθμίσω είναι το παρακάτω: http://s27.postimg.org/pt955dec3/image.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Θα ήθελα από κάποιον γνώστη του αντικειμένου να παραθέσει τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω ή και αν χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση εκτός από αυτά που περιγράφω ώστε να λειτουργήσει σωστά το δίκτυο και να εξασφαλίσουν όλες οι συσκευές σύνδεση στο ίντερνετ. Το δίκτυο που θέλω να ρυθμίσω είναι το παρακάτω: http://s27.postimg.org/pt955dec3/image.jpg Όπως το έχεις δεν γίνεται !!!! Το παλιό ρουτερ το έχεις για access point? δεν παίζει με τίποτα!!! Αγόρασε ενα acces point, καλώδιο δικτύου από το ρούτερ για τον όροφο, σύνδεση στο access point, εκπομπή ασύρματου δικτύου, σύνδεση όλων των συσκευών ασύρματα ! Το PC1 ας συνδέεται στο ρούτερ απευθείας ασύρματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις ασύρματα σε όροφο με παραπάνω από 2 γραμμές !!!!!!!!! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Όπως το έχεις δεν γίνεται !!!! Το παλιό ρουτερ το έχεις για access point? δεν παίζει με τίποτα!!! Αγόρασε ενα acces point, καλώδιο δικτύου από το ρούτερ για τον όροφο, σύνδεση στο access point, εκπομπή ασύρματου δικτύου, σύνδεση όλων των συσκευών ασύρματα ! Το PC1 ας συνδέεται στο ρούτερ απευθείας ασύρματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις ασύρματα σε όροφο με παραπάνω από 2 γραμμές !!!!!!!!! Ή αλλιως να παρει ενα καλο repeater για τον πρωτο οροφο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. February 21, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 ZTE Modem-Router Configuration IP:192.168.1.1 Default gateway:192.168.1.1 DNS:Auto Assign by ISP DHCP: Enabled DHCP Address Range: 192.168.1.4-192.168.1.200 PC0 Configuration IP:192.168.1.2 Static Default Gateway:192.168.1.1 DNS:192.168.1.1 Network bridge between wlan and ethernet port with enabled internet sharing. Old Router Configuration IP:192.168.1.3 Gateway:192.168.1.1 DNS:192.168.1.1 DHCP:Enabled DHCP Address Range:192.168.1.201-192.168.1.254 Με αυτές τις ρυθμίσεις όλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλά ότι πεις. Το λαπτοπ με το smartphone είναι δηλαδή στο ίδιο δίκτυο με τα υπόλοιπα? Δεν το νομίζω... Στο αρχικό σου ποστ αναφέρεις δίκτυο... Λέω εγώ τώρα..... :-) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oldy123 Δημ. February 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Α δεν ξέρω και πολλά πράγματα από οδηγίες που βρήκα σκόρπιες στο ίντερνετ το κατάφερα. Και αφού όλες μου οι συσκευές πιάνουν internet δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα. Βασικά δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Αν μπορείς εξήγησέ το λίγι πιο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts