fnwokke Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Εγώ το παρήγγειλα από εδώ...και όπου νάναι έρχεται... http://mightygps.com/bluetoothgps.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. September 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fnwokke (30 Σεπ. 2004 , 23:08) Εγώ το παρήγγειλα από εδώ...και όπου νάναι έρχεται... http://mightygps.com/bluetoothgps.htm Αυτο ειναι το μοναδικο site που το πουλαει μονο του αλλά δεν μου απάντησαν σε κανενα mail..... Στου στείλαν tracking number????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fnwokke (30 Σεπ. 2004 , 23:08) Εγώ το παρήγγειλα από εδώ...και όπου νάναι έρχεται... http://mightygps.com/bluetoothgps.htm Δεν είναι πάντως το μοντέλο της Teletype (μπλέ) που δίνει η εδώ αντιπροσωπεία Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PPP12 Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastrengo ( 1 Οκτ. 2004 , 09:29) Δεν είναι πάντως το μοντέλο της Teletype (μπλέ) που δίνει η εδώ αντιπροσωπεία Η διαφορά είναι ότι δεν δέχεται εξωτερική κεραία και ότι έχει ενσωματωμένη μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastrengo ( 1 Οκτ. 2004 , 09:29) Δεν είναι πάντως το μοντέλο της Teletype (μπλέ) που δίνει η εδώ αντιπροσωπεία Αυτο που βλεπεις πάνω πάνω οταν ανοίγει η σελίδα ειναι το mini (και καλά...) δηλαδη το Holux GR230 [το οποίο μάλιστα δεν έχει και ΝΜΕΑ 3.0 που λέει το site αυτο....] Αν όμως πάς κάτω κάτω (τελευταίο ...) είναι το ίδιο ακριβώς με το Ελληνικό [και τιμή σούπερ $179!! οχι 280+ΦΠΑ που μου είπε εδώ η ΤΤ πάντα για το GPS standalone!] Το παρήγγειλα και εγω σήμερα αλλά απο εξυπηρέτηση το μαγαζί ....χάλια..... ούτε αφού το παρήγγειλα δεν έλαβα ενημερωτικό e-mail.... [μόνο αυτό της PayPal.....] ηδη αμφιβάλλω αν θα έρθει και ευτυχώς που ειναι μέσω PayPal και μπορώ να διεκδικήσω τα λεφτά μου πίσω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αν πάτε κάτω-κάτω στην σελίδα θα το δείτε ...(όχι το πάνω που φαίνεται...). http://mightygps.com/bluetoothgps.htm Εμένα μου χρεώσαν ήδη την κάρτα, και σε e-mail που τους έστειλα μου απαντήσαν ότι προχώρησε η παραγγελία και θα με ειδοποιήσουν για το status... (Για την εξυπηρέτηση...μάλλον έχεις δίκιο...πρέπει να είναι λίγο...χάλια !!! Τι να κάνουμε, αρκεί να το στείλουν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosth Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Δοκίμασα χτες και σήμερα το FALCOM NAVI-1 ΒΤ (http://www.telecom-store.de/id/47976.htm) και το βρήκα πολύ καλό! Κόστισε 160 € περίπου με ταχυδρομικά και το σετ με φορτιστές για 220 V-12V-USB και σε σύγκριση με τζακετ της NAVMAN είναι πολύ καλύτερο. Το NAVMAN "βλέπει" 3 δορυφόρους μετά από 4-5 λεπτά και στο ίδιο σημείο το FALCOM πιάνει 7 δορυφόρους σε μερικά δεύτερα! Μέσα σε κτίριο που το NAVMAN δεν λαμβάνει τίποτα το FALCOM πιάνει 2 δορυφόρους. Ημέρα με τη νύχτα σε λήψη, αλλά και στην ταχύτητα ανίχνευσης. Η αποστολή έγινε με ΕΛΤΑ και το πήρα σε μια βδομάδα από την παραγγελία. Επίσης έχει WAAS και ΝΜΕΑ 3, δεν το γράφει στη σελίδα που δίνω, αλλά στο .pdf που έχει στο site. Δεν έχω δοκιμάσει άλλο ΒΤ για να κάνω σύγκριση, αλλά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την αγορά μου. Να πω ότι είναι και Γερμανικής κατασκευής. Το μόνο κατά που είδα είναι ότι το ΒΤ του δεν πρέπει να είναι πολύ ισχυρό, έχω χαμηλή λήψη σε Dell Axim 30, αλλά στο αυτοκίνητο δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fnwokke ( 1 Οκτ. 2004 , 11:18) Εμένα μου χρεώσαν ήδη την κάρτα, και σε e-mail που τους έστειλα μου απαντήσαν ότι προχώρησε η παραγγελία και θα με ειδοποιήσουν για το status... αν μπορείς κάνε ενα ποστ οταν εχεις νεότερα... εμένα σημερα μου εστειλαν απαντηση σε ερωτηση που έκανα στις 23/09.... δηλαδη που το παρηγγειλα σημερα...καλο Νοεμβρη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Να ρωτήσω κάτι σχετικό. Το gps μου έχει τρεις επιλογές start Cold Worm Hot Στο προσπέκτους σε κάθε μία βρήκα ότι γράφει π.χ Hot <8 sec ... Τι θα πει αυτό;;; Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkp ( 1 Οκτ. 2004 , 20:27) Να ρωτήσω κάτι σχετικό. Το gps μου έχει τρεις επιλογές start Cold Worm Hot Στο προσπέκτους σε κάθε μία βρήκα ότι γράφει π.χ Hot <8 sec ... Τι θα πει αυτό;;; Τα χαρακτηριστικά αυτά ειναι ο χρόνος που χρειάζεται το GPS να "πιάσει" τους δορυφόρους από εκκίνηση (το λεγόμενο TTFF: Time To First Fix) Λοπόν, αντιγράφω από το pocketgps.co.uk: "Cold tests were performed when both Pocket PC and GPS receiver were powered off (if GPS receiver has a separate power source, the GPS receiver was unplugged) for a period of between 8 to 12 hours requiring a cold start. Warm tests Warm tests were performed when both Pocket PC and GPS receiver were powered off (if GPS receiver has a separate power source, the GPS receiver was unplugged) for a period of 30 minutes Hot tests Hot tests were performed when both Pocket PC and GPS receiver were powered off (if GPS receiver has a separate power source, the GPS receiver was unplugged) for a period of 15 minutes" Αυτο θα σου δώσει μια ιδέα. Αν θες να δεις όλο το αρθρο είναι εδώ όπως επίσης και ένα πολύ χρήσιμο συγκριτικό σε σχέση με το TTFF για διάφορα GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Την Τετάρτη έχω παραγγείλει από expansys.com.gr το emtac bt gps, κι ακόμα ουδέν νεότερον.. Στο tracking μου βγάζει ότι δεν έχει γίνει ακόμα εξουσιοδότηση από την τράπεζα για χρέωση της πιστωτικής μου. Επίσης, δεν έχω λάβει ακόμα κανένα mail επιβεβαίωσης της παραγγελείας από το expansys. Είναι λογικά τα παραπάνω; Αργεί τόσο πολύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 ( 1 Οκτ. 2004 , 11:17) Αυτο που βλεπεις πάνω πάνω οταν ανοίγει η σελίδα ειναι το mini (και καλά...) δηλαδη το Holux GR230 [το οποίο μάλιστα δεν έχει και ΝΜΕΑ 3.0 που λέει το site αυτο....] Αν όμως πάς κάτω κάτω (τελευταίο ...) είναι το ίδιο ακριβώς με το Ελληνικό [και τιμή σούπερ $179!! οχι 280+ΦΠΑ που μου είπε εδώ η ΤΤ πάντα για το GPS standalone!] Δεν επιμένω αλλά .......... 1.το τελευταίο GPS στη σελίδα ειναι ένα NAVMAN 339 $ 2.το Teletype GPS/BT το έχω και γι' αυτό ξέρω ότι δεν έχει καμμιά σχέση με αυτά που υπάρχουν σε αυτό το site Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 ( 1 Οκτ. 2004 , 18:46) αν μπορείς κάνε ενα ποστ οταν εχεις νεότερα... εμένα σημερα μου εστειλαν απαντηση σε ερωτηση που έκανα στις 23/09.... δηλαδη που το παρηγγειλα σημερα...καλο Νοεμβρη..... ok...αναμένουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. October 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate ( 2 Οκτ. 2004 , 00:22) Την Τετάρτη έχω παραγγείλει από expansys.com.gr το emtac bt gps, κι ακόμα ουδέν νεότερον.. Στο tracking μου βγάζει ότι δεν έχει γίνει ακόμα εξουσιοδότηση από την τράπεζα για χρέωση της πιστωτικής μου. Επίσης, δεν έχω λάβει ακόμα κανένα mail επιβεβαίωσης της παραγγελείας από το expansys. Είναι λογικά τα παραπάνω; Αργεί τόσο πολύ; Καθόλου λογικά.. Υπάρχει πρόβλημα.. Έχεις στείλει fax με κάρτα/ταυτότητα? Καλύτερα να πάρεις ένα τηλ.. Υπάρχει ελληνικό και αγγλικό τηλέφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pastrengo ( 2 Οκτ. 2004 , 11:27) Δεν επιμένω αλλά .......... 1.το τελευταίο GPS στη σελίδα ειναι ένα NAVMAN 339 $ 2.το Teletype GPS/BT το έχω και γι' αυτό ξέρω ότι δεν έχει καμμιά σχέση με αυτά που υπάρχουν σε αυτό το site πηρα ενα print screen... τι αλλο μπορω να κάνω....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2004 και τελικά τζαμπα ο κοπος..... το mightygps μου εκανε refund τα λεφτα μου με την παρακάτω εξήγηση.... "change in manufacturer's world wide trade agreements we cannot sell to europe any longer. sorry." ωραια η teletype....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giwrgosth ( 1 Οκτ. 2004 , 11:38) Δοκίμασα χτες και σήμερα το FALCOM NAVI-1 ΒΤ (http://www.telecom-store.de/id/47976.htm) και το βρήκα πολύ καλό! Κόστισε 160 € περίπου με ταχυδρομικά και το σετ με φορτιστές για 220 V-12V-USB και σε σύγκριση με τζακετ της NAVMAN είναι πολύ καλύτερο. Το NAVMAN "βλέπει" 3 δορυφόρους μετά από 4-5 λεπτά και στο ίδιο σημείο το FALCOM πιάνει 7 δορυφόρους σε μερικά δεύτερα! Μέσα σε κτίριο που το NAVMAN δεν λαμβάνει τίποτα το FALCOM πιάνει 2 δορυφόρους. Ημέρα με τη νύχτα σε λήψη, αλλά και στην ταχύτητα ανίχνευσης. Επίσης έχει WAAS και ΝΜΕΑ 3, δεν το γράφει στη σελίδα που δίνω, αλλά στο .pdf που έχει στο site. Πολύ καλό φαίνεται από τα χαρακτηριστικά του Γιωργο και καθώς δεν μπορώ να βρω το Teletype μοιάζει πολύ ελκυστικό.(σιγά μη τους δώσω 330 ευρώ για κάτι που θα έπαιρνα από Αμερική 180 ευρω....επειδή απαγόρεψαν την αποστολή στην Ευρώπη... :mad: ) Αυτό που δεν έχω ξακαθαρίσει ακόμα ειναι αν ειναι WAAS ή Xtrac... (και τι Xtrac? I ή II) μάλλον θα τους στείλω e-mail... επίσης με τι SW το χρησιμοποιείς? ο Αλεξ σε αλλο thread μου είπε οτι το απλό Xtrac δεν κανει για αυτοκίνητο..... Το πακέτο τι περιλαμβάνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosth Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Κώστα WAAS είναι σίγουρα, αν πας στο site της Falcom θα βρεις το manual σε pdf και εκεί το γράφει. Εκεί το είδα και εγώ. Το δουλεύω με το Destinator σε ένα Dell X30 και προχτές που πήγα μια μεγάλη βόλτα και το δοκίμασα έμεινα πολύ ευχαριστημένος! Το είχα μπροστά στο παρπριζ και είχα μόνιμα πάνω από 5 δορυφόρους, κάποια στιγμή έπιασα και 10! Πάντα πάνω στο δρόμο, που σημένει ότι έχει ακρίβια, άρα έχει WAAS. Τώρα το έχω σε ένα παράθυρο δίπλα σε ένα Garmin etrex (τα Garmin φημίζοντε για τον πολύ καλό δέκτη τους!) και ενώ το Garmin λαμβάνει 2 δορυφόρους (τον 13 και τον 24) το Falcom λαμβάνει επιπλέον τους 23 και 27! Το πακέτο δεν έχει τίποτα, μόνο το GPS και θα σου έλεγα να πάρεις και το κιτ που έχει με τους φορτιστές. Εδώ το κιτ με τους φορτιστές http://www.telecom-store.de/id/53894.htm Εδώ αυτό που πήρα εγώ http://www.telecom-store.de/id/52269.htm Εδώ το manual http://www.haid-services.de/assets/own/navi-1-user-manual.pdf και κάτι άλλο. Γράφω πιο πάνω ότι έχω ασθενές σήμα στο ΒΤ. Δεν ισχύει, μια χαρά είναι, απλά έβλεπα λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 4, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 δεν ξερω τι δουλειά κανεις αλλά εισαι καλός για πωλητής :D το παρήγγειλα ήδη....αντε να δουμε..... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulmate Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr ( 2 Οκτ. 2004 , 23:49) Καθόλου λογικά.. Υπάρχει πρόβλημα.. Έχεις στείλει fax με κάρτα/ταυτότητα? Καλύτερα να πάρεις ένα τηλ.. Υπάρχει ελληνικό και αγγλικό τηλέφωνο.. Δεν έστειλα ούτε φαξ, ούτε ταυτότητες ούτε τίποτε, γιατί άλλωστε δε μου είχε ζητηθεί κάτι τέτοιο. Σήμερα στο τράκινγκ, και ενώ είχα σκοπό να τους πάρω τηλ., είδα ότι η παραγγελεία μου προωθήται και είναι έτοιμη προς αποστολή..Κάτι αρχίζει και κινείται, αν και κοντεύει να κλείσει μια βδομάδα από την τετάρτη που έκανα την παραγγελεία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosth Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 ( 4 Οκτ. 2004 , 13:37) δεν ξερω τι δουλειά κανεις αλλά εισαι καλός για πωλητής :D το παρήγγειλα ήδη....αντε να δουμε..... :p Είχα δουλέψει παλιά σαν πωλητής ;) Ελπίζω να μην μετανειώσεις για την επιλογή σου και εγώ σκεφτηκα σαν εσένα σχετικά με το Teletype και το πήρα στην τύχη, χωρίς να διαβάσω κάτι και τελικά έκανα την καλύτερη αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fnwokke Δημ. October 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 ( 3 Οκτ. 2004 , 22:51) και τελικά τζαμπα ο κοπος..... το mightygps μου εκανε refund τα λεφτα μου με την παρακάτω εξήγηση.... "change in manufacturer's world wide trade agreements we cannot sell to europe any longer. sorry." ωραια η teletype....! Φίλε Κώστα για βοήθα....τι έγινε τελικά?...γιατί εμένα μου χρεώσαν την κάρτα και δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα...από την 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ... σε e-mail που τους έστειλα...η απάντηση ήταν η εξής: "Your order was processed. I will contact the warehouse to ask for the present status." Τους έστειλα προχθές δεύτερο e-mail ...αλλά μου φαίνεται πως με γράφουν στα α........δια τους !!!!!! Τι έγινε με εσένα? Κλαίω τα λεφτά μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2004 Κοιτα να δείς, δεν νομίζω οτι θα χάσεις τα λεφτά σου. Εγώ που πλήρωσα μέσω Paypal μου έγινε άμεσα refund (και μάλιστα ετσι εμαθα οτι δεν θα έρθει). [Αλήθεια πως πλήρωσες με κάρτα? αφού μονο Paypal δέχονται από Ελλάδα....] Πάντως το θέμα είναι πως η Teletype έχει απαγορέυσει την αποστολή σε Ευρώπη (που έχει αντιπροσώπους) αφού το χρεώνει σχεδόν διπλάσια τιμή!! Απο 180 ευρώ (με τα μεταφορικά!) από Αμερική το δίνει 330 ευρώ στην Ελλάδα...καλή δουλειά ε? Γι'αυτό και εγώ δε θα πάρω..... :stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giwrgosth ( 1 Οκτ. 2004 , 11:38) Δοκίμασα χτες και σήμερα το FALCOM NAVI-1 ΒΤ (http://www.telecom-store.de/id/47976.htm) και το βρήκα πολύ καλό! Κόστισε 160 € περίπου με ταχυδρομικά και το σετ με φορτιστές για 220 V-12V-USB και σε σύγκριση με τζακετ της NAVMAN είναι πολύ καλύτερο. Το NAVMAN "βλέπει" 3 δορυφόρους μετά από 4-5 λεπτά και στο ίδιο σημείο το FALCOM πιάνει 7 δορυφόρους σε μερικά δεύτερα! Μέσα σε κτίριο που το NAVMAN δεν λαμβάνει τίποτα το FALCOM πιάνει 2 δορυφόρους. Ημέρα με τη νύχτα σε λήψη, αλλά και στην ταχύτητα ανίχνευσης. Η αποστολή έγινε με ΕΛΤΑ και το πήρα σε μια βδομάδα από την παραγγελία. Επίσης έχει WAAS και ΝΜΕΑ 3, δεν το γράφει στη σελίδα που δίνω, αλλά στο .pdf που έχει στο site. Δεν έχω δοκιμάσει άλλο ΒΤ για να κάνω σύγκριση, αλλά έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την αγορά μου. Να πω ότι είναι και Γερμανικής κατασκευής. Το μόνο κατά που είδα είναι ότι το ΒΤ του δεν πρέπει να είναι πολύ ισχυρό, έχω χαμηλή λήψη σε Dell Axim 30, αλλά στο αυτοκίνητο δεν είχα πρόβλημα. Σκέφτομαι να το παραγγείλω από το eBay... Συμφέρει άραγε...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosth Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Γιατί δεν τα παίρνεις απο το site που γράφω? Αν δεν κάνω λάθος και στο e-bay που το είχα δει από το ίδιο κατάστημα ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts