Jump to content

PPC και BT GPS: σχόλια και εμπειρίες

kostas73
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, έχω το ipaq 4700... ΦΟΒΕΡΟ εργαλείο τελικά...

Θέλω να πάρω Gps. Έχω το πρόγραμμα Destinator 3 και το route66. Αλλά μάλλον θα χρησιμοποιώ το destinator. Ποιο είναι το καλήτερο gps για να αγοράσω? και που θα το βρώ? (στην Ελλάδα υπάρχουν πουθένα ή μόνο μέσω νετ?) Μήπως πουλάει και κανένας τίποτα?

Με ενδιαφέρει ΣΙΓΟΥΡΑ να είναι bluetooth!

• Απαντήσεις 953
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giwrgosth (16 Οκτ. 2004 , 18:02)

Καλύτερη εξασφάλιση από ποιον? Αφού από τον ίδιο αγοράζεις :) Μην πω ότι από ebay είναι χειρότερα, γιατί εκεί είναι σχεδόν ανώνυμα!

Πάντως το να σου φάει τα χρήματα Γερμανός είναι πολύ δύσκολο!

Τίποτα δεν κάνεις, μην περιμένεις απάντηση, μέσα στη βδομάδα θα το έχεις, καλορίζικο ;)

Εννοούσα καλύτερη εξασφάλιση που προσφέρει η αγορά μέσω του eBay.

Μπορεί να αγοράζω από τον ίδιο αλλά μέσω του eBay υπάρχει και η αξιολόγηση που αφήνει ο ένας στον άλλον μετά την αγορά και κάποιος πωλητής με 100% feedback σε πάρα πολλές πωλήσεις δεν νομίζω ότι θέλει να χαλάσει την εικόνα του. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση ένας τέτοιος πωλητής να διακινδυνέψει την διαγραφή του από το eBay που συμβαίνει σε περίπτωση που δεν αποσταλεί το προϊόν από τον πωλητή ή καθυστερήσει πάρα πολύ.

Ενώ σε ένα άγνωστο site είσαι εκτεθημένος. Αν την πατήσεις δεν μπορείς να κάνεις εντελώς τίποτα. Απλώς κλαις τα λεφτά σου.

Πάντως ο Γερμανός απάντησε και μου είπε ότι θα παραλάβω αριθμό αποστολής με online έλεγχο.

Εμένα μου απεδειξε οτι ειναι τυπικοτατος. Θέλει λιγο πιεση ως προς την ταχύτητα (αλλιως καθυστερεί λίγο) αλλά δειχνει τουλάχιστον αξιόπιστος.

Σε μια ημέρα πήρα τις λεπτομέρειες για την αποστολή χρημάτων, μόλις έγινε η εκκαθάριση πήρα το tracking number.

Θα παραγγείλώ άυριο το falcom. Πώς ακριβώς λέγεται το μοντέλο αυτό???? Κάποιος που το έχει μπορεί να μου πεί??

Πρέπει να είναι καλό έτσι?

Το αδίκησα το Fortuna, μετα από ενα firmware upgrade που έκανα είναι φοβερό. 9 με 10 δορυφόρους βρίσκει (ακόμα και μέσα στο σπίτι σε απόσταση 2μ από παράθυρο βρίσκει 5) στο ΧΤ mode ενώ το ΕΜΤΑC σπάνια μου βγάζει πάνω από 7 ακόμα και με εξωτερική κεραία. Εχει πολλά να αλλάξεις άν θέλεις όπως connection protocol απο ΝΜΕΑ σε SIRF , waypoints οπότε όταν τα δοκιμάσω θα σας πω εμπειρίες

αυτο ακουγεται ενδιαφέρον. Βεβαια η συγκριση με το πεπαλαιωμενο Emtac δεν ειναι και η πλεον δοκιμη, αλλα καλό ειναι να υπάρχει ενα μετρο συγκρισης. Περομενουμε νεοτερα.

Το Falcom ειναι το Navi1.

Τελικά πουλιέται σκέτο το destinator στην Ελλάδα; Κι αν όχι από πότε θα αρχίσει να πουλιέται;

Σχετικά με την ενεργοποίηση που θέλει να κάνεις για να δουλέψει, πρέπει να την κάνεις κάθε φορά που το εγκαθιστάς στο ΙΔΙΟ pda μετά από hard reset πχ; Υπάρχει πρόβλημα σ'αυτό; (Γιατί τα hard resets που κάμω είναι συχνά και αναρωτιέμαι αν θα υπάρχει πρόβλημα με τον αριθμό των ενεροποιήσεων στο ΙΔΙΟ, επεναλαμβάνω PDA).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος soulmate (20 Οκτ. 2004 , 12:20)

Τελικά πουλιέται σκέτο το destinator στην Ελλάδα; Κι αν όχι από πότε θα αρχίσει να πουλιέται;

Σχετικά με την ενεργοποίηση που θέλει να κάνεις για να δουλέψει, πρέπει να την κάνεις κάθε φορά που το εγκαθιστάς στο ΙΔΙΟ pda μετά από hard reset πχ; Υπάρχει πρόβλημα σ'αυτό; (Γιατί τα hard resets που κάμω είναι συχνά και αναρωτιέμαι αν θα υπάρχει πρόβλημα με τον αριθμό των ενεροποιήσεων στο ΙΔΙΟ, επεναλαμβάνω PDA).

Δεν υπάρχει πρόβλημα για το ίδιο PDA. Απλώς ξαναδίνεις τους ίδιους κωδικούς με αυτούς που είναι δηλωμένοι στο site.

Παιδιά, ο προμηθευτής μου μου είπε ότι ΔΕΝ μπορεί να μου βρει το falcom.. Ποιο να πάρω τώρα? Θέλω κάτι ΠΟΛΥ καλό!!!

Έχει κανείς να προτείνει κάτι?

Η απάντηση στην ερώτηση που θα κάνω ίσως είναι προφανής για μερικούς, αλλά λάβετε υπ'όψην σας πως δεν έχω ακόμη στα χέρια μου ούτε ppc ούτε gps!

Λοιπόόόόόν..... Ας πούμε ότι έχω ένα bt gps.... και ένα ppc. Αναγνωρίζεται το gps από το ppc... Καλά ως εδώ.

Μετά?

Για να συνεργαστούν αυτά τα 2 χρειάζεται κάποιο ειδικό software? (Πέρα από Destinator κλπ.)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Η Τelecom-store.de είναι γρήγορη στις παραδώσεις τις; στο site λέει 1-2 μέρες. Δοκίμασε κανείς να τους πληρώσει με κάρτα?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150

Η Τelecom-store.de είναι γρήγορη στις παραδώσεις τις; στο site λέει 1-2 μέρες. Δοκίμασε κανείς να τους πληρώσει με κάρτα?

Στο ότι είναι γρήγορη δε θα συμφωνήσω.

Αφού κάνεις την παραγγελία από το site, στην οποία δε δίνεις πιστωτική, σου στέλνουν ένα αυτόματο mail και σου λένε πως έλαβαν την παραγγελία σου και αφού την επεξεργαστούν, θα σου στείλουν νέο mail.

Εγώ την παραγγελία την έκανα στις 14/10 και το mail με τη φόρμα για τα στοιχεία της πιστωτικής μου ήρθε στις 16/10 .

Αφού τη συμπλήρωσα και την έστειλα με fax, το mail που έλεγε ότι έστειλαν την παραγγελία μου ήρθε στις 20/10 και αφού αναγκάστηκα να τους τηλεφωνήσω για να ρωτήσω γιατί καθυστερούν.

Με λίγα λόγια, μια εβδομάδα περίπου, πήγε χαμένη...

Δεν γκρινιάζω. Απλά θέλω να προετοιμάσω όσους σκέφτονται να ψωνίσουν από Τelecom-store.de . :)

Ωραία, δέσαμε!!!

Και το παρείγγειλα χτες για να το έχω 26 του μηνός που θα πάω ταξίδι...

Πάντως τους έχω στείλει ήδη e-mail που τους λέω ότι το χρειάζομαι για τότε ή δεν το θελω καθόλου. Ας κάνουν ότι θέλουν... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jazzedout (21 Οκτ. 2004 , 18:23)

Ωραία, δέσαμε!!!

Και το παρείγγειλα χτες για να το έχω 26 του μηνός που θα πάω ταξίδι...

Πάντως τους έχω στείλει ήδη e-mail που τους λέω ότι το χρειάζομαι για τότε ή δεν το θελω καθόλου. Ας κάνουν ότι θέλουν... ;)

Εγώ τους έχω στείλει τα χρήματα εδώ και 1 βδομάδα και ακόμα να με ειδοποιήσουν αν το στείλανε να φανταστείς.

θα τους πάρω τηλέφωνο και θα τους πω οτι περιμένουν άλλοι 100 σαν και μένα να το δουν και να το αγοράσουν αλλιώς θα παραγγείλουν κάτι άλλο αν αργήσει. Λέτε να το επισπεύσουν...;;

Αν τους πάρεις τηλ. απαντάει ένας Γερμανός που ξέρει μεν αγγλικά, αλλά η προφορά του είναι.... :wacko:

:p :p :p

ζες πλιζ, ι βουντ λαικ ντου νοου αμπαουτ μαι απαρατ :P

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kflynt2004 (21 Οκτ. 2004 , 22:00)

Αν τους πάρεις τηλ. απαντάει ένας Γερμανός που ξέρει μεν αγγλικά, αλλά η προφορά του είναι.... :wacko:

Το διαπίστωσα και ο ίδιος.... :-) Μάλιστα για να μην τον προσβάλω του έλεγα ότι δεν ακούγεται καλά και μου τα έλεγε επί τρία για να τον καταλάβω!

Πάντως μετά το τηλεφώνημά μου, μου έστειλε την απόδειξη, μου είπε ότι το έστειλε από χθες και επιτέλους ενημερώθηκα.

καλα, καλα, εχει ακούσει κανείς ελληνιδα τηλεφωνήτρια που την ωρα εκεινη να φτιαχνει νύχι-μαλλι ταυτοχρονα να μιλάει αγγλικα σε ξενο? η υπερβαρο υπάλληλο-τηλεφωνητη μεταφορικης να κανει το ιδιο....?

Παιδιά έχει ακούσει κανείς πρόβλημα ασυμβατότητας του Destinator 3 με το Toshiba e800 όταν χρησιμοποιείς ένα BT GPS ?? Κάποιος έλεγε στο net οτι δεν μπορεί το Destinator 3 να βρει το GPS στο Toshiba e800 !!! Ισχύει κάτι τέτοιο ? Εχει κανείς δει ή χρησιμοποιήσει το Destinator 3 στο e800 με ΒΤ GPS ?? Πείτε μου οτι γνωρίζετε παρακαλώ.Thanks.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ssarl (20 Οκτ. 2004 , 13:02)

Δεν υπάρχει πρόβλημα για το ίδιο PDA. Απλώς ξαναδίνεις τους ίδιους κωδικούς με αυτούς που είναι δηλωμένοι στο site.

ουτε αυτο χρειάζεται καν Το έκανα εγώ γιατι είχα ξεσκίσει τη registry παιζοντας και μετά από hard reset απο την κονσόλα το ξαναπέρασα χωρίς να κάνω τίποτα.... μάλλον υπάρχει στην κονσόλα κάποιο log και με το που είδε το ιδιο serial του PPC δεν ζήτησε κωδικούς.... :p

Παιδιά θέλω βοήθεια ! Εχω πλέον εξακριβώσει οτι το Destinator 3 με το Toshiba E800 δεν μπορεί να συνδεθεί με BT GPS ! Ενώ τo Ε800 συνδέεται κανονικότατα στην COM6 με το GPS (Συγκεκριμένα με ενα DConnex 320 αν και δεν παίζει ρόλο γιατί λειτουργεί κανονικά σε iPAQ..) το Destinator λέει "GPS not found" και δεν μπορεί να το δει σε καμιά port ! Αντιθέτως το Route66 το βλέπει μια χαρά και παίζει κανονικά ! Υπάρχει καμιά λύση ? Μήπως πρέπει να γίνει κάποια ρύθμιση ή registry hack στο E800 ??? Βοηθήστε με !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas73 (23 Οκτ. 2004 , 18:31)

ουτε αυτο χρειάζεται καν Το έκανα εγώ γιατι είχα ξεσκίσει τη registry παιζοντας και μετά από hard reset απο την κονσόλα το ξαναπέρασα χωρίς να κάνω τίποτα.... μάλλον υπάρχει στην κονσόλα κάποιο log και με το που είδε το ιδιο serial του PPC δεν ζήτησε κωδικούς.... :p

ακυρο... τα ξαναζήτησε..... :o

Σήμερα έφυγε το Falcom Navi-1 από Γερμανία. Πότε λέτε να μου έρθει? Θα έρθει μέχρι την Τετάρτη, ή την πατήσαμε?