SIRHC Δημοσιεύτηκε September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2004 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΜΟΒΟ ΓΙΑ athlon 64 που να εχει on-board και agp + pci- express?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Quote Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SIRHC ( 8 Σεπ. 2004 , 15:53) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΜΟΒΟ ΓΙΑ athlon 64 που να εχει on-board και agp + pci- express?? kai ego psaxno kai den exo vrei pouthena!! oute kan sketi pci-x gia amd64 :( pira na rotiso sto plaisio kai mou eipe pos perimenoun mesa ston septemvrio na tous erthoun :!: kai pos rotaei gia auto to thema polis kosmos :p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. September 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 εγω ειδικα χρειαζομαι και τα 2 επειδη σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση αλλα προσφατα πηρα μια GeFORCE fx 5700 και δεν σκοπευω να την αλλαξω σε τοσο συντομο χρονικο φιαστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Δεν ξέρω τι λένε στο Πλαίσιο αλλά η AMD χθες ανακοίνωσε πως μητρικές με PCIe για Athlon 64 (κι άρα φαντάζομαι και για τους Sempron σε socket 754) θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2005. Κι εγώ ήθελα να έχω PCI Express στο desktop PC με Athlon 64 που θα πάρω σε κανά δίμηνο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα... Όσοι μπορούν να κάνουν υπομονή καλώς, οι υπόλοιποι ας βολευτούν με το AGP! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts