NickTheGreek99 Δημοσιεύτηκε February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 14, 2014 Kαλησπέρα σε όλους.Όπως λέει ο τίτλος αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το outlook express.Eνώ βάζω το mail μου(hotmail/outlook) και μου κατεβάζει όλα τα mail μου στα εισερχόμενα μου, δεν μου κατεβάζει τους φακέλους που έχω κάνει, και φυσικά ούτε τα mail που βρίσκονται σ'αυτούς, ούτε καν στα εισερχόμενα.Αυτό μου το κάνει σε 3 hotmail και σε 1 gmail. Τι κάνουμε?? Ευχαριστώ. --- Επίσης, αν δεν διορθώνεται το πρόβλημα αυτό, ποιο μου προτείνετε εκτός των microsoft outlook & mozilla thunderbird ?? Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Kαλησπέρα σε όλους.Όπως λέει ο τίτλος αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το outlook express.Eνώ βάζω το mail μου(hotmail/outlook) και μου κατεβάζει όλα τα mail μου στα εισερχόμενα μου, δεν μου κατεβάζει τους φακέλους που έχω κάνει, και φυσικά ούτε τα mail που βρίσκονται σ'αυτούς, ούτε καν στα εισερχόμενα.Αυτό μου το κάνει σε 3 hotmail και σε 1 gmail. Τι κάνουμε?? Ευχαριστώ. --- Επίσης, αν δεν διορθώνεται το πρόβλημα αυτό, ποιο μου προτείνετε εκτός των microsoft outlook & mozilla thunderbird ?? προτινω να εγκαταστησεις το windows esselents που περιλαμβανει το προγραμμα windows live mail που ειναι αρκετα καλο, οσον αφορα τωρα τα e-mail σου να τα βαλεις ητε στο outlook ήτε windows live mail δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο αλλα θα ψαξω και θα σου απαντησω συντομα. ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ξανα σκεφτικα το προβλημα σου και σκεφτομαι να επιλεξεις ολα τα μηνυματα στα εισαρχομενα (ΟΛΑ) και μετα να τα κανεις προωθηση παλι στον ιδιο σου το e-mail και μετα να πας στο outlook ή sto windows live mail και να τα παραλαβεις ολα απο εκει ( τα εισαρχομενα ) και το αναλογο στους φακελους δηλαδη αυτα που θα στειλεις μετα και ανηκουν σε φακελο θα τα προωθησεις και μετα θα τα ταξινμησεις σε εναν καινουργι φακελο στο προγραμμα και το αναλογα στους αλλους φακελους, αυτην την λυση σκευτικα και εψαξα, και απο ο,τι ειδα δεν μπορεις να τα κατεβασεις στο πσ σου και να κανεις εισαγωγη μηνυματων σττ προγραμμα του πσ οποτε αν θες κανε τα παραπανω.., αν βρω κατι νεο θα σε ενημερωσω... ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Θα κάνω αυτά που μου είπες αύριο γιατί τώρα ψιλοκουτουλάω :p, ευχαριστώ όμως για την απάντησή σου. Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Θα κάνω αυτά που μου είπες αύριο γιατί τώρα ψιλοκουτουλάω :p, ευχαριστώ όμως για την απάντησή σου. οκ ενημερωσε με για τα αποτελεσματα σου... ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 οκ ενημερωσε με για τα αποτελεσματα σου... Bέβαια θα έχεις νεώτερα αύριο. Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Outlook express? Για κανενα λογο εχει για το mailbox max size τα 2GB ασε που μιλαμε για μια εφαρμογη που εχει σταματησει το support της εδω και 6+ χρονια σχεδον. Το oulook ηταν καλο για την εποχη του και ας ειχε πολλα bugs σαν εφαρμογη. Αν εχεις MS Outlook δεν βλεπω το λογο γιατι να μη το χρησιμοποιεις και ειδικα το 2010 και το 2013 λειτουργουν αψογα και χωρις προβληματα. Αν θες να πας σε μια πιο light εκδοση χρησιμοποιηση το "παιδι" του express το windows live mail. Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Outlook express? Για κανενα λογο εχει για το mailbox max size τα 2GB ασε που μιλαμε για μια εφαρμογη που εχει σταματησει το support της εδω και 6+ χρονια σχεδον. Το oulook ηταν καλο για την εποχη του και ας ειχε πολλα bugs σαν εφαρμογη. Αν εχεις MS Outlook δεν βλεπω το λογο γιατι να μη το χρησιμοποιεις και ειδικα το 2010 και το 2013 λειτουργουν αψογα και χωρις προβληματα. Αν θες να πας σε μια πιο light εκδοση χρησιμοποιηση το "παιδι" του express το windows live mail. Στο ms outlook ενώ κατέβαζε τα mail μου με τους φακέλους όλα κανονικά δεν σταματούσε αυτόματα την λήψη, έπρεπε να το κάνω μόνος μου(έχω το office 2010).Θα κατεβάσω τώρα το windows live mail. Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Στο ms outlook ενώ κατέβαζε τα mail μου με τους φακέλους όλα κανονικά δεν σταματούσε αυτόματα την λήψη, έπρεπε να το κάνω μόνος μου(έχω το office 2010).Θα κατεβάσω τώρα το windows live mail. κατεβασε το windows live mail γιατι αυτο θα σε σωσει.. ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 κατεβασε το windows live mail γιατι αυτο θα σε σωσει.. Mόλις το έβαλα, κατεβάζει όλα τα mails και από τα 4 accounts μου, και φυσικά όλους τους φακέλους. Ευχαριστώ πολύ!:) Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Mόλις το έβαλα, κατεβάζει όλα τα mails και από τα 4 accounts μου, και φυσικά όλους τους φακέλους. Ευχαριστώ πολύ!:) χαίρομαι που λύθηκε το προβλημά σου :) ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Εφόσον λύθηκε το πρόβλημα,κλειδώνει. Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts