Georgekak Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Το είχε προεγκατεστημένο και το είχα δοκιμάσει, 2-3 φορές το έβαλα αν θυμάμαι και κρατούσε 3-5 ώρες η μέτρηση περίπου. Σκορ μου έβγαλε 698 τελευταία. Είναι καλό νούμερο αυτό? δεν έχω ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Σε σχέση με το δικό μου που έβγαλε 356 είναι σούπερ. Μιλάω για το ΗΤΜ Μ1 με 6572 , λογικά θα έπρεπε να είναι πιο καλό το δικό μου σκορ. Μήπως έχει πρόβλημα η μπαταρία μου? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekak Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ερώτηση: έχει ιδέα κανείς γιατί δε μου παίζει τα βιντεο του youtube στο firefox? βγάζει μαύρη οθόνη και δεν κάνει τίποτα. αντίστοιχα βίντεο στο shazam παίζουν κανονικά.. ΥΓ. η κατάσταση με τη μπαταρία έχει βελτιωθεί κάπως ή εγώ τη συνήθισα και γενικά χρησιμοποιώ το κινητό απροβλημάτιστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ερώτηση: έχει ιδέα κανείς γιατί δε μου παίζει τα βιντεο του youtube στο firefox? βγάζει μαύρη οθόνη και δεν κάνει τίποτα. αντίστοιχα βίντεο στο shazam παίζουν κανονικά.. ΥΓ. η κατάσταση με τη μπαταρία έχει βελτιωθεί κάπως ή εγώ τη συνήθισα και γενικά χρησιμοποιώ το κινητό απροβλημάτιστα.. Για το πρώτο απευθύνσου εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5322674 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geom74 Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 καλησπερα.μηπως καποιος γνωριζει το website της JIAKE; δεν μπορω να βρω πουθενα replacement parts.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros3228 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 θα ηθελα την βοηθεια σας αγορασα το jiake x3s και δεν δουλευει to playstore μπορει να με βοηθησει καποιος? ξερει καποιος πως μπορω να κανω εγκατασταση το firmware ξανα? ή αν ξερει καποιος σε καποιον τεχνικο που μπορω να απευθυνθώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 θα ηθελα την βοηθεια σας αγορασα το jiake x3s και δεν δουλευει to playstore μπορει να με βοηθησει καποιος? ξερει καποιος πως μπορω να κανω εγκατασταση το firmware ξανα? ή αν ξερει καποιος σε καποιον τεχνικο που μπορω να απευθυνθώ?τι εννοείς δε δουλεύει το playstore; τι κάνει ακριβώς; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros3228 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 μου βγαζει δεν υπαρχει συνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgekak Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Μήπως να ξαναβάλεις rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts