elteo Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 ...γιατί ρε παιδιά τα δικά σας σκυλιά τρώνε κρεμμύδια..? Στην δικιά μου δεν δίνω ούτε κόκκαλα...έτσι με είχε συμβουλέψει ο κτηνίατρος. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 δίπλα έχουν ενα "γκρεμλιν" :D και ΄πέρσι του έβγαλαν τα δόντια ξέρετε αυτά που πε΄τάνε προς τα έξω , καθότι είχαν χαλάσει :confused: ο κτηνίατρος είπε πως έφταιγε το γεγονός ότι δεν της έδιναν κόκκαλα για να "ακονίζει"τα δόντια της , γενικώς γίνονται πιο ανθεκτικά έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Το μικρό το δικό μου -το "σατανισμένο" μου- τα ακονίζει και με ξύλο, ό,τι βρει... Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (25 Σεπ. 2004 , 21:25) Το μικρό το δικό μου -το "σατανισμένο" μου- τα ακονίζει και με ξύλο, ό,τι βρει... Μία από τα ίδια :lol:...αλλά όχι κόκκαλα.. :worry: ...προσέξτε! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 κοκκαλα για το καθαρισμα των δοντιων εννουν τα μεγαλα (απο μοσχαρι) τα οποια γινονται μια αηδια μετα απο λιγο... καλυτερα να τους δινουμε αυτα τα δερματινα.... Και η καλυτερη τροφη για να μη χαλανε τα δοντια τους ειναι η κροκετες (και γω ειχα παει τον εκλιποντα για καθαρισμο δοντιων... ειχε αδυναμια στις κονσερβες βλεπεις!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Εμένα ο Αγάπιος έχει ξεσαλώσει Καταρχάς δεν τρώει γενικά , κατά δεύτερον ότι βρει κάτω στο δρόμο θέλει να το πάρει στο στόμα Κατά δεύτερον δεν τον αφήνω γιατί μου είπαν ότι στην περιοχή μου ρίχνουν φόλα στα παρκάκια αλλά όχι την παλιά την κλασσική αλλά την ψεκάζουν πάνω στα φυτά !!!!!!!! Είναι γλύκας ο Αγάπιος. Οπου δει μεγάλο σκύλο τρέχει , όπου δει μικρό γαβγίζει ή ψιλοφοβάται. Φοβάται τις μεγάλες σακούλες σκουπιδιών τους κάδους σκουπιδιών χαχαχαχα ένα τελάρο που είχε μια μηχανή πίσω και έναν ελέφαντα πήλινο. Κάνει έξω την ανάγκη του αλλά τον πιάνουν κάτι βλακείες καμμιά φορά Σήμερα πρωί πρωί κατούρησε μέσα στο κρεβατάκι του ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡ Βγαίνει βολτίτσα 3-4 και 5 φορές τη μέρα Μία το πρωί Μία το απόγευμα κατά τις 6 Μία κατά τις 10 και μία κατά τη 1 το βράδυ Καλά δεν είναι ? Εχω μια απορία ........ όσο είναι μικρό τα σκυλιά δεν τον πειράζουν Οταν μεγαλώσει ???????????????????????????????????????? Πως θα μπορώ να πηγαίνω βόλτα χωρίς να φοβάμαι ότι θα μας ορμήξει κάνας σκύλαρος από αυτούς που κυκλοφορούν στα πέριξ ? Επίσης να σας πω ότι από τα αγαπημένα του παιχνίδια είναι μια οδοντόβουρτσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (27 Σεπ. 2004 , 12:04) Βγαίνει βολτίτσα 3-4 και 5 φορές τη μέρα Μία το πρωί Μία το απόγευμα κατά τις 6 Μία κατά τις 10 και μία κατά τη 1 το βράδυ Καλά δεν είναι ? Εχω μια απορία ........ όσο είναι μικρό τα σκυλιά δεν τον πειράζουν Οταν μεγαλώσει ???????????????????????????????????????? Πως θα μπορώ να πηγαίνω βόλτα χωρίς να φοβάμαι ότι θα μας ορμήξει κάνας σκύλαρος από αυτούς που κυκλοφορούν στα πέριξ ? Tωρα που ειναι μικρος,θα πρεπει να τον μαθεις να κανει την αναγκη του εξω.Μολις μεγαλωσει λιγο αν θελεις μπορεις να περιορισεις τις βολτες του,πιστευω οτι 4-5 φορες ειναι λιγο κουραστικο,μια το πρωι και μια βραδυ νομιζω ειναι καλα. Τωρα για το αν θα πρεπει να φοβασαι μηπως του επιτεθει καποιος αλλος σκυλος,η καλυτερη λυση ειναι το λουρακι και να τον αφηνεις ελευθερο οταν εσυ κρινεις οτι το μερος ειναι ασφαλες. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (27 Σεπ. 2004 , 14:27) Tωρα που ειναι μικρος,θα πρεπει να τον μαθεις να κανει την αναγκη του εξω.Μολις μεγαλωσει λιγο αν θελεις μπορεις να περιορισεις τις βολτες του,πιστευω οτι 4-5 φορες ειναι λιγο κουραστικο,μια το πρωι και μια βραδυ νομιζω ειναι καλα. Τωρα για το αν θα πρεπει να φοβασαι μηπως του επιτεθει καποιος αλλος σκυλος,η καλυτερη λυση ειναι το λουρακι και να τον αφηνεις ελευθερο οταν εσυ κρινεις οτι το μερος ειναι ασφαλες. Κάνει την ανάγκη του έξω αλλά την κάνει και μέσα !!!!! Οσο για τα σκυλιά τα άλλα αυτό εννοώ Τι κάνω εγώ όταν έχω το σκύλο και μου ορμήξει άλλος σκύλος ? Σκυλομαχίες με μένα στη μέση ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (27 Σεπ. 2004 , 14:40) Κάνει την ανάγκη του έξω αλλά την κάνει και μέσα !!!!! Οσο για τα σκυλιά τα άλλα αυτό εννοώ Τι κάνω εγώ όταν έχω το σκύλο και μου ορμήξει άλλος σκύλος ? Σκυλομαχίες με μένα στη μέση ? :p Θα μαθει αλλα σιγα σιγα :) απλα οταν τα κανει μεσα μαλωσε τον και αν μπορεις πηγαινε τον εξω αμεσως για να καταλαβει οτι πρεπει να κανει την αναγκη του μονο εκει. Τωρα για την περιπτωση που του ορμηξει αλλος σκυλος και τι μπορεις να κανεις εσυ, εδω τα πραγματα ειναι δυσκολα για αυτο σου ειπα οτι η καλυτερη λυση ειναι το λουρακι, επειδη μπορεις να ελεγξεις πιο ευκολα το σκυλο ακομα και σε μια τετοια περιπτωση. Καποτε ειχα ελευθερο το σκυλο μου και μου ετυχε μια τετοια περιπτωση και το μονο που μπορεσα να κανω ηταν να μπω στη μεση.Τελικα τους χωρισα αλλα την πληρωσα με μερικες δαγκωματιες :cry: Εχω ακουσει οτι αν ριξεις νερο πανω τους την ωρα του καβγα μπορεις να τα χωρισεις αλλα δεν ξερω αυτο κατα ποσο ειναι εφικτο εκεινη τη στιγμη και αν τελικα ισχυει κατι τετοιο. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 χαχαχαχα θυμήθηκα ένα τραγελαφικό περιστατικό με μια κοπέλα που είχε ένα κανίς και όρμηξε ένας σκύλος προς τα πάνω του και το άρπαξε από το λουρί αυτή για να μη το αρπάξει ο σκύλος και το γύριζε στον αέρα γύρω γύρω σαν να ετοιμαζόταν να ρίξει λάσο χαχχαχα φαντάζομαι το καημένο το σκυλάκι ζαλάδα ........... Δεμένο τον έχω τον αγάπιο στη βόλτα , μόνο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου στον πεζόδρομο καμμιά φορά τον αφήνω λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (27 Σεπ. 2004 , 13:08) Τωρα για την περιπτωση που του ορμηξει αλλος σκυλος και τι μπορεις να κανεις εσυ, εδω τα πραγματα ειναι δυσκολα για αυτο σου ειπα οτι η καλυτερη λυση ειναι το λουρακι, επειδη μπορεις να ελεγξεις πιο ευκολα το σκυλο ακομα και σε μια τετοια περιπτωση. Καποτε ειχα ελευθερο το σκυλο μου και μου ετυχε μια τετοια περιπτωση και το μονο που μπορεσα να κανω ηταν να μπω στη μεση.Τελικα τους χωρισα αλλα την πληρωσα με μερικες δαγκωματιες :cry: Εχω ακουσει οτι αν ριξεις νερο πανω τους την ωρα του καβγα μπορεις να τα χωρισεις αλλα δεν ξερω αυτο κατα ποσο ειναι εφικτο εκεινη τη στιγμη και αν τελικα ισχυει κατι τετοιο. :!: με το λουράκι ελέγxεις μονο το δικό σου σκύλο..όχι τον άλλο.. :!: πριν λίγο καιρό που είχα πάει βόλτα το σκυλάκι μου,μου επιτέθηκε ένας σκυλαρος(τον οποιο είδα πολλές φορες μετά το συμβάν να κάθεται ακόμα αραχτός σε εκείνο το πάρκο)ο σκύλος μου του όρμηξε κι αυτός(αν και ποτε δεν έχει επιτεθεί..είναι πολύ κοινωνικός και άκρως φιλικός)..το αποτέλεσμα για να μη σας πολυλογώ,μπορείτε όλοι σας να το φανταστείτε..το μικρόσωμο σκυλάκι μου ήταν στα δόντια του σκυλαρου ο οποιος τον πήγαινε πέρα δώθε.. :cry: όσο και αν προσπάθησα να διώξω το άλλο σκυλί δε τα κατάφερα καθώς αυτό ορμούσε και σε μένα..τελικά επενέβη ένας αλβανός(no comments)και με ένα κοντάρι έδιωξε τον μεγάλο σκύλο... εκείνη την ώρα πραγματικά δε μπορείς να κανεις πολλά πράγματα..αν υπήρχε νερό εκεί κοντά σίγουρα θα είχε κάποιο αποτέλεσμα καθώς από όσο ξέρω κι εγώ όταν μαλώνουν σκύλοι ο πιο σωστός "διαχωρισμός"γίνετε ρίχνοντας τους νερό :worry: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. September 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 ο πιο σωστός "διαχωρισμός"γίνετε ρίχνοντας τους νερό τον Αύγουστο εκεί που περιμεναμε το καράβι, πίνοντας το καφεδάκι μας σε μια καφετέρια, ήταν δυο σκυλιά ξαπλωμένα εκ των οποίων το ένα κάτω από την καρέκλα μου, έρχεται ένα άλλο κι αρχίζει να τσακώνεται με αυτό που ήταν κάτω από μένα. Έρχεται ο μαγαζάτορας τους ρίχνει μια κανάτα νερό - το περισσότερο το έριξα σε εμένα βέβαια...- και σταματήσανε να τσακώνονται εκεί --> Πήγαν πιο πέρα και συνέχισαν..! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iRi (27 Σεπ. 2004 , 18:47) τον Αύγουστο εκεί που περιμεναμε το καράβι, πίνοντας το καφεδάκι μας σε μια καφετέρια, ήταν δυο σκυλιά ξαπλωμένα εκ των οποίων το ένα κάτω από την καρέκλα μου, έρχεται ένα άλλο κι αρχίζει να τσακώνεται με αυτό που ήταν κάτω από μένα. Έρχεται ο μαγαζάτορας τους ρίχνει μια κανάτα νερό - το περισσότερο το έριξα σε εμένα βέβαια...- και σταματήσανε να τσακώνονται εκεί --> Πήγαν πιο πέρα και συνέχισαν..! Χμμμμ Θησείο μου κάνει αυτή η κατάσταση , εκεί κάθε βράδυ γίνεται χαμός από τους σκύλους που τσακώνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (27 Σεπ. 2004 , 15:43).......Δεμένο τον έχω τον αγάπιο στη βόλτα , μόνο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου στον πεζόδρομο καμμιά φορά τον αφήνω λίγο Κουκάκι είσαι βρε woudoulaki? :p Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GreekCharmed (28 Σεπ. 2004 , 15:48) Κουκάκι είσαι βρε woudoulaki? :p Εχεις δει κάνα αγάπιο στο Κουκάκι ? :whistle: :rolleyes: Παιδιά κοιτάξτε site που βρήκα http://www.fouronthefloorpetwear.com/goggles.html χαχαχχα είναι τέλειο αλλά δεν συμφέρει από Αμερική να ψωνίζεις. Ξέρετε κανένα άλλο με ρουχαλάκια για σκυλάκια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Κοκαλα δεν δινουμε στα σκυλια γιατι μπορουν να παθουν ειλεο(αποφραξη εντερου) ή να τρυπιθει το εντερο.Υπαρχουν ειδικα ,σαν πλαστικα, κοκαλα για να παιζουν και να μην τα ποναν τα δοντια τους οταν ειναι κουταβια.Μπορειται να τους δινετε παξιμαδια (αυτο κανω εγω)που ειναι σκληρα και καθαριζουν τα δοντια.Υπαρχει ειδικη σοκολατα για σκυλια ,την εχω δει σε σουπερμαρκετ.Για τα σταφυλια πρωτη φορα το ακουω ,παντως τα δικα μου κανουν σαν τρελα (εχω 7 χασκι) οταν τα βλεπουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 7????????????????????????? se xorio zeis ypo8eto...h esto se monokatoikia me megaaalh aylh... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill33 (29 Σεπ. 2004 , 14:32) Κοκαλα δεν δινουμε στα σκυλια γιατι μπορουν να παθουν ειλεο(αποφραξη εντερου) ή να τρυπιθει το εντερο.Υπαρχουν ειδικα ,σαν πλαστικα, κοκαλα για να παιζουν και να μην τα ποναν τα δοντια τους οταν ειναι κουταβια.Μπορειται να τους δινετε παξιμαδια (αυτο κανω εγω)που ειναι σκληρα και καθαριζουν τα δοντια.Υπαρχει ειδικη σοκολατα για σκυλια ,την εχω δει σε σουπερμαρκετ.Για τα σταφυλια πρωτη φορα το ακουω ,παντως τα δικα μου κανουν σαν τρελα (εχω 7 χασκι) οταν τα βλεπουν. Παξιμάδια ? Ωχ ....... πάει το σπίτι πάλι Γεμάτο παξιμάδια θα γίνει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (29 Σεπ. 2004 , 14:51) 7????????????????????????? se xorio zeis ypo8eto...h esto se monokatoikia me megaaalh aylh... Ακριβως!!!Μονοκατοικια σε χωριο με 2 στρεμματα αυλη.Δεν ξερω αν εχει και καποιος αλλος εδω χασκι αλλα ειναι αξιαγαπητα και πανεξυπνα.Μονο να μην μαδαγανε τοσο συχνα :mad: ,εχει γεμισει το σπιτι τριχα. Συντομα θα τα βγαλω και φωτο να τα δειτε.Δεν φοβαμαι μην τα ματιασει καποιος γιατι εχουν γαλανα ματια :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Καποιος ανεφερε οτι κανει το σκυλι του τσισα μεσα.Αυτο που εκανα εγω εναι να βαλω μια εφημεριδα εκει που τα εκανε την πρωτη φορα και σιγα σιγα να την μεταφερω (καθε μερα και απο λιγη αποσταση) εξω στο μπαλκονι.Ετσι εμαθαν να ζητουν να βγουν εξω για την αναγκη τους.Το μεγαλυτερο λαθος ειναι να το μαλωσεις αν εκανε τετοια "ζημια".Μην ξεχναμε οτι το εξυπνο σκυλι ποτε δεν τα κανει εκει που κοιματε,αν συμβει κατι τετοιο κατι τρεχει.Μπορει το σκυλι να εχει ανχος γιατι μενει μονο του.Εγω μετακομισα πριν 1 μηνα στο νεο μου σπιτι και μεχρι να μαθουν το χωρο τα σκυλια μου τα εκαναν παντου.Τωρα εχουν ηρεμησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Λοιπόν είμαι στεναχωρημένη αλλά και χαρούμενη. Το μωράκι που είχα βρει πριν λίγο καιρό στον δρόμο και που είχα βάλει αφισούλες μπας και το έχασε κανείς (και έλπιζα να το κρατήσω) το είχε χάσει μια οικογένεια και με πήρανε σήμερα τηλ. Το μαναράκι μου μόλις τους είδε λύσσαξε απο την χαρά του που με κατούρησε. Και έτρεξε πάνω τους με την μια. Όταν την είδα να την βάζουνε στο αυτοκίνητο γύρισε και μου γάβγισε και με πήραν τα κλάμματα...πανάθεμά με και είμαι ευαίσθητο Ψαράκι δεν τα μπορώ εγώ αυτά. Της είχα πάρει ένα ματάκι μπλε για να μην την ματιάσουν και ένα παιχνιδάκι και τους τα έδωσα. Η οικογένεια είχε ένα κοριτσάκι που είχε πλαντάξει στο κλάμα που την χάσανε την μικρή και όταν της την έδωσα μου έδωσε μια αγκαλίτσα άλλο πράγμα. Πρότειναν να μου δώσουν και λεφτά για ότι έξοδα έκανα όσο την είχα αλλά δεν τα δέχτηκα. Σνιφ....τώρα μου λείπει το άτιμο Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill33 (29 Σεπ. 2004 , 21:44) Καποιος ανεφερε οτι κανει το σκυλι του τσισα μεσα.Αυτο που εκανα εγω εναι να βαλω μια εφημεριδα εκει που τα εκανε την πρωτη φορα και σιγα σιγα να την μεταφερω (καθε μερα και απο λιγη αποσταση) εξω στο μπαλκονι.Ετσι εμαθαν να ζητουν να βγουν εξω για την αναγκη τους.Το μεγαλυτερο λαθος ειναι να το μαλωσεις αν εκανε τετοια "ζημια".Μην ξεχναμε οτι το εξυπνο σκυλι ποτε δεν τα κανει εκει που κοιματε,αν συμβει κατι τετοιο κατι τρεχει.Μπορει το σκυλι να εχει ανχος γιατι μενει μονο του.Εγω μετακομισα πριν 1 μηνα στο νεο μου σπιτι και μεχρι να μαθουν το χωρο τα σκυλια μου τα εκαναν παντου.Τωρα εχουν ηρεμησει. Ωχ τι σημαίνει ? εμένα τα έκανε εκεί που κοιμάται , αν και δεν κοιμάται πάντα εκεί αλλά εκεί κατούρησε Τώρα έχει μάθει και κρατιέται και τα κάνει έξω , καμμιά φορά που και που ίσως αν δεν μπορεί κατουράει μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 to diko sou skulaki woudoulis einai se "eidikh periptosh"mh ksexnas to atyxhma pou eixe...katse na synel8ei kai meta... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 εμενα η γοργόνοι μου (γατούληδες :p ) έχουν την άμμο τους και πάνε πάντα εκεί,με τα σκυλιά είναι λιγάκι δύσκολο να τα μάθεις γιατί από φύση τους δεν είναι τόσο (καθαρά) όσο οι γατούλες. και θέλουν αρκετή εκπαίδευση ενώ οι γατούλες σχεδόν καθόλου :) μαθαίνουν αμέσως που να πάνε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (30 Σεπ. 2004 , 12:04) εμενα η γοργόνοι μου (γατούληδες :p ) έχουν την άμμο τους και πάνε πάντα εκεί,με τα σκυλιά είναι λιγάκι δύσκολο να τα μάθεις γιατί από φύση τους δεν είναι τόσο (καθαρά) όσο οι γατούλες. και θέλουν αρκετή εκπαίδευση ενώ οι γατούλες σχεδόν καθόλου :) μαθαίνουν αμέσως που να πάνε. Μη το λες .......... αν είναι αρσενικός ο γάτος ζήτω που κάηκες ...... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts