PowerZ Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 εγω παντα ειμαι μπροστα κ μαλιστα την κραταω η ιδια γιατι αν δ με βλεπει σηκωνει το ιατρειο στο ποδι η μπεμπα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Εμένα πριν ένα μήνα περίπου ψόφησε ο παπαγάλος μου... Ήταν 19,5 χρονών ( ράτσα κόκατιλ ). Καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν κάποια μέρα καθόταν συνέχεια στο κάτω μέρος του κλουβιού του και δεν έκανε τα συνιθισμένα κόλπα του. Το πρώτο βράδυ που ήταν έτσι ξημέρωσα και μόλις τον άκουγα να φωνάζει πήγαινα κατευθείαν και του σφύριζα για να ηρεμήσει. Κάποια στιγμή είχε πέσει και χτυπιόταν κάτω και αμέσως του έσταξα με ένα μπαστουνάκι αυτιών νερό στο στόμα του και συνήλθε λίγο. Όλο το βράδυ καθόμουν και του έδινα νερό. Επειδή δεν έτρωγε από το δοχείο του έβαλα νερό στο δάχτυλό μου, κόλησα πάνω μερικά σπόρια και το πήγα κοντά στο στόμα του. Τότε έφαγε. Του πήραμε και βιταμίνη και αντιβιοτικό που μπαίνουν στο νερό. Του έδινα συνέχεια. Για μια βδομάδα περίπου είχε συνέλθει σχεδόν τελείως. Όμως την μέρα που γύρισα από την συνέντευξη που είχα στο αμερικάνικο κολλέγιο μου λέει η μάνα μου ότι ψόφησε στα χέρια της. Λέει ότι τον είδε κάποια στιγμή ο αδερφός μου να μην είναι καλά και την φώναξε. Τον βγάλανε από το κλουβί ( ενώ ΠΟΤΕ δεν καθόταν να τον πιάσουμε ), του δίνανε νερό αλλά δεν μπορούσε να το καταπιεί... Είπαν επίσης ότι χτυπιόταν. Φυσικά όλοι στεναχωρηθήκαμε πολύ. Όμως το σημαντικότερο είναι ότι έζησε με το παραπάνω ( ενώ συνήθως αυτοί ζουν 14-15 χρόνια αυτός έζησε 19,5 ). Όχι όπως μια γάτα που είχα και σε ενάμιση χρόνο έπαθε καρκίνο και της κάναμε ευθανασία... Τουλάχιστον όλα τα άλλα ζώα που έχω τώρα [ 3 γάτες ( η μια γνήσια Αγκύρας ) και 2 σκύλους ] είναι υγιέστατα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 αχ...τι κρίμα...έλα κουραγιο... να ζήσεις να τον θυμάσαι..(πω πω..μακάβρια κουβέντα πιάσαμε..) εμείς πηραμε πριν 20 μέρες παπαγαλάκια αλλά ούτε το φύλο τους ξέρουμε ούτε τη ράτσα τους..(πως θα το μάθουμε?) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (16 Σεπ. 2004 , 13:55) αμα σου λεω ιδια φτιστες ειναι σαν δυδιμακια :D 2 κουκλαρες εχουμε φτου να μην τις ματιασω τις κορουλες μας :D :rolleyes: φτου φτου σκορδα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (16 Σεπ. 2004 , 14:00) Παιδιά ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ όσο αφορά τα κουρέματα των σκύλων σας Εμαθα ότι τα ναρκώνουν κάποιοι και αυτό κάνει κακό φυσικά Να είστε μπροστά όταν τα κουρεύουν ΠΟΤΕ να μην τα αφήνετε και να φεύγετε πάντοτε μπροστά είμαστε σιγά μην ναρκώσουν την λίντα για να την κουρέψουν :D τον φοβάται και κάθεται ήσυχα :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (16 Σεπ. 2004 , 12:55) εμείς πηραμε πριν 20 μέρες παπαγαλάκια αλλά ούτε το φύλο τους ξέρουμε ούτε τη ράτσα τους..(πως θα το μάθουμε?) ta arsenika nomizo sth mutoula-ramfos tous exoun 2 pio skoures khlides sa rou8ounia :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 ok, thanks freak! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Είχα φτιάξει και εγώ ένα τέτοιο θέμα αλλά μάλλον διαγράφηκε γιατί ήταν παλιό. Τέλος πάντων έχω τον κανέλο αυτό το γλυκούλι καφέ σκυλάκι με τα μακριά αυτάκια (κόκερ σπάνιελ). Είχα βάλει μια φωτό στην υπογραφή μου και πρέπει να τον είχατε δει. Αυτά! ;) :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (16 Σεπ. 2004 , 07:06) Πολύ όμορφη η Σουσού! Ο κολλητός μου πήρε 2 μικροσκοπικά χαμστεράκια!!!! :D :up: Είναι απίστευτα!!!! :happy: Όταν λες μικροσκοπικά λόγω ηλικίας ή είναι νάνοι; Επειδή τσεκάρω όλα τα petshop με χάμστερ νάνους πες μου αν μπορείς (εδώ ή με PM) από που τα πήρε! :) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (16 Σεπ. 2004 , 14:55) εμείς πηραμε πριν 20 μέρες παπαγαλάκια αλλά ούτε το φύλο τους ξέρουμε ούτε τη ράτσα τους..(πως θα το μάθουμε?) Καμιά περιγραφή; Αν είναι από τα κοινά (πιο διαδεδομένα) μικρόσωμα με ουρά λεπτή και μακριά όσο το υπόλοιπο σώμα είναι από Αυστραλία, επιστημονική ονομασία Μελοψιττακός ο κυματοειδής. Στα αρσενικά το δέρμα πάνω από το ράμφος είναι μπλε ενώ στα θηλυκά πρασινωπό με καφέ σκούρο. Αν όμως είναι πολύ μικρά σε ηλικία το δέρμα αυτό θα έχει ένα μωβί χρώμα οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 H γλυκιά μου, ένα πανέμορφο θηλυκό λαμπραντόρ...η Λευκή! :o http://briefcase.pathfinder.gr/download/elteo/13884/316052/0/leuki.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 είδατε την γλυκιά ψιψίνα που μεγαλώνει 3 κοτοπουλάκια στην δράμα? το έδειξε στις είδησης το star :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 Mόλις κι έπαθα πλάκα....το φυσιολογικό είναι να τα κυνηγάει να τα φάει...τι σου είναι η μητρότητα! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 για αλλη μια φορα αποδυκνειεται τι ψυχες εχουν τα ζωα ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB (18 Σεπ. 2004 , 00:02) Καμιά περιγραφή; Αν είναι από τα κοινά (πιο διαδεδομένα) μικρόσωμα με ουρά λεπτή και μακριά όσο το υπόλοιπο σώμα είναι από Αυστραλία, επιστημονική ονομασία Μελοψιττακός ο κυματοειδής. Στα αρσενικά το δέρμα πάνω από το ράμφος είναι μπλε ενώ στα θηλυκά πρασινωπό με καφέ σκούρο. Αν όμως είναι πολύ μικρά σε ηλικία το δέρμα αυτό θα έχει ένα μωβί χρώμα οπότε δεν μπορείς να καταλάβεις. Δεν ανήκουν στην κατηγορία των lovebirds όπως λέγονται.. Η μητέρα μου μου είπε πως είναι παπαγαλάκια ενήλικα.. το ένα έχει γαλάζιο τρίχωμα και το άλλο πράσινο.. Η ουρά του δεύτερου όταν το αγοράσαμε ηταν μικρουλα αλλά τώρα έχει γίνει όπως κ του γαλάζιου!(σε εκατοστά δεν τη μέτρησα..) Από κει κ πέρα έχουν ανοιχτου χρώματος ράμφος και κάτω από αυτό έχουν στα "μαγουλάκια" τους δύο μωβ κουκίδες... Επίσης , είναι και οι δύο καλλίφωνοι!!! χι χι!! Αν σε βοήθησα με αυτόν τον τρόπο έχει καλώς... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αχ από τη βιασύνη μου έκανα report το μήνυμα το προηγούμενο !!!!!!!! Συγνώμμη Που λέτε έκανα ότι έκλαιγα προχτές στον αγάπιο και καθόμουν σκυφτός με έγλυφε συνέχεια στο χέρι στη πλάτη γύρω γύρω μου Κάποια στιγμή πάει και φεύγει και σκέφτηκα ..... κοίτα να δεις αναισθησία εγώ κλαίω και αυτός έφυγε ......... και τότε τι βλέπω ? Είχε πάει να πάρει το παιχνίδι του και ήρθε και μου το έφερε !!!!!!!!! ΑΧΧΧΧΧΧ είναι γλύκας παιδιά Κουνάει και την ουρίτσα του Ο Γιατρός είπε ότι αν θέλω του κάνουμε εγχείρηση στο σπασμένο πόδι που κόλησε στραβά αλλά και έτσι να μείνει δεν θα έχει πρόβλημα , ίσως αργότερα ο τένοντας χαμηλά μπορεί. Δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα μιας και είναι και κρίμα αφού τώρα παίζει και τρέχει όπως πριν να αναγκαστεί πάλι να πονάει με εγχειρήσεις και σπασίματα κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Παιδιά σήμερα το πρωί έφαγα φρίκη... Πάω στο σπίτι του άντρα μου το πρωί για καφέ...και βλέπω έξω ένα κουτάβι καφετί (στο στύλ της Σουσούς μου της συγχωρεμένης). Είχε περιλαίμιο, είχε και αυτό για τα παράσιτα και έμοιαζε στο περιλαίμιο μια ταμπέλα κομμένη. Φτυστό η Σουσού μιλάμε, έπαθα νίλα και κόπηκαν τα πόδια μου. Πάω κοντά του και βλέπω πως είναι κοριτσάκι. Μαναράκι μου τι έγινε της λέω σε παρατήσανε τα ζώα? Με κοιτάει και βγάζει ένα κλαψουρητό, μου σπάραξε την καρδιά. Πάω στην καγκελόπορτα με παίρνει απο πίσω. Της λέω κάτσε εδώ να με περιμένεις γιατί δεν αφήνουν σκυλάκια μέσα. Τσουπ η μικρή κάθισε και με κοίταγε. Πάω πάνω στον δικό μου και τηε κατεβάζουμε λίγο φαγητάκι (έχει και αυτός ένα κοκεράκι) Της βάζουμε να φάει, το έλιωσε το πιατάκι. Και της λέω ξέρεις οτι μοιάζεις με την Σουσού που είχα? Μόλις το ακούει παιδιά αυτό λύνεται σε ένα τρέξιμο πάνω κάτω στο πεζοδρόμιο γαβγίζοντας, πάει στο αγόρι μου και του γλείφει τα χέρια και έρχεται σε μένα γαβγίζοντας και πήδαγε να έρθει στην αγκαλιά μου. Το περίεργο είναι πως μόλις η Σουσού η συγχωρεμένη μας έβλεπε μαζί με τον άντρα μού έκανε τις ίδιες κινήσεις...μα τις ίδιες τρέξιμο, γάβγισμα, γλείψιμο και στην αγκαλιά μου. Κοιτάω τον δικό μου, αυτός είχε μείνει. Λέω στο κουτάβι...μη μου πεις πως ξέρεις την Σουσού... παιδιά το κουτάβι έρχεται μπροστά μου, κάθεται, γέρνει το κεφαλάκι της και μου ψιλογρυλίζει σαν να μου μιλάει (ξέρετε πως κάνουν). Και μου γλέιφει μετά την μύτη έτσι όπως έκανε και η Σουσού. Ε με πήρανε τα κλάμματα δεν άντεξα. Φρίκαρα. Πριν λίγο μίλησα με τον άντρα μου, το μωρό είναι ακόμα έξω και κάθεται. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 an de breis ton idiokhthth ths se blepo etoimh gia uio8esia! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (20 Σεπ. 2004 , 14:03) an de breis ton idiokhthth ths se blepo etoimh gia uio8esia! Αντε αντε καλώς τα δέχτηκες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (20 Σεπ. 2004 , 12:19) Αχ από τη βιασύνη μου έκανα report το μήνυμα το προηγούμενο !!!!!!!! Συγνώμμη Που λέτε έκανα ότι έκλαιγα προχτές στον αγάπιο και καθόμουν σκυφτός με έγλυφε συνέχεια στο χέρι στη πλάτη γύρω γύρω μου Κάποια στιγμή πάει και φεύγει και σκέφτηκα ..... κοίτα να δεις αναισθησία εγώ κλαίω και αυτός έφυγε ......... και τότε τι βλέπω ? Είχε πάει να πάρει το παιχνίδι του και ήρθε και μου το έφερε !!!!!!!!! ΑΧΧΧΧΧΧ είναι γλύκας παιδιά Κουνάει και την ουρίτσα του Ο Γιατρός είπε ότι αν θέλω του κάνουμε εγχείρηση στο σπασμένο πόδι που κόλησε στραβά αλλά και έτσι να μείνει δεν θα έχει πρόβλημα , ίσως αργότερα ο τένοντας χαμηλά μπορεί. Δεν ξέρω τι να κάνω ακόμα μιας και είναι και κρίμα αφού τώρα παίζει και τρέχει όπως πριν να αναγκαστεί πάλι να πονάει με εγχειρήσεις και σπασίματα κτλπ τελειο !!!! Μου θυμισες την δικια μου την μπουμπουκα μου κ γω τα ιδια της κανω.. κανω πως κλαιω κ ερχεται κολαει το κορμακι της πανω μου κ μου κανει ναζακια με φιλακια ποδαρακια κ τετοια :) κ οταν κλαιω πραγματικα μου γλυφει τα δακρυα κ δ ξεκολαει απο πανω μου αν δ με δει παλι καλα.. ειναι γλυκες τα σκυλακια αλλο πραγμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 να το πάρεις το μωράκι που ξέρεις μπορεί να είναι μεταμψύχωση τις σουσούς...είναι κρίμα να κακοπέσει κάπου αλλου.δύσκολο να έχεις 2 σκυλάκια αλλα και να έχεις 2 γαταρους πάλι δύσκολο είναι :) (να αυτά μου κάνετε και χαλάω όλες τις θετικές μου και μετά δεν μπορώ να βάλω άλλες :lol: ) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 Πήγα πάλι σήμερα το απόγευμα και είδα το μωρό ακόμα να κάθεται απέξω. Μόλις με είδε να βγαίνω απο το αμάξι ήρθε πάνω μου και με ρήμαξε στα φιλιά. Της έφερα το αγαπημένο παιχνίδι της Σουσούς και δεν ξεκολλάει τώρα απο πάνω του:D Πήγα και της έβαλα να φάει και της έβαλα νέο κολλάρο. Την πήρα και μερικές φωτογραφίες με την ψηφιακή για να κάνω poster να κρεμάσω αύριο στην γειτονιά μπας και την έχασε κανένα παιδάκι και τώρα μαραζώνει. Κατέβηκε και ο άντρας μου και έπαιξε μαζί της και μου έλεγε είναι ίδια η Σουσού. Βέβαια σαν θυληκιά που είναι του κολλάει συνέχεια του δικού μου :P αλλά όλες οι θυληκές που είχα σε αυτόν πηγαίνανε (άτιμεεεε) Φώναξα και τον κτηνίατρό μας και είπε οτι είναι οκ απλά είχε να φάει και είχε αδυνατίσει λίγο. Όλα καλά όμως...τώρα άμα δεν την ζητήσει κανένας θέλω να την κρατήσω...αλλά άμα όμως έρθει όποιος την έχασε, άντε τώρα να την αποχωριστείς...αν δεν έμοιαζε στην Σουσού μπορεί να ήταν και πιο εύκολο... Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. September 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2004 αν δεν ειναι δηλωμενη ηλεκτρονικα, τοτε βαλε τις αφισσες, κανε και ενα post στο zoofilia.gr το πολυ πολυ, και σε κανα μηνα αντε να τη δηλωσεις στο ονομα σου. Ειναι αμαρτια να το αφηνεις στο δρομο με το σκεπτικο οτι ισως καποιος την εχασε (επισης μπορει καποιος να την παρατησε). Πιστευω οτι οι σκυλοι που μας βρισκουν ειναι παντα οι δικοι μας σκυλοι... (ετσι με βρηκε ο winston, ετσι με βρηκε κι ο Ρηγουλης τρεις μερες που ειχα χασει τον winston....). Κρατησε το το σκυλακι ναναι και το δικο σου τυχερο και το δικο της! (Και ξερεις ο κοσμος δεν πολυκραταει τα θηλυκα γιαυτο καταληγουν πιο ευκολα στο δρομο!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (20 Σεπ. 2004 , 19:29) μπορεί να είναι μεταμψύχωση τις σουσούς...είναι κρίμα να κακοπέσει ..... Διαφωνώ όχι απλά κάθετα αλλά απίστευτα κάθετα , κατακάθετα Ενα ζωάκι είναι που απλά θα της μοιάζει Μη γινόμαστε και εμείς τόσο υπερβολικοί από την αγάπη μας Οσο για το ηλεκτρονική καταγραφή ........... και εδώ διαφωνώ κατακάθετα και ευτυχώς διαφωνούν και όσους κτηνίατρους έχω ρωτήσει ΕΥΤΥΧΩΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2004 Πως ειναι ο αγαπιος ?? κανα νεο ? καμια νεα φωτογραφια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts