Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

valeria ειναι φυσιολογικο που απο τις 12-6 που εχασα την κορουλα μου κλαιω ακομη το ιδιο μεχρι και σημερα? δεν φανταζεσαι ποσο πολυ μου λειπει.Μπορει να φανει χαζο σε πολλους αλλα εγω δεν εχασα σκυλο εχασα ανθρωπο.Τοσο πολυ μου στοιχισε.Ηταν για μενα η κορουλα μου..

Ξερεις ποσο παλεψα για αυτην?Ηταν 8 μηνες αρρωστουλα με προβλημα καρδιας.της εδινα με συριγγα πρωι βραδυ 8 φαρμακα,ολα εδειχναν οτι παει καλα αν και διαστηματα αναμεσα παθενε κρισεις δυσπνιας η επεφτε σαν σε κωμα δεν αντιδρουσε σαν φυτο.. την επερνα καθε μερα και την πηγαινα στην κλινικη στο Πικερμι να ναι καλα οι ανθρωποι καναν οτι μπορουσαν να την σωσουν.Και οντος το καταφεραμε.Γυρνουσε σπιτι καλυτερα απο ποτε.Της εκανα καρδιογραφηματα και σε μια ακτινογραφια εδειξε οτι πηγαινε για πνευμονικο οιδημα.και αλλα φαρμακα νεα προστηθηκαν στα παλια..και αλλος αγωνας τρεξιματα..

οσπου ενα πρωινο το κοριτσι μου κατερευσε.σταματησε να τρωει να πινει να κουνιεται εκανε συνεχεια εμετους και ειχε διαροια..αδυνατισε δεν ειχε δυναμη ουτε να σηκωθει απο το κρεβατακι της.την σηκωνα και την πηγαινα αγγαλια ως το μπαλκονι να κανει τσισακια κ μετα παλι πισω στο δωματιο μας.πρωι βραδυ πηγαινα στην κλινικη να την βαλουν στον ορο μπας και συνελθει..καθολουν με τις ωρες διπλα της να μην νειωθει μονη..οι γιατροι εκει απορουσαν ακομη πως ζουσε και το εριχναν ολοι στην υπερβολικη αγαπη που της ειχα και στην θεληση μου να ζησει..

εδωσα απιστευτο αγωνα αλλα εχω τυψεις που δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο να την σωσω γιατι το εβλεπα οτι την εχανα..

οσπου ενα βραδυ εβγαλε εναν πονεμενο ηχο που δεν θα ξεχασω ποτε οσο ζω και ξεψυχησε.ο γιατρος ειπε ανακοπη..

το πρωι που την ειδα και καταλαβα οτι ειχε πεθανει επαθα το μεγαλυτερο σοκ της ζωης μου τρελαθηκα.δεν εχω στεναχωρηθει πιο πολυ στην ζωη μου ουτε εχω κλαψει περισσοτερο.μου λειπει ΠΑΡΑ πολυ και θα εχει παντα μια τεραστια θεση στην καρδια μου..

Αυτο που με ποναει ακομη περισσοτερο ειναι οτι εφυγε οσο κοιμομουνα και δεν προλαβα να την χαιρετησω.. συγνωμη σιλβακο μου..!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest valeria
valeria ειναι φυσιολογικο που απο τις 12-6 που εχασα την κορουλα μου κλαιω ακομη το ιδιο μεχρι και σημερα? δεν φανταζεσαι ποσο πολυ μου λειπει.Μπορει να φανει χαζο σε πολλους αλλα εγω δεν εχασα σκυλο εχασα ανθρωπο.Τοσο πολυ μου στοιχισε.Ηταν για μενα η κορουλα μου..

Ξερεις ποσο παλεψα για αυτην?Ηταν 8 μηνες αρρωστουλα με προβλημα καρδιας.της εδινα με συριγγα πρωι βραδυ 8 φαρμακα,ολα εδειχναν οτι παει καλα αν και διαστηματα αναμεσα παθενε κρισεις δυσπνιας η επεφτε σαν σε κωμα δεν αντιδρουσε σαν φυτο.. την επερνα καθε μερα και την πηγαινα στην κλινικη στο Πικερμι να ναι καλα οι ανθρωποι καναν οτι μπορουσαν να την σωσουν.Και οντος το καταφεραμε.Γυρνουσε σπιτι καλυτερα απο ποτε.Της εκανα καρδιογραφηματα και σε μια ακτινογραφια εδειξε οτι πηγαινε για πνευμονικο οιδημα.και αλλα φαρμακα νεα προστηθηκαν στα παλια..και αλλος αγωνας τρεξιματα..

οσπου ενα πρωινο το κοριτσι μου κατερευσε.σταματησε να τρωει να πινει να κουνιεται εκανε συνεχεια εμετους και ειχε διαροια..αδυνατισε δεν ειχε δυναμη ουτε να σηκωθει απο το κρεβατακι της.την σηκωνα και την πηγαινα αγγαλια ως το μπαλκονι να κανει τσισακια κ μετα παλι πισω στο δωματιο μας.πρωι βραδυ πηγαινα στην κλινικη να την βαλουν στον ορο μπας και συνελθει..καθολουν με τις ωρες διπλα της να μην νειωθει μονη..οι γιατροι εκει απορουσαν ακομη πως ζουσε και το εριχναν ολοι στην υπερβολικη αγαπη που της ειχα και στην θεληση μου να ζησει..

εδωσα απιστευτο αγωνα αλλα εχω τυψεις που δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο να την σωσω γιατι το εβλεπα οτι την εχανα..

οσπου ενα βραδυ εβγαλε εναν πονεμενο ηχο που δεν θα ξεχασω ποτε οσο ζω και ξεψυχησε.ο γιατρος ειπε ανακοπη..

το πρωι που την ειδα και καταλαβα οτι ειχε πεθανει επαθα το μεγαλυτερο σοκ της ζωης μου τρελαθηκα.δεν εχω στεναχωρηθει πιο πολυ στην ζωη μου ουτε εχω κλαψει περισσοτερο.μου λειπει ΠΑΡΑ πολυ και θα εχει παντα μια τεραστια θεση στην καρδια μου..

Αυτο που με ποναει ακομη περισσοτερο ειναι οτι εφυγε οσο κοιμομουνα και δεν προλαβα να την χαιρετησω.. συγνωμη σιλβακο μου..!

Γλυκιά μου με συγκίνησες! :cry: Φυσικά και είναι φυσιολογικό να πονάς ακόμη,και όσος καιρός και να περάσει,αλλά και όσα ζωάκια και να πάρεις,δεν μπορείς να ξεχάσεις αυτό που έφυγε... :( Γιατί το κάθε ζωάκι είναι ξεχωριστό και όταν εσύ το μεγαλώνεις,το πονάς,το φροντίζεις,νιώθεις υπεύθυνος γι'αυτό όταν πάθει κάτι και πολλές φορές λες:Tι δεν έκανα καλά;Αν είχα κάνει αυτό,μήπως το ζωάκι μου θα ήταν μαζί μου τώρα;Πίστεψέ με σε καταλαβαίνω.Δεν θα σου πω ότι ο πόνος θα περάσει,γιατί δεν είναι αλήθεια,θα σου πω μόνο ότι θα τον συνηθίσεις :( και θα αγαπήσεις το ίδιο και το νέο σου ζωάκι και θα θυμάσαι αυτό που έφυγε με αγάπη :)

Guest lagoudakis
Λοιπόν παιδιά έχω νέα!Πήγα στο pet city και μου έδωσαν για το κουνελάκι το φάρμακο που δίνουν στις γάτες για την τριχόμπαλα,και μου είπαν απλά να του βάζω την μισή ποσότητα απ΄ότι βάζουν στις γάτες γιατί είναι πιο ευαίσθητο.Επίσης μου έδωσαν κι άλλο ένα για το έντερο να του βάζω στο νεράκι,τώρα που έχει το προβληματάκι!Αnyway,βρήκα κι ένα forum ξένο που τα παιδιά με βοήθησαν πολύ με το πρόβλημα οπότε όλα καλά.Δείτε και μια photo του!Όσοι τον βλέπουν για πρώτη φορά ακίνητο νομίζουν ότι είναι ψεύτικος! :w00t:
πολυ ομορφο ειναι!!!! :w00t: ειναι καποια συγκεκριμενη ρατσα;

Guest valeria
πολυ ομορφο ειναι!!!! :w00t: ειναι καποια συγκεκριμενη ρατσα;

Τhank you! :O Είναι Lionhead γι'αυτό είναι και τόσο χνουδωτός γύρω από το κεφάλι :)Δες εδώ και εδώ να πάρεις μια ιδέα! :)

Guest valeria
τελεια!!!!!!δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτη η ρατσα!!!!!πολυ καλοοοοοοοοοοο!!!!
Nαι,είναι σχετικά καινούρια δεν είναι πολύ γνωστή ακόμη.Χαίρομαι που σ'άρεσε! :p

Guest valeria
ειναι απιστευτα ομορφα παντως!!!!!!!!!!!!
Είναι,όντως!Εγώ όταν είχα πρωτοδει τον δικό μου στο pet shop έπαθα μεγάλη ζημιά! :love: Και που να τον πιάσεις κιόλας!Μιλάμε είναι η πιο μαλακή μπάλα του κόσμου!!! :w00t:

Guest valeria
Ποσο τα πουλανε περιπου;
Καμιά 40-50 ευρώ τον είχα πάρει.Πιο πολύ θα δώσεις για κλουβί αν θες να νιώθει άνετα-εγώ του έχω πάρει 1 μέτρο κλουβί γύρω στα 150 ευρώ-αλλά μην φανταστείς ότι τον βάζω και πολύ μέσα,τέτοιο όμορφο πλάσμα είναι για τον καναπέ! :D Κατά τ'άλλα η τροφή του είναι πάρα πολύ φθηνή (αν σκοπεύεις να πάρεις,εδώ είμαι να σε βοηθήσω σε πολλά πράγματα) ;)

Guest valeria
θα ηθελα πολυ να παρω αλλα εχω και εναν γατο οποτε φοβαμαι οτι.........
Αν ο γάτος σου είναι ήρεμος και δεν έχει τάσεις ζήλιας,θα σου έλεγα να το τολμήσεις.Σε πληροφορώ ότι στο εξωτερικό,όπου τα κουνελάκια ράτσας είναι πολύ διαδεδομένα ως κατοικίδια,έχουν εξοικειωθεί στη συμβίωσή τους τόσο με γάτες όσο και με σκύλους :!: Και μάλιστα είναι πολύ αγαπημένα μεταξύ τους και είναι πιο καλά από το να είναι μόνα τους.Για δες αυτή και αυτή τη photo:w00t:

Guest lagoudakis
χα χα χα καλα ψωνιο η φωτο!!!!ειναι πολυ ηρεμος αλλα ζηλευει υπερβολικα,δεν τολμαω να αγκαλιασω καποιον και τρεχει να χωθει αναμεσα,οποτε φοβαμαι,το θεμα με τα γατια ειναι οταν ερθουν σπιτι να βρουν το αλλο ζωο,σε αντιθετη περιπτωση αστα να πανε!!

Guest valeria
χα χα χα καλα ψωνιο η φωτο!!!!ειναι πολυ ηρεμος αλλα ζηλευει υπερβολικα,δεν τολμαω να αγκαλιασω καποιον και τρεχει να χωθει αναμεσα,οποτε φοβαμαι,το θεμα με τα γατια ειναι οταν ερθουν σπιτι να βρουν το αλλο ζωο,σε αντιθετη περιπτωση αστα να πανε!!
Xμ,αν είναι ζηλιάρης τότε δεν το βλέπω καλά το κουνελάκι! :blink: Αυτό που λες ισχύει με όλα τα ζώα που ζηλεύουν,αν βάλεις κάποιο καινούριο ζώο στο σπίτι σου,δεν το αφήνουν σε ησυχία,αν όμως υπάρχει από πριν δεν το πειράζουν,γιατί είναι ψαρωμένα.Πάντως γνωρίζω και περιπτώσεις που γνωστοί μου πήραν κουνελάκι ενώ είχαν ζηλιαρόγατα και σιγά-σιγά κατάφεραν να το συνηθίσει,στην αρχή το είχαν μόνο στο κλουβί,και η γάτα πήγαινε να δει τι είναι-όντας περίεργη-οπότε περνούσαν οι μέρες και το έμαθε,μετά άρχισαν να το βγάζουν λίγο από το κλουβί,πάντα με επιτήρηση,και στο τέλος τα άφηναν μόνα τους και έφευγαν,αφού η γάτα εξοικειώθηκε πλήρως και της άρεσε.Μην ξεχνάς ότι άλλωστε είναι και κοντά στο ίδιο μέγεθος οπότε ούτε σαν παιχνίδι θα το δει για να το φάει,ούτε θα νιώσει απειλή ότι θα την φάει αυτό! :)

Guest lagoudakis
δικιο εχεις αλλα αν κατι δεν παει καλα; :( δεν θελω να του βγαλει τα ματια,φοβαμαι να το δοκιμασω παντως,εκτος αν μου δωσεις το δικο σου για μερικες μερες!! :p :p :D :D πλακα κανω ε; ;)

Guest valeria
δικιο εχεις αλλα αν κατι δεν παει καλα; :( δεν θελω να του βγαλει τα ματια,φοβαμαι να το δοκιμασω παντως,εκτος αν μου δωσεις το δικο σου για μερικες μερες!! :p :p :D :D πλακα κανω ε; ;)
Lol :lol:Έχεις δίκιο ρε συ που φοβάσαι! :( Φυσικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα.Ούτε θα είναι και ωραίο να τον πάρεις και να πρέπει να τον έχεις μόνιμα στο κλουβί σε κάποιο υπερυψωμένο σημείο για να μην τον φτάνει ο γάτος.Κρίμα θα είναι :( Πάντως αφού έχεις και γάτο πρέπει να ξέρεις ότι ακόμη κι αν τα έβρισκαν μεταξύ τους η πείρα μου μου λέει ότι μπορεί να είχες άλλα προβλήματα.Όπως,επειδή πχ το κουνέλι είναι πολύ περίεργο μπορεί να έκανε καμιά επίθεση στη γατοτροφή,πράγμα καταστροφικό για το ευαίσθητο έντερό του,άσε το έχω ακούσει κι αυτό.Γενικά όταν πάρεις πρέπει να έχεις υπομονή (καλώδια κρυμμένα,κατά προτίμηση όχι χαλιά,αν τα έπιπλα είναι ξύλινα...καταλαβαίνεις,όχι ρούχα πεταμένα απο'δω κι από κει,κουρτίνες να μην σέρνονται στο πάτωμα)κι όλα αυτά γιατί κουνέλι=τρωκτικό οπότε όλα αυτά απειλούνται! :lol:

Guest lagoudakis
δικιο εχεις σε αυτα που λες οποτε λεω να το ξεχασω :( η λυση των κλουβιων με βρισκει αντιθετο γενικα :mad: ουτε πουλακι δεν θελω να βλεπω εκει μεσα :mad:

Guest valeria
δικιο εχεις σε αυτα που λες οποτε λεω να το ξεχασω :( η λυση των κλουβιων με βρισκει αντιθετο γενικα :mad: ουτε πουλακι δεν θελω να βλεπω εκει μεσα :mad:
Ναι σίγουρα!Εμένα το κλουβάκι το βλέπει σαν σπίτι!Μπαίνει μόνος του μέσα για να κοιμηθεί,να φάει,του αρέσει δηλαδη!Ευτυχώς! :)Οπότε τη νύχτα που κοιμάμαι είναι κι αυτός μέσα και δεν έχω έννοια μην κάνει τίποτα!Τώρα μερικές φορές τον βάζω αν θέλω να σφουγγαρίσω ή κάτι τέτοιο,οπότε κάτι τέτοιο είναι υποχρεωτικό για να μην δηλητηριαστεί :!:Κατά τ'άλλα κάνει ό,τι θέλει! :D

Ναι σίγουρα!Εμένα το κλουβάκι το βλέπει σαν σπίτι!Μπαίνει μόνος του μέσα για να κοιμηθεί,να φάει,του αρέσει δηλαδη!Ευτυχώς! :)Οπότε τη νύχτα που κοιμάμαι είναι κι αυτός μέσα και δεν έχω έννοια μην κάνει τίποτα!Τώρα μερικές φορές τον βάζω αν θέλω να σφουγγαρίσω ή κάτι τέτοιο,οπότε κάτι τέτοιο είναι υποχρεωτικό για να μην δηλητηριαστεί :!:Κατά τ'άλλα κάνει ό,τι θέλει! :D

Όντως τέλεια φάτσα! Και που λερώνει; Εκπαιδεύεται να πηγαίνει σε συγκεκριμένο μέρος;

Πάντως ελεύθερο τρωκτικό στο σπίτι μου φαίνεται ότι έχει πιο πολλούς κινδύνους και όχι μόνο το σφουγγάρισμα! Π.χ. Δεν έχει ροκανίσει κανένα καλώδιο;; Απο εντομοκτόνα τι γίνεται; Αυτές είναι δικές μου ανησυχίες με τα χάμστερ γι'αυτό σε ρωτάω.

KCB

Λοιπον!Παρτε 2 link!Στο ενα ειναι ο σκυλος μου μετα το μπανιο του,ο Beethoven!

Στο αλλο ειναι μια απο τις γατες που εχουμε στο χωριο.Τον λεω Θρασο γιατι οντως ειναι θρασυτατος! :D

http://www.sidiropoulos-stavros.fotopic.net/p20673915.html

http://www.sidiropoulos-stavros.fotopic.net/p20673914.html

ΜΑΧ.

Guest valeria
Όντως τέλεια φάτσα! Και που λερώνει; Εκπαιδεύεται να πηγαίνει σε συγκεκριμένο μέρος;

Πάντως ελεύθερο τρωκτικό στο σπίτι μου φαίνεται ότι έχει πιο πολλούς κινδύνους και όχι μόνο το σφουγγάρισμα! Π.χ. Δεν έχει ροκανίσει κανένα καλώδιο;; Απο εντομοκτόνα τι γίνεται; Αυτές είναι δικές μου ανησυχίες με τα χάμστερ γι'αυτό σε ρωτάω.

Λοιπόν,κάνει όπως η γάτα σε συγκεκριμένο χώρο τις ακαθαρσίες!Εννοείται ότι οι κίνδυνοι είναι άπειροι.Απλά στο δωμάτιό μου τους έχω ελαχιστοποιήσει(βασικά στο δωμάτιό μου μένει,του αρέσει πιο πολύ,και αν φύγει για λίγο γυρνάει αμέσως,νώθει ασφάλεια βλέπεις εκεί που γνωρίζει καλύτερα).Δεν υπάρχουν καλώδια στο πάτωμα ή όπου έχει πρόσβαση.Οπότε δεν έχει ροκανίσει ποτέ παρά μόνο μια φορά ένα λιγάκι (μιλάω για φορτιστή που από αφηρημάδα είχα βάλει το κινητό να φορτίζει στο δωμάτιό μου),κι όσο για τα εντομοκτόνα τα αποφεύγω όσο μπορώ.Αν δεν μπορώ να τα αποφύγω με τίποτα ψεκάζω την νύχτα που είναι μέσα στο κλουβάκι και κοιμάται (για έναν περίεργο λόγο ενώ κανονικά τα κουνέλια είναι ζώα που κοιμούνται την μέρα,ο δικός μου λειτουργεί σαν άνθρωπος :wacko: )και το πρωί σφουγγαρίζω (ή μάλλον η μαμά μου σφουγγαρίζει γιατί εγώ λείπω),οπότε έχω εξοντώσει ό,τι χρειάζεται εκείνες τις ώρες που είναι μέσα ασφαλές. :)

Δείτε εδώ αλητεία! :mad:

[imgalign=right]http://images.thesun.co.uk/picture/0,,2005450499,00.jpg[/imgalign]

A MAN has been arrested by cops probing the use of live dogs as shark bait, it was revealed last night.

It comes a day after The Sun published horrific photos of a pup with a fishing hook through its snout.

Cops on French-controlled Reunion Island say a man will appear in court tomorrow. And last night the French Embassy vowed to target more rogue fishermen.

It said: “Such acts are illegal and intolerable.”

Animal welfare group Sea Shepherd will pay £680 to any cop who catches a fisherman baiting a dog.

Πηγή: Ιαματική

Καλά, τέτοια άτομα θέλουν κρέμασμα...Κανονικά όμως....

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω ένα σκυλάκι, αλλά προβληματίζομαι στο ότι έχω μικρό σπίτι (δυάρι) και δεν θα έχει πολύ χώρο να κινείται...

Συγκεκριμένα γουστάρω τρελά τα bulldog, αλλά δεν ξέρω πόσο μεγάλα μπορούν να γίνουν..Κάπου διάβασα ότι κάνουν για σπίτι, και δεν θέλουν και τρελές βόλτες...

Υπάρχει κάποια άλλη ράτσα μικρόσωμη; Όχι πολύ χαριτωμένη αν γίνεται.... :p

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog