FREAK_OF_NATURE Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 gata isos? afhste paidia thn megalh paraskeuh gurnousa spiti kai eida sth mesh tou dromou mia gata na xtypiete...alla milame gia polu xtyphma..htan ksaplomenh me thn plath kai ekane sa trelh...katalaba pos thn eixe xtyphsei aytokinhto... gia kana 3lepto xtypiotan etsi ospou stamathse...polu asxhmo 8eama...:( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Δεν έχω πρόβλημα να χρειάζεται λίγη φροντίδα (πχ αλλαγή νερού σε ψαράκια). Άλλωστε για κάποια περίοδο είχα αναλάβει τα ψάρια ενός φίλου. Απλώς θέλω να μην είναι κάτι δύσκολο/χρονοβόρο κτλ, ώστε αν χρειαστεί ποτέ να λείψω, να μη δυσκολέψω το άτομο που θα επιφορτιστεί με τη φροντίδα του κατοικιδίου. Από όλα αυτά μάλλον σε ψάρι βλέπω πάει η επιλογή. Τι τιμές να αναμένω για αγορά ψαριού/τροφής κτλ; Και τι ψάρι προτείνετε; Από μια μικρή έρευνα που έκανα, τα χρυσόψαρα καλό είναι να μην τοποθετούνται σε γυάλα αλλά σε ενυδρείο, οπότε αποκλείονται ( ; ). Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Και ενα φιδι θα ητανε καλο αλλα κοστιζουν καπος στην αγορα. Ενας βοας κανει 200 ευρω + εξοπλησμο καπου 150 και μετα ανα 8 ποντικια θα θελεις 10 ευρω. Δεν διεφκρινισες ποσα λευτα περιπου θες να χρηαζετε οποτε απλα το αναφερα Το οτι τα φιδια γενικα δεν κανουν για το Ελληνικο κλιμα και υποφερουν, καθως και οτι δεν ζουν οσο θα μπορουσαν λογο του κλιματος κυριως και της αιχμαλωσιας το εχεις σκεφτει; :confused: Και αυτο δεν το λεω εγω, μου το εχει πει και κτηνιατρος οταν σκεφτοταν να παρει φιδι ενας φιλος μου. Ο οποιος τελικα πηρε και παρ' ολη την φροντιδα (ειχε τρελα μαζι του), δεν τα "εβγαλε περα".... :( (Mην το παρεις προσωπικα to post ;) ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaChriss Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Έχω 13 γατάκια... Αν κάποιος θέλει κανένα ας μου γράψει στο ΡΜ. Κοντεύουν 2 μηνών και δυστυχώς θα αναγκαστώ να τα αφήσω έξω, σε λίγο καιρό, γιατί μένω σε διαμέρισμα. :O Παράθεση http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 tinachriss einai protimotero an ta pas se kapoio asulo gia gatia kai skulia para na ta afhseis sto dromo... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaChriss Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 tinachriss einai protimotero an ta pas se kapoio asulo gia gatia kai skulia para na ta afhseis sto dromo... Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο; Παράθεση http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 gia a8hna dustyxos oxi alla eimai sigourh pos ta ypoloipa paidia apo edo olo kai kati 8a sou poune ... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Το οτι τα φιδια γενικα δεν κανουν για το Ελληνικο κλιμα και υποφερουν, καθως και οτι δεν ζουν οσο θα μπορουσαν λογο του κλιματος κυριως και της αιχμαλωσιας το εχεις σκεφτει; :confused: Και αυτο δεν το λεω εγω, μου το εχει πει και κτηνιατρος οταν σκεφτοταν να παρει φιδι ενας φιλος μου. Ο οποιος τελικα πηρε και παρ' ολη την φροντιδα (ειχε τρελα μαζι του), δεν τα "εβγαλε περα".... :( (Mην το παρεις προσωπικα to post ;) ) Δεν το ηξερα αυτο! Ωστε υποφερουν τα καιμενα! Και τα ιγκουανα φανταζομαι θα υποφερουν τοτε ε; Ρωταω επειδη το πσιλοσκευτομουν για ιγκουανα αλλα απο οτι μαθαινω μαλλον ειναι καλυτερα να μην παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Δεν το ηξερα αυτο! Ωστε υποφερουν τα καιμενα! Και τα ιγκουανα φανταζομαι θα υποφερουν τοτε ε; Ρωταω επειδη το πσιλοσκευτομουν για ιγκουανα αλλα απο οτι μαθαινω μαλλον ειναι καλυτερα να μην παρω Για ιγκουανα φιλε μου , αυτο που ξερω απο τον φιλο του αδερφου μου , που εχει ενα μερικα χρονια τωρα, ειναι οτι ειναι παρα πολυ ζηλιαρικα! Δενονται παρα πολυ με το "αφεντικο" τους (ας το πουμε ετσι). Μιλαμε οτι η κοπελα του παιδιου πηρε ενα γατακι (μια σταλια ηταν), και επειδη το φιλαρακι του αδερφου μου επαιζε και με το γατακι (λογικο), το Ιγκουανα ειχε τρελαθει! :!: Ηταν επιθετικο και με το γατακι, και με την κοπελα του παιδιου. Ο αδερφος μου που το ηξερε αρκετο καιρο μαλιστα το παιδι, μου ειπε οτι ζηλευε και την κοπελα!(πριν καν παρει το γατι) :wacko: Αν καποιος εχει βεβαια μπορει να μας πει και ο ιδιος. ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 το χω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι μετα την σκυλιτσα μου δεν θα ξαναπαρω αλλο κατοικιδιο, δεν γινεται.. δυστηχως ειναι τοσο μεγαλο το δεσιμο που ποναει παρα πολυ ο χωρισμος. εγω δεν ξερω τι θα κανω οταν ερθει η ωρα. πραγματικα κανω τα παντα για να ναι καλα. ασχολουμαι μαζι της απιστευτες ωρες και η πιο ευτυχισμενη μερα μου ειναι οταν την βλεπω και αυτη καλα να εχει ορεξη για ολα :) αχχ.. την αγαπαω πολυ ρε γμτ. τα μηνυματα σου για το γλυκο σου συλβακι πραγματικα με συγκινησαν παρα πολυ εκανες τα ματια μου να τρεχουν,πραγματικα καταλαβαινω το μεγαλο σου δεσιμο με τη σκυλιτσα σου,μπραβο σου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Δεν έχω πρόβλημα να χρειάζεται λίγη φροντίδα (πχ αλλαγή νερού σε ψαράκια). Άλλωστε για κάποια περίοδο είχα αναλάβει τα ψάρια ενός φίλου. Απλώς θέλω να μην είναι κάτι δύσκολο/χρονοβόρο κτλ, ώστε αν χρειαστεί ποτέ να λείψω, να μη δυσκολέψω το άτομο που θα επιφορτιστεί με τη φροντίδα του κατοικιδίου. Από όλα αυτά μάλλον σε ψάρι βλέπω πάει η επιλογή. Τι τιμές να αναμένω για αγορά ψαριού/τροφής κτλ; Και τι ψάρι προτείνετε; Από μια μικρή έρευνα που έκανα, τα χρυσόψαρα καλό είναι να μην τοποθετούνται σε γυάλα αλλά σε ενυδρείο, οπότε αποκλείονται ( ; ). Και με αυτά που έλεγες παραπάνω αλλά κι αυτό που λες εδώ, σου προτείνω χάμστερ. Για λίγες μέρες μπορείς να τα αφήσεις χωρίς να τα προσέχει κανένας. Εγώ το άφηνα μέχρι 12 μέρες μόνο του χωρίς κανένα πρόβλημα. :) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 gata isos? afhste paidia thn megalh paraskeuh gurnousa spiti kai eida sth mesh tou dromou mia gata na xtypiete...alla milame gia polu xtyphma..htan ksaplomenh me thn plath kai ekane sa trelh...katalaba pos thn eixe xtyphsei aytokinhto... gia kana 3lepto xtypiotan etsi ospou stamathse...polu asxhmo 8eama...:( Μου χάλασε η διάθεση μόλις το διάβασα... Να πω τέσσερα περιστατικά με χτυπημένο ζώο, τα 2 με ευτυχή κατάληξη. 1) Ήταν καλοκαίρι του 2002, μόλις είχα τελειώσει την 1η λυκείου. Ο αδερφός μου είχε πάει βόλτα στην γειτονιά μας και εγώ καθόμουν στο pc (τι πρωτότυπο :p ) . Έρχεται λοιπόν στο σπίτι και μας λέει "χτύπησε στην Βουλιαγμένης ένα αυτοκίνητο τον Μπάρι (αν θυμάμαι καλά έτσι φωνάζουν το σκυλί) " . Αυτό το σκυλί είναι με την μάνα του. Δεν είναι σε σπίτι. Μένουν σε ένα πάρκο 2 λεπτά από το σπίτι μου. Οι γείτονες όμως τα φροντίζουν πάρα πολύ: τους έχουν βάλει σπιτάκι, βάζουν κάθε μέρα φαγητό, νερό κ.λ.π. Πετάγομαι κατευθείαν από το pc και τρέξαμε εκεί. Το σκυλί κατάφερε και περπάτησε λίγο και πήγε σε ένα άλλο μικρό παρκάκι, στην συμβολή της οδού Κυδωνιών με την λεωφόρο Βουλιαγμένης (για όποιον ξέρει) . Ο αδερφός μου είδε ΟΛΟ το σκηνικό. Πέρναγε το σκυλί τον δρόμο και εκείνη την ώρα ερχόταν ένα αυτοκίνητο το οποίο χτύπησε το σκυλί και το έσυρε γύρω στα 15 μέτρα. Αμέσως πήγαμε και φωνάξαμε αυτούς που το φροντίζουν, μεταξύ αυτών και μία πάρα πολύ καλή μας φίλη η οποία μόλις την πήρα τηλέφωνο και της είπα τι συνέβη έπαθε πλάκα και έτρεξε αμέσως εκεί με τα πόδια. Τρέξανε όλοι και ήρθαν εκεί που ήταν ο σκύλος. Ένας από αυτούς είχε αυτοκίνητο. Έτρεξε, το έφερε και μετά βάλαμε το σκυλί (είναι πολύ μεγαλόσωμο) στο πορτ-μπαγκάζ και έτρεξε στην κτηνίατρο που έχει. Όμως είχαμε ένα πρόβλημα: η μάνα του σκυλιού ήταν εκεί και με το που πήγε ο άλλος να ξεκινήσει, έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο!! Προσπαθούσαμε να την κρατήσουμε αλλά τίποτα. Δεν μπορούσαμε να την ζορίσουμε γιατί δαγκώνει αν την ζορίσεις. Στο τέλος τα καταφέραμε. Την πήραμε και πήγαμε στο παρκάκι και περιμέναμε τον άλλο που είχε πάει το σκυλί. Μετά από λίγο επέστρεψε και μας είπε ότι η κτηνίατρος είναι κλειστή. Αμέσως τους λέω ότι μπορώ να πάρω τον κτηνίατρο που έχω και να έρθει. Όλοι είπαν να πάρω αμέσως. Πήρα, του είπα το περιστατικό και σε ένα μισάωρο ήταν εκεί (ευτυχώς τον πέτυχα λίγο πριν κλείσει, αλλιώς θα αργούσε λίγο ακόμα) . Εξέτασε το σκυλί και αν θυμάμαι καλά μας είπε ότι είχε αιμάτωμα. Του έκανε ενέσεις και του έδωσε και ένα χάπι. Το σκυλί βαριανάσαινε και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Μας είπε να το αφήσουμε εκεί που είναι και να μην το πειράξουμε καθόλου. Του πήγαμε μόνο νερό. Μετά από μερικές μέρες το σκυλί συνήλθε εντελώς και τώρα είναι σαν να μην συνέβη ποτέ αυτό. 2) Είδα έξω από το σπίτι κάποιων Γάλλων γειτόνων μας μια γατούλα χτυπημένη. Πήγα εκεί αμέσως. Την είδα που χτυπιόταν και έβγαζε αφρούς. Πήρα τον κτηνίατρο, του περιέγραψα τι γίνεται και είπε ότι μάλλον θα ψοφήσει. Ρώτησα την μία κυρία που ξέρει λίγα ελληνικά και μου είπε ότι είναι δικιά τους. Φώναξε τον άντρα της και αυτός την πήρε να την πάει στην κτηνίατρό τους. Όμως ήταν κλειστά, λόγω της ώρας. Ξαναπήρα τον κτηνίατρο και του είπα ότι ζει ακόμα, μας νιαουρίζει και δεν μπορεί να κουνηθεί. Ήρθε εκεί, την εξέτασε και μας είπε ότι έχει κάποιες κακώσεις στην σπονδυλική στύλη. Έκανε ένεση, της έδωσε φάρμακο και μας είπε ότι το πιθανότερο είναι ότι θα συνέλθει. Μερικές ώρες από την στιγμή που έφυγε ο γιατρός άρχισε να ψιλοκουνιέται. Αποτέλεσμα; Έγινε μια χαρά. Και ήταν μεγάλης ηλικίας... 3) Μια άλλη φορά είχα πάει με έναν καλό φίλο στην Νίκαια σε έναν αρμένικο σύλλογο που είναι μέλος. Κάτσαμε εκεί αρκετή ώρα, ήπιαμε τον καφέ μας και έφυγα για να πάρω το λεωφορείο, να πάω στον Πειραιά και από εκεί το λεωφορείο για Βούλα. Όπως κατέβαινα τον δρόμο για να βγω στην Μπελογιάννη, είδα ένα γατάκι σκοτωμένο. Ήξερα ότι εκεί είχε μια οικοδομή και πήγα να βρω ένα μαδέρι για να το μαζέψω. Βρήκα και πήγα εκεί. Όμως περνούσαν συνέχεια αυτοκίνητα (προς τιμήν τους όμως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πάτησε το ζώο) και δεν μπορούσα να το μαζέψω. Περνάει λοιπόν ένας μ@λ@κ@ς και του πάτησε το κεφάλι (κόντεψα να ξεράσω μόλις το είδα) ... Εκείνη την ώρα λοιπόν περνάει μια κοπέλα με αυτοκίνητο. Το βλέπει και μου λέει "Πω πω γ..ώ την π.....α μου, ποιος πάτησε το γατάκι;", είπα "Προσπαθούσα να το μαζέψω αλλά πέρναγαν αυτοκίνητα" και μου λέει "Μάζεψέ το σε παρακαλώ, κρίμα είναι" . Έκανε ελιγμό για να μην το πατήσει και έφυγε. Πήγα λοιπόν εκεί, έκανα σήμα στα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν και σταμάτησαν. Το μάζεψα, το έβαλα σε ένα πεζοδρόμιο και έφυγα. 4) Γυρνάγαμε με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου από την Γλυφάδα με το αυτοκίνητο. Λίγο πριν τον Σκλαβενίτη είδαμε ένα γατί χτυπημένο που κουνιόταν... Όμως δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε και να το μαζέψουμε. Πήγαμε σε ένα μίνι μάρκετ, κάναμε μερικά ψώνια και μετά στο σπίτι. Έφυγε ο πατέρας μου και εγώ με τον αδερφό μου πήραμε τα ποδήλατα και τρέξαμε εκεί. Τα αφήσαμε αναγκαστικά στον πάνω παράδρομο της Βουλιαγμένης (είχε μπάρες και δεν μπορούσαμε να τα περάσουμε) και τρέξαμε εκεί που ήταν το γατί. Εκεί φτάσαμε σχεδόν μια ώρα από την στιγμή που το είδαμε. Περνούσαν ένα σωρό αυτοκίνητα αλλά παραδέχομαι όλους τους οδηγούς σε κάτι: σχεδόν στην μέση της Βουλιαγμένης όλοι έκαναν ελιγμούς για να μην πατήσουν το γατί. Μόλις τους έπιασε φανάρι έτρεξα, έπιασα το γατί και το έβαλα στα φυτά στην μέση των προστατευτικών μπαρών. Το γατί, παρόλο που ψόφησε φυσικά, όχι απλά δεν το είχαν πατήσει, δεν είχε ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ αυτοκινήτου!!! Μην δω μόνο να χτυπάει αυτοκίνητο ζώο μπροστά μου. Θα τον τσακίσω όποιον είναι... Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 dimangelid είσαι αυστηρός, γιατί καλώς τα ζωάκια τα αγαπάμε, αλλά σκέψου ότι αρκετά άτομα έχουν εμπλακεί σε επικύνδινα ατύχηματα προσπαθώντας να αποφυγούν ένα σκυλί ή μια γάτα που είχε βρεθεί μπροστά τους. Από την στιγμή που δεν υπάρχει δόλος τότε κακώς είσαι αυστηρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 dimangelid είσαι αυστηρός, γιατί καλώς τα ζωάκια τα αγαπάμε, αλλά σκέψου ότι αρκετά άτομα έχουν εμπλακεί σε επικύνδινα ατύχηματα προσπαθώντας να αποφυγούν ένα σκυλί ή μια γάτα που είχε βρεθεί μπροστά τους. Από την στιγμή που δεν υπάρχει δόλος τότε κακώς είσαι αυστηρός. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ >!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > KAPOIOS "POLI KALOS" ANTHROPOS TO SABBATO 16 APRILIOU, AFISE STO DROMO 7 >KOUTAVAKIA STIN PERIOXI TON MELLISION EINAI PANEMORFA KAI OTAN MEGALOSOUN >LOGIKA THA EINAI MESAIOU MEGETHOUS PARAKALO POLI OPOIOS ENDIAFERETAI I >GNORIZEI KAPOION POU NA ENDIAFERETAI AS >EPIKOINONISEI STO 6944-462680. > > > > SAS EYXARISTO. ( δεν είμαι εγώ ο συγγραφέας του μηνύματος ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ >!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > KAPOIOS "POLI KALOS" ANTHROPOS TO SABBATO 16 APRILIOU, AFISE STO DROMO 7 >KOUTAVAKIA STIN PERIOXI TON MELLISION EINAI PANEMORFA KAI OTAN MEGALOSOUN >LOGIKA THA EINAI MESAIOU MEGETHOUS PARAKALO POLI OPOIOS ENDIAFERETAI I >GNORIZEI KAPOION POU NA ENDIAFERETAI AS >EPIKOINONISEI STO 6944-462680. > > > > SAS EYXARISTO. ( δεν είμαι εγώ ο συγγραφέας του μηνύματος ) Μηπος ειναι Hoax; Μου εχουβ ερθει και εμενα κατα καιρους κατι τετια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μηπος ειναι Hoax; Μου εχουβ ερθει και εμενα κατα καιρους κατι τετια Αφού έχει τηλέφωνο , τι hoax ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Αφού έχει τηλέφωνο , τι hoax ? Δοκιμασες να παρεις τηλ; Μπορει να ειναι μουφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Δοκιμασες να παρεις τηλ; Μπορει να ειναι μουφα Εγώ ξέρω ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και ότι εξαιτίας κάποιων hoax πληρώνουν τη νύφη και πραγματικά μηνύματα Ναι πήρα χτύπησε και το έκλεισα γιατί δεν μπορώ να πάρω άλλο σκυλάκι Εχω ήδη ένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Εγώ ξέρω ότι μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά και ότι εξαιτίας κάποιων hoax πληρώνουν τη νύφη και πραγματικά μηνύματα Ναι πήρα χτύπησε και το έκλεισα γιατί δεν μπορώ να πάρω άλλο σκυλάκι Εχω ήδη ένα OK! Τοτε επιτελους και ενα σωστο μυνημα. Μονο που σε ποσους λες να πηγε; Αυτο ειναι το κακο. Πρεπει να πεσεις σε αυτους που πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 To μηνυμα του φιλου woudouli (το email που ελαβε) μπορει να ειναι αληθινο (οχι οτι δεν σε πιστευω), αλλα το αστειο της υποθεσης ειναι οτι κι εγω ελαβα χτες ενα μηνυμα για μια κοπελα που εχασε το σκυλι της, και αν το ειχαμε δει.... :O Το κουφο ειναι οτι η κοπελα μενει...Σιγκαπουρη! :w00t: :wacko: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Και αυτός εδώ είναι ο δικός μου. Χάσκυ. Κάπως μεγάλος πλέον αφού κλείνει 10 χρόνια το καλοκαίρι! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 popopopo rou8ouniaaaaaaaaaaaa Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 You wanna see my babe? Σας βαζω μια συνημμενη και της υπολιπες της εχω ανεβασει ;) Στην συνησμεννη ειναι 3 μηνων και οι υπολιπες ειναι σημερηνες (3,5 μηνων) http://img287.echo.cx/img287/3997/963964945960959948953945956959.jpg http://img287.echo.cx/img287/6982/9589659579499649497ig.jpg http://img123.echo.cx/img123/4485/958945960955959956949957959962.jpg http://img123.echo.cx/img123/8993/9549459529519639649599622xf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 αααααααα!!!!!!!!!! :w00t: ειναι τελειο!! εκει που το χεις παρει αναμεσα στα ποδια σου και του ζουλας τα μαγουλακια ειναι το κατι αλλο!!!! ΦΤΟΥ σου χαρα μου!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Εγω παντως με τετοια δοντια δεν θα το εβαζα αναμεσα στα ποδια μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts