Guest lagoudakis Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 γεια σας και απο μενα :) παντα ειχα αδυναμια στα ζωα,και πιο πολυ στα γατια,εχω εδω και 5 χρονια ενα υπεροχο σιαμ το οποιο το βρηκα εξω :eek: καποιος το πεταξε γιατι ηταν αρρωστο!!!!τελικα μετα απο αμετρητες επισκεψεις στον γιατρο εγινε καλα,ειναι απιστευτα καλο αν και ολοι λενε οτι τα σιαμ ειναι κακα σαν χαρακτηρες,ισως ετυχε το καλο σε μενα!!φωτο εχω βαλει στο mygallery του Ρ800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yovanka Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Τα ζωάκια έχουν φοβερό ένστικτο!!! Μπορούν να αισθανθούν πραγματικά όταν κάποιος θέλει το καλό τους και δείχνουν και ΦΟΒΕΡΗ ευγνωμοσύνη!! Ακόμα και οι γατούλες οι οποίες εκ φύσεως είναι περισσότερο επιφυλακτικές από τα σκυλάκια λ.χ. Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που περιμαζεύουν ένα αδέσποτο ζωάκι...και πολύ συχνά ακόμα και εις βάρος του ελεύθερου χώρου ή και χρόνου που διαθέτουν. Είναι τρομακτικό πως μερικοί εγκαταλείπουν τα κατοικίδιά τους επειδή έχουν παρουσιάσει κάποια αρρώστια..ή χάνουν την βολή τους..ή απλά τα βαριούνται. Συναντώ αρκετές φορές γάτες και σκυλιά ράτσας ταλαιπωρημένα στον δρόμο..τα οποία βέβαια λόγω του ότι έχουν μεγαλωσει σε σπίτι, οι δυνατότητές του για εύρεση τροφής, προστασίας, επιβίωσης είναι αρκετά περιορισμένες. Πριν από χρόνια είχαμε ένα ζευγάρι παπαγάλων οι οποίοι κάποια στιγμή όσο ήταν ακόμα μικρά παρουσίασαν συμπώματα ψωρίασης. Τα πήγαμε στον κτηνίατρο ο οποιος μας είπε πως η θεραπεία τους θα κοστίσει περισσότερο απο το να αγοράζαμε κάποια καινούρια. Του έκανε εντύπωση που θελήσαμε να τα σώσουμε...τι να πεις.. Αρφι..πάντως..τα γατάκια σου πρέπει να ναι τρομερές φάτσες :cool: Είναι φοβερό να βλέπεις πως το καθένα δημιουργεί και διαφορετική προσωπικότητα..συνήθειες κτλ.. :) Παράθεση ..powered by ouzo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 ναι είναι η μικρή τώρα κοιμάται με το κεφάλι στο πόδι μου :p κρίμα που δεν μπορώ να το κρατήσω και αυτό αλλα θα του βρω όμως σπίτι :) τώρα όσο για το ότι τα πετάνε...μας έχουνε μάθει ότι τα αγαπάμε και μας πετάνε ένα σορό σκυλιά τόσα που στο τέλος η μάνα μου ασχολείται μονο με αυτά πια...προσπαθώντας να τα σώσει.ti νά πης τέρατα !!! επίσης ξέχασα να πω ότι τα μικρά γατάκια μυρίσουν σαν τα μωρά !!! γαλατάκι έτσι μύριζε ο αχιλλέας μου μικρός έτσι και η μικρή που βρήκα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Κι εγω αγαπαω πολυ τις γατες.Παιχνιδιαρες μικρες και δε σε κανουν κουμαντο οπως τα σκυλια(ασε που σε ζεσταινουν το χειμωνα τα ποδια:P) Aπο μικρος μαζευα οτι γατι εβρισκα.Ειχα 20 το πιο πολυ μιας κι εμενα σε χωριο και στο σπιτι ειχαμε αυλη δεν υπηρχε προβλημα χωρου..αλλα προβλημα γιαγιας η οποια σε μια γεννα πηρε τα γατακια και τα πεταξε:( Επισης πριν απο 3 χρονια βρηκα μια σιαμ γατα να καθεται εξω απ την πορτα του σπιτου μου.Μικρο γατακι τοτε.Την ειχα για 5 χρονια αλλα φετος τον Φλεβαρη μου την σκοτωσαν σκυλια:( :( Ακομη κι η γιαγια στενοχωρηθηκε γιατι ηταν ησυχο γατι και χαδιαρικο. Ευτυχως μας αφησε εναν γατο πολυ φοβιτσιαρη και χαδιαρη επισης.Συνεχεια παει στο μερος που γεννηθηκε και καθεται εκει..δε ξερω γιατι. :) Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Yovanka καλώς όρισες Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για τον Αγάπιο Και εγώ έχω πολύ αγάπη στις γάτες Πάντα προτιμούσα τις γάτες , ότι γατάκι έβρισκα μικρός το μάζευα Εχω όμως αλλεργικό άσθμα στις γάτες και έτσι τώρα έχω σκυλάκι και φυσικά δεν το έχω μετανιώσει :) Να ρωτήσω κάτι ............ Τον αγάπιο τον έχουμε μαζί με έναν φίλο μου που μένουμε απέναντι. Δηλαδή για να μη μένει και αυτός πολύ μόνος περνάει ώρες και με τους δυό μας. Δείχνει να αγαπάει πολύ και τα δύο σπίτια Πως αντιλαμβάνονται τα σκυλάκια την διαμονή πότε εδώ πότε εκεί ? Οταν την ίδια μέρα πηγαίνουν σε δύο διαφορετικά σπίτια .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 exo thn entyposh pos ta skulia prosanatolizontai me thn osfrhsh o dikos moy o skilos otan mpainei se neo xoro panta myrizei ta panta..:) thn epomenh fora pou 8a paei tou arkei na antilhf8ei mia murodia-xarakthristiko oti exei ksanapaei ekei... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yovanka Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Woudoulis καταλαβαίνω το πρόβλημά σου με τισ γάτες..κάτι παρομοιο αντιμετωπίζει και η μητέρα μου..η οποια βέβαια αγαπάει τόσο πολύ τα ζώα που άκόμα και τώρα με τα μωρά που πήρα...δεν μου έχει δείξει δυσανασχέτιση.. Βέβαια, λόγω τησ αλεργίασ τησ μάνασ μου στισ γάτες..το έψαξα το θέμα στο internet και διάβασα πως δεν είναι η τρίχα που προκαλεί αλλεργία αλλά η σκόνη που μαζεύει! Προτίνουν λοιπόν κάποιοι κτηνίατροι ένα μπάνιο 1 φορά την εβδομάδα..όμως γνωρίζοντας την αποστροφή της γάτας στο νερό..κάπου ψιλοφοβάμαι να το επιχειρήσω...δεν ξέρω τι λέτε? Να προσπαθήσω να τα συνηθίσω από τώρα τα μικρα μου?? Fin είσαι πολύ τυχερός...δεν σου κρύβω πως θα μου άρεσε πολύ στο μέλλον να είχα ένα σπίτι με μεγάλη αυλή...και φυσικά να το μετατρέψω σε κιβωτό του Νώε.. :p Κάτι ακόμα επίσης για τουσ 'doglovers', παρακολούθησα εχθέσ ένα docimentary για ένα καινούριο σύστημα που έχει μπει σ εφαρμογή από το 1988 στισ φυλακές των ΗΠΑ. Γίνεται προσεκτική επιλογή μερικών φυλακισμένων, τουσ κάνουν μια εκπαίδευση κάποιες βδομάδες και κατόπιν φιλοζωικές τους αναθέτουν την εκπαίδευση σκύλων οι οποίοι είτε λόγω κακομεταχείρισης..η ο,τιδήποτε...παρουσιάζουν προβλήματα συμπεριφοράσ..από μεγάλη φοβία μέχρι εχθρηκότητα προς τουσ ανθρώπους...κι έτσι δεν μπορούν να υιοθετηθούν. Οι τρόφιμοι όμως στισ φυλακές έχουν όλο τον χρόνο 24/7 και τουσ αφιερώνουν από βδομάδες μέχρι πολλούσ μήνες και τα εκπαιδεύουν και κατόπιν υιοθετούνται. Ήταν πολύ τρυφερό πως άνθρωποι, ακόμα και καταδικασμένοι ισόβια..αφιέρωναν όλη τουσ την αγάπη και την φροντίδα για να ελευθερώσουν τα άτυχα σκυλιά, τα οποία ελλείψη αυτής της δέσμευσης θα θανατώνονταν!! Το πρόγραμμα ήταν τόσο επιτυχημένο που πολλές οικογένειες στισ ΗΠΑ προτιμούν να υιοθετούν σκυλιά που έχουν περάσει από την εκπαίδευση των κρατουμένων..κι επίσης και οι ίδιοι οι κρατούμενοι προσφέρουν στην κοινωνία..γεμίζουν με αυτοεκτίμηση..και έχουν μειωθεί κατά 40% περίπου οι βιοπραγίες στισ φυλακές. Ήταν φοβερό!!!!!!!!!! Μου ρθε να κλάψω απο την ανιδιοτελή αγάπη που έδειχναν τα σκυλιά στουσ κρατουμένους κι εκείνοι βέβαια ανταπέδιδαν και με το παραπάνω!!!!!!!! Αν θέλετε να διαβάσετε κι εσείς περισσότερα..ψάξτε τον όρο 'cell dogs' sto google. Παράθεση ..powered by ouzo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Η γιαγιά (έτσι την λέω πια) της φωτογραφίας είναι 9,5 χρονών. Όταν την μάζεψα από τον δρόμο χώραγε στο ένα μου χέρι. Από τότε κάθε βράδυ θέλει να κοιμάται μαζί μου. Όταν πήγα φαντάρος το γατί αγρίεψε και δεν πλησίαζε κανέναν. Όταν απολύθηκα άρχισε πάλι να ηρεμεί και να γίνεται κοινωνική. Τον πρώτο χρόνο του γάμου μου ερχόταν και ξάπλωνε ανάμεσα σε μένα και την γυναίκα μου της γύρναγε την πλάτη και την έσπρωχνε να φύγει μακριά μου, τελικά όταν μετακομίσαμε στο καινούργιο σπίτι την αποδέχτηκε. :) Το όνομα αυτής Τζίνι. http://www.interlogos.gr/fun/cats/tzi.jpg Ο μεγαλοπρεπής κύριος της φωτογραφίας (κατά κάποιους γάτος ράτσας μεν κούν για μένα απλά ο Μπουμπάκος μου) είναι στην τρυφερή ηλικία των 7,5 χρονών. Τον μάζεψα μια νύχτα του καλοκαιριού από ένα στενάκι της νέας Σμύρνης και το πρώτο βράδυ έφαγε 6 μπιφτέκια μισό κιλό μπέικον και μισό λίτρο γάλα. Αυτή την στιγμή το βάρος του έχει ξεπεράσει τα 10 κιλά και τρελαίνεται για ψάρι. Παρά τον όγκο του δεν έχει πρόβλημα στο να κυνηγάει περιστέρια ή να κοπανάει τις υπόλοιπες γάτες του σπιτιού και όταν μέναμε στο πατρικό μου σπίτι κοπάναγε ακόμα και το πεκινουά του πατέρα μου. Έχει τα ποιο εκφραστικά μάτια που έχω δει ποτέ σε γάτα και είναι πανέξυπνος. Αν ήταν πορτοκαλής δεν θα είχα πρόβλημα να τον φωνάζω Γκάρφηλτ μιας και όλα τα χαρακτηριστικά του τα έχει. http://www.interlogos.gr/fun/cats/mpoum.jpg http://www.interlogos.gr/fun/cats/mp.jpg Η όμορφη κυρά της φωτογραφίας ακούει στο όνομα Μάσα (το υποκοριστικό της Μαρίας στα Ρώσσικα). Είναι 2,5 χρόνών και την μάζεψα όταν ήταν περίπου ενός έτους, ήταν φιλική και χαδιάρα πράγμα περίεργο για μια αδέσποτη γάτα της ηλικίας της. Η μέρα που την βρήκα ήταν Μεγάλη Παρασκευή και νιαούριζε σπαρακτικά κάτω από το μπαλκόνι μας. Κατέβηκα να την δω και διαπίστωσα ότι το μισό της σώμα ήταν άτριχο και γεμάτο με μύκητες. Αμέσως την τάισα την έβαλα σε ένα κλουβί και την πήγα στον κτηνίατρο. Τελικά μετά από ενάμιση μήνα ανακαλύψαμε ότι ήταν και έγκυος (έκανε αποβολή γιατί δεν το είχαμε καταλάβει και της δώσαμε ένα ισχυρό φάρμακο για τους μύκητες) μετά την αποβολή την στειρώσαμε και τώρα πια έχει γίνει ένα πανέμορφο γατάκι. ΑΑΑΑ ξέχασα να σας πω ότι η Μασούλα μας είναι ζώο με ειδικές ανάγκες με άλλα λόγια δεν ακούει. (Αυτό βέβαια έχει ως αποτέλεσμα όταν νιαουρίζει να σηκώνει τον κόσμο στο πόδι) http://www.interlogos.gr/fun/cats/mas.jpg Τέλος η φάτσα της παρακάτω φωτογραφίας ακούει στο όνομα Άνασσα (και όχι ανάσα) που σημαίνει Βασίλισσα. Είναι ενάμιση χρονών και χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την εντύπωση ότι αυτή υιοθέτησε εμάς αφού μια μέρα όρμιξε σαν σίφουνας στο γραφείο μας και χωρίς να δώσει καμιά σημασία στην παρουσία μας έπαιζε σαν τρελό. Βέβαια αυτή η μικρούλα φάτσα μαζί με την Μάσα έχουν φροντίσει ώστε να μας κάνουν συνέχεια το σπίτι άνω κάτω αφού δεν κάνουν άλλη δουλειά όλη μέρα από το να κυνηγιούνται και να παίζουν. http://www.interlogos.gr/fun/cats/an.jpg Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 AAAAAAAA ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΑΤΑΑΑΑΑ :) Για τις γάτες μπορεί να κάνει κάποιος εμβόλια απευαισθητοποίησης Εγώ είχα κάνει Πως μπορώ να βάλω φώτο και εγώ σε κάθε μου μήνυμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Yovanka ( 7 Οκτ. 2004 , 11:40) Βέβαια, λόγω τησ αλεργίασ τησ μάνασ μου στισ γάτες..το έψαξα το θέμα στο internet και διάβασα πως δεν είναι η τρίχα που προκαλεί αλλεργία αλλά η σκόνη που μαζεύει! Προτίνουν λοιπόν κάποιοι κτηνίατροι ένα μπάνιο 1 φορά την εβδομάδα..όμως γνωρίζοντας την αποστροφή της γάτας στο νερό..κάπου ψιλοφοβάμαι να το επιχειρήσω...δεν ξέρω τι λέτε? Να προσπαθήσω να τα συνηθίσω από τώρα τα μικρα μου?? do it Αλλά όχι μία φορά την εβδομάδα αλλά μία φορά τον μήνα. Επίσης καλό θα ήταν να φοράς μακρυμάνικη χοντρή μπλούζα και κάποιον άλλο να σε βοηθάει. Εγώ που και που τους κάνω κανένα πανάκι αν έχω όρεξη. Να πάρεις σαμπουάν ειδικό για γάτες. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yovanka Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Σ ευχαριστω death, λεω να το δοκιμασω το σαββατοκιριακο...κι ο θεοσ βοηθος... Καλά περιτο να πω πως εχω πάθει πλάκα με τα γατακια σου και το short story που αφορα το καθενα!!!!!!!!!!!! :) Παράθεση ..powered by ouzo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 7 Οκτ. 2004 , 12:23) AAAAAAAA ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΑΤΑΑΑΑΑ :) Για τις γάτες μπορεί να κάνει κάποιος εμβόλια απευαισθητοποίησης Εγώ είχα κάνει Πως μπορώ να βάλω φώτο και εγώ σε κάθε μου μήνυμα ? θα πατησεις εκει που λεει "αναζητηση" κ αναλογα με το που τις εχεις αποθηκευσει θα τις βρεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 6 Οκτ. 2004 , 16:53) Μα δεν κρίναμε με κακή διάθεση. Από έτσι να μη κρίνουμε κανέναν για το πως αντιμετωπίζει ένα ζωάκι. Αν είναι άγριο και ορμάει συνέχεια και δεν αφήνει κανέναν να την πλησιάσει τότε κάτι συμβαίνει Η το ζώο δεν είναι καλά στα μυαλά του ή για κάποιο λόγο έχει γίνει έτσι. Το "έχει μάθει έτσι" και δεν έχουμε πρόβλημα εμένα δεν με καλύπτει για το ζωάκι. Ποιός έχει μάθει δεμένος 24 ώρες το 24ωρο ? Δεν νομίζω ότι λέω κάτι κακό Καταρχάς έτσι δεμένο 24 ώρες θα έχει προβλήματα υγείας καρδιακά κτλπ χωρίς καθόλου άσκηση. Τέλος πάντων .......... δεν το συζητώ άλλο για να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις :) Εγώ φαντάστηκα μια γωνίτσα με ένα σκυλάκι με μικρό λουρί Αν το λουρί είναι άνετο και μπορεί να είναι έξω στη φύση αλλά όχι να κυνηγήσει ανθρώπους πχ τότε προφανώς αλλάζει λίγο Δεν είπα ότι είναι τόσο άγριο. Απλά κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει κάθε άλλο σκυλί. Είναι πάρα πολύ καλός φύλακας. Και η μάνα της που δεν ήταν δεμένη ( ήταν γνήσιο πιτμπουλ ) ήταν λίγο ποιο άγρια... Επειδή τους ξέραμε αυτούς που είχαν την μάνα της, ξέραμε πόσο πολύ την φρόντιζαν. Εμάς μας ήξερε και είμασταν οι μόνοι που δεν γάβγιζε ποτέ. Το σκυλί κάνει πάντα τα εμβόλιά του. Επίσης ο κτηνίατρος την εξετάζει πάντα πριν της κάνει εμβόλιο και μας έχει πει ότι είναι υγιέστατη. Φαντάσου ότι παρόλο που είναι τώρα 10 χρονών έχει την ίδια ζωντάνια που είχε όταν ήταν 1 έτους... Και φυσικά το λουρί δεν είναι κοντό. Της το έχουμε αρκετά μεγάλο αλλά φυσικά δεν φτάνει στην πόρτα. Αν χρειαστεί πάντως να κάνει κάτι έτσι και μπει κάποιος για κακό σκοπό θα το κάνει :) Έχει σπάσει τουλάχιστον 5 κολάρα για... γάτα!!! Αυτό το σκυλί έχει φοβερή δύναμη. Ο γιος της βέβαια είναι διπλάσιος σε μέγεθος και έχει ακόμα περισσότερη δύναμη επειδή είναι αρσενικό. Εννοείται ότι δεν λες κάτι κακό και δεν παρεξηγώ κανέναν. Επαναλαμβάνω ότι αν μπορούσαμε να μην την έχουμε δεμένη θα το κάναμε. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 για μενα προσωπικα δ υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να εχεις τον σκυλο σου δεμενο ολη μερα κ ολη νυχτα.. το εχω δει να το κανουν καποιοι κ τα σκυλια εχουν την λυπη στα ματια τους σε παρακαλανε να τα λυσεις, το βλεπεις.. εγω στην δικια μου δ βαζω λουρι ουτε οταν την παω βολτα την εχω μαθει απο μικρουλα να μου ειναι πιστη κ δ το κουναει ρουπι απο διπλα μου.. οταν βεβαια προκειται να την παω καπου μακρυτερα κ να περασει δρομο εκει φοραει παντα λουρακι αλλα μονο τοτε ποτε κ πουθενα αλλου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ ( 7 Οκτ. 2004 , 14:11) για μενα προσωπικα δ υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να εχεις τον σκυλο σου δεμενο ολη μερα κ ολη νυχτα.. το εχω δει να το κανουν καποιοι κ τα σκυλια εχουν την λυπη στα ματια τους σε παρακαλανε να τα λυσεις, το βλεπεις.. εγω στην δικια μου δ βαζω λουρι ουτε οταν την παω βολτα την εχω μαθει απο μικρουλα να μου ειναι πιστη κ δ το κουναει ρουπι απο διπλα μου.. οταν βεβαια προκειται να την παω καπου μακρυτερα κ να περασει δρομο εκει φοραει παντα λουρακι αλλα μονο τοτε ποτε κ πουθενα αλλου :) Εμένα δεν γίνεται χωρίς λουρί Είναι ακόμα πολύ μικρό και έτσι στη βόλτα του το φοράω γιατί κάνει και σαν τρελλό έξω Οταν δει ένα αμάξι να περνάει το δρόμο θέλει να περάσει γρήγορα απέναντι χαχααχα νομίζει ότι επειδή πέρασε ένα είμαστε ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ ( 7 Οκτ. 2004 , 14:04) θα πατησεις εκει που λεει "αναζητηση" κ αναλογα με το που τις εχεις αποθηκευσει θα τις βρεις :) Δεν κατάλαβα τίποτα Πάτησα αναζήτηση και είναι για να βρεις μήνυμα Δεν θέλω να βρω φώτο θέλω να βάλω φώτο κάτω από τα μηνύματά μου μόνιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 7 Οκτ. 2004 , 13:34) Δεν κατάλαβα τίποτα Πάτησα αναζήτηση και είναι για να βρεις μήνυμα Δεν θέλω να βρω φώτο θέλω να βάλω φώτο κάτω από τα μηνύματά μου μόνιμη Eκει που θα γραφεις τη ν απαντηση σου,αν κανεις scroll down στηνσελιδα θα δεις μια επιλογη που γραφει "επισυναψη αρχειου".Εκει θα πατησεις choose(anazhthsh) και μεσα απο τον δισκο σου θα βρεις που εχεις την φωτο και θα την ανεβασεις. ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 7 Οκτ. 2004 , 14:06) Επαναλαμβάνω ότι αν μπορούσαμε να μην την έχουμε δεμένη θα το κάναμε. Ο καθένας κανει για το ζωάκι του ό,τι θεωρεί καλύτερο. Και μόνο που το φροντίζει, το αγαπάει και το προσέχει, φτάνει. Δεν είναι ωραίο να βάζουμε ενοχές στον dimangelid και να πρέπει να απολογείται γιατί έχει δεμένο τον σκύλο του. Δεν τον παιδεύει. Για να τον εχει έτσι, πάει να πει πως δεν γίνεται διαφαρετικά. Και ο σκύλος αντιλαμβάνεται την αγάπη αλλιώς να είστε βέβαιοι πως θα είχε αντιδράσει ασχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Ωραία έβαλα και φώτο του Αγάπιου ή αλλιώς του Αγάπη :)))) AAAAAAAAA όχι έτσι Εγώ εννοώ να φαίνεται η φώτο σαν υπογραφή σε κάθε μήνυμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yovanka Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Πλάκα πλάκα θα μου άρεσε πολύ να βλέπω τον Αγάπιο σε κάθε σου post...είναι τρελή μουσουδίτσα!! Παράθεση ..powered by ouzo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 η "αγάπη" είναι τρέλλα :p :happy: :rolleyes: τι φατσούλα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 7 Οκτ. 2004 , 14:39) Ωραία έβαλα και φώτο του Αγάπιου ή αλλιώς του Αγάπη :)))) AAAAAAAAA όχι έτσι Εγώ εννοώ να φαίνεται η φώτο σαν υπογραφή σε κάθε μήνυμα :( YOU HAVE PM! ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 kai o mpemphs mou einai trela :happy: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 alla kai o axilleas kalws einai e? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 ζηλιάρη :p ε σαν τον αγάπιο δεν είναι :whistle: :happy: :rolleyes: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts