NickTheGreek99 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Τι ειναι το Ρou ? Μια χαζομάρα και μισή. Είναι ένα ****** που πρέπει να το πλένεις να το φροντίζεις να το ταΐζεις κλπ Εγώ ποτέ δεν το έπαιξα το έβλεπα από άλλους που πορωνονται σε αυτή τη βλακεια Edited July 22, 2014 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μια χαζομάρα και μισή. Είναι ένα ****** που πρέπει να το πλένεις να το φροντίζεις να το ταΐζεις κλπ Εγώ ποτέ δεν το έπαιξα το έβλεπα από άλλους που πορωνονται σε αυτή τη βλακεια Παιχνιδι;Τι σχεση εχει με το θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιχνιδι;Τι σχεση εχει με το θεμα; είναι και καλά κατοικίδιο ψηφιακό.. πλάκα έκανε το παιδί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Το φιλτρο ειναι καποια σκονη η καπια συσκευη γιατι δεν εχω καταλαβει....και την βιταμινη πως του την δινω...? Στο φαγητό του...? Βιταμίνη στο φαγητό. Το φίλτρο είναι μηχάνημα,βασικά θα του βάλεις μόνο σφουγγάρι μέσα για να κράτα τις ακαθαρσίες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εγω εχω ενα παπαγαλακι την πηνελοπη η οποια ειναι το ειδος κοκατιλ (cockatiel) και χρωματισμός λουτινο (lutino) η αλλιως κιτρινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εγώ είχα δύο γάτους, μια μέρα όμως βρήκα τον έναν που είναι πορτοκαλοκόκκινος να κείτεται ψόφιος, ο θάνατός του έγινε υπό ανεξήγητες συνθήκες το προηγούμενο βράδυ. Τώρα έμεινε ο ένας γάτος, ασπρόμαυρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
premioum Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καποτε με τον πρωιν συντροφο μου,ειχαμε 7 σκυλια...Καποια κουταβια απο το δρομο που τα περναμε κ τους παρειχαμε τα απαραιτητα(εμβολια,φαι,νερο,σπιτακι) και καπια γνησια..(περιτο να σας πω οτι τα σκυλια του δρομου ειναι πολυ πιο εξυπνα απο τις καλες ρατσες)...Ειχαμε κουνελακια,παπαγαλακι,καναρι,καρδερινα...Επεισης ειχαμε βρει δυο πολυ μικρουλια γατακια που δεν υπηρχε περιπτωσει να σωθουν,,,,και ομως το παλεψα...Ηταν τοσο μικρουλια που δεν μπορουσα να βρω αλλο τροπο να τα ταισω και ετσι αναγκαστηκα,σκεφτηκα με το καλαμακι...το εβαζα μες το γαλα,εκλεινα την τρυπα απο πανω με το δαχτυλο μου,εβαζα την κατω μερια στο στομα τους κ το αφηνα να τρεχει πιπιλοντας το φυσικα...Τα ταιζα καθε τρεις ωρες...Ταλαιπωρηθηκα παρα πολυ αλλα παιδια πραγματικα,το συναισθημα που ειχα οταν μεγαλωσαν κ ηταν γερα εκει που λεγαμε θα ψωφησουν ηταν απιστευτο...Με ειχαν σαν μανα τους κυριολεκτικα το εννοω..Επεισης μπορει να σας φανει τρελο αλλα τα νεογεννητα θελουν βοηθεια να ουρησουν..και τσι επερνα μια πετσετουλα μικρη και εκανα τριβη πανω τους(αλλιως θα σκαγαν τα καιμενα)...Μεγαλωσαν γερα και δυνατα...Τωρα βεβαια δεν τα χω πια.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 παιδια ξερετε που μπορει να βρει κανεις καθαροαιμα τεριε και αλλα μικρα σε μεγεθος σκυλια είτε δωρεαν είτε επι πληρωμη? (κατω των 200 ευρω) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 i-pet.gr vrespet.gr adespoto.gr freelist.gr υπαρχουν κ αλλα δεν τα θυμαμαι αλλα απο δω θα βρεις σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 πουλια αλλα κυριως να ειναι μεσα στο σπιτι,,,,δηλαδη να μη πρεπει να τα εχω εξω συνεχεια (καθως λειπουμε πολλες ωρες και θα φοβομαστε να τα αφησουμε)... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 i-pet.gr vrespet.gr adespoto.gr freelist.gr υπαρχουν κ αλλα δεν τα θυμαμαι αλλα απο δω θα βρεις σιγουρα Για φίλο μου κοιτάω, σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 http://i62.tinypic.com/fblv9k.jpg Τομ είναι δυόμιση ετών !! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Βελγικός ποιμενικός by Aris Myridakis, on Flickr Ερμής , Βελγικός Ποιμενικός 3 ετών περίπου :) Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Θέλω να πάρω γατα. Τι πρέπει να προσέξω ωστε να μην μου πηδηξει από κανενα μπαλκονι και φυγει; Αυτες οι καλαμωτες που βάζουν στα μπαλκονια είναι αρκετές για να την εμποδίσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Θέλω να πάρω γατα. Τι πρέπει να προσέξω ωστε να μην μου πηδηξει από κανενα μπαλκονι και φυγει; Αυτες οι καλαμωτες που βάζουν στα μπαλκονια είναι αρκετές για να την εμποδίσουν; Θέλεις να προστατεύσεις γατάκι μικρό από τυχόν πτώση ή να εμποδίσεις μεγάλη γάτα να το σκάσει; Εάν αναφέρεσαι στο πρώτο, τότε νομίζω πως η καλαμωτή είναι η καλύτερη λύση. Δε λυγίζει εύκολα ώστε να περάσει από κάτω η γάτα καθώς επίσης και δεν είναι εύκολο να γαντζωθεί η γάτα πάνω της και να σκαρφαλώσει, σε αντίθεση με την απλή σίτα. Κλείσε κάθε πιθανή τρύπα, κάνε και ένα έλεγχο εάν χωράει να περάσει ή όχι και θα είσαι εντάξει. Επιπλέον, η καλαμωτή που θα βάλεις κοίτα να μην φτάνει ακριβώς μέχρι την κουπαστή αλλά να την ξεπερνάει αρκετά σε ύψος. Η γάτα θα πηδήξει στην κουπαστή με περισσότερη ευκολία απ' όσο νομίζεις.:) Αν πάλι θες να πετύχεις το 2ο, να εμποδίσεις μεγάλη γάτα να το σκάσει, δύσκολα θα το καταφέρεις εκτός αν βάλεις σίτα στο μπαλκόνι σου από κάτω μέχρι πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Πραγματικά για μεγάλη γάτα ξέχνα ότι μπορείς να την περιορίσεις. Τουλάχιστον για κεραμιδόγατα που γνωρίζω προσωπικά και έγιναν ένα σωρό κατασκευές αλλά βρίσκει τρόπους να φεύγει. Δεν ξέρω αν οι "ράτσας" είναι πιο εγκρατείς και κάθονται σπίτι. Επίσης δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν το μπαλκόνι είναι πολύ ψηλά, (2ο όροφο και πάνω) γιατί αυτή που ξέρω τα κάνει εκ του ασφαλούς σε 1ο όροφο Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Είναι 2 γατάκια (οχι ρατσας) τα οποία όμως εχουν μεγαλώσει αρκετα πια και σε λιγο θα εχουν σχεδον το μεγεθος ενηλικης γατας. Είμαι στον τριτο οροφο και γι' αυτο φοβαμαι να μην τα παρω και μου φυγουν ή πεσουν κατω. Δεν εχω εμπειρια με γατες μιας και ειχα μονο σκυλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Είναι 2 γατάκια (οχι ρατσας) τα οποία όμως εχουν μεγαλώσει αρκετα πια και σε λιγο θα εχουν σχεδον το μεγεθος ενηλικης γατας. Είμαι στον τριτο οροφο και γι' αυτο φοβαμαι να μην τα παρω και μου φυγουν ή πεσουν κατω. Δεν εχω εμπειρια με γατες μιας και ειχα μονο σκυλο Είναι λίγο δύσκολο όντως να περιορίσεις μια γάτα, όσο ράτσας ή μη είναι, γιατί τό.χει κ λίγο η φύση τους να τη σκαπουλάρουν γενικότερα.. Παίζουν ρόλο επίσης, οι ορμόνες και οι γνωστές περίοδοι που όλα τα ζωά έχουν τον οίστρο τους κ δεν τους πιάνεις.. (Εγώ έχω σκύλο, 6-7 ετών πλέον, που όταν μυρίζει θηλυκιά, κάνει τα απίστευτα.. Έχει πηδήξει φράχτη 2,5 μέτρα, έχει περάσει από τρυπα 15εκ. & μιλάμε για ένα θηρίο 35κιλά, μίξη δυό ράτσες κυνηγόσκυλων... Ό,τι κι αν κάναμε σε περίφραξη, απλά την αγνοεί). Ενώ ο μικρότερος 4-5 χρονών, ημίαιμο κυνηγόσκυλο 25κιλά, δεν έχει φύγει ποτέ από την περίμετρο του σπιτιού. Και οι δυο δεν έχου στειρωθεί, αλλά βλέπεις ότι έχουν τελείως διαφορετική συμπεριφορά). Από φιλες που έχουν γάτους, και μένουν σε ορόφους, και τους έχουν στειρώσει, έχουν βάλει σίτα παντού στα μπαλκόνια τους και την έχουν υψώσει αρκετα, επίσης για τους εύλογους λόγους έχουν φράξει κ όλες τις άλλες πιθανές δεξιόδους φυγής.. Ο ένας, δεν χαμπαριάζει με το ύψος, έχει κάνει βουτιά από τον 3ο, ευτυχώς είχε τέντα από ο από κάτω.. Έχω και φίλη με μικρό γάτο 7-8μηνων, μη στειρωμένο, μένει σε ισόγειο υπερυψωμένο, και ο "τύπος" ανεβαίνει στο ανοιχτό παράθυρο (χωρίς σίτα, κτλ) και αγναντεύει το δρόμο κ τα αυτοκίνητα που περνάνε, χωρίς να φεύγει από τα όρια του σπιτιού!!!!! Είναι πολυπαραγοντικό το θέμα προστασία/περίφραξη,κτλ.. Πιστεύω οτι σίγουρα καλό θα ήταν να πάρεις μέτρα πρόληψης έτσι κι αλλιώς, για παν ενδεχόμενο. Σίγουρα παντως είναι και πως θα τα εκπαιδεύσεις.. Γιατί δε ξέρω αν το ξέρεις αλλά και οι γάτες εκπαιδεύονται...! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ερώτηση προς όσους έχουν χαμστεράκι: Προσωπικά σιχαίνομαι κάθε τρωκτικό, εκτός απο τα κουνελάκια που έχω. Θα "αναγκαστώ" όμως να πάρω ένα χαμστεράκι. Θα ήθελα να μου πείτε τι χρειάζεται για να είναι πιο άνετη η ζώη του(τι κλουβάκι, τι εξτρα κτλ), τι τρώει, τι πρέπει να αγοράσω γενικότερα πέρα απο το σιχαμενούλι. Κάθε πότε το ταίζω, πως το καθαρίζω, αν το κάνω μπάνιο και κάτι πολύ βασικό για μένα: θα πρέπει να το πιάνω; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Ένα σχετικά μεγάλο κλουβί (για δεδομένα χαμστερ πάντα), με ρόδα και σπιτάκι, τροφή υπάρχει για χαμστερ - τρωκτικά και είναι οικονομική, ποτιστρα αν δεν έχει το κλουβί. Το τάισμα είναι σχετικό γιατί πολλές φορές κρύβουν τροφή στη φωλιά τους. Καλό είναι να υπάρχει πάντα τροφή στο πιάτο. Πάντως μιλάμε για μικρές ποσότητες, όσο κι αν τρώνε, είναι μια σταλια ζώα. Μπάνιο εννοείται όχι, καθορίζονται μόνα τους, ούτε να το πιάνεις χρειάζεται, αν και δε νομίζω να αντισταθείς. Επίσης τα χαμστερ όλη μέρα κοιμούνται στη φωλιά τους και ξεμυτιζουν τη νύχτα που κάνουν ρόδα Edited January 16, 2015 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 το σπιτάκι τύπου γυάλα που είδα να γραφουν σε διάφορα σαιτ ή κάτι άλλο; Χαίρομαι που δεν θα χρειαστεί να το πιάνω!!!Είναι το μοναδικό ζωάκι μαζί με τις σαυρες που δεν μπορώ να ακουμπήσω! Ακόμα και στη σχολη που καναμε πειραματα πανω τους ποτε δεν τα αγγιξα!Αυτα και τα βατραχια!! Επομενη ερωτηση. για ενα αξιοπρεπες σπιτακι ποσα να διαθεσω??και ποσο κοστίζει ενα τετοιο ποντικακι?? Ενα να παρω η ζευγαρι? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 (edited) το σπιτάκι τύπου γυάλα που είδα να γραφουν σε διάφορα σαιτ ή κάτι άλλο; Χαίρομαι που δεν θα χρειαστεί να το πιάνω!!!Είναι το μοναδικό ζωάκι μαζί με τις σαυρες που δεν μπορώ να ακουμπήσω! Ακόμα και στη σχολη που καναμε πειραματα πανω τους ποτε δεν τα αγγιξα!Αυτα και τα βατραχια!! Επομενη ερωτηση. για ενα αξιοπρεπες σπιτακι ποσα να διαθεσω??και ποσο κοστίζει ενα τετοιο ποντικακι?? Ενα να παρω η ζευγαρι? Εννοείται όχι ζευγάρι εκτός και αν θες σε κανένα δίμηνο να είσαι με καμιά 10 (και λίγα λέω) χάμστερ καθότι σαν τρωκτικά αναπαράγονται με τρομακτικούς ρυθμούς.. θα σου πρότεινα να μπεις σε κάποιο φόρουμ να δεις μήπως χαρίζεται κάποιο γιατί υπάρχει κίνδυνος αν πάρεις από pet shop (πέρα απ'το να είναι άρρωστο λόγω συνθηκών) να σου κάτσει θηλυκό που να είναι ήδη έγκυος. Για το κλουβί πήγαινε σε ένα πετ σοπ και πάρε όποιο σου αρέσει στο μάτι μιας και θα το βλέπεις συνέχεια.. Δες εδώ που έχει καλές τιμές και είναι αξιόπιστο site, έχει και τροφές και τα πάντα Εμένα μου αρέσουν κάτι τέτοια γιατί έχουν πλάκα που πηγαίνουν από το τούνελ Δες εδώ και εδώ για περισσότερες πληροφορίες Edited January 17, 2015 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 το σπιτάκι τύπου γυάλα που είδα να γραφουν σε διάφορα σαιτ ή κάτι άλλο; Χαίρομαι που δεν θα χρειαστεί να το πιάνω!!!Είναι το μοναδικό ζωάκι μαζί με τις σαυρες που δεν μπορώ να ακουμπήσω! Ακόμα και στη σχολη που καναμε πειραματα πανω τους ποτε δεν τα αγγιξα!Αυτα και τα βατραχια!! Επομενη ερωτηση. για ενα αξιοπρεπες σπιτακι ποσα να διαθεσω??και ποσο κοστίζει ενα τετοιο ποντικακι?? Ενα να παρω η ζευγαρι? γενικά δεν είναι τόσο το κλουβάκι, όσο οι "αθλοπαιδιές" που θα μπορούν να κάνουν μέσα σε αυτό. Είναι πολύ κινητικά ζωάκια και χρειάζονται παιχνιδάκια για να απασχολούνται και να μη βαριούνται! Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, καλύτερα όχι ζευγάρι! και ζήτα τους ένα μικρό σε ηλικία ώστε να αποφύγεις και την περίπτωση του να είναι έγκυος αν είναι θηλυκό! Εμένα η δικιά μου είναι Cambell's (αυτά με τη ρήγα στη ραχοκοκκαλιά, αν και έχει εξαφανιστεί πλέον! :P ) και είναι συμπαθέστατη! ούτε έχει κάνει κίνηση να δαγκώσει ούτε τίποτα, συν το ότι η γούνα της είναι σαν μετάξι! οπότε που ξέρεις; μπορεί να το αγαπήσεις στην πορεία! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 γενικά δεν είναι τόσο το κλουβάκι, όσο οι "αθλοπαιδιές" που θα μπορούν να κάνουν μέσα σε αυτό. Είναι πολύ κινητικά ζωάκια και χρειάζονται παιχνιδάκια για να απασχολούνται και να μη βαριούνται! Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, καλύτερα όχι ζευγάρι! και ζήτα τους ένα μικρό σε ηλικία ώστε να αποφύγεις και την περίπτωση του να είναι έγκυος αν είναι θηλυκό! Εμένα η δικιά μου είναι Cambell's (αυτά με τη ρήγα στη ραχοκοκκαλιά, αν και έχει εξαφανιστεί πλέον! :P ) και είναι συμπαθέστατη! ούτε έχει κάνει κίνηση να δαγκώσει ούτε τίποτα, συν το ότι η γούνα της είναι σαν μετάξι! οπότε που ξέρεις; μπορεί να το αγαπήσεις στην πορεία! :) να το αγαπήσω μπορει, να το πιάσω όμως...δε νομίζω! Οχι επειδή σιχαίνομαι αλλά επειδή φοβάμαι πως θα μου ξεφύγει και μετά άντε να το βρεις στο σπίτι! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 ΑΛΛΗ μια ερωτησουλα Βρηκα ενα κλουβακι φια Χάμστερ 33x23x26 cm - Οβάλ Με σπιτάκι, ρόδα, ποτίστρα & ταϊστρα. Σαν μέγεθος για ενα σιχαμενουλι ειναι καλό?? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts