serifhs Δημ. April 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2005 εγώ έχω 2 rottweiler και τώρα θα αποκτήσω και τρίτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Εμείς σκεφτόμασταν πως θα τον ονομάσουμε και του λέγαμε ονόματα , ακούνητος ο αγάπιος , κάποια στιγμή του λέμε "πως να σε πούμε αγάπη μου" ? στο ΑΓΑΠΗ γύρισε το κεφαλάκι του στα πλάγια ναζιάρικα. Οσες φορές του λέγαμε "αγάπη" ? το γύριζε χαρούμενα ναζιάρικα Αυτό ήταν Τον ονομάσαμε "αγάπη" και επειδή είναι αγοράκι "αγάπιο" Ο οποίος δεν γλυτώνει την εγχείρηση τελικά :( και μας το είχε πει ο γιατρός πως όσο μεγαλώνει μπορεί να του κάνει πρόβλημα ίσως , και τελικά όντως του έκανε στο ποδαράκι του δεν το πατάει , αλλά πρέπει να την κάνει σε περίοδο άδειας μας για να το φροντίζουμε και να το προσέχουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 εγώ έχω 2 rottweiler και τώρα θα αποκτήσω και τρίτο Δλδ τα ζευαροσες μεταξυ τους και θα κρατισεις ενα η θα πας να αγορασεις και αλλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Εμείς σκεφτόμασταν πως θα τον ονομάσουμε και του λέγαμε ονόματα , ακούνητος ο αγάπιος , κάποια στιγμή του λέμε "πως να σε πούμε αγάπη μου" ? στο ΑΓΑΠΗ γύρισε το κεφαλάκι του στα πλάγια ναζιάρικα. Οσες φορές του λέγαμε "αγάπη" ? το γύριζε χαρούμενα ναζιάρικα Αυτό ήταν Τον ονομάσαμε "αγάπη" και επειδή είναι αγοράκι "αγάπιο" Ο οποίος δεν γλυτώνει την εγχείρηση τελικά :( και μας το είχε πει ο γιατρός πως όσο μεγαλώνει μπορεί να του κάνει πρόβλημα ίσως , και τελικά όντως του έκανε στο ποδαράκι του δεν το πατάει , αλλά πρέπει να την κάνει σε περίοδο άδειας μας για να το φροντίζουμε και να το προσέχουμε κι εγω εχω 2 μαλτεζακια την αγαπη και τον αγαπικο και φυσικα και τη μαμα τους τη λουσι :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braindead1303 Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 κι εγώ rottweiler έχω 1 μήνα. τώρα το πήρα και έχω κολλήσει.η φάση είναι οτι το πέρνω μαζί μου,ακόμα και στη σχολή,και έχει πολύ γέλιο.γαυγίζει στο μάθημα,και πάει να δαγκώσει ότι κινείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 πως ακριβως το κανεις αυτο? το βαζεις και μεσα στο μαθημα? θα δαγκωσει κανεναν καμια ωρα και θα τρεχετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. April 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2005 σήμερα θα πάμε την λίντα στον γιατρό :O πήγε να πηδήξει το σκαλοπάτι κάτω στην πολυκατοικία και σαν να διπλώθηκε το νεύρο στο πόδι της και δεν το πατάει ! να δούμε τι θα μας πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Παιδιά εγώ πήρα ένα βιβλίο για χαμστερ πριν 1 εβδομάδα, το διάβασα πολύ καλά και σήμερα ρώτησα τιμές κτλ. Κατέληξα τελικά να πάρω αύριο κλουβάκι και όλο τον εξοπλισμό και το Σάββατο ένα χαμστεράκι!!! Το χρυσό χάμστερ (χρυσό το όνομα του είδους αυτού.) Αλλά αν και φαίνεται σε άριστη κατάσταση (μάτια τρίχωμα ζωηράδα κτλ κτλ κτλ), είναι 4 μηνών. Είναι μήπως λιγάκι μεγαλούτσικο;Αυτά ζούν 2-3 χρόνια.Αξίζει να το πάρω 4μηνών; Θα βρω μικρότερο; (Να είναι μικρό, να συνηθίσει και πιο εύκολα την απότομη αλλαγή χώρου να εξοικιωθεί, γενικά) Σας παρακαλώ απαντήστε... Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τωρα αν ενοης να το παρεις 4 μηνων για να σου βγει πιο φτηνα βλακια θα κανεις καθος απο μαγαζι (στην Ροδο τουλαχιστων) μηκρα και κανουν 6 ευρω. Τωρα πιο πολλα δεν ξερω για χαμστερακια αλλα αμα θες πιο μικρο πανε αγορασε ενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα λεφτά. Απλά μικρό για να το χαρώ όσο πιο πολύ μπορώ, μιας και ζουν μόνο 2-3 έτη. Ε και δω 7 ευρω εχει, τι σημασία έχει αυτό; Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Απλα επειδη πολλα ατομα περνουν ζωα σε μεγαλη ηλικια για να γλητοσουνε λευτα σκεφτηκα πως ισως καπιος γνωστος σου εχει χαμστερ και γενισαν και ηθελε να ξεφωρτοθει μερικα. Τωρα για 4 μηνες τι να σου πω. Ηπου δεν θα σε πηραζει η που θα δεθης μαζι του και θα παρεις και αλλο μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Τι γνωστός μου ρε, τι λές; Απο pet shop είναι! Και με τα λεφτά κανένα πρόβλημα, απλά δεν θέλω μεγαλούτσικο σε ηλικία ζωάκι! Και αν οι 4 μήνες θεωρούνται σχετικά πολλοί στα 3 χρονάκια του, ρωτάω κάποιον που ξέρει να με συμβουλέψει τι να κάνω. Βέβαια στο μαγαζί λένε πως είναι καλά στους 4 μήνες...Αλλά εκείνοι ίσως το κοιτάνε καθαρά από το τι τους συμφέρει.(7ευρώ το μωράκι+άλλα 40 εξοπλισμός) Δεν ξέρω, είμαι μπερδεμένος... Πείτε γιατί το ερωτεύτηκα!!!! http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/CrazyRider/30896/409388 Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Βασικα εγω πια τι αλλο να σου πω; Δεν ξερω απο χαμστερακια. Αν ειναι πως εχεις ερωτευτει το συγκεκριμενο τοτε ισως πρεπει να το παρεις. Αν παλι απλα εχεις ερωτευτει τα χαμστερακια τοτε παρε καπιο που να σου κανει κλικ.Στο βιβλιο που ανεφερες δεν λεει τπτ για καταλυλες ηλικιες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Ειπα να πάρω ένα βιβλίο και μόλις είδα 2-3 φωτο και το διάβασα όλο, είχα πάθει πλάκα...Και είπα πως θα πάρω σίγουρα ένα... Δεν λέει για ηλικίες. Μόνο ότι ζουν 3 χρόνια, για μια καλή προτινόμενη ηλικία αγοράς δεν λέει. Αυτό που βρήκα είναι στο μέγεθος αυτού και είναι όλο ξανθό ακριβώς στην ίδια απόχρωση του ξανθού της φωτό!! Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Ειπα να πάρω ένα βιβλίο και μόλις είδα 2-3 φωτο και το διάβασα όλο, είχα πάθει πλάκα...Και είπα πως θα πάρω σίγουρα ένα... Δεν λέει για ηλικίες. Μόνο ότι ζουν 3 χρόνια, για μια καλή προτινόμενη ηλικία αγοράς δεν λέει. Αυτό που βρήκα είναι στο μέγεθος αυτού και είναι όλο ξανθό ακριβώς στην ίδια απόχρωση του ξανθού της φωτό!! Το χάμστερ που έχεις βρει είναι όντως αρκετά μεγάλο. Ακριβώς λόγω του μικρού κύκλου ζωής τους, τα χάμστερ ενηλικιώνονται πολύ γρήγορα, τα "χρυσά" απογαλακτίζονται στις 21 μέρες περίπου. Επομένως για μένα αυτή θα ήταν μια καλή ηλικία, ο ένας μήνας. Από την άλλη όμως αν σου αρέσει τόσο το συγκεκριμένο και ειδικά αν είσαι σε μικρό μέρος (απότι βλέπω στο προφίλ σου) και δεν μπορείς εύκολα να βρεις τώρα άλλο νεότερο που να σου αρέσει, πάρε αυτό. Αρκεί να είναι υγιές, πράγμα που θα είδες στο βιβλίο πως να το καταλάβεις. Με το να αγοράσεις βιβλίο πρώτα και να ενημερωθείς έκανες ένα καλό βήμα και θα είσαι συμβιβασμένος με το ότι ότι ζουν λίγα χρόνια (2-3). Είναι όμως (για μένα) από τα καλύτερα κατοικίδια. Αν σε ενδιαφέρει κοίταξε στο Amazon και θα βρεις αρκετά βιβλία ακόμα αλλά αν έχεις βρει ήδη ένα καλό ξέρεις ό,τι χρειάζεται, ειδικά αν γράφει και για τα χάμστερ-νάνους. Παράδειγμα αυτό http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0764151606/qid%3D1112899210/026-8615913-9746807 Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Δεν μένω Λευκάδα!! Αθηναίος είμαι! Αθήνα!! Στο βιβλίο διάβασα τι να ελέγξω στο χάμστερ και αυτό πράγματι ήταν υγιέστατο Δεν έχω κάτι με το συγκεκριμένο, αλλά με την συγκεκριμένη ομάδα, τα Gold. Είναι πανέμορφα. Μου είπαν ότι περιμένουν σύντομα νεα χαμστεράκια, αν είναι να φέρουν κανένα μικρότερο θα το πάρω.. Πάντως τα 2 συγκεκριμένα χάμστερ που έχουν και είναι τα χρυσά, τα θυμάμαι στο μαγαζί από τον Φεβρουάριο περίπου. Οπότε ίσως τα φέρνουν μικρά και απλά δεν τα παίρνουν... Αύριο θα ρωτήσω περίπου τι ηλικίας είναι τα νεα που θα έρθουν και θα πάρω εξοπλισμό (κλουβί, παιχνίδια, τροφή, τα απαραίτητα δοχεία, στρωσίδια,σπιτάκια), θα το φτιάξω και όταν βγάλω άκρη με το χάμστερ, θα το πάρω. Αν δω ότι αργούν, απλά ψάχνω και αλλού για ζωάκι, μήπως βρω νεότερο. Σιγά τώρα, θα δώσω μερικά χρήματα για εξοπλισμό, στα 7 ευρω θα κολλήσουν; Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Αν σε ενδιαφέρει κοίταξε στο Amazon και θα βρεις αρκετά βιβλία ακόμα αλλά αν έχεις βρει ήδη ένα καλό ξέρεις ό,τι χρειάζεται, ειδικά αν γράφει και για τα χάμστερ-νάνους. Παράδειγμα αυτό http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0764151606/qid%3D1112899210/026-8615913-9746807 Γράφει και για νάνους. Είναι αρκετά καλό βιβλίο, έχω μάθει αρκετά για το χάμστερ από αυτό το βιβλίο...Και τονίζω τα σημαντικά ωστε να τα βλέπω όποτε το ξεφυλλίζω...Πάντως πρέπει να είναι πανέξυπνα ζωα, από αυτά που διάβασα... Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Αφού μένεις Αθήνα μπορείς να γυρίσεις σε πολλά μαγαζιά και να βρεις αυτό που θέλεις. Εγώ αυτό κάνω και πρόσφατα βρήκα μια οικογένεια από νάνους, αφού ήταν τόσο μικρά που τα άφησα μερικές μέρες από όταν τα πρωτοείδα για να αρχίσουν να τρώνε μόνα τους και μετά πήρα 2. Βέβαια αν πάρεις χρυσό πρέπει να πάρεις μόνο 1 όπως θα έχεις διαβάσει. Είναι όντως πανέξυπνα και σε αναγνωρίζουν με τον καιρό από τη φωνή αρκεί να ασχολείσαι μαζί τους τα βράδια που ξυπνάνε. Γι'αυτό έχει και αξία να τα πάρεις μικρά για να προσαρμοστούν γρήγορα. Τα μεγάλα μπορεί να μην "εξημερωθούν" ποτέ. Εξαρτάται και από τον χαρακτήρα τους που διαφέρει από το ένα στο άλλο. Από τα δύο που έχω τώρα ας πούμε το ένα έμαθε πολύ γρήγορα να μη φοβάται και είναι πιο δραστήριο και έχει μεγαλώσει πιο γρήγορα από το άλλο. Άλλα κοιμούνται περισσότερο άλλα λιγότερο. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Άσχετα το τι μου αρέσει, εσύ τι προτείνεις; Νανακια ή Χρυσό; Μαγαζιά, ξέρω πολλά, αλλά να τα εμπιστευτώ όλα αυτά τα μαγαζιά, ή να κοιτάω pet shop μόνο (τώρα μόνο το πετ σοπ ρωτησα) Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Γνώμη μου πάντως,να πάρεις όποιο σου κάνει εσένα το «κλικ»,ανεξάρτητα από την ηλικία και το χρώμα. Οταν πήρα τη δικιά μου,δε ρώτησα καν πόσων μηνών ήταν,1-2 μήνες δεν κάνουν τη διαφορά.Το θέμα είναι να ασχολείσαι μαζί τους,να τα φροντίζεις και να τα αγαπάς και η ανταπόκριση που θα βρεις,είναι απίστευτη :O Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 αχχ τωρα με κολησατε θελω και γω χαμστερακια!! ποσο κανει το ενα? ενα μεγαλο κλουβακι με μπολικα παιχνιδακια ποσο εχει? τι τρωνε? ειναι βρωμερουλια? μπορω αν παρω να τα βγαζω εξω να τα χαιδευω η δαγκωνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 αχχ τωρα με κολησατε θελω και γω χαμστερακια!! ποσο κανει το ενα? ενα μεγαλο κλουβακι με μπολικα παιχνιδακια ποσο εχει? τι τρωνε? ειναι βρωμερουλια? μπορω αν παρω να τα βγαζω εξω να τα χαιδευω η δαγκωνουν? 7ευρώ το ένα. Ενα μεγάλο κλουβάκι 25-30 ευρώ+παιχνίδια, άντε το πολύ 40. Τρώνε ειδική τροφή ξηρού τυπου ως κύρια και αν θες του δίνεις να τσιμπίσει τίποτα σκληρό απο τη κουζίνα σου, όπως μικρά κομματάκια αγγουριών καρότα, κρεατάκι (πολύ μικρά), αράπικα φιστίκια κ.α. Είναι πεντακάθαρα, κάθε μερα του αλλάζεις νερό και κάθε μια εβδομάδα κάνεις γενικό καθαρισμό κλουβιού. Θα το βγάζεις έξω όταν είσαι σίγουρη πως αν σου ξεφύγει δεν θα βρει καλώδιο να μασουλήσει, δεν θα συναντήσει κάποιο άλλο κατοικίδιο, δεν θα βγει από το σπίτι, δεν θα το μαγκώσει κάποια πόρτα και θα έχεις ειδοποιήσει άλλους κατοίκους του σπιτιού, να προσέχουν που πατάνε! (Αυτά σε περίπτωση που σου ξεφύγει.) Καμιά φορά ενώ του κρατάς ένα μεζεδάκι να φάει, εύκολα μπορεί να σου ρίξει κάποιο δαγκωμα. Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Γνώμη μου πάντως,να πάρεις όποιο σου κάνει εσένα το «κλικ»,ανεξάρτητα από την ηλικία και το χρώμα. Οταν πήρα τη δικιά μου,δε ρώτησα καν πόσων μηνών ήταν,1-2 μήνες δεν κάνουν τη διαφορά.Το θέμα είναι να ασχολείσαι μαζί τους,να τα φροντίζεις και να τα αγαπάς και η ανταπόκριση που θα βρεις,είναι απίστευτη :O :) Νανάκι ή Χρυσό έχεις; Εγώ θέλω χρυσό! Αρσενικό ή θυληκό να πάρω, τι λέτε; Θυληκιά θέλω...Εκτός αν δεν είναι τόσο ζωηρή... Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 οταν δαγκωνει ποναει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Άσχετα το τι μου αρέσει, εσύ τι προτείνεις; Νανακια ή Χρυσό; Μαγαζιά, ξέρω πολλά, αλλά να τα εμπιστευτώ όλα αυτά τα μαγαζιά, ή να κοιτάω pet shop μόνο (τώρα μόνο το πετ σοπ ρωτησα) Όπως λέει και η Nelly: ό,τι σου κάνει κλικ. Από εκεί και πέρα εγώ τελευταία στράφηκα στα νανάκια για τρεις λόγους: 1. Σαν μικρότερα (έχουν το μισό μέγεθος από τα χρυσά) τα βρίσκω ακόμα πιο όμορφα και χαριτωμένα. 2. Είναι τα μόνα που μπορείς να βάλεις πάνω από 1 στο ίδιο κλουβί χωρίς πρόβλημα 3. Το κλουβί τους είναι ακόμα πιο άνετο και απλόχωρο αφού τα ίδια είναι μικρότερα και έχουν μικρότερες απαιτήσεις. Παρόλα αυτά εγώ τους έχω ένα τεράστιο κλουβί αξίας 65 ευρώ (το αναφέρω γιατί είδα για 70 ευρώ συνολικό κόστος) γιατί γενικά δεν λυπάμαι το έξοδο αν είναι να νοιώθουν καλύτερα. Δεν μου αρέσουν αυτά με τους πλαστικούς πολύχρωμους σωλήνες ή κάτι άλλα τύπου φλίπερ που περνάνε τα χάμστερ για παιχνίδια αντί για ζωάκια. Εγώ τους κάνω ένα πολύ απλό τρυκ που τους αρέσει πάρα πολύ: γεμίζω το κλουβί με ρολά χαρτόνι από αυτό που έχουν όλα τα χαρτιά κουζίνας στη μέση. Τρελαίνονται! Άλλη συμβουλή για το κλουβί αν είναι με κάγκελα: Να έχει πολλά οριζόντια για να μπορούν να σκαρφαλώνουν. Τα κλουβιά πουλιών ΔΕΝ κάνουν. Επίσης ειδικά για τα νανάκια, ο πάτος να μην έχει κάγκελα. Ακόμα και τα χρυσά που και που παραπατάνε και χώνονται τα πόδια τους μέσα, σκέψου τα νανάκια. Επίσης οποιοδήποτε κλουβί μην το τοποθετήσετε σε μέρος με ρεύματα ή έντονο φως (αν είναι δυνατόν) και επίσης ΟΧΙ στο πάτωμα ή γενικά χαμηλά γιατί όταν νοιώθουν κινήσεις από πάνω τους φοβούνται πάρα πολύ (ενστικτωδώς). Αυτό που λες για μαγαζιά και Pet shop δεν το κατάλαβα. Ποια είναι η διαφορά;;; Εγώ τα δικά μου τα αγόρασα από ένα μικρό σε μια κάθετη της Ασκληπιού που πάει Κολωνάκι. Είναι δίπλα σε μια Εμπορική τράπεζα. Έχει ελάχιστα όμως. Πάρα πολλά θα βρείτε στην Αραπάκη στην Καλλιθέα. Εκεί έχει δύο μαγαζιά, το ένα από τα οποία έχει πάντα μεγάλες αποικίες χάμστερ. Το άλλο έχει λιγότερα αλλά πιο ποικίλα. Άλλο ένα μεγάλο είναι στην Αθηνάς κατεβαίνοντας από Ομόνοια δεξιά αλλά δεν μου αρέσει σαν "περιβάλλον", παίρνω μόνο τροφές και όχι ζωάκια... Άλλο είναι επί της Πατησίων λίγο πριν τη διασταύρωση με Αλεξάνδρας αλλά επίσης δεν μου πολυαρέσει. Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts