Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή για πάρα πολλά χρόνια είχα ψάρια (χρυσόψαρα και μονομάχους) και μου πέθαναν σε βαθιά γεράματα, μπορώ να σου πω πως η πωλήτρια ήταν παντελώς άσχετη! :(

Το ακριβώς αντίθετο κάνουμε: προτού αλλάξουμε το νερό των ψαριών, το αφήνουμε 12 ώρες να εξατμιστεί το χλώριο και έπειτα τους το βάζουμε.

Γι' αυτό σου πέθαιναν τα δύστυχα τα ψάρια. Το χλώριο είναι ένα κι ένα για εξόντωση! :mad:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλα δεν ειπα οτι το εκανες επιτηδες... Και γω ασχετη με ψαρια ειμαι, απλα εμενα δε μου ειπε κανεις να βαζω χλωριο μεσα... και μαλλον πηγανε καλυτερα (τα μισα τουλαχιστον!). Μη νομιζεις κι αυτοι που τα πουλανε ειναι πολλες φορες πιο ασχετοι κι απο μας... βρηκα παντως καμποσα χρησιμα εδω

http://www.aquarist.gr/ αν αποφασισεις εσυ η καποιος αλλος να ξανασχοληθει με πθαρια (στο κατω κατω τι φταινε αυτα αν εμεις ειμαστε ασχετοι;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Τα ονόματα δεν τα έδωσα εγώ... αλλά το αγόρι μου..

Από κει κ πέρα μετράνε 1 μήνα ζωής (στο ενυδρείο.. για πιο πριν δεν ξέρω) έχουν μεγαλώσει αρκετά από την 1η μέρα..

Εμένα στο μαγαζί απ' όπου τα πήρα δεν μου είπανε τέτοια κουραφέξαλα με σταγόνες κτλ.. απλά τους έχω στο ενυδρείο (χωρίς μηχανική υποστήριξη) τους ρίχνω μια φορά τη μέρα φαγητό.. και τους αλλάζω το νερό τους κάθε 2 μέρες.. (τα άτιμα είναι βρωμύλοι.. κάνουν κακά τους συνέχεια!!)

Αυτά...

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Έχω και εγώ έναν γάτο σιάμ που η μάνα μου τον ονόμασε.....Σνούπη.

Πιασ' τ' αυγό και κούρευτο.

είναι γλύκας όμως.....για 9 χρονών γάτος.

epeidh ellada ki ego exo enydreio-kai epeidh einai arketa megalo malista de mporo na to ka8arizo syxna...agorasa loipon filtro nerou,kai kati alla psaria pou 8refontai me tis aka8arsies ton allon psarion(glufths legete h kapos etsi) kai allazo nero mia sto toso...etsi brhka thn hsyxia moy
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εμείς παλιά σπίτι μας είχαμε 2 μεγάλα ενυδρεία.. είχαμε μέσα διαφόρων ειδών και μεγεθώς ψάρια.. και φυσικά τους αλλάζαμε σπάνια νερό γιατί είχανε φίλτρο.. είχαμε και γλύφτη πάντως.. ο οποίος είχε πολύ γέλιο.. Κάποια στιγμή μας δώσανε κάτι μεγάλα ψάρια (μεγαλύτερα από τα άλλα που είχαμε τεσπα) τα οποία σιγά σιγά άρχισαν να τρώνε τα μικρότερα, μέχρι που φαγώθηκαν αναμεταξύ τους.. και από τότε δεν ξανα πήραμε ψάρια.. Μέχρι πέρσι που η μαμά μου είχε ένα θεατρικό και αναγκαστικά έπρεπε να βρει δύο χρυσόψαρα οπότε πηγε και πήρε.. αλλά δεν άντεξαν.. ψόφησαν..

Ετσι ο αδερφός μου αποφάσισε το σεπτέμβρη φέτος να πάρει 2 παπαγαλάκια...

ουφ ... αυτή ήταν η ιστορία μου..

Α... είχαμε και ένα σκύλο .. λυκόσκυλο.. τον ρόκο.. αλλά τον δώσαμε σε κάποιον άλλο γιατί η γιαγιά μου !!!! φοβήθηκε όταν τον είδε μια μέρα να σκαρφαλώνει πάνω μου για να παίξει και με γρατσούνισε..(ήμουν 2,5 χρονών) Μαθαίναμε πάντως συχνά νέα του.. μέχρι που πέθανε σε βαθιά γεράματα.. άφησε όμως πίσω του απογόνους...!! χι χι!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Mariel και Freaky είσαστε τελειως αηδιαστικές με το φάγωμα των σκ... η μιά και το αλληλοφάγωμα των ψαριών η άλλη. :D

Για συμμαζευτείτε!!!! :p :p

axm...den einai ahdiastiko..einai kati to fysiko..allos 8a mporouse na ahdiasei me ayta pou trome emeis...anyway.

ego ftaio pou to psari ayto troei sk@t@?

εμανα παλι απο τοτε που με θυμαμαι εχω διπλα μου και ζωακι .. ΔΕΝ αντεχω ουτε μερα χωρις να μιλησω σ ενα ζωο και ειδικα στα δικα μου ζωα :D

απο μικρη ειχα διαφορα σκυλακια,γατακια, κουνελακια χαμστερακια παπακια χελωνακια πουλακια αλογα ψαρακια..

ειναι υπεροχη η ζωη διπλα στα ζωα :D :happy:

Συμφωνώ απόλυτα. Εχω μάθει και στα παιδιά μου να ζουν έτσι.

Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που έφερα τη μεγάλη μου κόρη από το μαιευτήριο: ανοιξαμε την πόρτα να μπούμε σπίτι, μπροστά ο άντρας μου και πίσω εγώ με το μωρο αγκαλιά. Ο σκύλος μας, μύρισε τον αέρα προς το μέρος του μωρού, κλαψούρισε και έφυγε γρήγορα! Την φοβήθηκε ο καημενούλης μου! :)

Από τη ζήλια του, μετά, της έτρωγε τα παιχνίδια... Ετσι το παιδί από μωρό έμαθε να μοιράζεται και είναι ένας λόγος που δεν έγινε κακομαθημένο. Γιατί, δεν υπήρχε -τότε- άλλο παιδί στην οικογένεια, και μοιραζόταν τα πράγματα της και την προσοχή των γονιών της με τον Μπίλυ. :)

Εχουν μεγάλη διαφορά τα παιδιά που μεγαλώνουν με ζωάκια από τα άλλα. Πρώτα απ' όλα μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα, να σέβονται οποιαδήποτε μορφή ζωής, να είναι συμπονετικά, και θα μπορούσα να συνεχίσω για ώρες, αλλά ήδη αυτό το post παραείναι μεγάλο! :whistle:

Εμας είναι τα 4 χρισοψαρα της αδερφής μου !!!!!

Βεβέα δεν έχουμε μονο αυτά, αλλά έχουμε 4 σκιλιά 2 καυκάσιου και 2 γερμανικά ποιμενικα και 2 αλογα 1 pindo και 1 Halfinger που δεν τα έχουμε στο σπίτι βεβεα :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

• 2 weeks later...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ :)

Με υγεία σωματική Και Ψυχική και πολύ πολύ πολύ πολύ αγάπη :)

νομιζω πως τα αηδονια δε μπορουν να ζησουν στην αιχμαλωσια...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly ( 3 Ιαν. 2005 , 15:37)

τι κάνει ο αγάπιος? :rolleyes: :) :p

αλήθεια που μπορει να βρει κάποιος αηδόνι ιαπωνίας? :confused:

Διακοπές είναι το παιδί διακοπές

Θα επιστρέψει τη Κυριακή :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis ( 3 Ιαν. 2005 , 18:31)

Διακοπές είναι το παιδί διακοπές

Θα επιστρέψει τη Κυριακή :)

:D :D ελπίζω να του φύγει το άγχος της πόλης :D :rolleyes: :)

ξετρελλαίνονται στην εξοχή , μυρωδιές καινούριες ,χώμα :D

• 3 weeks later...
Kalispera paidia dn sas eipa mas afisan ena adespoto skilaki 2-3 evdomadwn exw apo tin porta mas.Telika tha to kratisoume.To xroma tou eiani mauro me ligo aspro stin koilia t.Einai poudll kai skillitsa

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Kalispera paidia dn sas eipa mas afisan ena adespoto skilaki 2-3 evdomadwn exw apo tin porta mas.Telika tha to kratisoume.To xroma tou eiani mauro me ligo aspro stin koilia t.Einai poudll kai skillitsa
na to xairesai!!!!ante perimenoume fotografia ths kai fysika na ma8oume pos thn "baftisate" :)

Εχμ... δεν ξερω αν εχω ποσταρει.. εγω εχω μια γνησια Basset Hound, εξι ετων, μια φορα μανουλα, με πολλη πολλη πλακα... ειναι απο κεινα τα χαζοσκυλα με τα μεγαλα, θλιμμενα ματια, τα τεραστια αυτια, το μακρυ σωμα...

Σαν χαρακτηρας ειναι : τρελλη λιχουδο, τελλα υπναρου, φοβερα τεμπελα, απιστευτα ζηλιαρα (με την καλη εννοια), εντελως αγαπησιαρα και γενικα απολαυστικη για κατοικιδιο, εξαιρετικα φιλικη με τους παντες-ιδιως τα παιδια- και τελος.. η συγκεκριμενη ειναι μια φοβιτσιαρα και μιση... ομως εχει μια φωνη απιστευτη.. και νομιζω πως πρεπει να ειναι απολαυση να εχει βγει κανεις για κυνηγι με ενα τσουρμο απο δαυτα... (απιστευτος ιχνηλατης), οταν πιασουν τη μυρωδια του θηραματος.. και αρχιζουν ολα μαζι να ουρλιαζουν και να γαυγιζουν...

Υγ. Συμφωνω με την υπογραφη του Γοργονου μας.. (ασχετο αλλα σημαντικο)

Υγ.2 Ελπιζω να μπορεσω συντομα να ανεβασω καποια φωτο της...

Υγ.3 http://www.basset.net/core.html για περισσοτερες πληροφοριες..

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Αχ παιδιά τι τραβάω

Περιμένω μήνυση από έναν ηλίθιο στην πολυκατοικία μου

Οταν δεν έχει καλό καιρό παίζω με τον Αγάπιο στην πολυκατοικία στην είσοδο που είναι μεγάλη με μια μπάλα για κάνα τεταρτάκι.

Ο εν λόγο κύριος βρίζει και φωνάζει ότι ο σκύλος 1) αφήνει σάλια και τα πατάει και τα παίρνει σπίτι του 2) ότι χαλάει το μάρμαρο με τα πόδια του ο σκύλος και 3) ότι κάποιος μπορεί να έχει αλλεργία

Το κουφό .....

ο συγκεκριμένος παράξενος έχει σκύλο !!!!!!! απλά είναι τρελλός

Τα βάζει με όλους ανά καιρούς

Εγινε συμβούλιο χτες και ΟΛΟΙ είναι με το μέρος μου

Αυτός θα μου κάνει λέει μήνυση γιατί απαγορεύεται από το νόμο λέει η παραμονή κατοικιδίων σε κοινόχρηστους χώρους

Ερμήνευσε βέβαια όπως ήθελε το νόμο μιας και ο νόμος εννοεί να έχεις ένα σκυλί να μένει μόνιμα πχ στον ακάλυπτο και να του δίνεις νερό φαγητό εκεί εκτός του σπιτιού σου και όχι να παίζεις για κάνα τέταρτο στον χώρο της πολυκατοικίας.

Τώρα περιμένω τη μήνυση

Ετσι και μου την κάνει ( αμφιβάλω αν κάποιος δικηγόρος φυσικά θα συμφωνήσει μαζί του ή θα καταλάβει ποιό το πρόβλημά του ) θα πρέπει και εγώ να βρω μετά δικηγόρο και αυτό βαριέμαι μη με βάλει στα έξοδα.

Αυτά τα νέα μου με τον Αγάπιο ........

ο οποίος Αγάπιος ομορφαίνει μεγαλώνει και είναι κούκλος :)

Χαρακτηριστική περίπτωση ******... εδώ εμάς μας έκαναν παρατήρηση γιατί βγήκε η γάτα στον διάδρομο... και να γινόταν από τον ιδιοκτήτη, θα ήταν καλά, η παρατήρηση έγινε από τον αδερφό του ιδιοκτήτη που πέρναγε από εκεί (και φυσικά δεν μένει στο ίδιο σπίτι)... άμα έχει το κόλλημα ο άνθρωπος θα στο βγάλει...