Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis ( 9 Δεκ. 2004 , 21:33)

εμενα και τα 2 πανω μου!!! :wacko: :wacko: :wacko:

Aυτο ειναι καλο! :)

Το χειμωνα σε ζεσταινουν και το καλοκαιρι ενα ειδος "σαουνας".... :happy:

Συν του οτι με αυτο το "γουργουριτο" που κανουν ειναι σαν να σου κανουν τοπικο Μασαζ! ;)

Και κανουν και αυτη την χαρακτηριστικη κινηση με τις πατουσιτσες τους (ξερεις που βγαζουν τα νυχια και κανουν μια κινηση σαν να ανοιγοκλεινουν την πατουσα τους,σαν να θελουν να "μαζεψουν" κατι...Δυσκολο να το περιγραψω... :cry: ) anyway και αν σε τσιμπανε με τα νυχια κανουν και βελονισμο! ;)

Αχ! τι ωραια τα γατακια...Οταν παω Ελλαδα ανυπομονω να δω τα γατακια του θειου μου.

(Εγω εχω ενα πεκινουα και δεν κανει πολυ "χωριο" ουτε με αλλα σκυλια ουτε με γατακια.)

φανταστειτε οτι τα μαζεψε μεσα απο μια βαρκα στο ποταμι διπλα στο εξοχικο μας...Εκει τα ειχαν παρατησει μωρα κατι "καλοι ανθρωποι"... :mad:

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis ( 9 Δεκ. 2004 , 22:33)

εμενα και τα 2 πανω μου!!! :wacko: :wacko: :wacko:

Αυτο ειναι καλο γιατι σε ζεσταινουν κιολας. Ειδικα αν κοιμαται πανω σου ενας σκυλος. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα ο αγάπιος όπου πάω δίπλα μου.Ξαπλώνει πάνω στο πόδι μου στο παπούτσι όπου σταθώ.Προχτές που δεν του έδινα σημασία κάποια στιγμή τον βλέπω να έρχεται με μια σακούλα με πατάτες στο στόμα χαχαχαχα κάθεται δίπλα μου ανοίγει τη σακούλα και έβγαλε μια πατάτα ....την έφαγε ωμή :p ( κάνει ? )

O Aγάπιος είναι φοβερός... Δεν ξέρω αν κάνει να φάει ωμή πατάτα, αλλά σκέψου τι κάνει για να σου τραβήξει την προσοχή! :happy:

Εχουμε γραφτεί στο site του και περιμένουμε χριστουγεννιάτικες ευχές, ανεξαρτήτως αν είμαστε γάτες :)

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mario_fit ( 9 Δεκ. 2004 , 23:15)

Aυτο ειναι καλο! :)

Το χειμωνα σε ζεσταινουν και το καλοκαιρι ενα ειδος "σαουνας".... :happy:

Συν του οτι με αυτο το "γουργουριτο" που κανουν ειναι σαν να σου κανουν τοπικο Μασαζ! ;)

Και κανουν και αυτη την χαρακτηριστικη κινηση με τις πατουσιτσες τους (ξερεις που βγαζουν τα νυχια και κανουν μια κινηση σαν να ανοιγοκλεινουν την πατουσα τους,σαν να θελουν να "μαζεψουν" κατι...Δυσκολο να το περιγραψω... :cry: ) anyway και αν σε τσιμπανε με τα νυχια κανουν και βελονισμο! ;)

Αχ! τι ωραια τα γατακια...Οταν παω Ελλαδα ανυπομονω να δω τα γατακια του θειου μου.

(Εγω εχω ενα πεκινουα και δεν κανει πολυ "χωριο" ουτε με αλλα σκυλια ουτε με γατακια.)

φανταστειτε οτι τα μαζεψε μεσα απο μια βαρκα στο ποταμι διπλα στο εξοχικο μας...Εκει τα ειχαν παρατησει μωρα κατι "καλοι ανθρωποι"... :mad:

οντως ποτε δεν καταλαβα γιατι το κανουν αυτο και τι σημαινει αυτο με τις πατουσες και τα νυχια!!!! :blink: :blink: :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lagoudakis (10 Δεκ. 2004 , 19:37)

οντως ποτε δεν καταλαβα γιατι το κανουν αυτο και τι σημαινει αυτο με τις πατουσες και τα νυχια!!!! :blink: :blink: :blink:

Ουτε εγω ξερω γιατι τ κανουν.... :worry:

Πατως μια φορα που ειχα κοιμηθει με κανα 2-3 μικρα στην αγκαλια μου , λογικα το εκαναν αυτο οσο κοιμομουν (πρεπει να δαγκωναν και την μπουζα μου) και οταν ξυπνησα δεν μπορεις να φανταστεις πως ηταν...( η μπλουζα)... :cry: :lol:

Σαν να ειχα τσακωθει με ανεμιστηρα! :whistle: :p

Ολο τρυπες , δακγωματιες , σκισηματα , παντου κλωστες...Πολυ φαση! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Enema ( 9 Δεκ. 2004 , 14:16)

Παντως εμενα ο γατος μου κοιμαται πανω στην τηλεοραση. Αλλα ο καημενος δεν χωραει και περισσευουν τα ποδια του και πεφτουν ακριβως μπροστα απο την οθονη και δεν μπορουμε να δουμε. (Μα καλα ολα τα ηλιθια γατια εγω τα εχω?)

Όχι είναι συνηθισμένο φαινόμενο και τους αρέσει μάλιστα εκεί γιατί έχει ζέστη. Κάποια μέρα που θα έχω χρόνο θα ανεβάσω ένα βιντεάκι να δείτε τι κάνει το γατί μου με την TV.

Όλα καλά.

εμενα το κανισακι μου παλι αρρωστησε ακομα δεν συνηλθε καλα καλα απο την λοιμωξη .. :( Το εβγαλα εξω μια μερα που εκανε πολυ κρυο και με ξυπνησαν σημερα το βραδυ τα γουργουρητα της απο την κοιλητσα της.. της εδωσα Degamed και συνηλθε μετα απο καμια ωρα.. τωρα ειναι λιγο ζαβλακωμενακι ακομα και το βραδυ βγαινουν οι εξετασεις αιματος που της εκανα για να δουμε αν εχει ακομα ανεβασμενη ουρια :( και αν εχει νεφρικη ανεπαρκεια καρδιακη ανεπαρκεια η μητρα οπως μου ειχε πει ο παλιος της γιατρος που εκανε πολλα λαθη τελικα :mad: :(

Κουράγιο. Και η Νέλλη μια από τα ίδια πάλι. Θα έρθει ο γιατρός εδώ, να της κάνει την μία ένεση κορτιζόνης και θα συνεχίσω εγώ με δυό ενέσεις την ημέρα αντιβιοτικού. Κι αυτό εφ' όρου ζωής.

Τι να κάνουμε PowerZ αφού έτσι μας έτυχε, κάνουμε κουράγιο και συνεχίζουμε. Ευτυχώς να λες που αντιμετωπίζεται...

Καλά αποτελέσματα. Ενημέρωσε μας.

Χαιρετώ

τι κάνετε ?

Εγώ σπάστηκα πολύ με έναν στη πολυκατοικία μου

Κάθε απόγευμα παίζουμε με τον Αγάπιο στην είσοδο της πολυκατοικίας που είναι μεγάλη μπάλα , καιρό τώρα.

Και χτες ένας βλάκας μπαίνει και μου λέει " Να μη παίζεις με το σκύλο εδώ γιατί πατάμε τα σάλια του !!!!!!!! και τα πάμε στα σπίτια μας και με τα σάλια του ( ? ? ? ? ? ) έχει κάνει το μάρμαρο χάλια !!!!! " και η απάντησή μου ήταν "μάλιστα" και πέταξα τη μπάλα στον αγάπιο μπροστά του για να του δείξω ότι τον έγραψα κανονικά στη βλακεία που είπε.

Μετά με βρίσκει η γυναίκα του και της είπα "αν έχετε πρόβλημα να το πείτε στη διαχειρίστρια και να μαζέψετε υπογραφές να μη παίζει ο Αγάπιος εδώ"

Τα πήρα στο κρανίο γιατί οι άλλοι γκρεμίζουν σπίτια και μεταφέρουν σακιά με άμμους και τούβλα και γεμίζουν τη πολυκατοικία σκόνες , άλλοι μπαίνουν με λάσπες , άλλοι αφήνουν τα ποδήλατά τους μέσα , ο Αγάπιος τους πείραξε ? επειδή το καημένο όπως τρέχει να πιάσει τη μπάλα του πέφτουν σταγονίτσες στο πάτωμα το βράδυ ? αφού κάθε πρωί έρχονται οι καθαρίστριες ......

Τι παράξενος κόσμος

Και το πιο παράξενο ότι έχει και σκυλί ο συγκεκριμένος αλλά απ'ότι μαθαίνω δεν περνάει καλά μιας και η διπλανή του μου είπε ότι τον ακούει που του έκανε παρατήρηση

Ευτυχώς που στην πολυκατοικία μου έχουν σκυλιά οι πιο πολλοί.

Δευτέρα έχουμε συνέλευση ...... θα γίνει χαμός .....................

Αν είναι δυνατόν , πατάμε λέει τα σάλια του σκύλου και τα βάζουμε στα σπίτια μας

Λες και τα δικά μας πόδια με τα παπούτσια είναι καθαρότερα που οργώνουμε όλη την Αθήνα και μαγαζιά και τουαλέτες και δρόμους

Το σκυλάκι το καημένο από σπίτι έξω καμμιά βολτίτσα και παιχνίδι είναι

Τι να πει κανείς ........

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (16 Δεκ. 2004 , 11:38)

εμενα το κανισακι μου παλι αρρωστησε ακομα δεν συνηλθε καλα καλα απο την λοιμωξη .. :( Το εβγαλα εξω μια μερα που εκανε πολυ κρυο και με ξυπνησαν σημερα το βραδυ τα γουργουρητα της απο την κοιλητσα της.. της εδωσα Degamed και συνηλθε μετα απο καμια ωρα.. τωρα ειναι λιγο ζαβλακωμενακι ακομα και το βραδυ βγαινουν οι εξετασεις αιματος που της εκανα για να δουμε αν εχει ακομα ανεβασμενη ουρια :( και αν εχει νεφρικη ανεπαρκεια καρδιακη ανεπαρκεια η μητρα οπως μου ειχε πει ο παλιος της γιατρος που εκανε πολλα λαθη τελικα :mad: :(

Αχ τα καημένα αυτά και να πονάνε δεν μπορούν να μας το πουν

Εγώ σκέφτομαι πολλές φορές ότι έχει τρίχωμα άρα δεν κρυώνει και δεν του βάζω πάντα ρουχαλάκι

Για κτηνίατρο αν θες έχω εγώ απίστευτα καλό και που αγαπάει τα ζωά

τα αποτελεσματα εδειξαν ανεβασμενη ουρια αλλα στα επιτρεπομενα ορια που σημαινει οτι την κατεβασαμε παρα πολυ χαμηλα και μας ειπε ο κτηνιατρος να της δινουμε αντιβιωση γιατι ειναι κρυωμενη και Λασιξ για να κατουραει.. σας φαινεται φυσιολογικο ? ..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (17 Δεκ. 2004 , 20:22)

τα αποτελεσματα εδειξαν ανεβασμενη ουρια αλλα στα επιτρεπομενα ορια που σημαινει οτι την κατεβασαμε παρα πολυ χαμηλα και μας ειπε ο κτηνιατρος να της δινουμε αντιβιωση γιατι ειναι κρυωμενη και Λασιξ για να κατουραει.. σας φαινεται φυσιολογικο ? ..

Δεν είμαι κτηνίατρος για να ξέρω αν είναι σωστό ή όχι

Αλλά μια δεύτερη γνώμη πάντα χρειάζεται

και εγω εχω ενα καναδεζικο λυκοσκυλο και ενα παπαγαλο

το μονο ακο οι 3 μηνυσεις απο ενα μαλακα που μας κανει κυνηγαει συνεχεια.....

φωτογραφιες θα βαλω αργοτερα

Βlog για τον κινηματογράφο με κριτικες, νέα και τρέιλερ. Με καθημερινή ανανεωση

We set the movies in the corner....

Τι δωράκια θα πάρετε στα ζουζούνια σας?

Εγώ λέω να πάρω στη Νέλλη ένα σπιτάκι να κάνει ό,τι κάνει τέλος πάντων, γιατί με το χεζόκουτο (τι κομψή έκφραση!) που της έχω, όταν σκάβει την άμμο την πετάει όλη έξω.

Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι αν θα μάθει να σπρώχνει την πορτούλα για να μπαίνει ή αν θα τη φοβάται. Αλλά και να τη φοβάται, το πολύ πολύ να της την βγάλω.

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (19 Δεκ. 2004 , 18:04)

Τι δωράκια θα πάρετε στα ζουζούνια σας?

Εγώ λέω να πάρω στη Νέλλη ένα σπιτάκι να κάνει ό,τι κάνει τέλος πάντων, γιατί με το χεζόκουτο (τι κομψή έκφραση!) που της έχω, όταν σκάβει την άμμο την πετάει όλη έξω.

Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι αν θα μάθει να σπρώχνει την πορτούλα για να μπαίνει ή αν θα τη φοβάται. Αλλά και να τη φοβάται, το πολύ πολύ να της την βγάλω.

με το πορτακι δεν θα εχεις προβλημα!!τα δικα μου με την φορα που εχουν παιρνουν και το πορτακι μαζι τους για να προλαβουν μην τους φυγουν!!! :p :p :p :p

Αφού το λέει ο ειδήμων δεν το συζητάμε! ;)

Μία των ημερών θα έρθει το καινούριο μας ... άντε δεν το ξαναλέω, τη γλυτώσατε. :p

Καλά είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. Αψογες!!!!

Εμένα που η δική μου είναι μαυροκαφέ, μου φάνηκαν κάτασπρες και κατακάθαρες...

Οχι ότι η Νέλλη δεν είναι μιά κούκλα, ε? :p

Παιδιά εγώ από σήμερα φιλοξενώ άλλα δύο "κατοικίδια" στο σπίτι μου!! Τον Μπόλεκ και τον Λόλεκ... :) Δύο χρυσοψαράκια.. τα οποία τα είχα πάρει δώρο στο αγόρι μου αλλά επειδή έφυγε για γιορτές ο κλήρος έπεσε σε μένα!! χι χι!!

Ετσι εκτός από τα 2 παπαγαλάκια μας.. έχουμε και 2 χρυσοψαράκια!!

Εχουν πολύ γέλιο... και οι 2 τους τρέχουν πάνω κάτω στο ενυδρείο σαν τρελά!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Μπολεκ και Λολεκ .. τι περιεργα ονοματα τους εδωσες.. εγω ποτε δ τα πηγα καλα με τα χρυσοψαρα μου ψοφουσαν πανω στον μηνα και ποτε δεν καταλαβα γιατι.. νερο αλλαζα καθε εβδομαδα χλυαρο.. φαγητακι μια φορα τη μερα και απο ενα δυο φυλλαρακια στο καθε ψαρακι.. και μετα απο καθε αλλαγη νερου πεταγα μεσα και 8 σταγονες χλωριο.. τι σκατα εκανα λαθος καιμου ψοφουσαν το ενα μετα το αλλο ? μεχρι που τα παρατησα και ειπα να μην ξαναπαρω χρυσοψαρακια αν ειναι να τα περνω κουκλια υγιεστατα και να τα κατανταω να κανουν τουμπες μεσα στο νερο μεχρι να ψοφησουν αστο καλυτερα !!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (20 Δεκ. 2004 , 12:10)

Μπολεκ και Λολεκ .. τι περιεργα ονοματα τους εδωσες..

Παλιό καλό κινούμενο σχέδιο ανατολικής προέλευσης :D

KCB

Εμεις φιλοξενουσαμε μεχρι προτινος τεσσερα χρυσοψαρακια (μαζι με το sagrath τον καρδερινο, και το Ρηγα Σκυλακη, το σκυλο). Δυστυχως μεχρι να τους βρουμε ονοματα μας εμειναν μονο τα δυο αλλα αυτα να τα φτυσω μια χαρα δειχνουν -αν και ανωνυμα ακομα! (Τα φωναζουμε ο πθαρις που λεει ο ανηψιος μου). Powerz μηπως το παρακανες με το χλωριο; Το δικο μας ενυδρειο ειναι ενα κουτσικο -και μαλλον γιαυτο δεν αντεξαν τεσσερα εκει μεσα- ανανεωνουμε το νερο μια φορα τη βδομαδα και καθαριζουμε το φιλτρο μονο, και χλωριο καθολου -για την ωρα. Νομιζω οτι τα χρυσοψαρα δεν χρειαζονται χλιαρο νερο απλα σε θερμοκρασια δωματιου... Παντως δε θα ελεγα οτι ειναι τα πιο ησυχα κατοικιδια του σπιτιου (τι μανια και τουτη να σκαβουν το χαλικι του ενυδρειου ρε παιδια, καθε τρεις και λιγο χριτς χριτς...)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

απο κει που τα αγοραζα μου ελεγε η κοπελα να βαζω 8 σταγονες μεσα ! Δεν το εκανα επειδη ετσι ξυπνησα μια μερα και το αποφασησα ! :worry: