Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αχ μη λετε για αρρωστα ζωακια... Δυο φορες θεραπεια για καλαζαρ μου εφτασε.... Περαστικα να ειναι σε ολα... και μακαρι παντα να εχουμε να κανουμε με ιωσεις και πραγματα που θεραπευονται!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (14 Οκτ. 2004 , 22:30)

Αχ μη λετε για αρρωστα ζωακια... Δυο φορες θεραπεια για καλαζαρ μου εφτασε.... Περαστικα να ειναι σε ολα... και μακαρι παντα να εχουμε να κανουμε με ιωσεις και πραγματα που θεραπευονται!

εγω εχω να κανω με καρδιακη ανεπαρκεια κ ειναι πολυ ψυχοφθορο για μενα ξυπναω κ κοιμαμαι με την σκεψη μου στην σκυλιτσα μου..

κ καθε πρωι κ καθε βραδυ για την υπολοιπη ζωουλα της πρεπει να περνει χαπια :(

Arfi τι έγινε με τους γατούληδες?

Eγώ από σήμερα παιδιά άρχισα τις ενέσεις. Ηρθε ο γιατρός και μας έδειξε πως τις κάνουν κι ενώ την κρατούσε ο άντρας μου, της έκανα την πρώτη.

Το μόνο καλό είναι πως απ' ό,τι μου είπε ο γιατρός, τα φάρμακα δεν έχουν καμμιά επίπτωση στην υγεία της.

Τα υπόλοιπα μωρα καλά?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (14 Οκτ. 2004 , 10:32)

Παιδιά ποιά ράτσα είναι η πιο φιλική για τα μωρά και τα παιδιά ?

Μια συνάδελφος είναι να γεννήσει έχει ήδη ένα παιδί 4 χρονών και θέλει να πάρει ένα σκυλάκι για να έχει ο μικρός κάτι να φροντίζει ώστε να μη ζηλεύει το μωρό

Εχω διαβασει πως η πιο φιλικη ρατσα με τα παιδια ειναι τα ντακελ

(ναι αυτα που ειναι σαν λουκανικα :D )

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

παντως μικροσωμη ρατσα (κανις, πεκινουα κλπ) και φιλικη με τα παιδια, δυσκολα.....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Auτο για τα μικροσωμα το εχω διαβασει επισης,ομως για τα ντάκελ ,το διαβασα σε εγκυρο γερμανικο περιοδικο :) Ελεγε οτι ειναι η καλυτερη ρατσα σε συμπεριφορα στα παιδια

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (15 Οκτ. 2004 , 20:46)

Arfi τι έγινε με τους γατούληδες?

Eγώ από σήμερα παιδιά άρχισα τις ενέσεις. Ηρθε ο γιατρός και μας έδειξε πως τις κάνουν κι ενώ την κρατούσε ο άντρας μου, της έκανα την πρώτη.

Το μόνο καλό είναι πως απ' ό,τι μου είπε ο γιατρός, τα φάρμακα δεν έχουν καμμιά επίπτωση στην υγεία της.

Τα υπόλοιπα μωρα καλά?

Oi gatoulhdes exoun pe8anei apo thn peina alla pane mallon kalutera :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Να σου πώ: διάβασα αυτό το "έχουν πεθάνει" και σε δέκατα δευτερολέπτου, προτού προλάβω να δω παρακάτω μ' έπιασε πονοκέφαλος. Χραπ, τσεκουριά στον εγκέφαλο. Τι να σου πω...

Η δικιά μου πάει καλύτερα. Της έκανα την πρωινή της ένεση και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Αντε καλή ανάρωση στα αρρωστούλια, να είναι καλά τα υπόλοιπα και κουράγιο στην PowerZ που το έχει πάρει λίγο βαριά. Αφου είναι σε θεραπεία, μη στεναχωριέσαι βρε...

Καλά να περνάτε.

χαίρομαι για εσένα :) εγώ παλεύω ακόμα με τα χάπια η μάνα μου βλέπεις ασχολείται τόσο πολύ με τα σκυλιά που έχει παραμέληση τα δίκας μας ζώα...το κακό είναι ότι τώρα δεν έχω χρήματα εγώ να πάρω την τροφή που μου είπες..αν δεν δω όμως βελτίωση θα δω τι θα κάνω από δευτερα..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos (15 Οκτ. 2004 , 23:50)

Εχω διαβασει πως η πιο φιλικη ρατσα με τα παιδια ειναι τα ντακελ

(ναι αυτα που ειναι σαν λουκανικα :D )

Ο πρώτος μου σκύλος ήταν "λουκάνικο". Εζησε 18 χρόνια και δυστυχώς πέθανε άσχημα από καρκίνο. Ηταν ένα τελείως ανεξάρτητο σκυλί και δεν αναγνώριζε καθόλου αφεντικό! Εκανε ό,τι ήθελε, όποτε το ήθελε και επιβαλλόταν μια χαρά σε όλους. Ο δικός μας δεν έκανε για παιδιά. Μπορεί όμως να ήταν η εξαίρεση... :)

Arfi μην ανησυχείς που δεν τρώνε. Το ένστικτο θα τα σπρώξει να φάνε, όταν κινδυνέψουν από ασιτία. Εσύ κοίτα να παίρνουν τα χάπια τους για να σταματήσει η διάροια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (16 Οκτ. 2004 , 23:43)

Ο πρώτος μου σκύλος ήταν "λουκάνικο". Εζησε 18 χρόνια και δυστυχώς πέθανε άσχημα από καρκίνο. Ηταν ένα τελείως ανεξάρτητο σκυλί και δεν αναγνώριζε καθόλου αφεντικό! Εκανε ό,τι ήθελε, όποτε το ήθελε και επιβαλλόταν μια χαρά σε όλους. Ο δικός μας δεν έκανε για παιδιά. Μπορεί όμως να ήταν η εξαίρεση... :)

:D Τι να σου πω,οπως ειπα δεν εχω εμπειρια με τα σκυλια,αλλα το ειχα διαβασει στο Spiegel και το εχω ακουσει και απο αλλους.Παντως οσα εχω δει απο κοντα (ειδικα στη γερμανια ειναι πολυ διαδεδομενα ) παρατηρησα οτι ειναι απιστευτα ησυχα και ηρεμα :)

Ela pou den ta pernoun omws....shmera den mporesa na tous ta dwso,apo deutera paw gia trofh mallon giati eiai talaipwreia kai gia emena kai gia ta zwakia mou auto.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (17 Οκτ. 2004 , 02:53)

Ela pou den ta pernoun omws....shmera den mporesa na tous ta dwso,apo deutera paw gia trofh mallon giati eiai talaipwreia kai gia emena kai gia ta zwakia mou auto.

Εγώ όταν είναι να δώσω χάπι σε κάποια από τις τρεις γάτες μου κάθομαι σε μια καρέκλα, βάζω την γάτα στα πόδια μου, της κρατάω τα πόδια και η μάνα μου της ανοίγει το στόμα, της βάζει μέσα το χάπι και μετά για 10-15 δευτερόλεπτα της το κρατάει κλειστό για να καταπιεί σίγουρα το χάπι. Βέβαια κάθε φορά τρώω μερικές γρατζουνιές αλλά δεν πειράζει, έχω μάθει τόσα χρόνια. Βέβαια το θαύμα είναι πως καταφέρνω μόνος μου και κόβω τα νύχια στην Αγκύρας... Της μαγκώνω με τα πόδια μου τα πίσω πόδια της και μετά της κρατάω με το ένα χέρι μου τα μπροστινά πόδια και σε κάθε πόδι της πατάω ελαφρά σε κάθε νύχι για να βγει έξω και το κόβω. Φυσικά όση ώρα της κόβω τα νύχια στα μπροστινά πόδια γίνεται μάχη... Τώρα στα νύχια των πίσω ποδιών κάθεται πολύ ήσυχα!!!! Φυσικά το νύχι το κόβω λίγο πάνω από εκεί που αρχίζουν τα αγγεία. Μια φορά κουνήθηκε την ώρα που έκοβα κάποιο νύχι της και κόπηκε ελάχιστα πριν τα αγγεία. Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι πόνεσε αρκετά γιατί νιαούρισε αρκετά δυνατά και με δάγκωσε. Βέβαια τις περισσότερες φορές της κρατάει ο πατέρας μου τα πόδια και εγώ της κόβω τα νύχια. Το κόψιμο των νυχιών είναι απαραίτητο γιατί την έχουμε μέσα στο σπίτι και όταν την έχουμε πάνω μας και την χαϊδεύουμε μας χτυπάει και μας δαγκώνει... Όταν την χτενίζουμε της αρέσει πάρα πολύ και πολλές φορές γυρνάει μόνη της από την άλλη μεριά ή ανάσκελα...

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Τα μπροστινά νύχια της τα κόβουμε κι εμείς. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μεγαλώνουν σαν του Φρέντι Κρούγκερ κάθε λίγο και λιγάκι. Οσο για τα χάπια, να της ανοίξουμε το στόμα είναι αδιανόητο. Αν δεν το θέλει το χάπι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να το πάρει. Αλλιώς θα είχα ησυχάσει με το stomargyl που είναι ειδικό για χρόνιες στοματίτιδες και δεν θα κατέφευγα στις ενέσεις.

Arfi δε ρωτάς τον γιατρό σου μήπως να τους έκανες ενέσεις και συ να ξεμπέρδευες?

μα γιατί τους κόβετε τα νυχάκια? εγώ ποτε δεν τα κόβω και είναι μια χαρά...νομίζω ότι η γατούλες το φροντίζουν μονες τους αυτό.για ένεσης δεν ξέρω εδώ δεν περνούν χάπι θα κάτσουν για ένεση?θα πάρω το φαΐ που μου πες,αλλα σε ξηρά τροφή όμως.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (17 Οκτ. 2004 , 23:28)

μα γιατί τους κόβετε τα νυχάκια? εγώ ποτε δεν τα κόβω και είναι μια χαρά...νομίζω ότι η γατούλες το φροντίζουν μονες τους αυτό.για ένεσης δεν ξέρω εδώ δεν περνούν χάπι θα κάτσουν για ένεση?θα πάρω το φαΐ που μου πες,αλλα σε ξηρά τροφή όμως.

Εγώ τα κόβω μόνο στην Αγκύρας γιατί αυτή είναι συνέχεια μαζί μας και ώρες-ώρες γίνεται επικίνδυνη. Μεγαλώνουν γρήγορα και αν δεν της τα κόψω για ένα μήνα περίπου γίνονται σαν σούβλες. Και πονάει ΠΟΛΥ ακόμα και να σε χτυπήσει απλά και να έχει έξω τα νύχια της. Τώρα την έχω αγκαλιά και επειδή δεν την αφήνω να φύγει κοντεύει να με φάει. Μου μάσαγε το ένα μου δάχτυλο με τον αριστερό τραπεζίτη τώρα...

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Παιδάκια γειά

Εγώ έχω νευριάσει με όλους όσους λένε για τα φοξ τερριέρ

Με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε "αχ είναι πολύ παράξενη ράτσα είναι πολύ επιθετικά είναι είναι είναι είναι ........"

Μια βοηθός ενός παλιού κτηνίατρου που είχα πάει μας είχε πει "γιατί το πήρατε? είναι νευρικά"

Ρε παιδιά σας μιλάω σοβαρά ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟ ΣΚΥΛΑΚΙ

Οταν τρώμε δεν γκρινιάζει καν για να του δώσουμε από το δικό μας

Το πάμε βόλτα και πολλές φορές το βάζουμε μέσα σε μια ειδική σάκα που αγοράσαμε και δεν γκρινιάζει

Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ παράπονο από τον Αγάπιο

Ισως παίζει ρόλο η εμπειρία που είχε με το πέσιμο από το μπαλκόνι και την "νοσηλεία" που του παρείχαμε οπότε δέθηκε πιο πολύ με μας ? δεν ξέρω

Αλλά αυτά με τις ράτσες τα στάνταρ δεν μ'αρέσουν

Τα σκυλάκια είναι πως θα σου βγουν νομίζω ανεξαρτήτως ράτσας.

Μπορεί να πάρεις δύο σκυλάκια από την ίδια μάνα και να σου βγει το ένα ήρεμο και το άλλο άστα βράστα.

Αν δηλαδή είναι "νευρικό" το φοξ τερριέ τότε το "κανίς" τι είναι ?

Αν δεν κόψω τα νύχια της Νέλλης γίνονται τεράστια και εκεί που πάει και τα ακονίζει (καρέκλες, χαλιά, ειδικό χαλάκι κ.λ.π.) τα βρίσκω βγαλμένα. Δηλαδή της ξεριζώνεται το νύχι και μετά η καημένη πονάει πολύ. Είναι το δαχτυλάκι της χωρίς νύχι, δράμα...

Woudoulis o γείτονας μου στην εξοχή έχει ένα τεριέ, τον Φροίξο. Πιό τρελό σκυλί δεν έχω ξαναδεί. Είναι τρομερά αξιαγάπητος, γλυκύτατος, ζουζούνης αλλά μεγάλη η τρέλα του... Κατά γενική ομολογία το 'χουν αυτό τα τεριέ. :)

Τώρα μπορεί ο Αγάπιος να είναι η εξαίρεση όπως ήταν και για μένα ο Μίκυ... Πάντως κάνουν λάθος: δεν είναι επιθετικά. Είναι τρελούτσικα και παιχνιδιάρικα και λίγο απρόβλεπτα. Επιθετικά όμως με τίποτα.

Dimangelid την Αγκύρας πως τη φωνάζετε?

Nα πω και γω μια ιστοριούλα που συνέβη χτες βράδυ : Στο Σύνταγμα,στα Mac,είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου να κυκλοφορεί ένα μικρό σχετικά γατάκι και παραξενέυτηκα. Οπως έμαθα μετά από ανθρώπους του μαγαζιού,τον είχαν μόλις παρατήσει κάποιοι :mad:

Επειδή στην πλατεία δε θα την έβγαζε με όλα τα σκυλιά και τα αυτοκίνητα,τον πήρα μαζί και τον άφησα στην πυλωτή του σπιτιού μου που είναι προστατευμένη και ο μόνος τρόπος εξόδου ήταν ψηλά. Ο γατούλης ήταν τόσο ήσυχος και χαδιάρης που φαινόταν πως ήταν από σπίτι και καθόλου μαθημένος στο δρόμο και φαντάστηκα δε θα μου φύγει.

Και όμως έφυγε! Ελπίζω να επιβιώσει στη γειτονιά,ευτυχώς είναι οι πιο πολύ φιλόζωοι :worry: Μπορεί μια γάτα μαθημένη σε σπίτι να τα καταφέρει έξω;; (Πείτε μου ναι :p )

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

ο ρηγουλης αρχισε αντιβιωση!!! Εφαγε τη σφουγγαριστρα κι επαθε μολυνση το μπουζουκι! Αχ τι θα τον κανω που δεν προλαβαινω ναγυρισω το κεφαλι μου κι ολο καποια διαολια εχει κανει;

Nelly πιστεύω πως θα τα καταφερει, πόσο μαλλον που η γειτονιά είναι φιλόζωη. Ο καιρός είναι παρα πολύ καλός και μέχρι να χαλάσει θα έχει προσαρμοστεί. Μπορεί επίσης να επιστρέψει στην πυλωτή σου. Αφού έχει μεγαλώσει κάπως, μη τον φοβάσαι.

Περαστικά στον Ρηγούλη princess. Αντε, άλλος ένας στον δρόμο για την ανάρρωση!