Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά σχετικά με τις διακοπές

Εμείς βρήκαμε ένα ξενοδοχείο , δεν εννοώ ζώων εννοώ ανθρώπων που δέχονται και ζώα

Ακόμα δεν ξέρω βέβαια τι θα κάνουμε διότι ακόμα δεν έχω ζητήσει άδεια :p

mia xara h gatoula sou..an kai de fainete pos den exei dontakia sth sygekrimenh...na ths kano kamia maselitsa mini?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

κανε τις κανε τις :) που θα βρείς δοντάκια όμως από γάτα? όχι να ξεδοντιάσεις άλλες :whistle: :P
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

giati exeis thn entyposh pos xrhsimopoiounte alh8ina dontia?ola plastika einai..enas gnostos moy eixe skulo kai epeidh otan htan mikro o prohgoumenos idiokthths de to frontize oso 8a eprepe kai to skulaki eixe spasmena dontakia....me mia olikh anes8hsia gia 2 oritses eginan oi aparaithtes eksagoges kai metrhseis kai to skuli (skularos) exei metalikes,parakalo, 8hkes

Αχ σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον στο Νελλάκι. Η καημένη αύριο ή μεθαύριο θ' αρχίσει πάλι τις ενέσεις. Εχει χρόνια στοματίτιδα και είναι και ανάποδη, γιατί αν δεχόταν να πάρει τα stomorgyl (χάπια) σε συντηρητική αγωγή θα γλυτωνε τα τρυπήματα...

Τέλος πάντων. Τα δικά σας τα μωρά, καλά?

άρρωστα τα δικά μου και δεν περνούν και τα φάρμακα εύκολα gmt είναι χάπι....έχουν κάποιο μικρόβιο και τα πάει διάρροια.κάνει να τρώνε μονο κοτόπουλο και έχουν 2 μέρες που δεν το τρώνε.

Αυτη τη στιγμη ο Ρηγουλης προσπαθει να φαει το παντοφλι μου (με το ποδι μου μεσα!). Μα τι διαολο με κερατα πηγα και βρηκα για σκυλο!!!! Τελικα ειναι πολυ κακο να κανεις συγκριση, αλλα τι να κανω που ο winston μου ηταν πριγκηπας απο κουταβι και τουτος δω εχει φερει το σπιτι τουμπα με μας μαζι; (Λετε να μας τον εστειλε ο θεουλης για να μας ξυπνησει λιγακι;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (13 Οκτ. 2004 , 22:58)

Αχ σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον στο Νελλάκι. Η καημένη αύριο ή μεθαύριο θ' αρχίσει πάλι τις ενέσεις. Εχει χρόνια στοματίτιδα και είναι και ανάποδη, γιατί αν δεχόταν να πάρει τα stomorgyl (χάπια) σε συντηρητική αγωγή θα γλυτωνε τα τρυπήματα...

Τέλος πάντων. Τα δικά σας τα μωρά, καλά?

κ το δικο μου σε καποια κανει την αγωγη.

τα θριματιζω κ με λιγο νερακι το βαζω σε μια συριγγουλα της ανοιγω το στομα με το ζορι κ καποιος αλλος το βαζει γρηγορα μεσα..

επωδυνη διαδικασια κ πρεπει να γινεται πρωι βραδυ για την υπολοιπη ζωη της .. :(

εχετε δοκιμασει να βαλετε τα χαπια σε τριγωνα τυρακια; Ετσι τα εδινα στο winston οσο καιρο εκανε τις θεραπειες. Δεν ξερω για γατακι, αλλα στα σκυλακια πιανει γιατι χαβουν ολο το τυρακι με το χαπι ζυμωμενο μεσα!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

η δικια μου ειναι μια χουφτα σκυλακι κ εχει ενα στοματακι τοσοδα, οι μπουκιτσες της ειναι μικρες σαν το χαπι αν το βαλω κ μεσα στο κασερι θα το καταλαβει με την μια κ θα το φτυσει :(

δ υπαρχει αλλη λυση για μενα κ στεναχωριεμαι καθε φορα που την τυραναω να της ανοιγω το στομα

Στον Μπίλυ (που ήτανε σκυλάκι) του άνοιγα το στόμα και του το έσπρωχνα μέσα. Το κατάπινε με τη μία. Η Νέλλη είναι γατούλα και αγρίμι όχι συνηθισμένη γάτα. Ούτε κατά διάνοια να της ανοίξω το στόμα. Το δε χάπι όπως και να το κάνω το μυρίζεται με τη μία. Οπότε, μένουν οι ενέσεις...

Arfi περαστικά στους γατούληδες. Δοκίμασε να βράσεις το κοτόπουλο πάρα πολύ και ανακάτεψε το με λίγο ρύζι. Ισως έτσι τους φανεί πιο νόστιμο και το φάνε ευκολώτερα.

PowerZ υπομονή. Σε λίγο θα γίνει ρουτίνα και δε σου φαίνεται επώδυνο ούτε σε σένα ούτε στο σκυλάκι σου. Προχτές με είχε πιάσει και μένα και μονολογούσα για τη Νέλλη "γιατί να το χει αυτό, και μάλιστα εφ' όρου ζωής και ποιός ξέρει αν τελικά δεν της διαλύσουν τα νεφρά όλες αυτές οι αντιβιώσεις?" κλπ κλπ. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε τίποτα. Βοηθάμε τα σκυλάκια, τα γατάκια μας ,στη δική μου περίπτωση και τη χελώνα μας και συνεχίζουμε. Δεν γίνεται κι αλλιώς...

Δεν πρέπει να υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να δώσεις χάπι σε γάτο/α. Ο δικός μας (ο διαβητικός) είναι από τους πιο ήρεμους γάτους στο κόσμο. Έτσι και κάνεις το λάθος και πας να του ανοίξεις με το ζόρι το στόμα, τα «παράσημα» στο χέρι είναι εγγυημένα...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (13 Οκτ. 2004 , 21:40)

η δικια μου ειναι μια χουφτα σκυλακι κ εχει ενα στοματακι τοσοδα, οι μπουκιτσες της ειναι μικρες σαν το χαπι αν το βαλω κ μεσα στο κασερι θα το καταλαβει με την μια κ θα το φτυσει :(

δ υπαρχει αλλη λυση για μενα κ στεναχωριεμαι καθε φορα που την τυραναω να της ανοιγω το στομα

h lush me ta tyrakia pragmatika pianei..an exei mikro stomataki apla mh baleis olo to tyraki;)

epeishs mporeis na to baleis mesa se giaourti..o dikos moy to xlapakone olo mazi :p

Βρε παιδιά τι ψυχοφθόρο που είναι όντως να έχεις ένα ζωάκι και να σου αρωσταίνει μια μέρα ..........

Φανταστείτε αγωνία οι γονείς δηλαδή που έχουν με τα παιδιά τους

Παιδιά ποιά ράτσα είναι η πιο φιλική για τα μωρά και τα παιδιά ?

Μια συνάδελφος είναι να γεννήσει έχει ήδη ένα παιδί 4 χρονών και θέλει να πάρει ένα σκυλάκι για να έχει ο μικρός κάτι να φροντίζει ώστε να μη ζηλεύει το μωρό

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (14 Οκτ. 2004 , 10:32)

Παιδιά ποιά ράτσα είναι η πιο φιλική για τα μωρά και τα παιδιά ?

Από τα λίγα που γνωρίζω νομίζω ότι τα λυκόσκυλα είναι φιλικά με τα παιδιά σκυλιά.

Όλα καλά.

Λυκόσκυλο είχα παλιά και δεν θέλει γιατί είναι πολύ μεγάλο

Ηθελε μικρή ράτσα ............... ( ωχ ) :)

Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις

παιδιά θα το δοκιμάσω με τα τυράκια...το κακό είναι ότι τα δικά μου γατιά ούτε το κοτόπουλο δεν το τρώνε ούτε το ρύζι gmt μονο ξηρά τροφή δεν τρώνε tpt άλλο..ελπίζω να φάνε τα τυράκια..τουλάχιστον να πάρουν το χάπι.

Σας ανέβασα μερικές φώτο όχι του Αγάπιου αλλά γενικά από φοξ τερριέ για να δείτε τι γλυκούλικα που είναι

Η Αγαπημένη μου ράτσα

Τον έχω ερωτευθεί :))))))))))))))))))))

Αν και τι να δείτε αυτές τι τον Αγάπιο το ίδιο και το αυτό

Αν και ο Αγάπιος είναι πιο όμορφος :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (14 Οκτ. 2004 , 12:02)

παιδιά θα το δοκιμάσω με τα τυράκια...το κακό είναι ότι τα δικά μου γατιά ούτε το κοτόπουλο δεν το τρώνε ούτε το ρύζι gmt μονο ξηρά τροφή δεν τρώνε tpt άλλο..ελπίζω να φάνε τα τυράκια..τουλάχιστον να πάρουν το χάπι.

Βάλτου το χάπι μέσα στην ξυρά τροφή. Ίσως το φάει.

Όλα καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (12 Οκτ. 2004 , 18:55)

Οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπάνε τα ζώα δεν ξεχωρίζουν τα ζώα από τους ανθρώπους, όποτε το να κοιμούντε μαζί μας οι γάτες και τα σκυλιά μας δεν είναι κάτι το ιδιέτερο για εμάς. Οι γονείς μου πχ το βράδυ όταν κοιμούντε έχουν έναν σκύλο και μια γάτα πάνω στο κρεβάτι τους, εγώ πάντα κοιμάμαι με το τζινάκι μου δίπλα.

Το να έχεις ένα σκύλο για να τον χαϊδεύεις και να τον δείχνεις στους φίλους σου είναι καλό, αλλά το να τον κάνεις μέλος της οικογενειάς σου είναι άλλο πράγμα.

Έτσι είναι τα πράγματα. Η Αγκύρας μας είναι ένα ακόμα μέλος της οικογένειάς μας και όπως έχω πει κοιμάται μαζί με τους γονείς μου. Τις περισσότερες φορές κοιμάται στα πόδια του πατέρα μου. Και τα άλλα ζώα είναι σαν μέλη της οικογένειάς μας αλλά η Αγκύρας είναι κάτι παραπάνω επειδή μένει μέσα στο σπίτι μας.

Τώρα για όσους έχουν πρόβλημα να δίνουν στα ζώα τους το φάρμακο: εγώ έχει χρειαστεί να δώσω στις γάτες μου και σιρόπι και χάπια. Για το σιρόπι έπαιρνα αγκαλιά όποια χρειαζόταν να το δώσω, της άνοιγα το στόμα και η μάνα μου έριχνε με σύρριγγα το σιρόπι. Βέβαια έτρωγα αρκετές γρατζουνιές και δαγκωνιές παρόλο που κράταγα τα πόδια της όταν δίναμε το φάρμακο. Αν χρειαζόταν σε κάποια χάπι παίρναμε λίγη κονσέρβα, βάζαμε μέσα το χάπι και της το δίναμε να το φάει. Το έτρωγε με την μία.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αυτό είναι το θέμα

Οι γάτες επιτίθονται στα αφεντικά τους με κάποιο τρόπο όταν τις ενοχλείς έτσι ενώ οι σκύλοι νομίζω πως όχι

Οι σκύλοι υπομένουν , αν και τα γατάκια είναι γλύκα πολλές φορές τα καημένα

Τα αγαπάω πολύ και τα γατάκια και τα σκυλάκια

Συγνώμμη που το θέμα ήταν τόσο σοβαρό και εγώ ο ανόητος έβαλα στο άσχετο φώτο από τερριέ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (14 Οκτ. 2004 , 10:04)

Βρε παιδιά τι ψυχοφθόρο που είναι όντως να έχεις ένα ζωάκι και να σου αρωσταίνει μια μέρα ..........

Φανταστείτε αγωνία οι γονείς δηλαδή που έχουν με τα παιδιά τους

Αστα να πάνε. Εγώ να σας πω, που έχω, τι με πιάνει όταν έρχεται η ίωση και μας χτυπάει την πόρτα.

Πάντως, κάνει πάρα πολύ καλό στα παιδιά να μεγαλώνουν με ζωάκι γιατί μαθαίνουν να μοιράζονται και να μην έχουν εγωισμό. Παίρνουν πραγματικά μαθήματα αγάπης.

Οταν έφερα την κόρη μου μωρό από το μαιευτήριο, ο Μπίλυ που ήτανε τοτε πρωτοκαθεδρία σπίτι αναστατώθηκε τρελά. Της έτρωγε τα παιχνίδια, τη μούγκριζε και γενικά τη σιχαινόταν μ' όλη του την ψυχή. Αργότερα που μεγάλωσε, άρχισε να την αγαπάει για να καταλήξουν οι καλύτεροι φίλοι. Τώρα η Νέλλη έχει πάρει τη θέση του. Δεν μπορούμε πάντως να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς ένα ζουζουνόσκυλο ή ζουζουνόγατο δίπλα μας.