dimangelid Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (10 Οκτ. 2004 , 20:55) μια χαρά υγιεινό είναι αν είναι εμβολιασμένα δεν παθαίνεις τίποτα :) εξ αλλου προσεχεις k όλας. Έτσι είναι. Εμείς και τις 3 γάτες μας τις πάμε κάθε χρόνο στον κτηνίατρο για να τις εξετάσει και να τους κάνει τα εμβόλιά τους. Ποιο πολύ προσέχουμε την Αγκύρας επειδή την έχουμε μέσα στο δωμάτιο των γονιών μου. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (10 Οκτ. 2004 , 22:39) ειδικα οι γατες το χειμωνα μαλλον ειναι και πιο ασφαλεις απο τις θερμοφορες! Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι δύο γάτες που έχω στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού μου κοιμούνται πάνω στο σημείο που είναι οι σωλήνες του καλοριφέρ και έτσι δεν έχουν πρόβλημα να κρυώσουν. Όποτε τις πιάνω καίγεται το χέρι μου και απορώ πως αντέχουν να κάθονται πάνω στους σωλήνες... Η Αγκύρας που είναι στο δωμάτιο των γονιών μου τρελένεται να κοιμάται κάτω από το καλοριφέρ. Πάει εκεί και γυρνάει ανάσκελα ή κάθεται κουλουριασμένη. Εκεί κοιμάται με τις ώρες. Άλλη τρέλα που κάνει είναι να χώνεται κάτω από τις κουβέρτες. Εκεί μπορεί να κάτσει και 7-8 ώρες εντελώς ακίνητη. Δεν σηκώνεται ούτε για νερό και φαγητό... Άλλο σημείο που τρελένεται να κοιμάται είναι η τηλεόραση. Καμιά φορά όταν κάθεται εκεί κοιτάει από πάνω την οθόνη και αν δει κίνηση απλώνει το χέρι της και χτυπάει την οθόνη :p Είναι θαύμα που δεν έχει σπάσει την τηλεόραση έτσι όπως πηδάει πάνω. PowerZ , τι έγινε με το ζωάκι σου; Είναι καλύτερα; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 λοιπον δε θα ξεχασω οταν ειχα τις γατες, που τους αρεσε να κοιμουνται στο κρεβατι μου.... κοιμαμαι συνηθως σε σταση s οποτε πηγαιναν η μια στο στηθος κι η αλλη στα γονατα ... (οσες περισσευαν γιατι ηταν πεντε, βολευονταν σε αλλα σημεια του κρεββατιου). Οταν δε ημουν αρρωστη -πονοκοιλοι, γριππες κλπ- ανεβαιναν ολες πανω στο κρεββατι και με ζεσταιναν (στα ποδια, στην κοιλια..). Με τη θερμοφορα χωρια απο το αγχος μην ανοιξει και ζεματιστω, τετοια θαλπωρη δεν εχω νιωσει.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (11 Οκτ. 2004 , 01:12) Ποια λες μικρή? Τον Μπέμπη ή τον Αχιλλέα? H mikrh einai mia mikrh pou brhka ston dromo kai thn krataw ospou na brw spiti na paei...alla o mikroteros einai o mpemphs apo ta gatia mou o axilleas einai ligaki pio megalos kana 2 mhnes isws :) Emena o axilleas koimate kai panw sto pikap kai ston enysxhth tou stero :lol: H mikrh twra bazei i atimh to kefali panw sto maksilari mazi mou... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield ( 9 Οκτ. 2004 , 12:10) PowerZ πως πέρασε η νύχτα? Είναι καλύτερα? ευτυχως ολα ειναι πολυ καλα χαρη στην φαρμακευτικη αγωγη σταματησε ο βηχας κ η δυσκολια στην αναπνοη κ το πνευμονικο οιδημα ευτυχως δ ηταν βαριας μορφης κ περασε.. τωρα εμεινε να περνει καθε μερα καποια φαρμακα για την μεγαλοκαρδια που εχει κ γενικα να την προσεχω να μην στρεσαρετε πολυ κ τετοια.. ελπιζω ολα να πανε ρολοι κ να ζησει μαζι μου μεχρι τα βαθια γεραματα γιατι την εχω απολυτη αναγκη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (10 Οκτ. 2004 , 20:24) re paidia einai ygeiuno na koimaste me ta zoakia sas? εγω κοιμαμαι με την σκυλιτσα μου 8μιση χρονια κ δ εχω παθει τιποτα.. της εχω βαλει μια κουβερτα κατω απο το κρεβατι μου κ ετσι εχει το δικο της προσωπικο σπιτακι.. ειναι υπεροχο να κοιμασαι κ να ξυπνας με ενα ζωακι συντροφια ειναι σκετο φαρμακο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Arfi-gorgona κράτησε τη την μικρούλα! Θα της κάνεις στείρωση και τι είναι μια γάτα παραπάνω? Ισα ίσα που με τόσα αγόρια που είστε σπίτι, χρειάζεται κι ένα κοριτσάκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Makari na mporousa....alla den ginete an den broume omws na thn dosoume den 8a thn afhsw sto drono... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Περαστικά της... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monica Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Garfield,είδα τη Νέλλυ σου το βράδυ στο δρόμο και μου κόπηκε η χολή από την τρομάρα... :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (11 Οκτ. 2004 , 15:19) Makari na mporousa....alla den ginete an den broume omws na thn dosoume den 8a thn afhsw sto drono... Και βέβαια δε θα την αφήσεις. Εδώ ενδιαφέρεσαι για ξένα ζωάκια δε θα φροντίσεις το δικό σου? Πιστεύω πως όπου κι αν πάει θα μαθαίνεις πάντα αν ζει καλά. Monica άσε την ομορφιά της Νέλλης και κοίτα να της βγάλεις καμμιά φωτογραφία να την θαυμάσουν κι οι άλλοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (11 Οκτ. 2004 , 15:19) Makari na mporousa....alla den ginete an den broume omws na thn dosoume den 8a thn afhsw sto drono... Στείλε καμιά φωτογραφία να την δούμε! Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2004 Αργώ γιατί δεν έχω ψηφιακή, οπότε θα σκανάρω μια κανονική και θα την ανεβάσω. Κι επειδή οι ως τώρα φωτο της δεν πολυφαίνονται, της βγάζω καινούριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Παιδιά μιας και έρχεται 28 Οκτωβρίου Γνωρίζει κανείς από σας τι ακριβώς παίζει με τα ξενοδοχεία που δέχονται και σκυλάκια ? Μπορείς να βγεις το βράδυ για ένα ποτάκι πχ και να αφήσεις το σκυλάκι στο δωμάτιο ? Τα κρατάνε αυτοί κάπου και τα παίρνεις όταν βγαίνεις έξω ή το έχεις μαζί σου στο δωμάτιο ? Το ζωάκι πως αντιδρά στις διακοπές σε ένα ξένο μέρος ? Ποιές οι εμπειρίες σας ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Οταν ήμουν κουταβάκι σε ψυχαγωγούσα με τα καμώματά μου και σε έκανα να γελάς Με αποκαλούσες παιδί σου και αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι σου μασουλούσα τις παντόφλες σου και δολοφόνησα 1-2 διακοσμητικά μαξιλάρια έγινα ο καλύτερός σου φίλος Οποτε ήμουν "κακό παιδί" συνήθιζες να μου κουνάς επιβλητικά το δάχτυλό σου και να με ρωτάς "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ" ? αλλά μετά με συγχωρούσες και μου χάριζες απλόχερα τα χάδια σου Σε καρτερούσα πάντοτε με αγάπη προσπαθώντας να σε παρηγορήσω και να σε ζαλαρώσω από τις εντάσεις και τις όποιες απαγοητεύσεις είχες και να σε κάνω να ξεχαστείς. Η κυρία που επέλεξες για σύντροφό σου δεν ήταν αυτό που λέμε "φίλη των σκυλιών" μολονότι την υποδέχτηκα στο σπίτι μας όλο χαρά δείχνοντας ακέραια αφοσίωση και υπακοή κάθε στιγμή. Ημουν πολύ ευτυχισμένο γιατί ήσουν και εσύ ευτυχισμένος και αυτό μου ήταν αρκετό. Μετά κάνατε μωράκια και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη και την μοιράστηκα μαζί σας. Ηταν τόσο συναρπαστικό το πόσο ροδαλό χρώμα είχαν , η μωρουδίστικη μυρωδιά που πλημμύριζε το σπίτι και πόσο ήθελα να τα νταντεύω και να τα προσέχω και εγώ. Μόνο η σύζυγός σου και εσύ ανησυχούσατε ότι μπορώ να βλάψω τα μωρά και έτσι περνούσα τον περισσότερο χρόνο απομονωμένα στο άλλο δωμάτιο. Αχ ! Πόσο ήθελα να τα αγαπώ και να το δείχνω αλλά έγινα "αιχμάλωτος της αγάπης μου" Οταν μεγάλωσαν τα μωρά έγινα ο κολλητός τους. Μου έβαζαν κατά λάθος τα χεράκια τους στα μάτια , εξερευνούσαν όλο περιέργεια τα αυτιά μου και μου έδιναν κλεφτά φιλάκια. Αγάπησα και λάτρεψα τα πάντα πάνω τους και αυτό το αθώο άγγιγμά τους και ήμουν έτοιμο να τα προστατεύσω και με την ίδια μου τη ζωή σε όποιαδήποτε στιγμή χρειαζόταν . Χωνόμουν κάτω από το κρεββατάκι τους και άκουγα τις έννοιες τους και τα μυστικά τους όνειρα. Μαζί περιμέναμε να ακούσουμε τον ήχο του αυτοκινήτου σας και τρέχαμε όλο χαρά να σας υποδεχτούμε όταν γυρίζατε σπίτι. Στο παρελθόν όταν σε ρωτούσαν αν έχεις σκύλο ,όλο περηφάνεια έβγαζες την φωτογραφία μου από το πορτοφόλι σου και διηγιόσουν αστείες ιστορίες με εμένα πρωταγωνιστή. Τα τελευταία χρόνια όταν σε ρωτούν αν έχεις σκύλο απαντάς με ένα ξερό "ναι" και αλλάζεις αμέσως θέμα. Απέγινα με τον καιρό λοιπόν από "σκύλος σου" απλώς ένα σκυλί. Τώρα σου προσφέρθηκε δουλειά σε άλλη πόλη και εσύ μαζί με την εώς τώρα οικογένειά μου θα μετακομίσετε σε ένα διαμέρισμα που δεν δέχονται κατοικίδια. Πήρες όμως λες την σωστή απόφαση για την οικογένειά σου αλλά ξέχασες ότι κάποτε για σένα εγώ ήμουν η μόνη σου οικογένεια. Είχα ενθουσιαστεί με την βόλτα με το αυτοκίνητο μέχρι που συνειδητοποίησα ότι με πήγαινες σε άσυλο ζώων. Ολόγυρα μύριζε απόγνωση,φόβο , απορία από τα υπόλοιπα ζωάκια που υπήρχαν εκεί. Συμπλήρωσες ένα έντυπο και είπες "είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί ένα καλό σπιτάκι και γιαυτό" Σε κοίταζαν όλο νόημα εφόσον καταλάβαιναν απόλυτα ποιά ήταν η πραγματικότητα για ένα μεσήλικα σκυλί ακόμα και για ένα με "χαρτιά" από σπίτι. Μετά ξεκόλλησες με μανία τα χεράκια του γιου σου από το κολάρο μου καθώς ούρλιαζε "ΟΧΙ Μπαμπά !!!! Σε παρακαλώ μη τους αφήσεις να πάρουν το σκυλί μου" Πραγματικά ανησύχησα τόσο πολύ γιαυτόν και τα μαθήματά που μόλις είχε διδαχθεί από σένα σχετικά με την διλία και την αφοσίωση , την αγάπη την υπευθυνότητα και τον σεβασμόγ ια κάθε μορφή ζωής. Μου έριξες ένα αποχαιρετιστήριο χάδι στο κεφαλάκι μου απέφυγες να με κοιτάξεις στα μάτια και αυτό ήταν ! Αφού έφυγες δύο ευγενικές κυρίες συζητούσαν ότι προφανώς την μετακόμισή σου την ήξερες εδώ και καιρό αλλά δεν έκανες καμμιά ενέργεια για να μου βρεις κάποιο σπίτι να με δώσεις. Κούνησαν το κεφάλι τους και αναρωτήθηκαν "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ" Η ενασχόληση των ανθρώπων εδώ στο κυνοκομείο είναι τόση όση τους επιτρέπει το βεβαρημένο πρόγραμμά τους. Μας ταϊζουν φυσικά αλλά εγώ έχω χάσει την όρεξή μου μέρες τώρα. Στην αρχή όποτε άκουγα ανθρώπινο ήχο έτρεχα μπροστά ελπίζοντας ότι ήσουν εσύ , ότι άλλαξες γνώμη ,ότι όλα ήταν ένα κακό όνειρο ή τουλάχιστον ήλπιζα ότι ήταν κάποιος που ενιδαφερόταν κάποιος που θα με διέσωζε. Συνειδητοποίησα σύντομα ότι δεν είχα καμμιά ελπίδα σε σύγκριση με τα τρισχαριτωμένα κουτάβια που είχαν καλύτερη μοίρα και έτσι απομονώθηκα σε μια γωνιά περιμένοντας. Ακουσα τα βήματά της καθώς ερχόταν για μένα στο τέλος της ημέρας και την ακολούθησα ήρεμα σε ένα εξαιρετικά ήσυχο δωμάτιο. Με έβαλε επάνω στο ιατρικό τραπέζι μου έτριψε τα αυτάκια και μου είπε να μην ανησυχώ. Η καρδιά μου κόντευε να σπάσει από την αγωνία για το άγνωστο που με περίμενε αλλά συγζρόνως υπήρχε και μια αίσθηση ανακούφισης. Ο χρόνος τελείωνε για τον "αιχμάλωτο της αγάπης" Ομως όπως στη φύσημου είναι να ανησυχώ και να σκέφτομαι τους ανθρώπους ,έτσι ανησυχούσα και γιαυτήν. Ενιωσα απόλυτα το αίσθημα της ευθύνης που βάρυνε τον εαυτό της και εκείνη τη στιγμή με τον ίδιο τρόπο που ένιωθα κάθε διάθεση καλή ή κακή δική σου. Ευγενικά μου έβαλε μια σύριγγα στο ποδαράκι μου καθώς κυλούσε ένα δάκρυ στο μάγουλό της. Της έγλυψα το χεράκι με τον ίδιο τρόπο που συνήθιζα να το κάνω και σε σένα όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς ένιωσα τη βελόνα και το κρύο υγρό να διαπερνά τις φλέβες μου παραδόθηκα μισονυσταγμένα,την κοίταξα στα μάτια και μουρμούρισα "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ". Νιώθοντας τον πόνο της ψυχής μου είπε ότι πάω σε ένα καλύτερο μέρος όπου δεν θα με αγνοούσαν κακοποιούσαν ή θα με εγκατέλειπαν. Ενα μέρος γεμάτο αγάπη και φως τόσο διαφορετικό από αυτόν τον επίγειο τόπο. Με την τελευταία σταγόνα της ενέργειας που μου απέμεινε κούνησα την ουρά μου προσπαθώντας να της εξηγήσω ότι το "ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ" δεν αναφερόταν σε αυτήν. Αναφερόταν σε "ΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗ" Θα σε σκέφτομαι και θα σε περιμένω πάντα. Μακάρι όλοι στην ζωή σου από δω και πέρα να σου δείξουν τέτοιου είδους αφοσίωση Ο καλύτερος σου φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 θεε μου ηταν πολυ συγκινητικο :cry: δακρυσα ! ποσο εξυπνα ειναι τα ζωα κ ποσο αδικα τους φερομαστε μερικες φορες ! ποτε μην δινετε αγαπη σ ενα ζωο αν δ ειστε διατεθειμενοι να το κρατησετε για παντα ειναι μεγαλο κριμα κ μεγαλη η πληγη που τους αφηνουμε οταν αποφασιζουμε ξαφνικα να τα εγκαταλειψουμε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 :o :( :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος garfield (11 Οκτ. 2004 , 17:39) Και βέβαια δε θα την αφήσεις. Εδώ ενδιαφέρεσαι για ξένα ζωάκια δε θα φροντίσεις το δικό σου? Πιστεύω πως όπου κι αν πάει θα μαθαίνεις πάντα αν ζει καλά. Monica άσε την ομορφιά της Νέλλης και κοίτα να της βγάλεις καμμιά φωτογραφία να την θαυμάσουν κι οι άλλοι! Asta giati oso pio polu menei mazi mou toso pio dyskola 8a to apoxwristw... :cry: elpizw na to dosoume grhgora prin de8w kai allo mazi tou :( Dysthxws to parapanw keimeno einai (alh8ino) posa polla zwakia to exoun pa8ei....posoi kai posoi pernoun zwakia mono kai mono gia na kanoun to kommati tous h to kapritsio tous kai ta petane meta..Ante gia na mhn brisw pali.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (11 Οκτ. 2004 , 11:09) εγω κοιμαμαι με την σκυλιτσα μου 8μιση χρονια κ δ εχω παθει τιποτα.. της εχω βαλει μια κουβερτα κατω απο το κρεβατι μου κ ετσι εχει το δικο της προσωπικο σπιτακι.. ειναι υπεροχο να κοιμασαι κ να ξυπνας με ενα ζωακι συντροφια ειναι σκετο φαρμακο :) ki emena o skulos moy koimatai kamia fora kato apo to krebati moy... ego rotao mazi sas...agalitsa.. prosopika me zoo koimh8hka kana dyo fores prin 3 xronia,otan eixa mia gatoula.. to skulo mou apo mikro to ma8ame na mhn anebainei se krebatia kai kanapedes kai etsi den exoume problhma ;) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (12 Οκτ. 2004 , 17:35) ki emena o skulos moy koimatai kamia fora kato apo to krebati moy... ego rotao mazi sas...agalitsa.. prosopika me zoo koimh8hka kana dyo fores prin 3 xronia,otan eixa mia gatoula.. to skulo mou apo mikro to ma8ame na mhn anebainei se krebatia kai kanapedes kai etsi den exoume problhma ;) Οι άνθρωποι που πραγματικά αγαπάνε τα ζώα δεν ξεχωρίζουν τα ζώα από τους ανθρώπους, όποτε το να κοιμούντε μαζί μας οι γάτες και τα σκυλιά μας δεν είναι κάτι το ιδιέτερο για εμάς. Οι γονείς μου πχ το βράδυ όταν κοιμούντε έχουν έναν σκύλο και μια γάτα πάνω στο κρεβάτι τους, εγώ πάντα κοιμάμαι με το τζινάκι μου δίπλα. Το να έχεις ένα σκύλο για να τον χαϊδεύεις και να τον δείχνεις στους φίλους σου είναι καλό, αλλά το να τον κάνεις μέλος της οικογενειάς σου είναι άλλο πράγμα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 de ta ksexorizo...apla rothsa kati...den einai to 8ema pos sixainomai h otidhpote allo...apla rotao mhpos kapoios kserei an etsi prpei na ginete Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Μέχρι να εμφανίσω τις φωτο που της τράβηξα, σας έχω μία παλιότερη. Δεν φαίνεται πολύ καλά, αλλα δεν πειράζει, θα πάρετε μιά ιδέα πως είναι. http://briefcase.pathfinder.gr/download/mar_grou/27460/326581/0/NelyKouloura.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Λοιπόόόν! Ο Μάνθος μεγάλος πια.., ..κάνοντας γιόγκα με μια πετσέτα.. και ο Έκτορας ένα πανέμορφο λυκόσκυλο που ανήκει σε έναν υπέροχο ιδιοκτήτη, το Γιώργο!Φιλιά στα ζουζούνια σας!!:) ::Αυτή τη φορά οι φωτό είναι μικρού μεγέθους..... :o :: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (12 Οκτ. 2004 , 13:21) Παιδιά μιας και έρχεται 28 Οκτωβρίου Γνωρίζει κανείς από σας τι ακριβώς παίζει με τα ξενοδοχεία που δέχονται και σκυλάκια ? Μπορείς να βγεις το βράδυ για ένα ποτάκι πχ και να αφήσεις το σκυλάκι στο δωμάτιο ? Τα κρατάνε αυτοί κάπου και τα παίρνεις όταν βγαίνεις έξω ή το έχεις μαζί σου στο δωμάτιο ? Το ζωάκι πως αντιδρά στις διακοπές σε ένα ξένο μέρος ? Ποιές οι εμπειρίες σας ? Ευχαριστώ Εμείς στις διακοπές που πήγαμε τον Ιούλιο εμπιστευθήκαμε τη Νέλλη μας σε ένα ξενοδοχείο κατοικίδιων ζώων και όταν την παραλάβαμε είχε παχύνει σημαντικά. Αρχικά χαρήκαμε, γιατί υποθέσαμε ότι την φρόντισαν καλά, μέχρι που μάθαμε από γνωστούς μας τι κάνουν αυτά τα "ξενοδοχεία"... Ναρκώνουν τα ζώα ώστε να είναι ήσυχα και να μην ενοχλούν τα άλλα με αποτέλεσμα να είναι όλη μέρα σε μια κατάσταση αδράνειας και φυσικά να παχαίνουν... Τα σχόλια δικά σας :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 καθε χρονο πηγαιναμε διακοπες μαζι με το winston σε ενοικιαζομενο ομως, οπου τον ηξεραν και δεν υπηρχε προβλημα... Στην Τηνο που πηγαμε για τρεις μερες προσφατα μειναμε σε ξενοδοχειο με το Ρηγουλη αλλα μας ειπαν οτι δεν επιτρεπονταν να μεινει μονος του στο δωματιο. Ετσι τον ειχαμε συνεχεια μαζι μας και στο φαι, και στα ποτακια, μεχρι στην εκκλησια προσκυνησαμε με βαρδιες!! Γενικα τα σκυλακια τρελλαινονται για ταξιδια, οι γατες ειναι πιο μιζερες -προτιμανε νομιζω να τις αφησεις στην ησυχια τους παρα να τις τραβολογας μαζι σου!!!! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2004 Ανάλογα τη γάτα. Η δική μας έχει τόση ανασφάλεια, που κάθε φορά που βγαίνουμε έξω μας περιμένει στο χωλ και νιαουρίζει σιγανά όταν ακουει το ασανσέρ. Καλέ που είσαστε όλοι, να σχολιάσετε την ομορφιά της Νέλλης? Περιμένετε και σε λιγες μέρες θα θαυμάσετε και το προσωπάκι της! Μαύρο, μαύρο και χωρίς δοντάκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts