Jump to content

Τα κατοικίδιά μας

nelly
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Αγάπιος είναι πολύ καλά και σύντομα θα του βγάλω φωτογραφίες πολλές και θα τον δείτε :)

Σαν ψέμα είναι που ξαναπαίζει και ξανατρέχει

Ακόμα δεν έχει πηδήσει ψηλά όπως πριν αλλά προσπαθεί και χτυπάει τα ποδαράκια του γρήγορα στο πάτωμα λες και κάνει κλακέτες ( έτσι λέγονται ? )

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χτες είδα ένα από τα ποιο αηδιαστικά πράγματα... Γυρίσαμε με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου από το super market στις 20:40. Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο είδα ένα γατάκι που με πλησίαζε. Το έπιασα και κάθησε να το χαϊδέψω. Όμως όταν το γύρισα ανάσκελα έπαθα φρίκη. Δίπλα στο ένα του πόδι όλο το σημείο ήταν σκισμένο, σαν σκαμένο και βρώμαγε απαίσια... Παίρνω επιτόπου τον κτηνίατρο, του το λέω και μου λέει να του το πάω να το δει. Ευτυχώς τον πρόλαβα πριν κλείσει. Του το πάμε εκεί και μόλις το είδε για 1 λεπτό μας λέει "Είναι σκουλίκια. Ευτυχώς δεν έχουν πάει στο έντερό του." . Μετά μου λέει "Βάλε γάντια και έλα να το κρατάς από το σβέρκο για να το καθαρίσω εκεί γιατί δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου.". Σε αυτό είχε δίκιο για΄τι ήταν αδύνατο να το κρατάει με το ένα χέρι και το άλλο να έχει τα φάρμακα να του τα ρίξει στην πληγή. Στην αρχή του έριξε ορό. Καλά, το τι σκουλήκια πετάχτηκαν από εκεί δεν λέγεται. Πετάχτηκε και ένα αρκετά παχύ. Δεν ήταν από τα μεγάλα που βλέπουμε στους κήπους μας. Είναι κάτι άσπρα μικρά που γίνονται σκοροπεταλούδες... Βγήκαν και ένα σωρό πολύ μικρά τέτοια. Μετά του έριξε οξυζενέ. Ε, ενώ τόση ώρα το γατάκι ήταν πολύ ήσυχο τότε άρχισε να νιαουρίζει, και ήταν λογικό. Μετά του έριξε Betadin, ξανά λίγο ορό. Του έκανε ένεση με αντιβιοτικό, του έριξε και τοπικά στην πληγή λίγο με την σύριγγα. Επίσης του έριξε και σπρέι για τους ψύλους. Ήρθε και ο πατέρας μου μετά από λίγο και μας λέει ο γιατρός "Μάλλον θα τα πάει καλά. Αξίζει να το προσπαθήσουμε. Είναι πολύ δυνατός οργανισμός. Αυτή η πληγή είναι έτσι 3-4 μέρες". Το πήγε στο υπόγειο του ιατρείου του και το έβαλε σε κλουβί για να το κρατήσει εκείνος να το παρακολουθεί για 2-3 μέρες. Του έβαλε και φαγητό και μας λέει μόλις ανέβηκε "Του έβαλα φαγητό και τρώει του σκασμού". Ευτυχώς ο κτηνίατρος αυτός είναι φοβερός. Έχει σώσει πολλά ζωάκια που ήταν χτυπημένα. Είναι στην Γλυφάδα. Αν θέλει κάποιος τηλέφωνα να μου το πει :) Δεν κάνω διαφήμιση...
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (21 Σεπ. 2004 , 14:43)

Ο Αγάπιος είναι πολύ καλά και σύντομα θα του βγάλω φωτογραφίες πολλές και θα τον δείτε :)

Σαν ψέμα είναι που ξαναπαίζει και ξανατρέχει

Ακόμα δεν έχει πηδήσει ψηλά όπως πριν αλλά προσπαθεί και χτυπάει τα ποδαράκια του γρήγορα στο πάτωμα λες και κάνει κλακέτες ( έτσι λέγονται ? )

:D αφασία είναι όσο τον ξαναβλέπω στισ φωτό :rolleyes:

μάκια πο΄λλά δώστου :happy:

είδες; όλα καλά εντέλλει :rolleyes: αν ειναι απαραίτητο να κάνεις τις εγχειρησεις :o

wow,πολύ τρομακτικό αυτό που περιέγραψες.Αν μπορείς (και θες) πάρε τηλ τον γιατρό μια από αυτές τις μέρες να δούμε πως τα πάει (η γάτα όχι ο γιατρός)

P.S Τελικά είστε τυχεροί που έχετε κατοικίδια,εγώ πάντα ήθελα ένα bull terrie αλλα λόγω συνθηκών (μένω σε πολυκατοικία και απαγορεύται) δεν είχα την τύχη να αποκτήσω (η να με αποκτήσει?) ένα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ (21 Σεπ. 2004 , 15:12)

(μένω σε πολυκατοικία και απαγορεύται)

h nomo8esia epitrepei thn uparksh skulou se polukatoikia...nomizo epitrepontai os 3 skulia...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ο Μουργάκος "μου"! :cry:

Όταν κόψεις ένα τριαντάφυλλο σκύψε κοντά του, έχει πάντα κάτι να σου πει...

Θα σου ζητήσει συγγνώμη που σε πλήγωσε την ώρα που εσύ το σκότωνες...!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (21 Σεπ. 2004 , 17:14)

h nomo8esia epitrepei thn uparksh skulou se polukatoikia...nomizo epitrepontai os 3 skulia...

Ναι αλλα για το σκυλι....(ειδικα αν ειναι μεγαλο) δεν ειναι και ο,τι καλυτερο :o

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

xourxoulitsos den anafer8hka sto kalo tou skuliou alla sto ti leei h nomo8esia:) fysika kai to na exeis megalosomo skulo mesa se diamerisma den einai oti klaytero gia ayton

deadly sin_an eisai katoikos elladas h nomo8esia isxyei kai gia esena...

A ok τοτε :D

Κοιτα ομως,αλλο τι λεει ο νομος και αλλο τι λενε...οι γειτονες ,οι σπιτονοικοκυρα...και λοιπα

ξερεις τωρα πως ειναι στην ελλαδα :(

nai alla de mporoun an kanoun tpt ..pistepse me apo spastikous geitones ksero.gia na katalabeis:kapote eixa kanarinakia kai thn enoxlouse to kelahdisma..h mama mou eixe glastres kai apethse na mh bazei h mama mou kopria stis glastres,giati to zoo apo to opoio proerxontan(h kopria) mporei na eixe meliteo pyreto :!:

kapote otan protophra to skulo moy,ton eixa steilei stous dikous mou sto xorio...kai eno ka8omouna spiti me ton antra moy,mou xtyphse th porta kai moy eipe na kano kati gia na stamathsei o skulos to gaygisma!!!....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^ (21 Σεπ. 2004 , 17:12)

wow,πολύ τρομακτικό αυτό που περιέγραψες.Αν μπορείς (και θες) πάρε τηλ τον γιατρό μια από αυτές τις μέρες να δούμε πως τα πάει (η γάτα όχι ο γιατρός)

P.S Τελικά είστε τυχεροί που έχετε κατοικίδια,εγώ πάντα ήθελα ένα bull terrie αλλα λόγω συνθηκών (μένω σε πολυκατοικία και απαγορεύται) δεν είχα την τύχη να αποκτήσω (η να με αποκτήσει?) ένα.

Το γατί αύριο μάλλον θα το πάρουμε από τον γιατρό στο σπίτι μου για να το κρατήσουμε μέχρι να κλείσει η πληγή. Μετά θα δούμε τι θα το κάνουμε. Ή θα το κρατήσουμε ή θα το δώσουμε. Μάλλον θα το δώσουμε γιατί η μάνα μου δεν θέλει άλλη γάτα στο σπίτι.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (21 Σεπ. 2004 , 17:51)

nai alla de mporoun an kanoun tpt ..pistepse me apo spastikous geitones ksero.gia na katalabeis:kapote eixa kanarinakia kai thn enoxlouse to kelahdisma..h mama mou eixe glastres kai apethse na mh bazei h mama mou kopria stis glastres,giati to zoo apo to opoio proerxontan(h kopria) mporei na eixe meliteo pyreto :!:

kapote otan protophra to skulo moy,ton eixa steilei stous dikous mou sto xorio...kai eno ka8omouna spiti me ton antra moy,mou xtyphse th porta kai moy eipe na kano kati gia na stamathsei o skulos to gaygisma!!!....

Ημαρτον :wacko:

Μηπως γαβγίζατε :D

Παντως εμεις εδω απο καναρινια,καλα παμε,εχουμε γυρω στα 8στη γειτονια,και απο το πρωι ως το βραδυ εχει συναυλια :music:

Το κακο ειναι να μη σου τυχει σπιτονοικοκυρα που να μη θελει γατια/σκυλια.τωρα θα μου πεις μεσα στο ιδιο σου το σπιτι...?αλλα τεσπα :whistle:

axm..kai na tan spitonoikokyra na peis na paei sto kalo....emeis eimaste oikopedouxoi..fysika ayto den apotelei dikaiolgia alla...ta gaygismata pou ta akouse?

Eλα μου ντε...αλλοι μονο στην σκεψη τρελαινοντε φαινεται. . .

-off topic-

οικοπεδο ειπες?

ποσα τμ?

βλεπει θαλασσα?

που?

pm me

-off topic-

:D :D :p

Εμάς στην πολυκατοικία μας είναι σχεδόν πιο πολλά τα σκυλιά :p

Ο πρώην διαχειριστής έχει ένα κανίς και ένα μεγάλο Κόλεϊ

Η τωρινή διαχειρίστρια έχει ένα γκριφόν

Πάντως επιτρέπεται

ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ Τ Ι Π Ο Τ Α

Απλά δεν θα σου λένε καλημέρα :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος woudoulis (22 Σεπ. 2004 , 14:24)

Απλά δεν θα σου λένε καλημέρα :p

Σε αυτην την περιπτωση θα βαλεις την γατα/το σκυλο σου να κλαιει :p

Ρε παιδια εγω που ψαχνω σπιτι γιατι καμια πολυκατοικια δεν δεχεται το σκυλο μας;Ολοι λενε οτι το καταστατικο της πολυκατοικιας το απαγορευει...Και ποιος το δημιουργει δηλαδη αυτο το καταστατικο;Μας πετανε κοτσανες; :(

Ελα στην δικιά μας

Εμείς κοντεύουμε να απαγορέψουμε την διαμονή σε όσους ΔΕΝ έχουν σκύλο :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (20 Σεπ. 2004 , 12:06)

Δεν ανήκουν στην κατηγορία των lovebirds όπως λέγονται.. Η μητέρα μου μου είπε πως είναι παπαγαλάκια ενήλικα..

το ένα έχει γαλάζιο τρίχωμα και το άλλο πράσινο.. Η ουρά του δεύτερου όταν το αγοράσαμε ηταν μικρουλα αλλά τώρα έχει γίνει όπως κ του γαλάζιου!(σε εκατοστά δεν τη μέτρησα..)

Από κει κ πέρα έχουν ανοιχτου χρώματος ράμφος και κάτω από αυτό έχουν στα "μαγουλάκια" τους δύο μωβ κουκίδες... Επίσης , είναι και οι δύο καλλίφωνοι!!! χι χι!!

Αν σε βοήθησα με αυτόν τον τρόπο έχει καλώς...

Τα lovebirds έχουν πάρα πολύ κοντή ουρά χαρακτηριστικό κόκκινο ράμφος και χαρακτηριστική διαπεραστική φωνή :)

Δεν λέω να μετρήσεις την ουρά τους αλλά πρέπει με το μάτι να είναι όσο περίπου το υπόλοιπο σώμα. Τέλος πάντων απότι καταλαβαίνω είναι αυτά που περιέγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα. Αν τους βάλεις ένα καθρεφτάκι στο κλουβί θα δεις ότι ασχολούνται πάρα πολύ μαζί του! Κάνουν ένα χαρακτηριστικό κελάϊδημα που είναι σαν μουρμουρητό :D

KCB

μια και βρηκα κι αυτο σημερα που γυρισα... ισως σας ενδιαφερει!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

"Το Αμερικάνικο Κέντρο Ελέγχου Δηλητηριάσεων των ζώων πρόσφατα έβγαλε

ανακοίνωση προς όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να αποφεύγουν αυστηρά

να δίνουν στα ζωάκια τους σταφύλι -για οποιαδήποτε ποσότητα-. Μετά από

έρευνα αποκαλύφθηκε ότι το τοξικό αποτέλεσμα αυτού του φρούτου μπορεί να

προκαλέσει εμετό, βλάβη στο συκώτι και ακόμα και θάνατο. Αντίθετα

μπορούν να τρώνε σε μικρή ποσότητα μήλο, μπανάνα, και καρπούζι χωρίς

σπόρους."

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ: Ωμά ή βρασμένα σε μικρές ποσότητες εκτός από κρεμμύδι και

σκόρδο

ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΨΗΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΑΛΑ

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ : τυρί, γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και σφιχτά βρασμένα αυγά

σε μικρή ποσότητα

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ

ΓΛΥΚΑ: Σε καμία περίπτωση μην δίνετε στο σκύλο σας ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Το χημικό

συστατικό "θεοβρομίνη" που περιέχεται στη σοκολάτα είναι τοξικό για τους

σκύλους και ακόμα και σε μικρή περίπτωση μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο.

ΩΜΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚΑΛΑ: το ωμό κρέας μπορεί να περιέχει

βακτηρίδια, παράσιτα και κύστεις που μπορούν να αρρωστήσουν το ζωάκι

μας. Τα κόκαλα μπορούν να σχίσουν και να τρυπήσουν το πεπτικό τους

σύστημα.

ΚΟΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

ΣΤΑΦΥΛΙΑ & ΣΤΑΦΙΔΕΣ

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ

(απο το site zoofilia!)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Χμμμ Μου θυμίζει αντίστοιχες εκθέσεις που βγαίνουν κατά καιρούς και για τους ανθρώπους :p Εντάξει για τη σοκολάτα είναι ευνόητο και μόνο για λόγους τερηδόνας. Αλλά για τα σταφύλια;;;

Προσωπικά έδινα πολύ σταφύλι στο χάμστερ μου και πέθανε σε βαθιά γεράματα (3μισυ ετών).

KCB

Γλυκά ήξερα ότι δεν κάνει να τρώνε τα σκυλιά, αλλά δε γνώριζα τπτ για σταφύλια και κρεμύδια. Ευτυχώς που δεν τους έχω δώσει! Αλλά για τα κόκκαλα ομολογώ πως απόρησα γιατί νομίζω πως οι περισσότεροι έχουμε (από τα παιδικά χρόνια) συνδυάσει τα σκυλάκια με τα κόκκαλα. Εμείς τους δίνουμε κόκκαλα, αλλά ποτέ μικρά για να μην πνιγούν.

Νομίζω επίσης πως ούτε ψάρια κάνει να τρώνε. Πέρα από τα κοκκαλάκια των ψαριών υπάρχει άλλο πρόβλημα? π.χ. επηρεάζει την όρασή τους ή μπαρούφες μου είχαν πει?

Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com

spread it out!

ενα κανις που ειχε η θεια μου ζηταγε συνεχεια ψαρι. Το ετρωγε και μετα πηγαινε και το εβγαζε κι ερχοταν και ξαναζηταγε. Εχω δει ομως σκυλοτροφη με τονο... μαλλον τα κοκκαλα ειναι το προβλημα οπως και στο κοτοπουλο!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am