rudy Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Πφ, εχεις ονομασει τα ζωντανα σαν σκυλουδες τραγουδιαρες της Εθνικης.:rolleyes: Εγω τελευταια το ψηνω για ενυδρειο με περιεργα ψαρακια μεσα ή καποιο θηλαστικο εκτος νερου αλλα κατι περιεργο. Βαριεμαι τα συνηθισμενα, εχετε να προτεινετε κατι; λεοπάρδαλη είναι η μια λύση. σουρικάτα είναι η άλλη. Παράθεση Ουράνια τόξα κυνηγώ,πίσω από ίσκιους τρέχω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 Πφ, εχεις ονομασει τα ζωντανα σαν σκυλουδες τραγουδιαρες της Εθνικης.:rolleyes: Εγω τελευταια το ψηνω για ενυδρειο με περιεργα ψαρακια μεσα ή καποιο θηλαστικο εκτος νερου αλλα κατι περιεργο. Βαριεμαι τα συνηθισμενα, εχετε να προτεινετε κατι; ENYDREIO μακρια,,θελει πολυ συντηρησημμμεχω ενα μεγαλο και μουχλιαζει ευκολα,,,καθε 2 μηνο θελει να το καθαριζεις λιγο... παρε κανα παπαγαλο,,,,τους ακριβους που μιλανε,,,απο μικρο εχει καπου στα 400e... να τον εχεις πανω σε ενα στυλο ολη τη μερα στο σπιτι χωρις κλουβι;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 μακαρι να ειχαν 400 ευρω.εγω ξερω οτι οι φυλες που μιλανε (macaw,zaco,cockatoo) στοιχιζουν απο 1500-3000 ευρω!!!! Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 μακαρι να ειχαν 400 ευρω.εγω ξερω οτι οι φυλες που μιλανε (macaw,zaco,cockatoo) στοιχιζουν απο 1500-3000 ευρω!!!! macaw στην Καλαματα, 2 μικρα 400 ευρω εκαστο..... :) 1500 εχουν οι μεγαλοι η αυτοι που εχουν μαθει να μιλανε,,,:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Πολυ φτηνα τα δινουν ρε,μηπως παιζει κατι υποπτο?Οι τιμες που αναφερω και εγω δεν ειναι για μεγαλους,αλλα για ηλικιες 10-12 μηνων... Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Πολυ φτηνα τα δινουν ρε,μηπως παιζει κατι υποπτο?Οι τιμες που αναφερω και εγω δεν ειναι για μεγαλους,αλλα για ηλικιες 10-12 μηνων... Μηπως ειναι εκπεδευμενα;; αυτα που λεω ειναι 4 μηνων,,,,βασικα και αλλες φορες που ειχε η τιμη για τα μικρα ηταν 400-600 ευρω,,,,για τους μακαο. κοκκινα ηταν με κιτρινο,πρασινο,μπλε και δεν θυμαμαι τι αλλο,,,, υπαρχει και ενας αλλος ο οποιος ειναι τεραστιος,,,μισο μετρο,,, τον δινει λεει 10.000ευρω....αλλα μαλλον ετσι την εβαλε την τιμη,,,,για φιγουρα τον εχει περισσοτερο,,ελευθερο μεσα στο μαγαζι κιολας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Δεν νομιζω να ειναι εκπαιδευμενα αυτα που λεω...ωστε μονο 4 μηνων?Ισως σε αυτη την ηλικια να ειναι υψηλης θνησιμοτητας και τα δινει τοσο,τι να πω... Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2008 Δεν νομιζω να ειναι εκπαιδευμενα αυτα που λεω...ωστε μονο 4 μηνων?Ισως σε αυτη την ηλικια να ειναι υψηλης θνησιμοτητας και τα δινει τοσο,τι να πω... Βασικα ειναι και αναλογα με το πετ σοπ,,,, τι εννοω,,, σε 2 πετ σοπ ειχα ρωτησει για κοκατιλ (παπαγαλακι) και μου ειπαν 2 πολυ διαφορετικες τιμες,,,35ευρω το ενα και 60 το αλλο:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_dimit Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Παιδιά , σκέφτομαι να πάρω καναρίνι ή παπαγαλάκι. Θέλουν πολύ περιποίηση; 'Εχει κανείς; Ποιο από τα δύο προτείνετε; Σίγουρα θα χρειάζονται φροντίδα αλλά θέλω ένα κατοικίδιο που να μη θέλει πολύωρη καθημερινή ενασχόληση μαζί του! Το ΣαΒβατοκύριακο θα ασχολούμαι όλη μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Παιδιά , σκέφτομαι να πάρω καναρίνι ή παπαγαλάκι. Θέλουν πολύ περιποίηση; 'Εχει κανείς; Ποιο από τα δύο προτείνετε; Σίγουρα θα χρειάζονται φροντίδα αλλά θέλω ένα κατοικίδιο που να μη θέλει πολύωρη καθημερινή ενασχόληση μαζί του! Το ΣαΒβατοκύριακο θα ασχολούμαι όλη μέρα! Eνα κοκατιλ παπαγαλακι που εχω δεν θελει και πολυ φροντιδα,,,νερο αλλαζω καθε βδομαδα:p τροφη υπολογιζω καθε βδομαδα και αυτη:p (και καθε κυριακη το βλεπω ανασκελα και παιρνω αλλο τη Δευτερα:X:p) και καθαριζω το κλουβι καθε βδομαδα:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 φωτο της γατας μου στο blog της υπγραφης μου.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 ENYDREIO μακρια,,θελει πολυ συντηρησημμμεχω ενα μεγαλο και μουχλιαζει ευκολα,,,καθε 2 μηνο θελει να το καθαριζεις λιγο... παρε κανα παπαγαλο,,,,τους ακριβους που μιλανε,,,απο μικρο εχει καπου στα 400e... να τον εχεις πανω σε ενα στυλο ολη τη μερα στο σπιτι χωρις κλουβι;) ποσα λιτρα ειναι. δε θελει και την τρελη συντηρηση,καθε 15-20 ημερες αλλαγη το 1/3 του νερου και ειναι μια χαρα,αντε και κανενα πλυσιμο τα φιλτρα,ειναι μαγεια παντως.εχω ενα γλυκου νερου και τωρα θα το αλλαξω με θαλασσινο,αλλη φαση το θαλασσινο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria0026 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Η Κάλι είναι ένα πανέξυπνο ημίαιμο 8 μηνών που μαζέψαμε από το δρόμο καθώς ηταν κατατρομαγμένη. Αφού τής κάναμε τα απαραίτητα εμβόλια και την περιποιηθήκαμε τώρα είναι υγειέστατη και φοβερά παιχνιδιάρα. Για να τη βοηθήσουμε να βρει πιο γρήγορα σπίτι της κάναμε και ένα μήνα μαθήματα βασικής υπακοής. Αν θέλετε να της προσφέρετε ένα σπίτι όπου θα νιώσει την αγάπη που της αξίζει στείλτε μου μήνυμα! Είναι κρίμα να αγοράζουμε σκυλάκια από pet shop οταν υπάρχουν τόσα πολλά αδέσποτα που μας έχουν πραγματικά ανάγκη! Καλι φωτο: http://img230.imageshack.us/img230/5448/k5qe7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 αν παρεθετες και μια φωτογραφια πιστευω πως θα ηταν καλυτερα για οσους ενδιαφερονται..επισης και αν μας ελεγες την πολη που βρισκεται η Καλι τωρα :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria0026 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Hmmm....δεν ξέρω πως να βάλω φωτογραφία. Μπορείς να μου πεις? Η Κάλι είναι στην Αθήνα - περιοχή Άνοιξη Αττικής. Ευχαριστώ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 αφου την εχεις πλεον στο υπολογιστη σου,πας στο http://www.imageshack.us και κανεις upload :) μετα απλα μας δινεις το λινκ εδω και μπορει ο καθε ενδιαφερομενος να δει την Καλι. επισης δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα το να δινεις το κινητο σου σε ενα φορουμ.καλυτερα οσοι ενδιαφερονται πραγματικα να σου το πουνε μεσω πμ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria0026 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Ευχαριστώ πολύ!!!! Έβαλα το link: http://img230.imageshack.us/img230/5448/k5qe7.jpg ...και... έβγαλα το κινητό....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Πολυ γλυκια φατσουλα! Ευχομαι να βρει καποιον η μικρουλα! Εγω εχω μαζεψει 4 αδεσποτα στο σπιτι μου που τα φροντιζω! Ειναι καλο οποιος μπορει να το κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 Πολύ όμορφο σκυλάκι, εύχομαι να βρεί αφεντικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2008 γεια σας απο μενα... εχω ενα σκυλακι (σκυλαρα) 5μηνων θυλικο. ειναι διασταυρωση λυκοσκυλο-χασκι! ειναι πανεμορφο αλλα εχει κ τις ιδιαιτεροτητες του! Ποτε δεν παει στο σπιτακι του παραμονο για φαγητο.. βρεξει-χιονισει αυτο εξω!!:D συντομα κ photo.. Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 γεια σας απο μενα... εχω ενα σκυλακι (σκυλαρα) 5μηνων θυλικο. ειναι διασταυρωση λυκοσκυλο-χασκι! ειναι πανεμορφο αλλα εχει κ τις ιδιαιτεροτητες του! Ποτε δεν παει στο σπιτακι του παραμονο για φαγητο.. βρεξει-χιονισει αυτο εξω!!:D συντομα κ photo.. emena einai arsenikos diastaurosi xaski me liko, simera egine 6 minon :happy: exo idi arxisei na psaxno gia ekpaideutes kat oikon na arxisoume me ti basiki ekpaideusi kai blepoume gia meta :) pantos gia tin ora ki emena etsi einai..sto spiti tou den pataei pote..kai tou exo kanei ena terastio spiti :S pou ton xaneis pou ton briskeis..se mia skia tha einai :p mexri 3 minon bebaia ton eixa teleios mesa sto spiti eno apo tote einai retire kai ton exo ekso (mpainei kai mesa alla pio araia). episis..me dagkonei sinexeia kai den elegxei akoma to dagkoma tou kala kai ponaei arketa..elpizo me tin ekpaideusi na tou figei auto to xoui :S krima pou eisai makria giati se endexomeni diastaurosi tous tha eixan endiaferon ta koutabia pou tha genniontousan :p Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PNeuMA Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 emena einai arsenikos diastaurosi xaski me liko, simera egine 6 minon :happy: exo idi arxisei na psaxno gia ekpaideutes kat oikon na arxisoume me ti basiki ekpaideusi kai blepoume gia meta :) pantos gia tin ora ki emena etsi einai..sto spiti tou den pataei pote..kai tou exo kanei ena terastio spiti :S pou ton xaneis pou ton briskeis..se mia skia tha einai :p mexri 3 minon bebaia ton eixa teleios mesa sto spiti eno apo tote einai retire kai ton exo ekso (mpainei kai mesa alla pio araia). episis..me dagkonei sinexeia kai den elegxei akoma to dagkoma tou kala kai ponaei arketa..elpizo me tin ekpaideusi na tou figei auto to xoui :S krima pou eisai makria giati se endexomeni diastaurosi tous tha eixan endiaferon ta koutabia pou tha genniontousan :p Σαν να βλέπω το δικο μου! ακριβως ιδιος χαρακτηρας! ας ελπισουμε να μεγαλωσει κ να σοβαρευτει!!:p Απο που εισαι? Με τι πιστευεις θα ηταν καλυτερο να ζευγαρωσει? σιγα σιγα θελει να το ψαξω κ αυτο! Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomie Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΗΜΙΣΥ ΜΑΣ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mysterious_girl Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Αγαπώ πολύ όλα τα ζώα! Θα μπορούσα να έχω για κατοικίδιο, ακόμη και φίδι! Θα ήθελα πολύ ένα σκυλάκι, αλλά με τόσες γάτες...δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση, γιατί θα ξεσπάσει Γ' παγκόσμιος πόλεμος...:kill: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2008 Σαν να βλέπω το δικο μου! ακριβως ιδιος χαρακτηρας! ας ελπισουμε να μεγαλωσει κ να σοβαρευτει!!:p Απο που εισαι? Με τι πιστευεις θα ηταν καλυτερο να ζευγαρωσει? σιγα σιγα θελει να το ψαξω κ αυτο! an einai etsi opos ta les kai moiazoun toso...exeis toulaxiston ena mina akoma (logika kai bale) gia na sobarepsei. apo bdomada to argotero tha ton ksekiniso kai me ti basiki ekpaideusi, exo kataliksei se 2 ekpaideutes gia kat oikon mathimata, menei na dialekso ton enan telika gia na arxisoume. oso gia to zevgaroma..eilikrina den exo idea, emena apo 2.5 minon eixe arxisei kai mou kabalage to podi, o ktiniatros elege oti den exei sinaisthisi tou ti kanei..oti paizei, alla akoma to sinexizei kai nomizo oti pia den to kanei kai poli poli gia asteio :lol: a kai kati akoma..esena posi einai se megethos tora? ego exo 1 mina na ton zigiso alla 5 minon itan 21 kila kai mou eixe pei o ktiniatros oti gia ta megalosoma iparxei mia formula ipologismou, oti osa kila einai stous 5 mines, alla tosa tha ftasoun san enilika (ston 1-1.5 xrono). emena mou eipe oti tha ftasei aneta ta 35 kila..mosxaraki sketo :p Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts