jog Δημοσιεύτηκε September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 7, 2004 Παιδιά έχετε να προτείνετε μοντέλο ηχοσυστήματος που η αξία του να μην ξεπερνάει τα 500 ευρώ; Δεν ήξερα που να βάλω το θρεντ κ το έβαλα εδώ. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Technics ή GVC,αν θέλεις κάτι σε compact.Θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή για να πάρεις χωριστά κομμάτια. Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Έτσι κ αλλιώς δεν θα πάρω από τώρα το ηχοσύστημα. Υπομονή για κανέναν μήνα. Ήδη κοίταξα μερικά έτοιμα καλά μοντέλα,κ είμαι σε σκέψη για το ποιο να πάρω :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 Kαι εγω θα σου προτεινα να παρεις ξεχωριστα κομματια απο technics, sony, jvc, pioneer ή marantz, θα δωσεις κατι παραπανω αλλα δεν θα εχεις προβληματα και θα εχεις τα μηχανηματα για παααααρα πολλα χρονια! Αλλιως σε ετοιμο ηχοσυστημα technics, jvc ή pioneer που ειναι και στα λεφτα που θες, ειναι πανεμορφα και αξιοπιστα! :) Kατι philips ή aiwa πχ που κυκλοφορουν απλα σε εντυπωσιαζουν με τα super duper extra ultra bass reflex και αλλα ανοητα που εχουν και μονο μουσικη σωστα δεν παιζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. September 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2004 οτι και να παρεις θα το παρεις σε φετες, οχι ενα κομματι ολοκληρο απο εκει και περα Technics και Sony ειναι η κορυφη (εγω θα σου προτεινα απο προσωπικη μου πειρα Technics) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Μπορεί να κλειδωθεί :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts