Jump to content

Νέος router

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας έχω DSL γραμμή απλή -ΟΧΙ ISDN!- θελω να παρω ενα ρουτερακι, πρεπει να γραφει κατι συγκεκριμενο; Ενας φιλος μου τη πατησε και πηρε Access Point και στην ουσία είναι για πέταμα τώρα... Ποιο να πάρω; Θέλω TP-LINK είχα παλιά με την ISDN και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη!!! Μου το είχατε προτείνει εδώ... :)

Να πάρω αυτό; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612412 δίνω 30-40 ευρώ.

Γειά σας έχω DSL γραμμή απλή -ΟΧΙ ISDN!- θελω να παρω ενα ρουτερακι, πρεπει να γραφει κατι συγκεκριμενο; Ενας φιλος μου τη πατησε και πηρε Access Point και στην ουσία είναι για πέταμα τώρα... Ποιο να πάρω; Θέλω TP-LINK είχα παλιά με την ISDN και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένη!!! Μου το είχατε προτείνει εδώ... :)

Να πάρω αυτό; http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612412 δίνω 30-40 ευρώ.

Ωραίο είναι, μόνο που δεν μου αρέσει το σχήμα!:lol:

Περίμενε να σου απαντήσουν και άλλοι.

Αν ψάξεις στο skroutz θα βρεις πάρα πολλά και με χαμηλότερες τιμές.

Edited by NickTheGreek99

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

εχω HOL.. μας πετάει συχνά .. και σήμερα δεν ενιωθε με τιποτα για καμια ωρα.. μια ανεβαινε μια κατεβαινε η ταχυτητα, μια κολλουσε κτλ δεν ξερω τι να κανω.. και να τους παρουμε τηλ τι θα κερδισουμε.. λεω μηπως παρω ενα καλο ρουτερ να δοκιμασω -και στην τελικη το κραταω- . Το μοιραζομαστε εγω και αλλοι δυο (στον κατω οροφο). κολλανε οι σελιδες αργει να φορτωσει.. και αλλα σπαστικα. δεν ξερω αν φταιει η γραμμη ειλικρινα δεν ξερω. παιζουμε παιχνιδια online και κανουμε surfing. που κ που το χρησιμοποιουμε να κατεβασουμε κατι που θα χρειαστουμε αλλα οκ δεν με νοιαζει τοσο αυτο.

Αυτο έχω http://prntscr.com/2q0vqf είναι το Cellpipe 7130 της HOL.

Edited by sp3cial

Πρώτα θα πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με τα άλλα 2 παιδιά για το τι χρήση θα κάνετε στη γραμμή και ποιες ώρες. Αν την ώρα που κατεβάζει μένα τορρεντ ο άλλος παίζει online είναι λογικό να έχετε κολλήματα αποσυνδέσεις κλπ.

Πρώτα θα πρέπει να έρθεις σε συνεννόηση με τα άλλα 2 παιδιά για το τι χρήση θα κάνετε στη γραμμή και ποιες ώρες. Αν την ώρα που κατεβάζει μένα τορρεντ ο άλλος παίζει online είναι λογικό να έχετε κολλήματα αποσυνδέσεις κλπ.

Ναι ναι εχουμε συννενοηθεί ήδη.. Με το άλλο ρουτερ το TP-LINK (για ISDN) δεν είχαμε θέματα είχαμε βολευτεί. Κοίτα είμαστε πολλές ώρες στο ιντερνετ. Η κατάσταση έχει σχετικά χειροτερέψει.. κι όμως δεν κατεβάζουνε το λέμε πριν κατεβάσουμε για να ξέρουμε εαν ο αλλος παιζει online η οχι! Απλώς λέω να παρω ενα ρουτερ γιατι δεν τη παλευουμε αλλο. Τα παιδιά παιζουνε κυριως, σπανια κατεβαζουνε αρχεια.

Ναι ναι εχουμε συννενοηθεί ήδη.. Με το άλλο ρουτερ το TP-LINK (για ISDN) δεν είχαμε θέματα είχαμε βολευτεί. Κοίτα είμαστε πολλές ώρες στο ιντερνετ. Η κατάσταση έχει σχετικά χειροτερέψει.. κι όμως δεν κατεβάζουνε το λέμε πριν κατεβάσουμε για να ξέρουμε εαν ο αλλος παιζει online η οχι! Απλώς λέω να παρω ενα ρουτερ γιατι δεν τη παλευουμε αλλο. Τα παιδιά παιζουνε κυριως, σπανια κατεβαζουνε αρχεια.

¨Εχετε ενεργοποιημένο το Quality of Service; Γιατί νομίζω ότι χωρίς αυτό με παιχνίδια και αν κατεβάζετε 3...δύσκολα θα γίνει δουλειά. Μπορεί και να μην χρειάζεται να αγοράσετε άλλο.