mples Δημοσιεύτηκε February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 2, 2014 καλησπερα μου δώσανε σημερα το παραπάνω usb περνάω τους οδηγούς απο το cd και τιποτα ! ερώτηση οταν το βαζω μεσα πρέπει να ανάβει το λαμπάκι η ανάβει οταν πιάνει σήμα ? ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο αλλά καλύτερα κατέβασε νεότερους drivers από το επίσημο site. Στις ρυθμίσεις συσκευών "βλέπει" κανονικά το Level One ή Όχι; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο αλλά καλύτερα κατέβασε νεότερους drivers από το επίσημο site. Στις ρυθμίσεις συσκευών "βλέπει" κανονικά το Level One ή Όχι; εχω κατεβάσει τους νεότερους ντραιβερ και πάλι τα ίδια στην διαχείριση συσκευών το βλέπει με ερωτηματικό οταν το βάζω στο usb μου λέει οτι η συσκευή δεν εγκατασταθηκε με επιτυχια το εχω δοκιμασει και σε 7 και σε xp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 εχω κατεβάσει τους νεότερους ντραιβερ και πάλι τα ίδια στην διαχείριση συσκευών το βλέπει με ερωτηματικό οταν το βάζω στο usb μου λέει οτι η συσκευή δεν εγκατασταθηκε με επιτυχια το εχω δοκιμασει και σε 7 και σε xp Πάνω σε Hub το συνδέις ή απευθείας σε usb? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Πάνω σε Hub το συνδέις ή απευθείας σε usb? Απάνω στο usb του υπολογιστή το hab είναι αυτό που βάζουμε στο usb για να έχουμε πολλές θύρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Απάνω στο usb του υπολογιστή το hab είναι αυτό που βάζουμε στο usb για να έχουμε πολλές θύρες? Ναι αυτό είναι.Δοκίμασε να το συνδέσεις απ'ευθείας στον υπολογιστή, πιθανόν να μην παίρνει πολύ ρεύμα και γιαυτό να σου δημιουργεί προβλήματα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ναι αυτό είναι.Δοκίμασε να το συνδέσεις απ'ευθείας στον υπολογιστή, πιθανόν να μην παίρνει πολύ ρεύμα και γιαυτό να σου δημιουργεί προβλήματα. δεν με καταλαβες κατευθείαν στον υπολογιστή το έβαζα πάντα φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ναι αυτό είναι.Δοκίμασε να το συνδέσεις απ'ευθείας στον υπολογιστή, πιθανόν να μην παίρνει πολύ ρεύμα και γιαυτό να σου δημιουργεί προβλήματα. δοκίμασε το σε έναν άλλο υπολογιστή για να δεις ότι λειτουργεί σωστά και μετά το ξαναβλέπουμε. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 δεν με καταλαβες κατευθείαν στον υπολογιστή το έβαζα πάντα φιλε μου Οκ sorry λάθος μου:O Κάνε αυτό που σου είπε ο φίλος sv2evs. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 παιδια δεν δουλευει και αλλου τζιφος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 παιδια δεν δουλευει και αλλου τζιφος Είναι χαλασμένο:( Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 παιδια δεν δουλευει και αλλου τζιφος Προφανώς είναι χαλασμένο... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 παιδια το δοκιμασα σε live cd ubuntu χωρις να βαλω τιποτα απλως το κούμπωσα και δουλεύει κανονικά :X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 παιδια το δοκιμασα σε live cd ubuntu χωρις να βαλω τιποτα απλως το κούμπωσα και δουλεύει κανονικά :X:X Άρα το στικάκι δουλεύει με παλαιότερες εκδόσεις windows πχ XΡ και όχι vista/7/8.Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ..:worry: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. February 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Άρα το στικάκι δουλεύει με παλαιότερες εκδόσεις windows πχ XΡ και όχι vista/7/8.Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ..:worry: το ειχα δοκιμάσει και σε δυο υπολογιστές με χπ :X τρελα πραγματα Edited February 6, 2014 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 το ειχα δοκιμάσει και σε δυο υπολογιστές με χπ :X τρελα πραγματα Πάντο σε έναν παπά να στο διαβάσει, η μόνη λύση :lol: Επίσης, το στικάκι έχει αλλεργία στα windows :lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts