guido Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Βγάζεις μόνο το - w ή τα φλασάρεις χειροκίνητα χωρίς το userdata.img. Αλλά μέχρι την επόμενη μπορεί να έχει αλλάξει κάτι. Θα το δούμε τότε. Το τότε ήρθε :D Δεν διάβασα κάτι περίεργο σε άλλα forum από όσους πέρασαν την 5.0.1 οπότε υποθέτω ισχύουν ακόμα τα παραπάνω που ανέφερες. Απλά μια επιπλέον απορία μου. Το Recovery.img υπάρχει λόγος να το φλασάρουμε αν έχουμε ήδη TWRP; Το σωστό σε αυτή την περίπτωση είναι να το κάνουμε και αυτό skip; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Το τότε ήρθε :D Δεν διάβασα κάτι περίεργο σε άλλα forum από όσους πέρασαν την 5.0.1 οπότε υποθέτω ισχύουν ακόμα τα παραπάνω που ανέφερες. Απλά μια επιπλέον απορία μου. Το Recovery.img υπάρχει λόγος να το φλασάρουμε αν έχουμε ήδη TWRP; Το σωστό σε αυτή την περίπτωση είναι να το κάνουμε και αυτό skip; Δεν το έχω δοκιμάσει. Δοκίμασε και πες μας. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 i will, αλλά δυστυχώς προς το βραδάκι που θα γυρίσω σπίτι από δουλειά και θα έχω άνεση χρόνου και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guido Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Δεν το έχω δοκιμάσει. Δοκίμασε και πες μας. Ολα κομπλε Εκανα skip το userdata και το recovery και πέρασα την SU 2.40 Ολα τα δεδομενα και settings διατηρήθηκαν, η Recovery (2.8.1.0) διατηρήθηκε, και κανένα προβλημα με το root επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Ολα κομπλε Εκανα skip το userdata και το recovery και πέρασα την SU 2.40 Ολα τα δεδομενα και settings διατηρήθηκαν, η Recovery (2.8.1.0) διατηρήθηκε, και κανένα προβλημα με το root επίσης Ωραίος. Μια χαρά. Ευχαριστούμε. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosthenes7 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εγώ ει.αι σε 444 purity μπορω κατευθείαν να φλασαρω χειροκίνητα την lolipop η πρέπει να τα κάνω όλα απο την αρχη!? Παράθεση device nexus 5 rom purity 4.4.3 kernel code_blue r 172 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Εγώ ει.αι σε 444 purity μπορω κατευθείαν να φλασαρω χειροκίνητα την lolipop η πρέπει να τα κάνω όλα απο την αρχη!? Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=393240 Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 καλημέρα παιδιά. πήρα πρόσφατα το nexus 5 και έχει lollipo 5.1. Θα ήθελα να το κάνω root για να φτιάξω κυρίως μερικά προβλήματα όπως την φωτεινότητα και την μπαταρία. ο οδηγός είναι αυτός στην αρχή του thread ή υπάρχει κάτι καiνουριο? επίσης υπάρχει κάποιος φόβος brick ή γενικά χάνουμε τίποτα από το root? (πρωτη φορα κάνω root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 καλημέρα παιδιά. πήρα πρόσφατα το nexus 5 και έχει lollipo 5.1. Θα ήθελα να το κάνω root για να φτιάξω κυρίως μερικά προβλήματα όπως την φωτεινότητα και την μπαταρία. ο οδηγός είναι αυτός στην αρχή του thread ή υπάρχει κάτι καiνουριο? επίσης υπάρχει κάποιος φόβος brick ή γενικά χάνουμε τίποτα από το root? (πρωτη φορα κάνω root) Ο οδηγός ισχύει. Δεν υπάρχει κίνδυνος για μπρικι. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ο οδηγός ισχύει. Δεν υπάρχει κίνδυνος για μπρικι. ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riths Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλησπέρα παιδιά.Χρειάζομαι βοήθεια.Έχω κλειδώσει την οθόνη του κινητού με password και μου λένε πως η μόνη λύση είναι το reboot αλλά έχω δεδομένα μεσα που δεν θέλω να σβηστούν.Υπάρχει άλλη λύση είτε μέσω gmail είτε κάπως αλλιώς?Το κινητό μ είναι το Nexus 5. Όποιος ξέρει αν μπορεί ας μου απαντήσει.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 (edited) καλημερεα παιδια, ετρεξα τον οδηγο εκανα εγκατασταση μια ρομ και μετα απο μια μερα το κινητο εκανε επανεκκινισεις σε τακτα χρονικα διαστηματα ως που καποια στιγμη εκλεισε και δεν ανοιγει καθολου, ανοιγει εμφανιζει την οθονη για 2 δευτερα και μετα ξανα επανεκκινηση το ιδιο καρηβως και οταν του βαλω το φορτηστη!!κανει τοσο γρηγορα επανεκκινηση που δεν μπορω να μπω πουθενα ουτε στο ρικοβερι!! καμια ιδεα?? οχι τιποτα αλλο δεν εχω λεφτα για αλλο help my!!!!!! Edited August 3, 2015 by spinaci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Στην πρώτη σελίδα υπάρχουν οδηγίες για το πως να επαναφερεις την συσκευη σε εργοστασιακη κατασταση . Πριν το κάνεις μπες σε recovery ,μπορείς να μπεις ακόμα και αν κανει συνεχόμενα reboot κρατώντας ταυτόχρονα power /volume down ,μην τα αφήσεις μέχρι να δεις το recovery . Όταν μπεις μέσα σε recovery κανε full wipe και μετά που θα ανοίξει πέρνα μια άλλη rom . Αν δεν τα καταφέρεις βάλε τα images όπως σου γράφω στην αρχή . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Στην πρώτη σελίδα υπάρχουν οδηγίες για το πως να επαναφερεις την συσκευη σε εργοστασιακη κατασταση . Πριν το κάνεις μπες σε recovery ,μπορείς να μπεις ακόμα και αν κανει συνεχόμενα reboot κρατώντας ταυτόχρονα power /volume down ,μην τα αφήσεις μέχρι να δεις το recovery . Όταν μπεις μέσα σε recovery κανε full wipe και μετά που θα ανοίξει πέρνα μια άλλη rom . Αν δεν τα καταφέρεις βάλε τα images όπως σου γράφω στην αρχή . oκ θα το δοκιμασω,ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inviribus Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 Καλημέρα να ρωτησω είμαι με 5.1.1 και root και μου ήρθε το update το μικρο 10 κάτι mb πρεπει να κάνω unroot και όλα τα υπολοιπα η το περνώ απο πανω χωρίς φόβο και πάθος? Ευχαριστώ Παράθεση Knock knock!!! Who's there? ME I KILL YOU!!!!! Xiaomi Pocophone f1 MIUI 11.0.5.0 Android 9 (Pie) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts