Shuffle Δημοσιεύτηκε January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 27, 2014 (edited) http://www.bubblews.com/assets/images/news/238550075_1386120922.png Motorola moto x Οθόνη 4.7” AMOLED HD (1280 x 720) Επεξεργαστής Qualcomm MSM8960Pro (X8 custom Motorola heart) Snapdragon, Dual-core 1.7 GHz Krait Μνήμη RAM 2GB Αποθηκευτικός χώρος 16/32GB Κάμερα 10MP (1080p), αυτόματη εστίαση, LED flash Εμπρόσθια κάμερα 2MP WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0 + EDR, NFC chip, DLNA, GPS Λειτουργικό σύστημα Android 4.2.2 Jelly Bean με άμεση αναβάθμιση σε 4.4 KitKat Μπαταρία 2200mAh (20 ώρες αυτονομία μεικτή χρήση) Διαστάσεις 129.3mm x 65.3mm x 10.4mm Βάρος 130gr moto x ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έπειτα από την απαίτηση αρκετών συνφορουμιτών, οι οποίοι κυρίως κατοικοεδρεύουν στο νήμα του moto g, και καθότι ίσως(?) και να είμαι ο μοναδικός ή ένας από τους πολύ λιγοστούς κατόχους της εν λόγο συσκευής, αποφάσισα πως ήταν η ώρα να αποκτήσουμε και το επίσημο νήμα του moto x. Εγώ έχω στην κατοχή μου ένα moto x Developer Edition, όχι της Verizon (μεγάλο ψέμα αυτό που έκανε η Verizon, καθότι πήγε και κότσαρε το λογότυπο της σε ένα τηλέφωνο το οποίο εξ ορισμού είναι ξεκλείδωτο) αλλά το κανονικό, αυτό που έχει μόνο το DEVELOPER EDITION:lol: logo! Την συσκευή την έχω περί τις 2 εβδομάδες και θεωρώ πως ακόμα δεν την έχω ανακαλύψει πλήρως αλλά είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε απορία, ερώτηση, σχόλιο που τυχόν έχετε! Σαν closing remark/σχόλιο θέλω να πω πως η συγκεκριμένη συσκευή σε κάνει να νοιώθεις σαν τον Tony Stark.. καθότι το moto x θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο Jarvis!:lol: Edited January 27, 2014 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 το επομενο μου κινητο... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Περιμένω και εγώ αυτή την εβδομάδα την developers edition και θα τα λέμε εδώ Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Κινητάρα. Στα μάτια μου είναι ένα Nexus. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ποια είναι η τιμή της συσκευής στο εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Από eBay που αγόρασα εγώ ποικίλει ανάλογα εγώ την πήρα 380€ μαζί με τα μεταφορικά αλλά την είδα και 450 και 500 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ελλαδα ποτε λετε να ερθει .. και σε τι τιμη? Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μου αρέσει πάντως κι εμένα.καλά nexus δεν το λέω. Κι αυτά μα πλαϊνά bezels δε μπορούσαν να τα κάνουν λεπτότερα? Δείχνει ωραίο πάντως. Αλλά όχι ότι θα έδινα γι αυτό 400 ευρώ. 300 και με το ζόρι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ξέχασα να πω ότι οι τιμές που ανέφερα αφορούν 32αρι developers edition αλλά και του κανονικού που στέλνουν Ευρώπη δεν είναι και κατά πολύ φθηνότερο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 @Stef08 Παίζει να δώσεις link από ebay; Φαντάζομαι πως το δικό σου θα είναι μαύρο ή άσπρο μιας και δε θα είχες επιλογή μέσω Moto Maker (λόγω ebay). Με το καλό να παραλάβεις. @Shuffle Εσύ σε τι χρώματα το έχεις πάρει; μπορούμε να δούμε καμιά φωτογραφία; (έτσι για να φτιαχτούμε λίγο :p) ή να μας πεις να το δούμε στο MotoMaker. Και άλλες 2 απορίες που έχω: 1. Πώς τα πάει το σήμα του σε σύγκριση με παλιότερες συσκευές σου; Και του δικτύου αλλά και του WiFi; έχει καλή κεραία; 2. Ένα μικρό review σχετικά με το μικρόφωνο και την ποιότητα κλήσεων; Σου κάνουν παράπονα οι συνομιλητές σου ή όχι; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 @Stef08 Παίζει να δώσεις link από ebay; Φαντάζομαι πως το δικό σου θα είναι μαύρο ή άσπρο μιας και δε θα είχες επιλογή μέσω Moto Maker (λόγω ebay). Με το καλό να παραλάβεις. @Shuffle Εσύ σε τι χρώματα το έχεις πάρει; μπορούμε να δούμε καμιά φωτογραφία; (έτσι για να φτιαχτούμε λίγο :p) ή να μας πεις να το δούμε στο MotoMaker. Και άλλες 2 απορίες που έχω: 1. Πώς τα πάει το σήμα του σε σύγκριση με παλιότερες συσκευές σου; Και του δικτύου αλλά και του WiFi; έχει καλή κεραία; 2. Ένα μικρό review σχετικά με το μικρόφωνο και την ποιότητα κλήσεων; Σου κάνουν παράπονα οι συνομιλητές σου ή όχι; Εδώ είσαι φίλε http://m.ebay.com/itm/231146345205?nav=SEARCH&sbk=1 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 MaXAiRO, το δικό μου είναι το Developers Edition, από ότι κατάλαβα και ο Stef08 αυτό έχει παραγγείλει, το οποίο βγαίνει σε μαύρο μπρος και white wooven στην πίσω πλευρά. Επιπλέον, έχει και ένα λογότυπο από πίσω που γράφει DEVELOPER EDITION. Λογικά, σήμερα - αύριο θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες και ίσως και ένα γρήγορο hands on. Τώρα, όσον αφορά το σήμα, σε σχέση με το Ν4 αλλά και το Oppo Find 5 που ήταν οι 2 προηγούμενες συσκευές μου, στα ίδια σημεία και στις ίδιες περιοχές το moto x έχει τουλάχιστο 1 μπάρα παραπάνω. Επιπλέον, σε Μαρούσι και σε Νέο Ψυχικό βλέπω 4G (το επαλήθευσα και με speedtest). Το περίεργο όμως είναι πως έχω Wind:p. Ρώτησα όμως έναν φίλο και με ενημέρωσε πως έχει αρχίσει η ενοποίηση με την Vodafone και προς το παρόν έχουν αφήσει και το 4G να περνάει.. Τα ίδια ισχύουν ΚΑΙ στο wifi, τουλάχιστο 1 μπάρα παραπάνω.. Το μικρόφωνο, ή μάλλον ΤΑ μικρόφωνα καθότι υπάρχει ένα dedicated always on το οποίο ευθύνεται για το περίφημο "OK Google Now":lol:, είναι πεντακάθαρα με εξαιρετικό noise cancellation. Κανένα παράπονο μέχρι στιγμής από τους συνομιλητές μου. Εγώ από την μεριά μου, με την ένταση στα 4/5, ακούω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, εν αντιθέση με το Ν4 που έπρεπε να το έχω στο τέρμα. Γενικά, με ποιότητα ήχου μην περιμένετε θέματα καθότι η moto έχει κάνει επιστήμη το noise cancellation από παλιότερες συσκευές. Για έναν φίλο που ανέφερε για το bezel, μάλλον θα πρέπει να το δεις από κοντά, καθότι το bezel του είναι true edge to edge. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εχω το MOTO G.. Πραγματικα αριστο με update 4.4.2 Το MOTO X θα παρει (η εχει) 4.4.2 ή 4.4? Επισεις εχει το ΚΑΘΑΡΟ android? θελω να πω στο MOTO G δεν εχει ΚΑΜΙΑ σαβουρα. ειναι αριστο. Τελος ειδα το MOTO G εχει gorila glass 3 το Moto X? Ευχαριστω Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εχω το MOTO G.. Πραγματικα αριστο με update 4.4.2 Το MOTO X θα παρει (η εχει) 4.4.2 ή 4.4? Επισεις εχει το ΚΑΘΑΡΟ android? θελω να πω στο MOTO G δεν εχει ΚΑΜΙΑ σαβουρα. ειναι αριστο. Τελος ειδα το MOTO G εχει gorila glass 3 το Moto X? Ευχαριστω Το x έχει 4.4 και εντός της εβδομάδας ξεκινάει το roll out της 4.4.2, όσο για bloatware είναι καθαρό (όπως και το g). Και ναι, το x έχει GG3. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvp4ant Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Το x έχει 4.4 και εντός της εβδομάδας ξεκινάει το roll out της 4.4.2, όσο για bloatware είναι καθαρό (όπως και το g). Και ναι, το x έχει GG3. Ευχαριστω. Να εισαι καλα.. θα περιμενω να βγει σε κανα amazon .. απλα δεν θελω να δωσω πανω απο 350... και ισως θα πρεπει να περιμενω αρκετα.. μου αρεσε το nexus 5.. αλλα τεραστιο ειναι. το nexus 4 παλι (στα ιδια με το Χ) δεν ξερω.. μου κανει καλυτερο το moto X απο το N4 Παράθεση Member since : Σεπ. 2003 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Από eBay που αγόρασα εγώ ποικίλει ανάλογα εγώ την πήρα 380€ μαζί με τα μεταφορικά αλλά την είδα και 450 και 500 Eπειδή δεν το γνωρίζω το κινητό,τι είναι αυτό που ξεχωρίζει και κοστίζει αυτά τα χρήματα ?Διότι από hardware δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Στα ίδια χρήματα υπάρχει το LG G2 ή to S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Eπειδή δεν το γνωρίζω το κινητό,τι είναι αυτό που ξεχωρίζει και κοστίζει αυτά τα χρήματα ?Διότι από hardware δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Στα ίδια χρήματα υπάρχει το LG G2 ή to S4. 1. Customization 2. Made in USA (όχι μόνο designed όπως τα μηλόφωνο) 3. Custom X8 SoC (ενδεικτικά αναφέρω πως στο antutu πετυχαίνω κοντά στα 24Κ) 4. Always On οθόνη 5. Always On mic (το τηλέφωνο "ακούει" στην εντολή OK Google Now και μέσω αυτού μπορείς να κάνεις ένα σωρό δουλειές χωρίς να "ανοίγεις" το τηλέφωνο με τα χέρια σου) Μπορεί για πολλούς να μην είναι τίποτα από αυτά σημαντικό και να θεωρείτε show off και τίποτα παραπάνω.. Προσωπικά, το να είμαι μέσα στο αμάξι και να με ειδοποιεί το τηλ. φωνητικά πως έχω μήνυμα, στην συνέχεια να μου το διαβάζει και έπειτα να του λέω εγώ τι να απαντήσει, το θεωρώ το "μέλλον". Και όλα αυτά με ένα battery management αλλού (έχω πετύχει μέχρι 2 ημέρες charge σε charge, όταν με αντίστοιχη χρήση στο Ν4 έβγαζα 1 ημέρα) και με ένα RAM management απλώς για σεμινάριο (από τα 2GB ζήτημα να τρώει πάνω από 350MB σε idle). Άρα το h/w σε συνδυασμό με το s/w που έφτιαξε η Googlerola είναι αυτό που το διαφοροποιεί πλήρως από τον ανταγωνισμό.. Edited January 28, 2014 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) 1. Customization 2. Made in USA (όχι μόνο designed όπως τα μηλόφωνο) 3. Custom X8 SoC (ενδεικτικά αναφέρω πως στο antutu πετυχαίνω κοντά στα 24Κ) 4. Always On οθόνη 5. Always On mic (το τηλέφωνο "ακούει" στην εντολή OK Google Now και μέσω αυτού μπορείς να κάνεις ένα σωρό δουλειές χωρίς να "ανοίγεις" το τηλέφωνο με τα χέρια σου) Μπορεί για πολλούς να μην είναι τίποτα από αυτά σημαντικό και να θεωρείτε show off και τίποτα παραπάνω.. Προσωπικά, το να είμαι μέσα στο αμάξι και να με ειδοποιεί το τηλ. φωνητικά πως έχω μήνυμα, στην συνέχεια να μου το διαβάζει και έπειτα να του λέω εγώ τι να απαντήσει, το θεωρώ το "μέλλον". Και όλα αυτά με ένα battery management αλλού (έχω πετύχει μέχρι 2 ημέρες charge σε charge, όταν με αντίστοιχη χρήση στο Ν4 έβγαζα 1 ημέρα) και με ένα RAM management απλώς για σεμινάριο (από τα 2GB ζήτημα να τρώει πάνω από 350MB σε idle). Άρα το h/w σε συνδυασμό με το s/w που έφτιαξε η Googlerola είναι αυτό που το διαφοροποιεί πλήρως από τον ανταγωνισμό.. Eνδιαφέροντα!Αλλά αυτό με το διάβασμα των μηνυμάτων φαντάζομαι δεν γίνεται στα ελληνικά!Πάντως τα 24Κ στο antutu είναι πάρα πολλά.Στο gsmarena γύρω στα 19Κ έβγαλαν. Edited January 28, 2014 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Eνδιαφέροντα!Αλλά αυτό με το διάβασμα των μηνυμάτων φαντάζομαι δεν γίνεται στα ελληνικά!Πάντως τα 24Κ στο antutu είναι πάρα πολλά.Στο gsmarena γύρω στα 19Κ έβγαλαν. Έχω τρέξει 4-5, το min ήταν 22600κάτι και το max 23800κάτι.. Με την 4.4 έτσι.. Και όχι, το μήν. είναι μόνο στα Αγγλικά.. και γενικότερα, όλες οι εντολές που δίνεις στο "OK Google Now" πρέπει να είναι στα Αγγλικά.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Έχω τρέξει 4-5, το min ήταν 22600κάτι και το max 23800κάτι.. Με την 4.4 έτσι.. Και όχι, το μήν. είναι μόνο στα Αγγλικά.. και γενικότερα, όλες οι εντολές που δίνεις στο "OK Google Now" πρέπει να είναι στα Αγγλικά.. Kαι 22Κ πολλά είναι.Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι άριστα "στημένη".Για να δούμε με τι τιμή θα έρθει στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Assembled in USA! Συνώνυμο! Ναι, η πλακέτα, το τσιπάκι, κτλ ΔΕΝ κατασκευάζονται στην Αμερική, οκ, μαζί σου! Με αυτήν την λογική τίποτα πλέον δεν είναι made αλλά assembled, λογικό. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαι 22Κ πολλά είναι.Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή είναι άριστα "στημένη".Για να δούμε με τι τιμή θα έρθει στην Ευρώπη. Περί τα 400-430euro, ανάλογα την χώρα και το μαγαζί. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Shuffle, δηλαδή το dev edition δεν έχει MotoMaker και είναι standard τα χρώματα ε; Μεγάλο αρνητικό αυτό για μένα! Δεν παίζει να βάλουν υποστήριξη MotoMaker και για το dev edition κάποια στιγμή; Προσωπικά, το να είμαι μέσα στο αμάξι και να με ειδοποιεί το τηλ. φωνητικά πως έχω μήνυμα, στην συνέχεια να μου το διαβάζει και έπειτα να του λέω εγώ τι να απαντήσει, το θεωρώ το "μέλλον". Απ ό,τι καταλαβαίνω, για να σε καταλαβαίνει πρέπει να έχεις καλή αγγλική προφορά και όπως είχες πει ότι το X είναι σαν τον Jarvis, εσένα σε καταλαβαίνει ακόμη καλύτερα λόγω british accent μιας και βλέπω ότι στην περιοχή έχεις βάλει Edinburgh. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που μιλήσουμε αγγλικά με τη βλάχικη ελληνική προφορά; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 To dev. ed. είναι ήδη custom από μόνο του γτ βγαίνει σε μαύρο/άσπρο (συνδυασμός που υπάρχει και στο motomaker χωρίς όμως το dev. ed. logo). Δεβ υπάρχουν πλάνα για να βγει στο motomaker καθότι η συγκεκριμένη έκδοση είναι γενικά πιο limited και κάποια στιγμή θα σταματήσει να βγαίνει. Όσο για την προφορά, 1ον, οι Σκωτσέζοι μιλάνε Αγγλικά όπως εμείς:lol: και 2ον, αν μιλάς σχετικά καθαρά (χωρίς προφορές και βλακείες) δεν έχεις θέμα. Ορίστε και ένα ss που τράβηξα από το antutu: http://s30.postimg.org/yb4j16byl/Screenshot_2014_01_28_18_26_08.jpg Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Συνώνυμο! Ναι, η πλακέτα, το τσιπάκι, κτλ ΔΕΝ κατασκευάζονται στην Αμερική, οκ, μαζί σου! Με αυτήν την λογική τίποτα πλέον δεν είναι made αλλά assembled, λογικό. Σκέψου ότι και η ίδια η moto το πλασάρει σαν assembled ins usa http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2013/08/Moto-X-USA.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Φίλε shuffle μπορείς να μας παραθέσεις τις διαφορές της developer edition απο την απλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts