Jump to content

Περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα

giglle
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετα το next big thing της samsung ηρθε το πελωριο κυμα

:lol:

hahaah με έκανες και γέλασα! Παρατήρησε κανείς το κύμα?

Εμεις μπορει να εχουμε μονο τα πατατακια,αλλα στην Πορτογαλλια προχτες ηρθε πραγματικο πελωριο κυμα:

http://www.novel918.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11026:2014-02-04-05-13-17&catid=1:latest-news

Και εγώ που έκανα τόσα όνειρα, τόσες εικασίες που ρωτούσα για θεωρίες φυσικής και αστρονομίας... Τελικά θα πνίξω τον πόνο μου σε ένα πακέτο πατατάκια :lol::lol::lol:

Εγω ειχα δοκιμασει αυτα με το barbeque και μαλιστα πριν αρχιζει να παιζεται η διαφημιση(πριν κανα 2 εβδομαδες).Απο γευση ειναι αρκετα ωραια και η συγκεκρειμενη γευση μπαρμπεκιου γλυκιζει αρκετα σε αντιθεση με των ruffles(τα οποια εχουν κανονικα κυματα και οχι πελωρια:p).Τα ειχα βρει σε ενα περιπτερο στην γειτωνια μου.Μαλιστα μου ειχε κανει και εντυπωση που τα εβρισκα μονο στο περιπτερο και οχι στο σουπερ μαρκετ.Τωρα που ηρθε επιτελους το κυμα,λογικα θα εχουν αρχιζει και να τα πουλανε στα σουπερ μαρκετ.

Εγω ειχα δοκιμασει αυτα με το barbeque και μαλιστα πριν αρχιζει να παιζεται η διαφημιση(πριν κανα 2 εβδομαδες).Απο γευση ειναι αρκετα ωραια και η συγκεκρειμενη γευση μπαρμπεκιου γλυκιζει αρκετα σε αντιθεση με των ruffles(τα οποια εχουν κανονικα κυματα και οχι πελωρια:p).Τα ειχα βρει σε ενα περιπτερο στην γειτωνια μου.Μαλιστα μου ειχε κανει και εντυπωση που τα εβρισκα μονο στο περιπτερο και οχι στο σουπερ μαρκετ.Τωρα που ηρθε επιτελους το κυμα,λογικα θα εχουν αρχιζει και να τα πουλανε στα σουπερ μαρκετ.

το τοπικ λεγεται περιεργα φαινομενα σωστα;;;;

τα ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ τι ρολο βαρανε στη συζητηση:blink:

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

το τοπικ λεγεται περιεργα φαινομενα σωστα;;;;

τα ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ τι ρολο βαρανε στη συζητηση:blink:

Δεν φταιμε εμεις αλλα η tasty foods που μας τρολλαρε αφου όλες οι προφητειες περι επικειμενου "πελωριου κυματος" τελικα αφορουσαν....πατατακια

Δεν φταιμε εμεις αλλα η tasty foods που μας τρολλαρε αφου όλες οι προφητειες περι επικειμενου "πελωριου κυματος" τελικα αφορουσαν....πατατακια

Τουλάχιστον γελάσαμε :lol::lol::lol: