p_under Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μετα το next big thing της samsung ηρθε το πελωριο κυμα :lol: hahaah με έκανες και γέλασα! Παρατήρησε κανείς το κύμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εμεις μπορει να εχουμε μονο τα πατατακια,αλλα στην Πορτογαλλια προχτες ηρθε πραγματικο πελωριο κυμα: http://www.novel918.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11026:2014-02-04-05-13-17&catid=1:latest-news Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Και εγώ που έκανα τόσα όνειρα, τόσες εικασίες που ρωτούσα για θεωρίες φυσικής και αστρονομίας... Τελικά θα πνίξω τον πόνο μου σε ένα πακέτο πατατάκια :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Τελικά θα πνίξω τον πόνο μου σε ένα πακέτο πατατάκια :lol::lol::lol: κυματιστά? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Τα δοκιμασα πριν λιγο. Ριγανη! Πολυ καλυτερα απ τα απλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εγω ειχα δοκιμασει αυτα με το barbeque και μαλιστα πριν αρχιζει να παιζεται η διαφημιση(πριν κανα 2 εβδομαδες).Απο γευση ειναι αρκετα ωραια και η συγκεκρειμενη γευση μπαρμπεκιου γλυκιζει αρκετα σε αντιθεση με των ruffles(τα οποια εχουν κανονικα κυματα και οχι πελωρια:p).Τα ειχα βρει σε ενα περιπτερο στην γειτωνια μου.Μαλιστα μου ειχε κανει και εντυπωση που τα εβρισκα μονο στο περιπτερο και οχι στο σουπερ μαρκετ.Τωρα που ηρθε επιτελους το κυμα,λογικα θα εχουν αρχιζει και να τα πουλανε στα σουπερ μαρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εγω ειχα δοκιμασει αυτα με το barbeque και μαλιστα πριν αρχιζει να παιζεται η διαφημιση(πριν κανα 2 εβδομαδες).Απο γευση ειναι αρκετα ωραια και η συγκεκρειμενη γευση μπαρμπεκιου γλυκιζει αρκετα σε αντιθεση με των ruffles(τα οποια εχουν κανονικα κυματα και οχι πελωρια:p).Τα ειχα βρει σε ενα περιπτερο στην γειτωνια μου.Μαλιστα μου ειχε κανει και εντυπωση που τα εβρισκα μονο στο περιπτερο και οχι στο σουπερ μαρκετ.Τωρα που ηρθε επιτελους το κυμα,λογικα θα εχουν αρχιζει και να τα πουλανε στα σουπερ μαρκετ. το τοπικ λεγεται περιεργα φαινομενα σωστα;;;; τα ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ τι ρολο βαρανε στη συζητηση:blink: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Διάβασε το θέμα από το πρώτο ποστ και θα καταλάβεις... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 το τοπικ λεγεται περιεργα φαινομενα σωστα;;;; τα ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ τι ρολο βαρανε στη συζητηση:blink: Δεν φταιμε εμεις αλλα η tasty foods που μας τρολλαρε αφου όλες οι προφητειες περι επικειμενου "πελωριου κυματος" τελικα αφορουσαν....πατατακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Δεν φταιμε εμεις αλλα η tasty foods που μας τρολλαρε αφου όλες οι προφητειες περι επικειμενου "πελωριου κυματος" τελικα αφορουσαν....πατατακια Τουλάχιστον γελάσαμε :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts