johni41 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ενταξει φιλε μου! Σε ευχαριστω πολυ! Nandroid εχω ηδη στο pc. Οποτε μολις βρω χρονο κατεβαζω κ περναω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 εκανα τα βηματα μεχρι το φλασαρισμα του openrecovery αλλα μου βγαζει error και δεν μπαινει για να συνεχισω καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 κατι δεν πηγε καλα κ μου βγαζει σφαλμα boot..τι να κανω? αν ξερει καποιος ας βοηθησει.δε μαφηνει να μπω σε recovery mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 κατι δεν πηγε καλα κ μου βγαζει σφαλμα boot..τι να κανω? αν ξερει καποιος ας βοηθησει.δε μαφηνει να μπω σε recovery mode Σε ποιο σημειο; Τί εκανες; Σιγουρα δεν μπαινεις recovery; Ποιο recovery εχεις; Ποια ROM εχεις; Δωσε πληροφοριες. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 είναι όπως το αγορασα το κινητο..ξεκινησα να το κανω root κ σε καποια φαση μου ζητησε επανεκινηση όταν περασα το openrecovery-twrp-2.6.3.2-g2d802...το κινητο δεν εκανε τιποτα..το εκλεισα κ το ξανανοιξα..προσπαθησα να μπω με recovery να περασω την rom που κατεβασα αλλα μου βγαζει error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 μπορει να βοηθησει καποιος ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) είναι όπως το αγορασα το κινητο..ξεκινησα να το κανω root κ σε καποια φαση μου ζητησε επανεκινηση όταν περασα το openrecovery-twrp-2.6.3.2-g2d802...το κινητο δεν εκανε τιποτα..το εκλεισα κ το ξανανοιξα..προσπαθησα να μπω με recovery να περασω την rom που κατεβασα αλλα μου βγαζει error Περνα χειροκινητα μια επισημη ROM μεσω του LG flash tool. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45293512 Το αρχειο της rom να το εχεις στο φακελο του flash tool. Edited November 8, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 rom που θα βρω? εχει καμια καλη να μου προτινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 rom που θα βρω? εχει καμια καλη να μου προτινεις? Βρες τη δικια σου και κατεβασε τη. http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 firmware τι κατεβαζω?ανοιγουν κατι αρχεια αλλα πιο απολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 firmware τι κατεβαζω?ανοιγουν κατι αρχεια αλλα πιο απολα? βαλε εδω το ιμει σου και θα σου βγαλει την δικια σου:http://lg-phone-firmware.com/index.php?firmware=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 την βρηκα αλλα μου βγαζει σφαλμα στη σελιδα όταν παω να την κατεβασω..κ δε γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 την βρηκα αλλα μου βγαζει σφαλμα στη σελιδα όταν παω να την κατεβασω..κ δε γινεται Σβησε απο το λινκ το %2 ή %2f καπως ετσι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 παλι τιποτα φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 παλι τιποτα φιλε μου... .....και βαλε στη θεση του το / Κι οπως αναλυει καλυτερα ο Μαριος.... Επάνω στο link βλέπεις αυτό .........43213%2FD80220D_00.kdz Σβήσε αυτό %2F βάλε / και θα γίνει έτσι 6543213/D80220D_00.kdz κανε ρεφρεσ, και..... Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) .....και βαλε στη θεση του το / τωρα ναι...κατεβαινει..ευχαριστω.δε μου λες? πρεπει να βαλω την ιδια?δε μπορω να βαλω καποια άλλη? Edited November 17, 2014 by newbach Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Οποια θες αρκει να ειναι 16άρα αν εχεις τo 16GB ή 32άρα αν εχεις το 32GB και να προτιμησεις ευρωπαϊκη ROM. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 η 16αρα είναι αυτή που εχει το 16G...η 32αρα είναι αυτή που δε γραφει καθολου G? το 32 εχω γιαυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 η 16αρα είναι αυτή που εχει το 16G...η 32αρα είναι αυτή που δε γραφει καθολου G? το 32 εχω γιαυτο ρωταω Σωστο. Παιζουμε διπλο ταμπλο, ε newbach; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 χαχχα...να μιλησουμε με πμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newbach Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 φιλε μου παταω να ανοιξει το lg flash tool κ μου ζηταει id - password..τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtgreat Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 (edited) Γεια σε ολους. Εκανα τον οδηγο για custom recovery ομως στην επανεκκίνηση του κινητου εβγαλε το προβλημα που ειπε και το παλικαρι πιο πανω. Μετα απο πολλλλλλλλυυυυυυυυυυ ψαξιμο (πχ εβαλα linux προσπαθησα να τα μαθω οσο φυσικα γινοταν ετρεξα καποιες εντολες χωρις αποτελεσμα διαβασα πανω απο 100 σελιδες σε ενα ποστ και ολα αυτα ματαια, το θετικο της υποθεσης ειναι οτι μου εμειναν τα linux σε ενα partition!!! :) ) και χωρις να ειμαι και κανενας ειδικος καταφερα με τα πολλα να το φερω σε download mode και μεσα απο το lg tools να το επαναφερω. Το μικροβιο ομως να επανελθω (αν και ειχα ψιλοτρελαθει οταν δεν μπορουσα να μπω εκει που ηθελα) ειναι δεδομενο και θα ηθελα να κανω ακομα μια προσπαθεια. Λοιπον, θελω να ρωτησω αν η διαδικασια του φιλου στο αρχικο ποστ ειναι για 4.2.2 και αν δεν κανει για αυτους με 4.4.2 ή γενικως αν υπαρχει κατι που πρεπει να παρατηρησει καποιος ωστε να μην την ξαναπατησει κανεις αλλος. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.!! Edited December 10, 2014 by gtgreat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Γεια σε ολους. Εκανα τον οδηγο για custom recovery ομως στην επανεκκίνηση του κινητου εβγαλε το προβλημα που ειπε και το παλικαρι πιο πανω. Μετα απο πολλλλλλλλυυυυυυυυυυ ψαξιμο (πχ εβαλα linux προσπαθησα να τα μαθω οσο φυσικα γινοταν ετρεξα καποιες εντολες χωρις αποτελεσμα διαβασα πανω απο 100 σελιδες σε ενα ποστ και ολα αυτα ματαια, το θετικο της υποθεσης ειναι οτι μου εμειναν τα linux σε ενα partition!!! :) ) και χωρις να ειμαι και κανενας ειδικος καταφερα με τα πολλα να το φερω σε download mode και μεσα απο το lg tools να το επαναφερω. Το μικροβιο ομως να επανελθω (αν και ειχα ψιλοτρελαθει οταν δεν μπορουσα να μπω εκει που ηθελα) ειναι δεδομενο και θα ηθελα να κανω ακομα μια προσπαθεια. Λοιπον, θελω να ρωτησω αν η διαδικασια του φιλου στο αρχικο ποστ ειναι για 4.2.2 και αν δεν κανει για αυτους με 4.4.2 ή γενικως αν υπαρχει κατι που πρεπει να παρατηρησει καποιος ωστε να μην την ξαναπατησει κανεις αλλος. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.!! Ακολουθα τον οδηγο του Μαριου. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5757020 Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtgreat Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ολα αυτα τα ζιπ που βαζουμε στο κινητο μετα την εγκατασταση μπορουμε να τα διαγραψουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Ολα αυτα τα ζιπ που βαζουμε στο κινητο μετα την εγκατασταση μπορουμε να τα διαγραψουμε? φυσικά (10χαρ) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts