Jump to content

GiONEE Elife e7

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρέλαβα χθες από Gearbest και ενώ στην περιγραφή το στέλνανε χωρίς θήκη,ακουστικά,βεντουζάκι κ.λ.π. τελικώς παρέλαβα το full pack.

To κινητάκι στα λεφτά του είναι μια χαρά ρολάρει πολύ ωραία στα gps και στο φόρτωμα σελίδων είναι βολίδα.Πραγματικά πολύ καλή επιλογή.

Το ρουτάρεις με το kingroot και του φορτώνεις recovery από δω:http://forum.xda-developers.com/elife-e7/general/gionee-elife-e7-32gb-version-kk-4-4-2-t3042835/page8

Για την kitkat δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα και αφού ρολάρει κ' έτσι μια χαρά λέω να μην πάω και γυρεύοντας.

• Απαντήσεις 168
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

¨Οσοι το έχουν απο την κάμερα είστε ευχαριστημένοι? Είναι τόσο καλή όσο λέγετε?

για την καμερα εχει αρκετα δειγματα εδω Gionee Elife E7

Φαινονται πολυ καλες οι φωτο, νομιζω καλλιτερες απο αυτες που βγαζω με το Jiayu S3. Εχεις πειραξει κατι ή ειναι τραβηγμενες σε auto? Χρησιμοποιεις καποια εφαρμογη?

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Φαινονται πολυ καλες οι φωτο, νομιζω καλλιτερες απο αυτες που βγαζω με το Jiayu S3. Εχεις πειραξει κατι ή ειναι τραβηγμενες σε auto? Χρησιμοποιεις καποια εφαρμογη?

δεν ειναι δικες μου οι φωτο, καποιος reviewer ειναι, εγω το περιμενω ακομα

Οταν σου ερθει βαλε δειγμα να δουμε....

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Οσοι το εχετε για πειτε εντυπωσεις ρε παιδια....Απο οθονη και μπαταρια πως παει; Σε συγκριση με αλλα κινητα οπως G3 αξιζει για τα λεφτα του;

Οσοι το εχετε για πειτε εντυπωσεις ρε παιδια....Απο οθονη και μπαταρια πως παει; Σε συγκριση με αλλα κινητα οπως G3 αξιζει για τα λεφτα του;

σε λιγες(ελπιζω) μερες παραλαμβανω κιεγω... θα σας πω ο,τι θελετε αν και υπαρχει αναλυτικοτατο review

9 ωρες βιντεο οσο αφορα στη μπαταρια δεν ειναι οσο κακια φανταζομουν... γενικα ειναι ΤΕΡΑΣ το κινητο. αντε να βγει καμια καστομιά να αξιοποιηθει πληρως το υλικο...

αν η singapore post και τα ελτα δούλευαν σωστά έπρεπε να το έχω εδώ και 20 ημέρες στα χέρια μου... μόλις το πάρω (λέμε τώρα γιατί πραγματικά έχω απογοητευθεί) θα ενημερώσω...

αν η singapore post και τα ελτα δούλευαν σωστά έπρεπε να το έχω εδώ και 20 ημέρες στα χέρια μου... μόλις το πάρω (λέμε τώρα γιατί πραγματικά έχω απογοητευθεί) θα ενημερώσω...

με netherlands post να προτιματε παιδια. ερχονται στις 15 μερες περιπου. εγω λογικα παραλαμβανω τελη βδομαδας.. θα ενημερωσω...

φανηκε στο αεροδρομιο μετα απο σχεδον 2 μηνες...αντε να δουμε

ακριβώς το ίδιο. Με το καλό να έρθουν, γιατί δεν την παλεύω άλλο με το κινητό που έχω ξεμείνει

ακριβώς το ίδιο. Με το καλό να έρθουν, γιατί δεν την παλεύω άλλο με το κινητό που έχω ξεμείνει

αυτο σημαινει πως αυριο πρωι παραλαμβανετε! πηγαιντε στο ταχυδρομειο κατα τις δεκα και μιση (και μετα) και ζητηστε το εαν δεν εχουν φερει ακομα ειδοποιητηριο. εφοσον βεβαια εχετε τσεκαρει απο ελτα-εντοπισμο αντικειμενου πως οντως βρισκεται ετοιμο για παραδοση.. αντε.... αγωνιααααα . με λαχταρα

αυτο σημαινει πως αυριο πρωι παραλαμβανετε! πηγαιντε στο ταχυδρομειο κατα τις δεκα και μιση (και μετα) και ζητηστε το εαν δεν εχουν φερει ακομα ειδοποιητηριο. εφοσον βεβαια εχετε τσεκαρει απο ελτα-εντοπισμο αντικειμενου πως οντως βρισκεται ετοιμο για παραδοση.. αντε.... αγωνιααααα . με λαχταρα

Καλέ μου φίλε να είσαι καλά!

Δυστυχώς όμως ακόμα είναι στο αεροδρόμιο στα συστημένα. Εγώ βέβαια μένω εις τας βόρειας επαρχίας της ελληνικής αυτοκρατορίας :blink::blink: οπότε καλή Δευτέρα! Δεν πειράζει όμως, μετά από τόσο καιρό δύο ημερούλες ακόμα δεν είναι τίποτα! Μόνο σε μένα συμβαίνει να παραλαμβάνω κάτι που θέλω όταν πνίγομαι στη δουλειά ή όχι;:D:D

σημερα το μεσημερι παρελαβα, πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις, δεν ασχοληθηκα παρα πολυ βεβαια, πιο πολυ την καμερα κοιταξα που με ενδιαφερει, και ενα εχω να πω, δεν εχει αντιπαλο στα λεφτα του ουτε ελλαδα ουτε κινα ουτε σε αλλο γαλαξια :lol: φοβερη η καμερα παιδια

δυο προχειρα δειγματα macro και θα ανεβασω και αλλες

17062666283_c7fb5a7c73_z.jpgIMG_20150515_174639 by saleakos, on Flickr

17060472064_29b13bc503_z.jpgIMG_20150515_174702 by saleakos, on Flickr

Edited by Saleakos

σημερα το μεσημερι παρελαβα, πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις, δεν ασχοληθηκα παρα πολυ βεβαια, πιο πολυ την καμερα κοιταξα που με ενδιαφερει, και ενα εχω να πω, δεν εχει αντιπαλο στα λεφτα του ουτε ελλαδα ουτε κινα ουτε σε αλλο γαλαξια :lol: φοβερη η καμερα παιδια

και μολις κοιταγα βιντεακια για την καμερα.. τα δικα σου δειγματα ειναι τα καλυτερα μπορω να πω. ΜΠΡΑΒΟ !!! να το χαρεις ! για βιντεο νομιζω πως λενε πως ειναι πιο μετριο.. οταν μπορεσεις κανε κιενα fhd βιντεακι να το χαρουμε. μεσα στη βδομαδα θα μουρθει εμενα. τι φοραει? κοστουμι? κρυαδα ειπα παλι... ρομ ? ειχε κ θηκη μαζι? λεει τιποτα εαν ναι? αντε... περιμενουμε μινι review...

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από μπαταρία πως παει παιδια;

αυτο θα το μαθουμε σε καμια βδομαδα... απτους καινουριους κατοχους τουλαχιστον... αποτι διαβαζω ειναι αξιοπρεπης

17062666283_c7fb5a7c73_z.jpgIMG_20150515_174639 by saleakos, on Flickr

17060472064_29b13bc503_z.jpgIMG_20150515_174702 by saleakos, on Flickr

Καλύτερες οι φώτο από το meizu mx4; Νομίζω το έχεις και αυτο?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλύτερες οι φώτο από το meizu mx4; Νομίζω το έχεις και αυτο?

καλυτερες δεν θα ελεγα αλλα ειναι αρκετα κοντα

Είναι καλές οι φώτο το βράδυ ή σε εσωτερικό χώρο ; Το βίντεο κάνει σπασίματα ;

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Μια και πετύχαμε τον ειδικό στο νήμα.... το meizu note σε αυτή την κατηγορία χρημάτων λέγετε πως είναι το καλύτερο σε φωτο. Το E7 μήπως είναι ακόμα καλύτερο?

Είναι καλές οι φώτο το βράδυ ή σε εσωτερικό χώρο ; Το βίντεο κάνει σπασίματα ;

ναι φιλε ειναι καλες, καλυτερες απο πολλα αλλα κινητα, το βιντεο δεν κανει σπασιματα, η μονη μου ενσταση ειναι οτι αργει κομματακι να κανει capture την φωτογραφια

Μια και πετύχαμε τον ειδικό στο νήμα.... το meizu note σε αυτή την κατηγορία χρημάτων λέγετε πως είναι το καλύτερο σε φωτο. Το E7 μήπως είναι ακόμα καλύτερο?

μου φαινεται οτι το e7 ειναι καλυτερο, ελαχιστα αλλα καλυτερο στο τελικο αποτελεσμα, απλα με το meizu βγαινουν πιο γρηγορα οι φωτο, το gionee αργει λιγο

εκανα και ενα μινι συγκριτικο λιγο βιαστικα βεβαια, καποιες φωτο θα μπορουσαν να βγουν και καλυτερες

δειτε εδω https://www.flickr.com/photos/130696663@N03/sets/72157652967173211 οι ιδιες φωτο απο το gionee και απο το meizu

Παρελαβα και εγω πριν καποιες μερες(gearbest 15 εργασιμες),αρκετα ευχαριστημενος πολυ ωραιο απο κοντα για 150 ευρω που το πηρα τα αξιζει και με το παραπανω:D:D!!!! Η μπαταρια με προβληματιζει θα περιμενω ομως λιγο να την δω γενικά :ninja:

ναι φιλε ειναι καλες, καλυτερες απο πολλα αλλα κινητα, το βιντεο δεν κανει σπασιματα, η μονη μου ενσταση ειναι οτι αργει κομματακι να κανει capture την φωτογραφια

μου φαινεται οτι το e7 ειναι καλυτερο, ελαχιστα αλλα καλυτερο στο τελικο αποτελεσμα, απλα με το meizu βγαινουν πιο γρηγορα οι φωτο, το gionee αργει λιγο

εκανα και ενα μινι συγκριτικο λιγο βιαστικα βεβαια, καποιες φωτο θα μπορουσαν να βγουν και καλυτερες

δειτε εδω https://www.flickr.com/photos/130696663@N03/sets/72157652967173211 οι ιδιες φωτο απο το gionee και απο το meizu

Αραγε να βγαζει καλυτερες φωτο απο το Xiaomi Mi3 μου...?

Αραγε να βγαζει καλυτερες φωτο απο το Xiaomi Mi3 μου...?

επειδη το ειχα το mi3 το gionee βγαζει πολυ καλυτερες φωτογραφιες, αλλα το mi3 ειναι καλυτερη συσκευη σε γενικα πλαισια