jog Δημοσιεύτηκε September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 5, 2004 Παιδιά επειδή έχω 2 ολόκληρα cd σε 2 mp3,υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να διαχωρίσει αυτούς τους δίσκους σε κομμάτια αλλά χωρίς να μειωθεί αισθητά η ποιότητα των τραγουδιών? Σας ευχαριστώ πολύ Υγ Επείγει :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το nero wave editor ή το soundstream του easy cd creator. Μάλιστα το δεύτερο ανιχνεύει αυτόματα τα κενά μεταξύ των τραγουδιών και τα χωρίζει. Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Κανένα πρόγραμμα σε λινκ? :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Ψάξε για ένα mp3directcut.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Έχω βρει δύο μικρά και freeware προγραμματάκια που κάνουν αυτή τη δουλειά: 1. mp3splt 2. musicutter Διάβασε τις οδηγίες τους, είναι αρκετά εύκολα στη χρήση. Αν έχεις αρχείο .cue για το κάθε cd, τότε όλα είναι πολύ απλά. Το mp3splt είναι command line, αλλά με μια ματιά στο help του, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε δευτερόλεπτα. Με το musicutter αν και έχει ωραίο interface είχα συναντήσει μερικά προβλήματα. Το tag&rename μετά δεν έβλεπε σωστά τις διάρκειες των tracks. Δοκίμασε το πάντως. Υπόψη ότι τα δύο αυτά προγράμματα κόβουν κατευθείαν το αρχείο mp3 και δεν κάνουν re-encode, οπότε δεν αλλοιώνεται η ποιότητα του ήχου. Παραμένει ακριβώς όπως είναι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 5 Σεπ. 2004 , 12:41) Έχω βρει δύο μικρά και freeware προγραμματάκια που κάνουν αυτή τη δουλειά: 1. mp3splt 2. musicutter Διάβασε τις οδηγίες τους, είναι αρκετά εύκολα στη χρήση. Αν έχεις αρχείο .cue για το κάθε cd, τότε όλα είναι πολύ απλά. Το mp3splt είναι command line, αλλά με μια ματιά στο help του, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε δευτερόλεπτα. Με το musicutter αν και έχει ωραίο interface είχα συναντήσει μερικά προβλήματα. Το tag&rename μετά δεν έβλεπε σωστά τις διάρκειες των tracks. Δοκίμασε το πάντως. Υπόψη ότι τα δύο αυτά προγράμματα κόβουν κατευθείαν το αρχείο mp3 και δεν κάνουν re-encode, οπότε δεν αλλοιώνεται η ποιότητα του ήχου. Παραμένει ακριβώς όπως είναι. Το music cutter μου βρίσκει πρόβλημα το winrar και δε το αποσυμπιέζει. το mp3split δε μου τρέχει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Δοκίμασε επίσης (ειδικά αν αυτά που έχεις είναι downloaded) το Album Wrap. Πρόκειται ουσιαστικά για το winzip των full mp3 albums. Για link ψάξε στο Google θα το βρεις αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος metality ( 5 Σεπ. 2004 , 15:14) Δοκίμασε επίσης (ειδικά αν αυτά που έχεις είναι downloaded) το Album Wrap. Πρόκειται ουσιαστικά για το winzip των full mp3 albums. Για link ψάξε στο Google θα το βρεις αμέσως. το έκανα αλλά λέει This file is not a valid Album Wrap archive :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 5 Σεπ. 2004 , 14:09) Το music cutter μου βρίσκει πρόβλημα το winrar και δε το αποσυμπιέζει. Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog ( 5 Σεπ. 2004 , 14:09) το mp3split δε μου τρέχει :( Θα πρέπει να ανοίξεις command prompt: Start --> Run... --> cmd και μετά να πας (με cd [folder]) στο folder που έχεις σώσει το mp3splt και να το τρέξεις (mp3splt.exe). Στο ίδιο folder καλό θα είναι να έχεις και το αρχείο mp3 που θέλεις να κόψεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 5 Σεπ. 2004 , 15:33) Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις. Θα πρέπει να ανοίξεις command prompt: Start --> Run... --> cmd και μετά να πας (με cd [folder]) στο folder που έχεις σώσει το mp3splt και να το τρέξεις (mp3splt.exe). Στο ίδιο folder καλό θα είναι να έχεις και το αρχείο mp3 που θέλεις να κόψεις. Ευχαριστώ πολύ :up: Είσαι καταπληκτικός :up: Θα λειτουργήσω με το musicutter(μια χαρά είναι) Μπορεί να κλειδωθεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts