madmax Δημοσιεύτηκε September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2004 μπορω να δημιουργησω Multisession DVD-R;; Εχω το drive DVD-RAM LG GSA 4120 και χρησιμοποιω το nero... με το που παω να δημιουργησω ενα multisession DVD-R η διαδικασια εγγραφης σταματαει με ενα μυνημα σφαλματος...κοκκιινο x...προσεξα επισης οτι στην καρτελα burn δε μπορω να επιλεξω μεταξυ της επιλογης disc at once και track at once...ειναι μονιμα στην επιλογη disc at once...μηπως αυτο παιζει καποιο ρολο η ειναι θεμα των media;πρεπει να χρησιμοποιησω μηπως δισκακια DVD+R; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Τώρα τι δισκάκια χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. September 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 τωρα χρησιμοποιω DVD-R 4x επιλέγω multisession disc απο το nero και οπως ειπα δε μπορω να αλλαξω την επιλογη Disc-at-once.Τα σφάλματα που μου βγάζει ειναι: Caching of files started Caching of files completed Burn process started at 4x (5.540 KB/s) Write error HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B\H1 T1 Writing short lead-out Write error Could not perform end of Disc-at-once Burn process failed at 4x (5.540 KB/s) τα 2 τελευταια μυνηματα ειναι με κοκκινο X,και τα 2 που αναφερουν το write error εχουν εικονιδιο recorder... τι μπορει να φταει; Σημειωση, οτι στη συνέχεια μου πεταει το δισκάκι χωρις αυτο να έχει καεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. September 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2004 ρε παιδια καμια απαντηση στο ερωτημα?εσεις δεν εχετε προβλημα οταν κανετε Multisession DVDs?εχω ήδη κάψει 3 DVDs... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει φίλε μου... Αλλά γιατί δε δοκιμάζεις να κάνεις εγγραφές multisession DVD σε EΠΑΝΕΓΓΡΑΨΙΜΑ δισκάκια ώστε και αν καούν.... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. September 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 γιατι και πανακριβα ειναι...και τα περισσοτερα ειναι 2x... ;) βασικα βρηκα λυση...επρεπε να κατεβασω την ταχυτητα εγραφης απο 4x σε 2x...ετσι ΕΚΑΙΓΕ λιγοτερα δισκακια!!!παιζει δηλαδη να εφταιγαν και αυτα...PRINCO ηταν...απο τα 10 που πηρα,εγραψα 3 και εκαψα 4!!!ακομα και τα δισκακια να εφταιγαν... δε μπορει...εδω το CD-RW οτι και να του πετουσα μεσα το εγραφε...το DVD-RW γιατι να μην μπορει;θεωρειται και απο τα καλυτερα αφου λεει οτι γραφει και σε DVD-RAM...τεσπα...ΕΥΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Δεν ξέρω τι να πω για τα Princo φίλε μου..Πήρα 1 δεκάδα - αυτά με τη λευκή επίστρωση και το λογότυπο - και ενώ έκανα backup σε ταινίες μου με 4Χ speed, σε 4 (το τονίζω 4!!!) Dvd players που δοκιμάστηκαν οι ταινίες ΚΟΛΛΑΝΕ στα τελευταία Chapters... Οπότε τελικά, no more Princo.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Tα άδεια DVD είναι γενικά πιο δύσκολη περίπτωση από τα άδεια cd. Εννοώ ότι καλό θα είναι να αγοράζετε επώνυμα γιατί τα πολύ φτηνά, πολλές φορές παρουσιάζουν προβλήματα και στην εγγραφή και στην αναπαραγωγή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts