adams25 Δημοσιεύτηκε January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 22, 2014 καλησπερα έχω δει ότι μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τον κρυφό πυρήνα από ένα επεξεργαστή amd αλλά δεν μπορώ να βρω πως ξέρει κάποιος να μου πει τον τρόπο?ψάχνω μέσα στο bios αλλά δεν βλέπω κάπου επιλογή cpu core μητρική m68m-s2p cpu amd sempron140 gpu nvidia 8400gs ram 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Νομίζω ότι αυτό με το ξεκλείδωμα των επεξεργαστών γίνεται μόνο σε M/B με chipset AMD 760G + SB710 και 785G. Η μητρική σου έχει της NVIDIA όπως βλέπω και συγκεκριμένα GeForce 7025/nForce 630a chipset. Edited January 23, 2014 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. January 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Νομίζω ότι αυτό με το ξεκλείδωμα των επεξεργαστών γίνεται μόνο σε M/B με chipset AMD 760G + SB710 και 785G. Η μητρική σου έχει της NVIDIA όπως βλέπω και συγκεκριμένα GeForce 7025/nForce 630a chipset. διάβασα ότι το έχουν κάνει αλλά δεν λένε τον τρόπο από τα bios δεν βρίσκω κάποια σχετική επιλογή μάλλον μόνο με το easy tune γίνετε αλλά για κάποιον λόγο δεν τρέχει στον υπολογιστή μου αχαχαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) Αν αγοράσεις πχ αυτή την M/B http://www.msi.com/product/mb/760GM-E51--FX-.html θα έχει επιλογή στο Bios για unlock του επεξεργαστή ΑΛΛΑ και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκλειδωθεί ο δεύτερος πυρήνας. Edited January 31, 2014 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts